11368
-
#3370 Jesszus. Lehet ,hogy jóságomból fakad ,de én el se tudok képzelni egy ilyen mondatot se Jedim szájából:D
Max ezt: "Adjak nektek egy kis pénzt ,hogy ne kelljen lopnotok?" -
#3369 Hmmm...még a leírásba is beleolvastam és ott az van, hogy egy csapat Toshianyámkinnya támadja meg a yavin-t. Hát oda fele valóban volt egy űrcsata 5-6 vadász...kb 1 perc ujjgyakorlat...aztán ketten pedig bent hepciáskodtak...a kimerítő csata kb. ennyi volt: "Mentek vagy meghaltok?" "Megyünk jedi master, bocsika, tényleg". Ez se volt túl kimerítő :p -
#3368 Hé, Hmuda! Mintha említetted volna, hogy ha meg van mind az 5 bolygó (starmap -okkal egyetembe) akkor a Yavinon megvásárolható pár jópofa kristály. Hát én elnéztem, az eladó éppen veszekedett valami helyi etnikummal, jól meg védtem aztán "sell me" erre bead 20-30e -ként mindenfajta jó pofa rucit meg fegyvert meg anyámkinnyát, de kristályt egy darabt sem :(((. Mos' mi van? -
#3367 OFF
Elég jól néz ki, csoda hogy inkább szinkronszerepeket kap, és kevés lehetőséget vásznon, azok is csak 1-2 mondatot statisztaszerepek. De persze lehet ennek ezerféle oka is, többek között az ő döntése is. ;]
http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/PersonDetail/personid-19292
ON -
#3365 Tudom. Csak anyira nem vagyok járts szinésznév ügyben, bármennyire is nagy kedvenc a Gyu. :D -
#3364 Azért egy GG dijas, Oscarra jelolt Cate Blanchett nem Jennifer Hale ;] -
#3363 Igazábol én Vendar fejére lettem volna kíváncsi. -
#3362 Plusz szerepelt a Slidersben. :D -
#3361 Gabriel Knihgt, Planescape Tornametn, Baldur's Gate:DD -
#3360 Hopp én meg tévedtem. Nem a filmben volt a szinésznő, ahnem a játékban a hangja. :P -
#3359 SPecial a Tábori többe vett részt ha mindent megszámolsz:D -
#3358 És kap munkát rendesen amint látom összes Metal gear megvolt neki. -
#3357 Félelemetes a projektet száma amiben résztvett ;] -
#3356 Off
Huhh ezek közül amiket Jeni alakít rohatt sokat ismerek és mutatja tehetségét ,hogy csak nehezen derül ki
On -
#3355 Most látom csak, hogy Bastila hangja volt Galadriel -
#3354 :DDD És még milyen jó volt!! -
#3353 Wow! Magyar volt HK hangja! Tábori Kristóf. -
#3351 Nekem nem tünt fel, de most hogy mondod, tényleg ő volt Juni. :D -
#3350 OFF
Csak nemhagyott nyugodni a dolog, marhara ismeros volt a jedicsajszi, Bastila hangja. Aztan az imdb kiderul, hogy o volt a "magyarhangja" Juni-nak is a Freelancerbol, sotmitobb a Jedi Academyben is az o hangjan szolalt meg a karakterunk(Jaden) - persze csak ha not valasztottunk. Asszem erre mondjak hogy surun foglalkoztatott ember ;] A tobbi jatekrol nem is beszelve, de azokat nem ismerem, csak ezek voltak az ismerosek..
ON -
#3349 Nekem csak a videóban esett le a dolog, és azon belül is Carth beszólásánál. Mikor Bastila papolt az elenség tudásának megszerzéséről, azonnal tudtam, hogy mi az ábra. :D -
#3348 Persze te a közepétől alapból tudtad és tülkön ülve vártad, hogy valaki szolja már el magát mi? -
#3347 A megadott infókból, a gynusítottak és a droid kérdezgetéséből és a szürkeállomány tornáztatásából. -
#3346 Teccik. :-) -
mochee #3345 Figyu, mit jelent az hogy "elég lusta"? Két héten belül belenéz a ládába? -
#3343 fordítási = fordítása -
#3342 vidó = videó -
#3341 Már az első 1-2 vidó emlékezet után sejtettem, de attól még ****jó játék
RaveAir fordítása és a te (HMUDA) fordítási is megfelelő, hiszen az angol nem tudja olyan "szépen" kifejezni magát, mint a világ legmegfelelőbb nyelve (gyengébbek kedvéért : MAGYAR) -
#3340 Ezek a kifejezések viszont télleg nagyon szépek, meg nemesek, meg minden. Pont mint a Jedik :P :) -
#3339 SPOILER(?)
Ühmm, nem akarom leszólni a játék sztoriját, de elég nyilvánvaló volt az, ami a Leviathanon kiderült. Úgy kb. a közepétől... . Nem tudom, ti hogy vagytok vele? :) -
#3338 Mikor találkoztam ezekkel a kifejezésekkel, akkor én így fordítottam őket (később persze változhatnak).
Jedi Oltalmazó
Jedi Konzul
Jedi Őrszem -
antijedi #3337 ok :) -
#3336 Igen, csak mint mindtam ÉRTELMES javaslatokat kellene beírni, mert ezek sz*rt se érnek (már megbocsáss, de ma kicsit ideges vagyok). -
#3335 Kösz, ezt majd megcsekkolom legközelebb. :D -
#3334 Remélem azért vetted a -okat!!! -
antijedi #3333 amikor beszéltél elején midnenkivel megvan hogy presztizst kell gyüjteni akkor viszamész a nőcihez (aki árulásra is buzdit) és beszélsz vele hogy adjon tippeket hogy tudnál szerezni presztizst, nah akkor az mondja hogy az egyik tanitvány hajlamos megbizni emberekben és hajlandó lenne esetleg összeálni veled azért hogy könyebb dolga legyen
nah ako odamész a tanitványhoz ((egy csaj , már nem tom a nevét de max végignézed mindet :P) beszélsz vele és valahogy meggyözöd (presuade, de lehet az is elég ha jol nyomkodod válaszokat), hogy szövetkezetek és szerezétek meg együt az egyik artifact-ot, mondja hogy hol találkozatok, akkor odamész (a sir-ok elöti rész legvége) és ott találkozol vele, akkor ott is beszéltek majd jönnek az állatok amiket le kell gyakni és ha megvan a csaj kiveszi belőlük a holocron-t, ezután töbféle képpen lehet intézni a dolgokat, én csak azt tom amit én csináltam: csaj azt mondja hogy megmondja a főnöknek hogy mi is benne voltunk (de ő viszi vissza) erre én közöltem hogy ez igy nem fog menni, majd simán legyaktam , elvetem a holocront és viszavitem a főmuftihoz, és ő még meg is dicsért hogy milyen leleményes vagyok :) (neki emgmontam az igazat hogy megöltem a másikat és elvettem tőle)
kb ennyi :) -
#3332 Ez melyik? Még nem találkoztam vele. -
#3331 Védő meg várostromnál van bakker, nem Jedi tisztségekben. Azért valahogy hajlani kellene az ésszerű és hangzatos nevek felé. -
#3330 "Jedi Rend(őr)"
Hát nem is tudom, hogy melyikért hülyézzelek le.
Jedi Rend: ez a neve az egész Jedi szervezetnek.
Rendőr: lol. Semmi több csak egy nagy LOL -
#3329 Calo miatt ne fájjon a fejed, még eljön a amga ideje a dolognak. :D -
#3328 Ismét csak egyetlen egy szó a válasz:
!!!VÉGIGJÁTSZÁS!!!