Star Wars: Knights Of The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A wookiknal a swoop bikeknal mit kell csinalni? Nem jelennek meg a harcosok, hogy legyakjam oket.
Pliz help
Mûhód: és hol tudom megmenteni a gyerekeket lent?
2 helyen nem voltam lent egyikhez gázmaszk kell a másiknál meg nemtudom elzárni a vizet és nemtok bemenni a szobába
The World is Yours
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nagy problémát nem kéne okoznia
A stih bázison nekem nem volt túl sok bajom a sithekkel, akkor szerintem még menj vissza és xp-zz.
Egyébként a normál star wars rpg alapján van így, javaslom a dark side source book-ot. Engem az zavar, hogy annak egy az egyben benne kéne lenni a progiban minimális változással. Mégse csinálták meg, holott már megvan ez a rendszer régóta. De egyszer csak látunk már normál star wars rpg-t
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ja, és most voltam Manaanon (Sith bázison), aztán képtelen vagyok legyõzni bizonyos robotakat (2en vannak), meg a 3 csúnya, rossz dzsedivel is meggyûlik a bajom, de nagyon. Normális ez ? Pedig Tatooinen mindent megycsináltam, amit elõször lehet, meg a Dantooinen is. És az elsõ pályán szintúgy.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Huhh gyerekek. Ez a game valami isten. A Taris vége marha jó volt. Fõleg ,hogy én minden questet megcsináltam. Így most igazán bosszzúszomjas vagyok😄
Huhh nagyon jó.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
hogy tudom megúszni a villamos széket?
The World is Yours
Amúgy a yavin mire van? Mélg nem voltam ott, de azon nincs star forge nem? Akkor miért van? szabadidõközpont van rajt, vagy mi?😊

Amikor XP volt a gépemen, egy idõ után nem tudtam játszani, mert a betöltéseknél egy hibaüzenettel lefagyott, most felraktam a 2000-et, de így is ugyanaz a gond. Nem értem. Az elején tudok játszani, aztán meg nem.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
amugy dexterity: az a reflexeidet javítja 😊
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ezért is nem szeretem, hogy minden SW játékban jól elkülöníthetõek a "jó-rossz" erõk, közben meg semmi jelentõsége a szétválasztásnak.
Tarisot mielött elhagynád FELTÉTLENÜL oldj6atok meg minden questet amit ott kell,mert taris az egyetlen hely ahova késöbb nem tudtok visszamenni.Hogy miért az SPOILER:-)))
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Szóval a party összes tagja kap xp-t,még az is aki nincs a partyban. Elég érdekes rendszer,de nekem bejött,legalább nem kell azzal bajlódni,hogy ki legyen az aktív karaktered.
A szabályok szerint a dexnek semmi köze a fénykard forgatásához/mert közelharci fegyver/, de ettõl független lehet hogy itt így van.
Meg elég zavaró, hoy néhány szabályt kivettek meg átalakítottak, holott más crpg-ben mûködött. Az meg nevetséges amikor a nagy light jedi elkezdi megfullasztani meg széttúrni a másik agyát és nem kap darkside pontokat. Meg a hiányos feat és skill rendszer...
Persze nem akarok lebeszélni senkit a játékról, csak mindig furán veszem ha a "legjobb" és stb. jelzõkkel dobálóznak egyesek. Régen még voltak jó játékok. De ma? Lassan úgy beszélek mint egy öregember, szal le is lövöm magam
Eleg minden bolygon addig idozni, amig megnezem a csillagterkepet?
Mert most megyek el a vizes bolygorol, de van kb 6-8 meg nem oldott quest :\
Ez nem fog befolyasolni engem, vagy mindent teljesiteni kell, amit elvallaltam?
Amugymeg télleg érdekes h nemtod befejezni az ali-s questet 😊 de legalább nem marad ott mint active quest 😊
Még jó hogy beleolvastam a leírásba is kicsit.
Példa: Kashyyykon Eli Gand és Matton questjét nem tudod megcsinálni,ha lennt Lower Shadowlandban,Freyyr mellé álltál.(aki tudja miröl beszélek az tudja,aki nem annak mind1) Szal csak akkor tudod,ha lemész (vagy 5 szinten át) megtalálod ami kell,s feljössz mielött beszélnél Freyyr-el,s akkor le tudod adni,majd mehetsz vissza folytatni az eredeti questet. Ebböl még nem lenne gond,de erre SEHOL sincs utalás,szal te csak mész,mendegélsz lennt szépen megoldod a dolgokat,örülsz hogy megtalálod ami kell a fenntieknek,s mikor feljössz,jön a nagy bukta,hogy Hoppá ezt a questet nem tudod megcsinálni......
Legalább utalnának rá!
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Egyébként mind1,mert én Consular vagyok,szal inkább az erö használatra mentem rá,mint a fénykardra (bár ugye amíg kevés a manapontom,addig azért használom)
(tudom hülye szó a manapont,de hirtelen ez jutott eszembe,reméklem értitek:-)))
Az hogy mennyit sebez egy forceom pl. villám melyik attitude befolyásolja? Wisdom,vagy melyik?
(az okes,hogy ha fejlesztem ezt az eröt második,illetve 3. fokozatra,de ezen kívül befolyásolja még valami?)
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Akkor idézek okes?:
"Strength (Str): Represents physical power. A high Strength adds modifiers to melee damage and chance to hit, which is important for characters who use close-combat weapons (vibroblades, lightsabers). "
Ezek szerint mégis kell stregth a lightsabre-hoz,nem?
ha felteszed peccset,szedd le hozzá cracket,s akkor jó lesz,havernak így megjavult.
Mert ha az eredetivel iratod felül,akkor marad 1.00-ás verzió.
our game version is: 1.00.514058 English
Pinging: swpatch.bioware.com
Retrieving autopatcher version information
Retrieving game patch information
Latest Game Version Available: 1.00.000000
You are up to date. No patch file required.
Time taken to patch game 0:00:01
Checking for additional content.
Connecting... swpatch.bioware.com
Downloading sw_pc_english_optional_content.txt
There is no new content available for download.
Done
nekem ATI8500-ösön gond nélkül fut (igaz tág tereken kicsit receg). Cimbimnek ATI9600-as úgy hogy fennt van a peccs,meg a crack gond nélkül fut.
Lehet,hogy megint Nvidia suxx van,mint a Max Payne 2-nél a tükör effect???
Nem az dönti el,hogy milyen jedi vagy hogy rossz vagy jó eröket használsz,hanem az,hogy mire használod!
Ez egy idézet akart lenni,de sztem nem pontos ezért nem tettem idézöjelbe.:-)