Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
ahol van a füst válts solo modra és vkivel menny át, ott kapcsold ki a gázt és vmi security zsenivel kapcsold ki az energiafalat és menny vissza egyenesen a lekapcsolt falhoz es csak menny arra tovabb 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Csa!

A wookiknal a swoop bikeknal mit kell csinalni? Nem jelennek meg a harcosok, hogy legyakjam oket.

Pliz help

PhantomW
!Aki nem jár itt ne nézze!😄
Mûhód: és hol tudom megmenteni a gyerekeket lent?
2 helyen nem voltam lent egyikhez gázmaszk kell a másiknál meg nemtudom elzárni a vizet és nemtok bemenni a szobába

The World is Yours

Eye-scream
Tegyél bele gránátot.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Gnome
A 9 négyzet jobb legalsó négyzetérõl indulva H alakba kell menni..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

magus
szal a kulonallo patchet honnan lehet letolteni ami nem fizetos?

Temple Catacombs-ba a Puzzle-nél hogy lehet elérni, hogy minden rublika zöld legyen? Plz help!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

magus
amugy az a lin a patchez fizetos

magus
aaa megint ujraindulgat. csak atmasolgattam nehany filet, es felulirtam az ujabb exevel, szal most ujra rakom a patcht hatha megy. kurva idegesito mar a menuben is ujraindul. pedig kilotte m a refreshlockot is.

Eye-scream
A legjobb, ha elõtte megmentetted a Maanaan kölköket a sithektõl.Ha megcsináltad, akkor mond azt a tanácsnbak és simán elengednek...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Használj disabel droid-okat, esetleg egy terminálon keresztül kapcsold le õket. Vagy iongránát etc.
Nagy problémát nem kéne okoznia

Lacc
Hát azt a karyt pearlos missiont már nyilván nem fogod tudni megcsinálni 😊

A stih bázison nekem nem volt túl sok bajom a sithekkel, akkor szerintem még menj vissza és xp-zz.
Ez nem így megy. Én is berzenkedek a fekete fehér fölosztás ellen, de itt igenis van jó és gonosz. A jedik csak azért szoktak védõ dolgokat alkalmazni, mert nagyon könnyû átcsúszni a sötét oldalra. Ha mások védelme érdekében használsz villámot, egy kicsit máris úgy érzed megalapozott. Késõbb már csak az útban lesz a jedikód, aztán pont, máris átálltál. Habár sokkal gyorsabb és talán erõsebb is a sötét út, de vannak hátrányai. Pl.: a tested szépen visszafejlõdik.

Egyébként a normál star wars rpg alapján van így, javaslom a dark side source book-ot. Engem az zavar, hogy annak egy az egyben benne kéne lenni a progiban minimális változással. Mégse csinálták meg, holott már megvan ez a rendszer régóta. De egyszer csak látunk már normál star wars rpg-t

Hmuda
A 3. bolygó után jön. Ha megvan a 3. térkép (Dantoine nem számít), akkor jelenik meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ZsZso
Asszem a Tatooine-n ... tuggya valaki mit csináljak ? A következõ a helyzet. Kaptam a Sandman chieftõl egy missziót, hogy bizonyítsam be mennyire vagyok nagyfiú, és vigyek neki egy sárkány pearl-t. Namármost ... ezek után én leöltem az egész bandát, miután rámtámadtak, mert kibontottam egy ládikát. Gondoltam hú de jó, jön az XP. Csak aztán vettem észre, hogy még mindig ott a misszió : add oda a pearlt a chiefnek. Kérdem én, hogy ?! 😊
Ja, és most voltam Manaanon (Sith bázison), aztán képtelen vagyok legyõzni bizonyos robotakat (2en vannak), meg a 3 csúnya, rossz dzsedivel is meggyûlik a bajom, de nagyon. Normális ez ? Pedig Tatooinen mindent megycsináltam, amit elõször lehet, meg a Dantooinen is. És az elsõ pályán szintúgy.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

a saul hajója véletlenszerûen jön? mert nálam a manaan elõtt jött, ha elsõzör ezt a bolygót választom, akkor is jött volna?

BlackShadow
van még sok bolygó azon kívül, Kashyyyk Manaan Korriban Dantooin Tatooin Yavin és végül a Star Forge :]

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
én úgy csináltam meg h egész végig azt mondtam az "ügyvédemnek" h magamat akarom védeni, és akkor csak mondogatok dolgokat 😊 (már nem emléxem utána mit mondtam csak tippmixre ment hátha sikerül a persuade 😊

magus
Tares utan hany bolygo van meg? vagy az az egy fo bolygo? most jutottam le ott az underground cityibe

CarajoEsp
Nem igazán Spoiler ,de vigyázz!!!!!

Huhh gyerekek. Ez a game valami isten. A Taris vége marha jó volt. Fõleg ,hogy én minden questet megcsináltam. Így most igazán bosszzúszomjas vagyok😄
Huhh nagyon jó.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

PhantomW
Maanan be bementem a sith bázisra és amikor jöttem ki elkaptak és utána van valami kihalgatás
hogy tudom megúszni a villamos széket?

The World is Yours

BlackShadow
nem, csak egy pici nemtommi, van ott egy rodian akitol vehetsz par cuccot azt csa :]

Eye-scream
Nah én is elértem a nagy meglepetésig😊 Nem rossz ötlet...

Amúgy a yavin mire van? Mélg nem voltam ott, de azon nincs star forge nem? Akkor miért van? szabadidõközpont van rajt, vagy mi?😊

Bandew
Végtelenül szomorú vagyok.
Amikor XP volt a gépemen, egy idõ után nem tudtam játszani, mert a betöltéseknél egy hibaüzenettel lefagyott, most felraktam a 2000-et, de így is ugyanaz a gond. Nem értem. Az elején tudok játszani, aztán meg nem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

BlackShadow
nah zsir nemsokara vege mar lezuhantam arra a tengerpartos boygora :]
amugy dexterity: az a reflexeidet javítja 😊

Hmuda
Plusz nem hiszem, hogy ha egy Dark Jedi egy csatában súlyos sebet szerzett és nincs több ellenfele majd szépen megvárja míg elvérzik, mert épp nincs kitöl életerõt szívnia, szóval inkább fordul az öngyógyításhoz. Az más kérdés, hogy castában nyilván jobban szereti alkalmazni az életszívást, mert az illeszkedik a jelleméhez, de attól még ugyanúgy képes gyógyítani magát.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Szvsz nem hülyeség, hogy ha villámmal szétvágsz egy ellenfelet és nem kapsz dark pontot. Elvégre az erõt nem lehet jó és rossz oldalakra egyértelmûen szétválasztani. Kizárólag a használótol függ, hogy mire használja. Ha önvédelemre és mások megvédésére akkor jó jedi, de ártatlanokat gyilkol akkor adrk jedi. Ilyen egyszerû. Jó jedi is képes villámokat meg "nyaktörõ mutatványokat" végrehajtani csak nem használja mert azok támadó erõk. De önvédelemre szvsz lazán alkalmazhatja.

Ezért is nem szeretem, hogy minden SW játékban jól elkülöníthetõek a "jó-rossz" erõk, közben meg semmi jelentõsége a szétválasztásnak.

Shaman
Tápold még magad. Én akkor mikor elöször oda mentem csak az elsö 3 embert tudtam kinyírni. Haladj más questekben,s mielött elhagyod a bolygót gyere ide vissza,s nyírd ki a többit.
Tarisot mielött elhagynád FELTÉTLENÜL oldj6atok meg minden questet amit ott kell,mert taris az egyetlen hely ahova késöbb nem tudtok visszamenni.Hogy miért az SPOILER:-)))

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
jaja így van,vagy rakasd el az összes emberrel a fegyverét,vagy válts át solo módban,s te rakd csak el. Akkor elöjönnek.

Shaman
Az nem számít. Mindegyik karaktered megkapja az xp-t még azok is akik (majd késöbb) a hajón vannak,szal nincsennek a partydban. Ezért ne lepödj meg,hogy ha olyan történik,hogy én a Kashyyyr-on pl a vukival mentem -akivel elötte soha-,s egyböl fel lehetett 6-osról 10-es szintre léptetni.
Szóval a party összes tagja kap xp-t,még az is aki nincs a partyban. Elég érdekes rendszer,de nekem bejött,legalább nem kell azzal bajlódni,hogy ki legyen az aktív karaktered.

A vuki mondja, hogy rakd el a fegyvereidet, mert gyíáván támadnak. Mászkálj a vukitól a bike-ok felé, kétszer is megtámadnak aztán be kell rakni egy részt a bicajba, erre jön a fõnök. Ennyi

A szabályok szerint a dexnek semmi köze a fénykard forgatásához/mert közelharci fegyver/, de ettõl független lehet hogy itt így van.

Meg elég zavaró, hoy néhány szabályt kivettek meg átalakítottak, holott más crpg-ben mûködött. Az meg nevetséges amikor a nagy light jedi elkezdi megfullasztani meg széttúrni a másik agyát és nem kap darkside pontokat. Meg a hiányos feat és skill rendszer...
Persze nem akarok lebeszélni senkit a játékról, csak mindig furán veszem ha a "legjobb" és stb. jelzõkkel dobálóznak egyesek. Régen még voltak jó játékok. De ma? Lassan úgy beszélek mint egy öregember, szal le is lövöm magam

lipovics
Sracok!
Eleg minden bolygon addig idozni, amig megnezem a csillagterkepet?
Mert most megyek el a vizes bolygorol, de van kb 6-8 meg nem oldott quest :\
Ez nem fog befolyasolni engem, vagy mindent teljesiteni kell, amit elvallaltam?
BlackShadow
vki nem tudja h merre vannak Shadowland-ban a mandalorianok (nemtom h h irjak pontosan😊?? megtaláltam pár "biciklit" az egyiknél lehetne csinálni majd vmit de egyelõre nemtom mit, szegeny vuki meg a bejáratnál csak arra vár h megöljem a maradék csávókát. Merre vannak??

Amugymeg télleg érdekes h nemtod befejezni az ali-s questet 😊 de legalább nem marad ott mint active quest 😊

Hmuda
A társak mindegyike máshol tart a fejlõdésben mint a karaktered, szóval máskor lépnek szintet és ez Carth-ra is igaz. Bendakot meg érdemes kicsit késõbb kicsinálni, mert az elején nem vagy elég erõs hozzá.

Hmuda
Bemásoltad a megfelelõ patch filet a kotor könyvtárába?

magus
patcht felraktam, egyszeruen csakl atmasolgattam ees megjavult mind2. se szaggatas se restart. most ott szivok hogy tarison az aernaban a legfobb ellenseget vmi karlt nemtom megolni. de most szereztem 500 kreditet, lehet veszek vmi pancelt vagy fegyvert. amugy carl, a masodik ember az eddig egyaltalan nem lepett szintet. az gaz? csak mert en mindig az en fohosommel megyek, az kardozik a carl az meg lo hatulrol. ot sosem iranyitom....

Shaman
Egyébként meg van ami nem tetszik a gammában,méghozzá az,hogy vannak questek,ahol ha lineárisan játszol nem csinálhatod meg:-(((
Még jó hogy beleolvastam a leírásba is kicsit.
Példa: Kashyyykon Eli Gand és Matton questjét nem tudod megcsinálni,ha lennt Lower Shadowlandban,Freyyr mellé álltál.(aki tudja miröl beszélek az tudja,aki nem annak mind1) Szal csak akkor tudod,ha lemész (vagy 5 szinten át) megtalálod ami kell,s feljössz mielött beszélnél Freyyr-el,s akkor le tudod adni,majd mehetsz vissza folytatni az eredeti questet. Ebböl még nem lenne gond,de erre SEHOL sincs utalás,szal te csak mész,mendegélsz lennt szépen megoldod a dolgokat,örülsz hogy megtalálod ami kell a fenntieknek,s mikor feljössz,jön a nagy bukta,hogy Hoppá ezt a questet nem tudod megcsinálni......
Legalább utalnának rá!

Amúgy erre a "lagg" effektre van 1 trükk. Amikor látod hogy megakad, fordítsd el a legközelebbi fal felé a nézetet (hogy oldalról látszódj), és akkor megint normál sebességû lesz. Nekem így tökéletesen fut, már amennyire egy 700as gépen mehet 😊. De Mhuda tippjét is kipróbálom holnap, majd megírom, hogy sikerült e.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Shaman
Jó lehet,hogy igazad van,mert már ezt mások is írták (bár erröl official site-on egy szó sincs)
Egyébként mind1,mert én Consular vagyok,szal inkább az erö használatra mentem rá,mint a fénykardra (bár ugye amíg kevés a manapontom,addig azért használom)
(tudom hülye szó a manapont,de hirtelen ez jutott eszembe,reméklem értitek:-)))

Shaman
Egyébként lenne egy kérdésem.
Az hogy mennyit sebez egy forceom pl. villám melyik attitude befolyásolja? Wisdom,vagy melyik?
(az okes,hogy ha fejlesztem ezt az eröt második,illetve 3. fokozatra,de ezen kívül befolyásolja még valami?)

Ferro_TwL
Nem, ügyesség kell, teszteld le. (Csak a sebzését befolyásolja az erõ, a támadást az ügyesség.)

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Shaman
Ööö ezt honnan vetted?
Akkor idézek okes?:
"Strength (Str): Represents physical power. A high Strength adds modifiers to melee damage and chance to hit, which is important for characters who use close-combat weapons (vibroblades, lightsabers). "
Ezek szerint mégis kell stregth a lightsabre-hoz,nem?

Shaman
opsz a krekk link el van cseszve. csekkold #951. komment környékén.

Shaman
Na akkor összefoglalva: peccs innen
Krekk hozzá meg: _.rar]innen
Cimbinek legalábbis így müködött.

Shaman
ööö õ még nem a krekkelt peccset tette fel,hanem simán a peccset,s utána a kerekket hozzá. (nemtom a 2 ugyanaz-e)

Shaman
Csekkold #1318-as kommentem.
ha felteszed peccset,szedd le hozzá cracket,s akkor jó lesz,havernak így megjavult.
Mert ha az eredetivel iratod felül,akkor marad 1.00-ás verzió.

magus
letoltottem a crakcelt patchet, azt irja az info rakjam vissza az eredeti 1.00-as exet, de mikor updatelni szeretnem, akkor ezt irja ki es nem szed lese mmit. szte nem kell patchelni.

our game version is: 1.00.514058 English

Pinging: swpatch.bioware.com
Retrieving autopatcher version information
Retrieving game patch information
Latest Game Version Available: 1.00.000000
You are up to date. No patch file required.
Time taken to patch game 0:00:01
Checking for additional content.
Connecting... swpatch.bioware.com
Downloading sw_pc_english_optional_content.txt
There is no new content available for download.
Done

Shaman
Konfigokat,vagy legalább vidkártyákat mondjatok már ilyenkor mert nagyon sokan panaszkodtak erre.
nekem ATI8500-ösön gond nélkül fut (igaz tág tereken kicsit receg). Cimbimnek ATI9600-as úgy hogy fennt van a peccs,meg a crack gond nélkül fut.
Lehet,hogy megint Nvidia suxx van,mint a Max Payne 2-nél a tükör effect???

Shaman
Így van ahogy Hmuda mondta:
Nem az dönti el,hogy milyen jedi vagy hogy rossz vagy jó eröket használsz,hanem az,hogy mire használod!
Ez egy idézet akart lenni,de sztem nem pontos ezért nem tettem idézöjelbe.:-)

magus
hát, nekem azt szokta csinalni, mint amikor multiban alggol, hogy hirtelen ott termek a palya amsik vegen. ja es most mar 1 perc jatek utan is ujraindul.