11368
-
Miben van még így a charisma? -
harczos #3452 naszóval:
computer spike: ok, mondj jobbat :P
defense: oksa
charisma: marad, más szerepjátékban is így van :P
security: teccik, nem voltam megelégedve amazzal
treat injury: ezt se bántanám, jó az -
Dehogynem javít! Rengeteg bugot kivesz belőle! -
Persze hogy heyles. Mivel az indito exe-t is felülirja, mindn pecs után újabb törésdt kel rárakni. (a legtöbb játéknál így van). -
HOLNAP NEKEM IS MEGLESZ :))))) 

-
mochee #3448 A peccs felől szeretnék érdeklődni. Én felraktam, aztán megint kellett crackelni, mert egyébként nem ment. Ez igy helyes? A crackfix kell a játékhoz? Csak azért mert olyat hallottam, hogy nem javít semmit, és nem érdemes felrakni. -
Naszóval. Az eddigi mellékküldig Tarisról fel vannak töltve a megszokott helyre. Lehet csemegézni és hibákat javítani. :D -
Na az alul leírt küldik leírása kész. Várok ötleteke, hogy mit hagytam ki (meg az orvos nevét :D). -
Hogy hivják az upper city orvosát? (kell a leiráshoz) -
A nwn motor erre nem kifogás. Az egyetlen tényező, ami miatt rögzítve lett a függőleges nézőpont az a suxboksz. Plusz én nekem tökéletesen megfelel, nem éreztem még késztetést, hogy felnézzek az égre.
-
1:Én Difficulton játszottam és szerintem sem kell túl sokszor vásárolni ,de azért jó ,hogy van.
2:Ezzel nekem nincs bajom főleg ha aztis belevesszük ,hogy Dantooine elpusztul:D
3:Ez valahogy nekem is furcsa.Nem is értem pl:én nemtaláltam olyan Heavy fegyvert amely sokkal erősebb lett volna Light társainál.
4:Nekem minden Mini-Game bejön , nemtom mi bajotok van:D
5:Szerintem is elég hosszú volt ,bár Pl:nekem Tattoine nagyon rövidnek tünt:(
6:Mivel ez egy átalakított NWN-motor így ezt biza csak így lehetett megoldani.
7: EZ A LEGJOBB GAME A BROKEN SWORD 1-2-3-után!!!! -
1.: Nekem főleg az elején azért sűrűn kellett Medpack-okat, Antidote-okat vennem, a páncélok/fegyverek kiegészítői is jól jönnek, ahogy a különféle adrenalin-ok is...
2.: Szerintem nagyon is reális, főleg, ha a teljes történetett nézzük. Eléggé nehéz lenne megmagyarázni, hogy karink miért nem lesz jedi rövid időn belül...
3.: Egyetértek, nevetséges, hogy most Carth két nehéz Mandalorian pisztolya (nem tuningolható!!) 2-15-öt sebez, miközben az alap nehézfegyverek sem sebeznek többet. Az is bánt, hogy nagyon erős az Akimbo pisztoly felállás...
4.: Nekem nagyon nem jöttek be a mini-gamek, nagyon gyengék szvsz...
5.: Hát igen, bár azért ne feled, hogy a játékosok többsége szerintem megunná ha sokkal hosszabb lenne (pláne az a dolog, hogy ugye nehéz fentartani a játék szinvonalát, nekem most úgy tünik, hogy Tarris messze a legkidolgozottabb pálya az összes közül - és ezt a játék 2/3-a után mondom...).
6.: Egyetértek, nekem kissé az animációk tünnek kissé kidolgozattlannak, és az, hogy rögzitett a függöleges vektora a nézetnek.
7.: Plusz az az átkozott képfrissités-probléma...
8.: Azért volt már pár olyan játék, amely tartósabb volt/van mint a Kotor (pl. OFP), mert azért kétlem, hogy egy év múlva még a gépemen lesz...
+1.: Az aknákon én is csodálkozom, szinte használhatattlanok a rövid harctávolságok miatt...
Ha esetleg el lehetne játszani azt, hogy magas Stealth kari aknát telepít egy folyósóba, és oda becsaljuk az ellent... De ilyesmiről szó sincs... -
Mert az ember előbb pánikbaesik egy akkora szörny láttán amelynek a lába sem fér ki egy képernyőn, majd bátran nekimegy erőből, aztán a reload után elkezd kutatni valami után, ami nagyot pukkan, majd miután ez bevált, elkezd gondolkodni, hogy nem véletlen talált meg 1-2 tárgyat közvetlenül a monszt előtt, de ekkor már a dolog letudva, és az igy megszerzett tapasztalat elraktározva a következő újrajátszáshoz.. ;] -
Duck #3440 a Tatooine-on vagyok honnan szerezzek pénzt a droidra? mert kevés pénzem van pls help -
Aknák elég jól használhatóak. Nemmondom ,hogy mindenhol ,de tényleg van egy két hely. + el tudod őket adni. -
Minek aknázni mikor csak két cuccot kell a hullák közé rakni? -
Aknák jöl jöttek a Rancor ellen... ;] Egyebként máshol még én sem használtam őket. -
Hát nekem egyiknél se volt rá szükségem (mellesleg majd télleg hivlak). :D -
Pl az elején a Rancor ellen igencsak hatásos, vmint Malak bá is megtapasztalhatta milyen hasznosak... -
Tényleg. Tulajdonképpen mi értelme van aknákat telepíteni. Még nem próbáltam, de nem sok értelmét látom amúgy se. -
antijedi #3432 énse szorultam rá de az nem egyenlő azzal hogy nem veszi az ember hasznát..., azt hogy med-en könyü a game teljesen más lapra tartozik :) -
Semmi gond, csináld csak :) -
Js és ugye nem baj, ha külön ki fogom elmeni, hogy melyik küldi tartozik a főszálhoz? Azokat nem vesézem ki. -
Eddigi Taris melléküldi lista. Akinek eszébe jut még pár az itt szóljon:
The Promised Land
Rukils's Apprentice
Infected Outcasts
The Duel Ring
Bendak's Bounty
Purchasing a Droid
Rakhghoul Serum
A Rancor in the Sewers
Inside the Vulkar Base
Dia's Bounty
Selven's Bounty
The Search for Bastila
Martik's Bounty
Largo's Bounty -
Én mindig felszedtem őket és eladogattam mindet. Nem sok pénz de akko is az. : ) -
1: azért én bevásároltam mindig gyógyszereket, hátha elfogy az erőm.
2: szerintem tök optimális, ha meg nem tetszik, lehet másokat is elvinni.
3: Azért én elképzelhetőnek tartom, hogy egy egekig boostolt fejvadászpisztoly többet tudjon mint egy karabély.
4: szerintem mind tök jó. (kivéve a lövegtornyosat, az télleg béna és túl könnyű, hogy értelme legyen)
5: AZ!
6: igaz. Plusz nem értem, hogy Manaan nem a legszebb, mégis az az egyik leglassúbb helyszín.
7: nekem egy se volt a peccs óta (az előtt is csak a hangproblémás lagzás).
8: ámen. :-))) -
de talán HARD-on... -
Nem szorultam soha rá, mint ahogy az aknákra sem. -
antijedi #3424 3. pedig a drogokal igen csak meg lehet turbozni aképeségeket ha éppen rászorulnál... :P -
Voltak dolgok, amiket szerintem gyengén oldottak meg a készítők:
1. A boltoknak semmi értelme nincs, soha nem kellett vennem semmit. Mindent megszereztem a ládákból, hullákból stb. Ez így erősen vacak.
2. Túl hamar kapjuk meg a jedi lehetőséget, emiatt enyhén szólva könnyű lesz a játék. Na meg a többi jedi társ, a Dantoinne pl. már meg van Juhani, Bastilla és én....hát nem sokan álltak meg előttünk. Nem kellett volna, szinte még a játék elején, ilyen gyorsan. Sokkal élvezetesebb lett volna, ha komolyan, szervesen a főszálhoz tartozó, nehezen és rengeteg harc árán megszerezhető jedi társak.
3. Fegyverek. Egy kispisztoly ne legyen már egyenlő egy roham karabéllyal. A belőhető drogoknak se láttam túl nagy hasznát. A mentőcsomagok csak Tarison kellenek, utána értelmüket vesztik, mint ahogy az összes fegyver (lsd 2 pont.)
4. Mini-game –től egy kicsit többet vártam, keményen visszaköszönt a Nintendo feeling.
5. A játék szerintem rövid.
6. Grafikai megvalósítás helyenként maximálisan gyönyörű, másutt meg lehetett volna rajta bőven javítani.
7. Egy fél rakat BUG.
8. AMÚGY MEG A LEGISTENCSÁSZÁRABB JÁTÉK AMI VALAHA IS A KEZEM KÖZÖTT MEGFORDULT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ennyi. Pont.
-
Duck #3422 Köszi -
Vagy ha másnem, akkor próbáld meg a Twi'lek-et a lakórészben. Hátha ad leckéket. -
Egyszerű(nek tűnik egy idő után :D):
A lényege a dolognak, hogy max 20 pontot kell összeszedni. Ezt a next turn gombbal kell elérni. Ekkor te is meg az ellenfél is kap egy egy extra kártyát a meglevő mellé és ezek összeadódnak. A Stand gombbal megtarthatod az aktuális pontszámodat (illik 18-19 körül megállni, ha nincs ezeket 20-ra növelő side-kártyád). Az nyer akinek a menet végén több ponja van és az nem haladja meg a 20-at. Ha bárkinek meghaladja és nem képes side-kártyával az alá vinni, akkor automatikusan veszít. Ha egy menetet megnyersz akkro kapsz egy pontot és akinek előbb jön össze három pont az nyeri az egész játszmát. -
Szégyeld magad. :D
Hamár egyszer megakadt a cucc akkor sejthetted volna, hogy van diplomatikus lépés is. Amúgy mindenképpen mentsd meg mert kapsz egy egész türhet Jedi Guardiant meagad mellé kiscit később. -
Mit? -
Leviathan -non nekem állandóan kihalt a játék csak úgy tudtam átvinni, hogy az első crack -et addig visszaraktam, azzal ment rendesen. Néha meg elmegy a hang, néha elkezd recseg, csak a load game segít...pff...vannak hibák még dögivel, bár a TARIS, DATOINNE tapasztalataim szerint bug mentes.
Más: Jelentem a Malak boy -nál lefőtt a coffe, kicsit nyafogott, vagy kétszer életet töltött, de aztán megadta magát a sorsnak, azaz nekem ;). Jóként vittem, de nemsokára neki kezdek a full gonosz témának...:))
ps: A Yavini kristályok is meglettek (min. 3X kell elmenni, hogy ott legyenek azok a kisebbségiek ;)).
ps2: Alig várom, hogy meglegyenek a mellékküldetéseket taglaló leírások...:) -
Marcus_ #3416 Köszi skacok-visszaolvastam.ki kellett kapcsolni a az optionba a grafikánál vmit... -
Duck #3415 Hi All!
Óriási kérdésem lenne!!! Hogy kell a pazaak kártyákkal játszani lécci magyarázzátok L mert eljöttem a Tarisról és nemtom hogy kell. Vagy esetleg más belygón lesz vki aki megtanítja?
PLs Help!!!
Üdv.:Duck -
Nekem is volt. indítsd újra és megy. Csak 1szer történt meg velem is. -
Ettol tartottam (es remenykedtem ;]), ugyhogy replay akkor. Koszi mindkettotoknek.