Star Wars: Knights Of The Old Republic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenk jedi tud használni erõt független az oldaltól. A swoop race a legnehezebb cucc a játékban. Akkor dicsekedj, ha 23:00 alá mentél.
Ebben a játékban sajnos nincs mana, de a class-tól és awisdomtól függ. Esetleg carisma

Methylisocloro
Valóban ilyen jó. Bár a kötelezõ swoop race szíven ütött, bár végül is nem volt olyan nehéz. Lesznek még ilyen nem-RPG dolgok?

Valóban ilyen jó a game, hogy midneki dícséri? Akkor én is megnézem, bár últkor load után 5 mp alatt kifagyott. Van már vmilyen patch hozzá?
A gépem: amd athlon xp2000+, 512 mb 400mhz ddrram, gef3Ti128mb(a gyenge láncszem, ezt ki is írta) meg winxp

War. War never changes.

Pedig egy datapadon rajtavan, hogy H alakban kell menni rajat. És tényleg 😊

Rámküldék az összes emberüket. Vérben gázolok

Davidus
Inkább a BioWare-nek gratula😄

V9ykn8_TZL0

Kedves Hmuda, vki kérdezte, ezért a spoiler, nem kötelezõ elolvasni.

Amúgy ez a game a teljes hétvégémbe került, most heverem ki. Meg kell mondjam, hogy a legtöbb SW game bejött nekem, de ez mindenen túltett, pedig az akciójátékokat jobban kedvelem. Ez viszont ABBAHAGYHATATLAN.

Gratula Lucaséknak, és meg is vettem a játékot, ennyit abszolút megérdemelnek.
Kandurex
Nyomja itten valaki Ati9600Pro -val?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Minek mérgezted meg? A robbanástól megnyugszik (mert õ õrizte a koltót és a harvester pusztulása nyugtatta meg). Azzal, hogy bemérgezted, csak magadra haragítottad a benszülötteket. 😛PP

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na megvan. Minek kell elrontani ilyen faszságokkal, az amúgy jó játékot, nem értem.

Mit is kell és hogy csinálni a templomban mert kikészülök

Lesz majd a vegen egy feladvany a templomba 😊 5 perc volt mire rajottem, hogy mit is kell csinalni. Mert semmi leiras nem volt.

Kurva bonyolult volt a feladat. Egy atlagember. 1 percnyi gondolkodas utan megoldja. En is megcsinaltam, de felrobbant a rendszer es a halacka 😊 meg vigan uszkalt. Igy hat visszatoltottem es megmergeztem. Nem is mentem oda, addig ming meg nem halt.

Ha felrobbantom a rendszert, attol is meghal?

Lacc
A trágyalást úgy lehet megkezdeni, hogy beszélsz a börtönõrrel, és megmondod neki hogy meg akarod kezdeni a tárgyalást 😉 Csakhát nekem még nincs elég bizonyítékom...
Lacc
Lool, Manaan-on az a fejtörõ már nagyon szakállas! 😊 Van 2 vödröd, az egyikbe 3, a másikba 5 liter víz fér. Csináld meg, hogy a nagyobba legyen 4 liter. Ez már rengeteg kalandjátékba benne volt, meg egyébként is.

Viszont a Karyt srákány után, ahogy jövök ki a barlangból, nekem esik az a Darth nemtudomki. Na hát azt az istennek se bírom legyûrni! Illetve menne semián, ha az a ko***g nem nyomná folyamatosan a life drain-t ahogy 1/3 hp-ja van!
A tengerpartos pálmafás bolygón a templomban mi az ajtó kódja? Amit a föltön kell taposni?

Hmuda
Na, vki léci. Már átolvastam minden fellelhetõ faqot, de mindegyik csak annyit ír, amit már eleve megcsináltam, de egyik se szól arrol, hogy hogyan kellene megkezdeni a tárgyalást, vagy bármi. Vki szánjon már meg.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
jah, aszittem valami poén van ott. Amúgy sajna nekem nem indul 😞 Hiába van meg 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Amúgy szvsz nem jó dolog ennyire pontos leírást adni logikai fejtörõkröl. Elveszti a megoldás okozta örömet (mennyire vidult a fejem mikor végre átrakosgattam a gyûrûket a jobb oldali oszlopra, meg végre rájöttem, hogy mit is kel csinálni a két tartállyal :-))) ).

Hmuda
Az a poén, hogy pont most akartam beírni, hogy most jövök Manaan-ról, megvan a térkép és még mindig vígan rohangálok az utcákon. 😄DD

De viszont tényleg vki írja már le, hogy mit kellene még csinálnom a bûntényben, mert szeretnék túllenni rajta.

Knox
Hihetetlenül le tud kötni ez a játék! Nem vagyok igazán hc gamer, de ez Apuskáim, ez már valami!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Eye-scream
Lol, kecske is jóllakjon, káposzta is megmaradjon?😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

BlackShadow
LÉGYSZI AKI TUDJA A MEGOLDÁST H H KELL MEGCSINÁLNI AZT A QUESTET AMIKOR ODA KÉNE ADNI A SÁRKÁNYNAK A VMIÉT A BUCKA VEZÉRNEK ANÉLKÜL H ODAADJAM NEKI?? (kell a fénykardba mert elég jo kis kristály😊 LÉGYSZI EMAILBE KÜLDJÉTEK EL MERT HOLNAP TUDOK ÚJRA BENÉZNI ÉS ADDÍGRA TUL SOK HOZZÁSZÓLÁS LESZ 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
nem tudsz megoldást #1146 ra? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Vki kérdezte, hogy hogy kell a tengeres bolygón (Manaan) a halak (firaxa) megmérgezése nélkül (ami a bolygoról való kitiltással jár) hozzáférni a Star Forge térképhez - ez a kedvenc feladványom volt a game alatt, régi matek feladatokra emlékeztetett. Megoldás:
Van egy 5 (Container) és egy 3 (Injector) egységnyi tárolód a Kolto Control nevû irányítópanelnél, és 4 egységnyi hydro-bigyó mennyiségnél lesz instabil a tartalmuk, ami robbanáshoz vezet. Tehát a cél a Container 4 egységgel való feltöltése, amihez annyi eszközünk van, hogy a két tárolót tele tudjuk tölteni illetve a kettõ között tudunk áttölteni. Király!

Megoldás:

Az irányító panelnél:

1., Töltsd tele a Containert (5-0)
2., Töltsd át az Injectorba (2-3)
3., Üritsd ki az Injectort (2-0)
4., Töltsd át a Container tartalmát az Injectorba (0-2)
5., Töltsd tele a Containert ismét (5-2)
6., Töltsd át az Injectorba (4-3)
7., Lesd, hogy mi történik....

Érdekelne, mennyire jöttetek rá magatoktól, vagy mindenki csak beleeresztette a mérget a vízbe, "hadd pusztuljanak a halak".... 😊)
BlackShadow
na fasza tatooinon már csak 1 quest maradt hátra, mégpedíg h adjam oda a sárkánynak a vmiet a buckafõnöknek, nos odamentem a droiddal és nem volt oyan h adjam neki oda, szal beépítettem a fénykardomba 😄 h kell megcsinálni h eltünjön az a quets?

Eye-scream
Hát én a végén mérkõztem meg vele, (pont mielõtt elhagytam volna a bolygót) és simán nyertem...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

A Tarison, van a verekedõs arénában az a manus akivel életre-halálra kéne mérkõzni, õt mivel lehet lenyomni? Mert kellenének a cuccai és késõbb nem lehet ugye visszamenni lejátszani vele a cuccot. 😊
az a map csak arra kel hogy egyátalán mehess arra bug szava van de gondolom azal magyarázható hogy az az oda vezetõ ut térképe vagy mitomén 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

november 28

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

BlackShadow
ize nekem van egy mapom az eastern dune sea-rol mégis ha odamegyek akkor fel kell derítenem...miért?? 😞

Hmuda
Nem is sejtem, hogy ki volt az a régi ismerõs. 😄DD

BlackShadow
joh értettem mit mondtal 😊

mondom nem de mind1, enyire azért nem érthetetlen amit irtam:
meny és "beszélj a banthákal, ako majd megtámadnak buckalakók, azt ujra "beszélj" velük és sárkány meghaljamagát

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

most irtam... 😛

Eye-scream
Amúgy a játék legnagyobb poénját szvsz nálam eddig az öreg néger jedi nyomta:
"Ismertem egy embert régen aki nagyon hasonlított rád, ugyanilyen bátor hûséges és megbízható volt, és neki is olyan szagú volt a szájha mint egy banthának...."
Nem pont ugyanez a szöveg, fejbõl írtam de ezen én behaltam 😄

BlackShadow
jah akkor ott nincs iyen külön cseles megoldás csak öljem meg? akkor meglesz muhahaha 😄 3 jedi csak elintézi 😄D

mondom hogy bug... 😛

BlackShadow
nah vkiiii HOGY KELL KINYIFFANTANI A SÁRKÁNYT? 😊

banthafooder felvesz, odamegy bantha, rányomj beszélget vele, jön muvi, jönek buckalalkok, bántani buckalakókat, viszameni banta, beszélgetni vele megint, jöni muvi amiben jöni ki sárkány és megdegleni...
remélem nagyébol érthetõ 😛PP

Eye-scream
Ez a #1126ra ment😊

BlackShadow
de az a szép h a "karakterlapon" ahol van az h h állok (light dark stb) ott nem 8on vannak az értékek 😊

Eye-scream
Nekem sem.

Lacc
Hát azt a nagy jármûvet nehéz nem észrevenni 😄 De érdekes, nekem egy hullánál se volt semmi. Na megnézem megint.
ako az valami bug lesz szvsz, nekem iylen gondom nem volt...

BlackShadow
nemtom en az elejen csinaltam egy 14 - 14 - 12 - 13 - 13 pontos elosztást, azt most léptem szintet és néztem h minden 8 on van!

BlackShadow
amikor kimész lesz egy nagy jármû elötte 3 bányász nekik segítessz és az egyik halott buckanal lesz egy ruha, és egy másik arrébb lesz egy halottnál uugy 😊

---

szal h kell kinyírni a sárkányt? 😊

nekem minden második buckalako hagyot maga után egy rucit meg egy botot... 😛

mért állna vissza???

Lacc
Most vagyok a Tatooineon, valahogy tárgyalni kéne a buckalakókkal. Kifüstölni nem akarom õket. Elvileg kéne szereznem valami álruhát, de egyik buckalakóról se tudom lehúzni, a sivatagban se találok sehol.... A droid már megvan (nagy poénokat szokott nyomatni 😄), szóval a frodítással már nem lenne gond.