Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hát nem árt pl másoltatot csinálni az ini fileról, hogy még véletlenül se csessz el benne semmit, de mondom, hogy cask azok rakják fel, akiknek laggol a megfelelõ helyeken.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

magus
milyen megfelelo biztonsagi mentesek?😄 szal az a beta patch, es azt hogy kell felrakni?😄 nem igazan ovlasgattam a forumot es van vagy 1418 hozzaszolas

Hmuda
Ezt most komolyan kérdezed? Luke is jó Jedi volt és milyen lazán lecsapta a faterja kezét. Jó, kicsit ideges volt de akkoris. Szóval nem kell aggódni, legyél nyugodtan jó, attól még mindig ugyanannyit fogsz irtani ellenfeleket mintha rossz lennél. Még a beválasztható erõket se befolyásolja, ugyanúgy lehet jó jediként villámokat szórni meg életet szívni, mint rosszként gyógyítani, meg védõaurákat varázsolgatni. Az, hogy jó-rossz a karaktered igazából csak a kinézetet és a párbeszédeket befolyásolja (meg a játék végkimenetelét). Illetve ha a jó-gonosz skála a karakterképernyõn eléri a maxot-minimumot, akkor kapsz egy oldalnak megfelelõ mastery képességet. Még nem tapasztaltam a hatását, a manualban sincs leírva, de gondolom annyi, hogy ha gonosz masteryt kapsz akkor a gonosz erõket tudod kevesebbért és erõsebben elsütni és fordítva igaz lehet a jó masteryre.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja és a legfontosabb:

Akinek akadozik a lakásokban meg még pár helyen (nem belassul, hanem elkezd laggolni, nem mindegy), rakjátok fel a patchet, rakjátok rá a régi tört exe-t és az swkotor.ini fileban írjátok át a következõ két sort erre:

Environment Effects Nonstreaming=0
Environment Effects Streaming=0

Nekem eddig a Tarisi lakás kezelhetetlen volt, amint elindultam bármerre, fél pillanat múlva a szoba másik végében voltam és a továbbiakban csak heves ember-egér párharc útján tudtam akárcsak kicsit is elmozdítani a karaktert a jelenlegi pályájáról. Szóval akinek ez a gondja, az tegye meg amit írtam, persze a megfelelõ biztonsági mentések megtétele után.

magus
csak azert kerdezem, hogy ha jo vagyok, akkor felerek egy gonosszal, vagy ilyen nadszal vagyok, es hirdetem az iget, hogy szeressuk egymast, de nem tudok semmit se csinalni

Hmuda
Szvsz az a dolog, hogy kinek adod a szérumot abszolút a lelkiismereteden múlik. 😛PP

Shaman
jelen példában a maffiafönök többet fizet érte,de ezért dark pontokat kapsz. Értelemszerüen ha a dokinak adod,akkor jó pontokat kapsz,s minimális,illetve semennyi pénzt.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
Ez attól függ,hogy light,vagy dark jedi akarsz késöbb lenni.
Általánosan jellemzö: Sötét oldal könnyebb a questek eccerübbek (persze ugyanazok a questek,csak a megoldás eccerübb),s általában több pénzed lesz.
Világos oldal: Kevesebb pénz,a questeket kissé körülményesebb megcsinálni,illetve több quest van (mert dark ként nem segítessz egy csomó emberen,világosként meg megcsinálod/hatod az ö áéltaluk adott questeket)
Egyébként szvsz nem éri meg vegyeskedni. Inkább játszd végig 2-szer. Legyél eccer full jó,eccer meg full rossz,a középút nem élmény.

SecMan
Kösz, kipróbálom 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
SEGÍTSÉG! (spoilert tartalmazhat)
Tarison a Sewersben elakadtam a Rancornál! a levágott kézbõl kiszedtem az "odor"-okat, de nemtom mit kéne velük csinálnom. Ellopakodni meg nemtok mellettük. Légyszi segítsetek!

Magus: nálam eddig még egyszer sem indult újra. A gyógyszerrel kapcsolatban meg nyilván ha a gengszternek adod oda akkor több lovettát kapsz, de ha jó oldalon akarsz küzdeni, vagyis a jó pontokra hajtasz, akkor meg nyilván a dokinak kell adni. Azt hogy melyik oldalon akarsz lenni azt meg neked kell eldöntened. Amúgy az hogy a jó oldalon vagy még nem zárja ki azt hogy ne kövess el néhány turpisságot, de csak mértékkel szabad persze. Ha meg gonosz akarsz lenni akkor nyilván nem segíteni kell másokon. De ezt mind neked kell eldöntened. Szvsz nem úgy kell oldalt választani hogy melyik érdemes...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

magus
nektek csinalt olyat, hogy ujraindulgat? maszaltam Tarison, es ujrainditotta magat minden figyelmeztetes nelkul...

Amúgy a jó vagy a rossz oldalra érdemes állni? Csak mert, így most kéne ügye vmi gyógyszer vmi virus ellen, de kinek jobb eladni? a maffiavezernek, aki tobbet fizet erte, vagy a dokinak aki nem fizet, de legalabb gyogyit vele. melyik kifizetotobb?

Lacc
Ja én megmentettem.
grayfox
hehe, dejó hogy nem kell vitatkoznom senkivel, és megvédenem a játékot, ugylátom mindenki elégedett vele. sõt.
jó játékot mindenkinek. 1 feketepont azért a multi hiánya.
amugy szinte maga a tökély-hangulatkirályság!!
pc-s játékok közül sztem jó néhány éve nem volt ilyen fasza hangulatos cucc! na bye, erõ legyen velem _😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Ferro_TwL
Az intelligenciától függ a skill pontok száma. (Erõ- a közelharci fegyverek támadódobásához kell, de fénykardhoz nem(!), ahhoz ügyeség kell, és a közelhacri fegyverek és fénykard sebzését növeli; Ügyesség- támadás lõfegyverrel, fénykarddal, és a védettésg; IQ- skill pontokhoz kell; Bölcs- Jediknek kell a force pontokhoz; Karizma-Meggyõzéshez kell és egyes erõképességek jobban hatnak, ha magas.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Shaman
Én ezen nem szarakodtam semennyit. csak a fõhössel foglalkozom a többieknek mindig auto szintlépést mondtam.
Nem nagyon izgat így is szépen haladok....

FPS-t akarom megnézni, azt meg tudtommal csak consoleparancsal lehet.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hekkerkedni akarsz??? 😄DDD

swkotor.ini edit

-hoz hozzaadsz egy sort
EnableCheats=1

Ezutan, angol billre atvaltod a keyt es a tab folotti 0-t nyomod
bejon a konzol (elig lehet eszrevenni)

Bar csitelni nem jo dolog (a gep jelzi is utana, hogy csiteltel. En is inkabb visszatoltottem a regit.

én csak mint dark jeid tudok erõl, nyilatkozni. szóval nekem már többször volt a dark csík maxon, néha-néha visszaesett, szóval sztem nálad sem reménytelen a dolog

Shaman
Egyébként meg alig találtam meg a forumot,így hogy megváltozott a neve...:-)))

Van jelentösége,hogy milyen sorrendben látogatom meg a bolygókat? Mert ahogy hallom itt legtöbben Tatooinra mentek Dantooin után,de én Kasyyrr-ra vagy hova...

Shaman
Egyébként nagyon kira ajánlom minden friss jedinek,hogy elöször a mind dolgokat vegye fel,illetve maxolja ki....
Majdnem minden beszélgetésemben van olyan,hogy az erövel erre vagy arra tudom kényszeríteni a delikvenst.
(Egyébként is ha jól olvastam itt a fórumot,lesz egy quest amihez nélkülözhetetlen)

Valaki nem tudja, hogy miféle módon kell lehívni a consolet?

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Shaman
Srácok,föleg azok akik light jedivel végigtolták.
Szal kérdésem,ugye többször kaphatsz light pontot,mint hogy pont felmennyen a csíkod full lightba???
Huhh de hülyén foglamaztam,megpróbálom érthetöbben. Ha néhány küldit kihagytam,amiért light pont jár,vagy néha (nagyon ritkán) beszereztem dark pontokat,akkor ettöl még ki tudom maxolni a light oldalt,hogy felmenjen a csíkom fullra lightba? Vagy mert kihagytam egy-két dolgot akkor már soha a büdös életbe nem lehetek full lighjt jedi?
Kérdésem arra vonatkozik pl,hogy nem sikerült a Dantooinon kibékíteni a 2 telepest,amiért ugye kaphattam volna light pontot,illetve még Tarison levertem a föbajnokot akiért dark pontot kaptam....

A grafik tenyleg alomszep... 9700 Pro-m van termeszetesen minden fullosan. (AA, AF stb...), sokszor megalltam csodalni a tajat, kulon gratula a keszitoknek, hogy minden bolygo mas. Manaan gyonyoru.

ezert vagyok gyikarc? 😮)

Hmuda
Ezt a gamét meg már másodjára kezdem újra és még mindig élvezem. 😄DD

Hmuda
Amúgy ezen a téren veled értek egyet de maximálisan. Nekem a nwn semiféle hangultatot nem adott, és tény, hogy nem volt túl sok hajtóerõ benne, hogy akárcsak próbálkozzak a végigvitelével.

Hmuda
Én egy szóval se mondtam, hogy a legjobb. Én azt mondtam, hogy az EGYIK legjobb. Nagy különbség... 😛PP

ugy hogy eladni szktam a fölös cucokat mert minek ha nem használom, + kikötöi adot meg hasonlo hülyeségeket eleve nem fizetek, dark side rulz 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem minden 10k-s cucc éri meg a megvételt, amugy meg pénz van elég szvsz pazaak nélkül is, nekem msot ugy van 100k-m hogy a 3. bolygon jarok meg csak és épp az elöbb vettem oylan 50db computer spike-ot 😛P
szal szerintem van bõven elég pénz arra amire kell

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Akkor te mibõl veszed meg a 10k-be kerülõ cuccokat?

inkább a biowarenek😊

Davidus
Még mindig nem tudja senki hogy mit kell varázsolni a 800x600hoz?

V9ykn8_TZL0

Davidus
NWN single-nél 20x jobb. NWN multi=királyság NWN single=unalom.

V9ykn8_TZL0

En nem jatszottam soha an NWN-n sem A BG-vel, csak a diablo2-vel. Az meg nem rpg, hanem tomeghent. Ott so sincs valasztasod. Csakis gyilok 😊

Itt pl. minden egyes valaszod kihat a kuldetes megoldasanak menetere. Ugyanaz a cel. Szerintem ez kiralyos game.

vanak oylan részek ahol ha érdekbõl csinálod a dolgokat (és az nem feltétlen öldöklés/lopás) dark side pontot kapsz 😛

Teperinke
Mire jó a pazzak? Szerintem tök felesleges az idõt tölteni vele, a pénznek nincs túl sok jelentõsége a játékban.

Strahd_
Jó a pazzak .) csak jó drágák a jó lapok .)

Strahd_
A legjobb RPG be belekötnék.. mert meg sem közeliti a Baldurs Gate I-II de még csak az NWN-t sem... RPG ben közel sem a legjobb. miért azért jár sötét pont hogy hazudnod lopnod kell stb. de ezért mert segitesz valakin akkor máris jó vagy. Hol itt az rpg? Egy Sith nem segithet érdekböl? .)

total mint a Black Jack... csak itt 20-t kell szerezni. van egy kis joker is. Vagyis a sajat lapjaiddal el vagy hozzaadhadsz a szamokhoz. Nagyon egyszeru.

kösz a tippet, fasza kis editor. a keresésnek örülök a legjobban 😊

Davidus
Valaki tudja hogy lehet rávenni a gémet hogy 800x600ban induljon? Ha a cfgben átállítom 800x600 ra akkor 640x480@60hz en indul el a game...

V9ykn8_TZL0

Oke hogy elindultak az igeret foldjere, de a healing-s no azt mondta utana, hogy meg nem menjek be a ketrecbe, azert vartam ra... Jol atvert 😛 Most van egy quest ami nem lesz meg :#

akkor válts ,mikor a fordulatszámmérõ kiírja a spacet!

Valaki okosítson ki lécci a swoop vezetésben! Van ez a küldetés a taooine-on ahol idõre kell menni és egyszerûen nem bírok 22.55-alá menni. Hogy kell jól váltani, milyen gombok vannak, merre van az ideális útvonal? A végén már olyanom is volt, hogy hiába mentem rá a gyorsítókra, nem gyorsult tõle a cucc.
Mostmár a Dantooine-on sem tudok pénzbe játszani, mert azt a csávót is megkopasztottam, a végén már a kártyáit adta oda. (ráadásul max 120-as tét volt csak.) Kár hogy a Bioware-es fiúk gondoltak erre, azt hittem hogy könnyen összejön majd a pénzem a maxi cuccokra. 😞
Methylisocloro
Nekem egyszer volt egy alaplapom ami néha elrontott egy-egy bitet a cdirás folyamán. Attól függõen milyen hangulatban volt aznap.

na megváltozotta a topic címe

A CRC-hibas lemezeknel meg egy dolog lehet, jol szedtek le a netrol, de amikor kicsomiztak/CDre irtak, akkor hibazott a gep...
pazzak=pazaak