11368
  • Hmuda
    Ja, a cucc mostmár tördelve van.
  • Hmuda
    Valami madár. Nem rája, max haonlít rá.
  • mukika
    Repülő Rája????

• Hmuda
    Ja és mellesleg készen van a Dantooine mellékküldi lista. Szokásos helyen, lehet olvasgatni és ha valamit kihagytam, itt ledorgálni engem. :-)
  • Hmuda
    A DEX-nek semmi köze a közelharchoz, max védelmet ad. Üssed csak, majdcsak megmurdél egyszer. (plusz felfejlesztetted a fénykard skillt?)
  • Hmuda
    Folytasd nyugodtan, elvégre jó gyakorlás, plusz azért jól néz ki. :D
  • Hmuda
    A hajód előtti twi'lekkel beszélj, ő majd eltünteti.
  • s.0liver
    Malaknák vagyok. A Kari : STR :25 Dex 13 stb...
    De misst üt állandóan 1 lightsabre brutal kristály természetesen benne, 17-42-ig üt.De nem találja ell. MiSS MISS MISS ?! Valaki ? kicsi a dex ? ha igen mennyi kéne ?
  • Rage47
    Akkor lehet hogy nem folytatom:)
  • PiszkosFred
    Járkálgatok a hajón, erre mit ad isten egy éhes wookieba botlok, aki kétségbe van esve mert valaki/valami megdézsmálta a kaját. Na mondom oké, ez a kétlábú szőnyeg ugyis mindig éhes, most sincs másképp. Erre hogyhogynem egy kislányra bukkanok az egyik helyiségben, Sasha vagy valami ilyesmi. Nagynehzen megtanultam a nyelvét, de micsináljak vele? Asse tudom mikor került a hajóra. Ő azt mondja hogy a Dantoo környékén menekült a hajóra menedékért, mert valami mandalorian csoport üldözte.. Na szóval micsináljak vele?

Ha kihajtom a fenébe, akkor kapok egy DS pontot, ami kecsegtető mivel goromba és kegyetlen fráter vagyok eheh, dehát mégiscsak egy kislányról van szó. Visszamentem a Dantoo.-ra is, de nem találom a családját, vagy akihez leadhatnám. Sz'al a kérdés, mihez kezdjek vele? (pedofilok ne válaszoljanak plz)
  • Hmuda
    Köcc. :-)

Amúgy pont most állok neki a Dantooine mellékküldiknek:

-investigate ruins
    -jedi trials
    -mandalorian raiders
    -missing companion
    -murdered settler
    -sandral-matale feud

Ha bárkinek van tudomása más mellékküldikről az ide írja le őket!
  • mochee
    Hajrá!
  • Marcus_
    Nem hittem volna az elején h egyszer végigjátszom.Köszönöm mindenki segítségét.

HMUDA:Különösen a nagyon jó végigjátszást!!!Nélküle nem okozott volna ennyi élményt.

Mindenki gyűrje végig!
  • Hmuda
    Na, mostmár rendesen műxik, de még mindig nem sok értelmét látom. Elvégre folyamatosan fog bővülni, és egy Falsh file-t behezebb frissíteni mint egy TXT-t.
  • Rage47
    Na majd este fele visszanézek...
  • Rage47
    húzd bele az Internet explorer-be a fájlt.
  • Rage47
    ja bocsi látom 6-os lejatszo:)
  • Rage47
    érdekes:)nekem semmi hiba. milyen Flash Playered van?
  • Hmuda
    Hm. Első ránézésre nem is rossz, bár sajnos valami hibár csinál a 6-os lejátszóval, mert össze vissza akadozik. Kikapcsoltam a Rewindet és akkor meg behozta az Endar Spire-t, de onnan kijönni már nem tudtam.
  • Hmuda
    Dehogyis van kész. Még kismilliárd mellékküldi van.
  • Hmuda
    Az egyik ládában. Azután csak mindig aktiválni kell az alsó gyorsmenüben.
  • Rage47
    Elküldtem.Azért csináltam mert unatkoztam, meg gyakoroltam kicsit:)Meg hátha tetszik vkinek:) Amúgy kész van már a végigjátszás?
  • Hmuda
    Szerintem meg semmi gond nincs a Krayt sárkánnyal. Örülök, hogy Tatooine végre nem csak dűnékből meg buckalakókból áll.
  • mochee
    Hol van a cápák ellen használatos cucc? Mindent tűvé tettem a szinten, mindent felvettem, de nem tudok mégsem tudok harcolni a cápákkal.
  • PiszkosFred
    Egyebkent az eddigi egyetlen problemam a programmal ez a Tatoo-s sarkany. Lehet hogy lucas anno igy irta meg a vilag jellemzoit, de valahogy nem igazan illett nekem a kepbe... Bugok meg nem jottek elo, leszamitva egy-ket beragadast palyavaltas utan a falba. Az viszont marhaidegesito, amikor a kompania jon utanam trappolva, majd amikor megfordulnek hogy ellenkezo iranyba megyek, kerulgetnem kell oket, neadjisten meg be is szoritanak...
  • PiszkosFred
    Hát nemfeltétlen ;] Én még csak most gyűrtem le a gyikot a barlangban a Tatoo.-n, es a Taris/Dantoo utan ez volt az elso bolygo. Egyebkent picit le vagyok torve, mert kedvenc fejvadaszunk a barlang utan nem tanusitott nagy ellenallast, pedig azt hittem jo kis verremeno csatat vivok vele. Pedig meg csak jedik sem voltak velem, csak az idiota harciketyere meg Cander...stb nevu (egyre szimpatikusabb a beszolasai alapjan) bajkevero meg a Tarisrol. Persze a gyiknak nekimentem elbol, aztan a reload utan megint elkezdtem gondolkodni... ;]
  • PiszkosFred
    Én is kiváncsi lennék mi értelme lenne flashben megcsinálni ;]
  • Hmuda
    Na, az exterior és interior galériák is frissítve (szerintem nagyon jó képekkel).
  • Hmuda
    okés. hmuda.primposta.hu (ugyebár nem kell a spam :D)
  • Rage47
    Elküldöm amit csináltam(nincs kész) és írd le mi a hiba vagy hogy rendezzem át:)
    ok?
  • Hmuda
    Nakérem. A galáriámban kicsit átrendeztem a KOTOR karakter képeket. :-)
  • Hmuda
    Mondjuk ha jól tudsz csoportosítani akkor egy adatbázisnak tényleg jó lenne.
  • Hmuda
    Mellesleg elképesztő hogy miylen apróságokra gondoltak a készítők. Ha T3-ból nézek FSP nézetben (caps lock) akkor bekékül a képernyő mint a konzolok kameráinál. :D
  • Hmuda
    Minek Flashbe?
  • Rage47
    Hi!
    Mi lenne, ha megycsinálnám a végigjátszást Flash-ben?
    És akkor átkonvertálhatom html-be, vagy swf-be.
  • Hmuda
    Nincsenek. Főleg technikai hibákrol van szó (hangkártya bug, ATI hibák stb.).
  • mochee
    Kösz, csak sajna tényleg nincs. Egyébként olyan hibák ilyen 1.01 crack nélkül vannak benne, amitől nem lehet végigvinni?
  • Hmuda
    Azért jobb ha ott van, mert még sokmindnki nekikezdhet akár 10 év mulva is. :D
  • Hmuda
    Hát volt a www.gamecopyworld.com de msotanában szaraxik. Próbáld meg, de nem fűznék túl nagy reményeket (és ne crackfixet törts le, hanem 1.01-hez való cracket).
  • mochee
    Honnan lehet crackfixet ingyen letölteni?