11368
  • Hmuda
    Miben van még így a charisma?
  • harczos
    naszóval:
    computer spike: ok, mondj jobbat :P
    defense: oksa
    charisma: marad, más szerepjátékban is így van :P
    security: teccik, nem voltam megelégedve amazzal
    treat injury: ezt se bántanám, jó az
  • Hmuda
    Dehogynem javít! Rengeteg bugot kivesz belőle!
  • Hmuda
    Persze hogy heyles. Mivel az indito exe-t is felülirja, mindn pecs után újabb törésdt kel rárakni. (a legtöbb játéknál így van).
  • Aquli
    HOLNAP NEKEM IS MEGLESZ :)))))
  • mochee
    A peccs felől szeretnék érdeklődni. Én felraktam, aztán megint kellett crackelni, mert egyébként nem ment. Ez igy helyes? A crackfix kell a játékhoz? Csak azért mert olyat hallottam, hogy nem javít semmit, és nem érdemes felrakni.
  • Hmuda
    Naszóval. Az eddigi mellékküldig Tarisról fel vannak töltve a megszokott helyre. Lehet csemegézni és hibákat javítani. :D
  • Hmuda
    Na az alul leírt küldik leírása kész. Várok ötleteke, hogy mit hagytam ki (meg az orvos nevét :D).
  • Hmuda
    Hogy hivják az upper city orvosát? (kell a leiráshoz)
  • Hmuda
    A nwn motor erre nem kifogás. Az egyetlen tényező, ami miatt rögzítve lett a függőleges nézőpont az a suxboksz. Plusz én nekem tökéletesen megfelel, nem éreztem még késztetést, hogy felnézzek az égre.
  • CarajoEsp
    1:Én Difficulton játszottam és szerintem sem kell túl sokszor vásárolni ,de azért jó ,hogy van.

2:Ezzel nekem nincs bajom főleg ha aztis belevesszük ,hogy Dantooine elpusztul:D

3:Ez valahogy nekem is furcsa.Nem is értem pl:én nemtaláltam olyan Heavy fegyvert amely sokkal erősebb lett volna Light társainál.

4:Nekem minden Mini-Game bejön , nemtom mi bajotok van:D

5:Szerintem is elég hosszú volt ,bár Pl:nekem Tattoine nagyon rövidnek tünt:(

6:Mivel ez egy átalakított NWN-motor így ezt biza csak így lehetett megoldani.

7: EZ A LEGJOBB GAME A BROKEN SWORD 1-2-3-után!!!!
  • [NST]Cifu
    1.: Nekem főleg az elején azért sűrűn kellett Medpack-okat, Antidote-okat vennem, a páncélok/fegyverek kiegészítői is jól jönnek, ahogy a különféle adrenalin-ok is...

2.: Szerintem nagyon is reális, főleg, ha a teljes történetett nézzük. Eléggé nehéz lenne megmagyarázni, hogy karink miért nem lesz jedi rövid időn belül...

3.: Egyetértek, nevetséges, hogy most Carth két nehéz Mandalorian pisztolya (nem tuningolható!!) 2-15-öt sebez, miközben az alap nehézfegyverek sem sebeznek többet. Az is bánt, hogy nagyon erős az Akimbo pisztoly felállás...

4.: Nekem nagyon nem jöttek be a mini-gamek, nagyon gyengék szvsz...

5.: Hát igen, bár azért ne feled, hogy a játékosok többsége szerintem megunná ha sokkal hosszabb lenne (pláne az a dolog, hogy ugye nehéz fentartani a játék szinvonalát, nekem most úgy tünik, hogy Tarris messze a legkidolgozottabb pálya az összes közül - és ezt a játék 2/3-a után mondom...).

6.: Egyetértek, nekem kissé az animációk tünnek kissé kidolgozattlannak, és az, hogy rögzitett a függöleges vektora a nézetnek.

7.: Plusz az az átkozott képfrissités-probléma...

8.: Azért volt már pár olyan játék, amely tartósabb volt/van mint a Kotor (pl. OFP), mert azért kétlem, hogy egy év múlva még a gépemen lesz...

+1.: Az aknákon én is csodálkozom, szinte használhatattlanok a rövid harctávolságok miatt...
    Ha esetleg el lehetne játszani azt, hogy magas Stealth kari aknát telepít egy folyósóba, és oda becsaljuk az ellent... De ilyesmiről szó sincs...
  • PiszkosFred
    Mert az ember előbb pánikbaesik egy akkora szörny láttán amelynek a lába sem fér ki egy képernyőn, majd bátran nekimegy erőből, aztán a reload után elkezd kutatni valami után, ami nagyot pukkan, majd miután ez bevált, elkezd gondolkodni, hogy nem véletlen talált meg 1-2 tárgyat közvetlenül a monszt előtt, de ekkor már a dolog letudva, és az igy megszerzett tapasztalat elraktározva a következő újrajátszáshoz.. ;]
  • Duck
    a Tatooine-on vagyok honnan szerezzek pénzt a droidra? mert kevés pénzem van pls help
  • CarajoEsp
    Aknák elég jól használhatóak. Nemmondom ,hogy mindenhol ,de tényleg van egy két hely. + el tudod őket adni.
  • Hmuda
    Minek aknázni mikor csak két cuccot kell a hullák közé rakni?
  • PiszkosFred
    Aknák jöl jöttek a Rancor ellen... ;] Egyebként máshol még én sem használtam őket.
  • Hmuda
    Hát nekem egyiknél se volt rá szükségem (mellesleg majd télleg hivlak). :D
  • Calver
    Pl az elején a Rancor ellen igencsak hatásos, vmint Malak bá is megtapasztalhatta milyen hasznosak...
  • Hmuda
    Tényleg. Tulajdonképpen mi értelme van aknákat telepíteni. Még nem próbáltam, de nem sok értelmét látom amúgy se.
  • antijedi
    énse szorultam rá de az nem egyenlő azzal hogy nem veszi az ember hasznát..., azt hogy med-en könyü a game teljesen más lapra tartozik :)
  • Kandurex
    Semmi gond, csináld csak :)
  • Hmuda
    Js és ugye nem baj, ha külön ki fogom elmeni, hogy melyik küldi tartozik a főszálhoz? Azokat nem vesézem ki.
  • Hmuda
    Eddigi Taris melléküldi lista. Akinek eszébe jut még pár az itt szóljon:

The Promised Land
    Rukils's Apprentice
    Infected Outcasts
    The Duel Ring
    Bendak's Bounty
    Purchasing a Droid
    Rakhghoul Serum
    A Rancor in the Sewers
    Inside the Vulkar Base
    Dia's Bounty
    Selven's Bounty
    The Search for Bastila
    Martik's Bounty
    Largo's Bounty
  • Hmuda
    Én mindig felszedtem őket és eladogattam mindet. Nem sok pénz de akko is az. : )
  • Hmuda
    1: azért én bevásároltam mindig gyógyszereket, hátha elfogy az erőm.

2: szerintem tök optimális, ha meg nem tetszik, lehet másokat is elvinni.

3: Azért én elképzelhetőnek tartom, hogy egy egekig boostolt fejvadászpisztoly többet tudjon mint egy karabély.

4: szerintem mind tök jó. (kivéve a lövegtornyosat, az télleg béna és túl könnyű, hogy értelme legyen)

5: AZ!

6: igaz. Plusz nem értem, hogy Manaan nem a legszebb, mégis az az egyik leglassúbb helyszín.

7: nekem egy se volt a peccs óta (az előtt is csak a hangproblémás lagzás).

8: ámen. :-)))
  • Kandurex
    de talán HARD-on...
  • Kandurex
    Nem szorultam soha rá, mint ahogy az aknákra sem.
  • antijedi
    3. pedig a drogokal igen csak meg lehet turbozni aképeségeket ha éppen rászorulnál... :P
  • Kandurex
    Voltak dolgok, amiket szerintem gyengén oldottak meg a készítők:

1. A boltoknak semmi értelme nincs, soha nem kellett vennem semmit. Mindent megszereztem a ládákból, hullákból stb. Ez így erősen vacak.

2. Túl hamar kapjuk meg a jedi lehetőséget, emiatt enyhén szólva könnyű lesz a játék. Na meg a többi jedi társ, a Dantoinne pl. már meg van Juhani, Bastilla és én....hát nem sokan álltak meg előttünk. Nem kellett volna, szinte még a játék elején, ilyen gyorsan. Sokkal élvezetesebb lett volna, ha komolyan, szervesen a főszálhoz tartozó, nehezen és rengeteg harc árán megszerezhető jedi társak.

3. Fegyverek. Egy kispisztoly ne legyen már egyenlő egy roham karabéllyal. A belőhető drogoknak se láttam túl nagy hasznát. A mentőcsomagok csak Tarison kellenek, utána értelmüket vesztik, mint ahogy az összes fegyver (lsd 2 pont.)

4. Mini-game –től egy kicsit többet vártam, keményen visszaköszönt a Nintendo feeling.

5. A játék szerintem rövid.

6. Grafikai megvalósítás helyenként maximálisan gyönyörű, másutt meg lehetett volna rajta bőven javítani.

7. Egy fél rakat BUG.

8. AMÚGY MEG A LEGISTENCSÁSZÁRABB JÁTÉK AMI VALAHA IS A KEZEM KÖZÖTT MEGFORDULT!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

Ennyi. Pont.
  • Duck
    Köszi
  • Hmuda
    Vagy ha másnem, akkor próbáld meg a Twi'lek-et a lakórészben. Hátha ad leckéket.
  • Hmuda
    Egyszerű(nek tűnik egy idő után :D):

A lényege a dolognak, hogy max 20 pontot kell összeszedni. Ezt a next turn gombbal kell elérni. Ekkor te is meg az ellenfél is kap egy egy extra kártyát a meglevő mellé és ezek összeadódnak. A Stand gombbal megtarthatod az aktuális pontszámodat (illik 18-19 körül megállni, ha nincs ezeket 20-ra növelő side-kártyád). Az nyer akinek a menet végén több ponja van és az nem haladja meg a 20-at. Ha bárkinek meghaladja és nem képes side-kártyával az alá vinni, akkor automatikusan veszít. Ha egy menetet megnyersz akkro kapsz egy pontot és akinek előbb jön össze három pont az nyeri az egész játszmát.
  • Hmuda
    Szégyeld magad. :D
    Hamár egyszer megakadt a cucc akkor sejthetted volna, hogy van diplomatikus lépés is. Amúgy mindenképpen mentsd meg mert kapsz egy egész türhet Jedi Guardiant meagad mellé kiscit később.
  • Kandurex
    Mit?
  • Kandurex
    Leviathan -non nekem állandóan kihalt a játék csak úgy tudtam átvinni, hogy az első crack -et addig visszaraktam, azzal ment rendesen. Néha meg elmegy a hang, néha elkezd recseg, csak a load game segít...pff...vannak hibák még dögivel, bár a TARIS, DATOINNE tapasztalataim szerint bug mentes.

Más: Jelentem a Malak boy -nál lefőtt a coffe, kicsit nyafogott, vagy kétszer életet töltött, de aztán megadta magát a sorsnak, azaz nekem ;). Jóként vittem, de nemsokára neki kezdek a full gonosz témának...:))

ps: A Yavini kristályok is meglettek (min. 3X kell elmenni, hogy ott legyenek azok a kisebbségiek ;)).

ps2: Alig várom, hogy meglegyenek a mellékküldetéseket taglaló leírások...:)
  • Marcus_
    Köszi skacok-visszaolvastam.ki kellett kapcsolni a az optionba a grafikánál vmit...
  • Duck
    Hi All!

Óriási kérdésem lenne!!! Hogy kell a pazaak kártyákkal játszani lécci magyarázzátok L mert eljöttem a Tarisról és nemtom hogy kell. Vagy esetleg más belygón lesz vki aki megtanítja?
    PLs Help!!!

Üdv.:Duck
  • CarajoEsp
    Nekem is volt. indítsd újra és megy. Csak 1szer történt meg velem is.
  • PiszkosFred
    Ettol tartottam (es remenykedtem ;]), ugyhogy replay akkor. Koszi mindkettotoknek.