11368
  • Aquli
    varazslattal?
  • Aquli
    Es melyik jobb: Ket kard, vagy fenybot?
  • Aquli
    Melyik a jobb? prototype vibroblade, amit upgradeltem, sima vibroblade, vagy long sword?
  • PiszkosFred
    No valaki adjon egy gyors tanacsot, anelkul hogy lelone barmilyen poent is. A vizesbolygon boklaszom, kiirtottam a sith bazist, rip, majd leosontam valami hajonak latszo targgyal a jofiuk kiteremelo bazisaba. Ott elbeszelgettem par orult halfejuvel, majd gondoltam setalok egyet a tengerfeneken. Igen am, de az idegenvezetomet elkapta egy nagyobbacska halacska, ami persze meg bele is ferne a dolgokba, de aztan a hal szinten ehesnek latszo kollegaja engem harapott kette. Probaltam reload utan kerulgetni oket, de nem megy, ezek folyton megesznek, grrrr. Ugy erzem harcolni kellene ellenuk, de mozgasom mint egy paralizises lajhare ebben a hacukaban, nembeszelve a teljes fegyverkeszlet hianyarol. Szoval valaki HEEEEEEEEELP, mert ezek a halak nem koszonnek, csak jonnek es jonnek.......
  • Kandurex
    Valaki tudja, hogy lesz -e küldetés lemez???
  • Kandurex
    Alap.
  • Aquli
    Na elindult a game, es NAGYON szuper, a grafika is, most csereltem epp en is at a sith ruhat papirokra, csak meg nfs u-ztam is. Miket javit a patch? erdemes letolteni?
  • PiszkosFred
    Általánosságban mondtam mint jótanács, a fene tudja hol van konkrétan konzol és milyen adatokkal.. Ezek szerint ott nincs, pech eheh.
  • Hmuda
    Hát ha te most itt helyben tudsz mondani egy módot csaláson kívül, hogy letöltsd bárhonnan a Lower City full térképét akkor hatalmas gratulációt kapsz tőlem.
  • PiszkosFred
    Egyébként marhajó gátlástalan gonoszként játszani. Nagyon jók a provokációk szövegei, és ha magaddal viszed HK-t, aki szintén nem egy szent, akkor neha ki lehet nyulni a szituhoz hozzáfuzott szövegein. Ha jedi a harmadik tars, azok meg folyamatosan fogjak a fejuket, hogy ojaj ezt nem kellene eheh. Mindig felek, hogy eccer megunjak, es elmennek a francba, otthagyva a bandamat... ;]
  • PiszkosFred
    Sokat segit, ha egy-egy konzolbol letoltod az adott bolygo/varosresz/stb terkepet. Onnantol konnyebb celiranyosan kozlekedni. (En mondjuk bejarok mindent, addig nem megyek el amig minden ajtot ki nem nyitok valahogy;])
  • mochee
    Király vagy, ezt kerestem fél órát hiába!
  • harczos
    azon a szinten nézz körül :)
  • Smuggler
    Hello! Van egy kérdésem! Még eléggé a játék elején vagyok. Pontosabban a Tarison. Most mentem le a lower citybe, a Hidden Bekben elcseréltem a sith ruhát a papirokra. Irtátok hogy ezután keressek meg egy lejáratot amit egy sith őriz. merre van ez? mondjuk ha a hidden bek bejarata elött állok..ugyanitt lent? vagy máshol?
  • Hmuda
    Hát az X-BTF-ben is csak egy kocka belső fele volt az űr és mégis egész pofásan nézett ki.
  • gerger
    szntem jól festene ebbe a magyarosításhoz ha képeket raknátok bele nyilakkal, hogy megmutatódjon, hogy merre kell menni meg ilyenek
  • Kandurex
  • CarajoEsp
    De sajna az NWN motor ERRE kifogás. Ha játszol Hotuval kiderül ,hogy az ég egy bizonyos pontnél ketzdődik és ha elnézel valamennyire fel vagy le egyből kiszúrod. Ugyanis itt egyfajta SkyboXba járkálsz:D Ez van:DD Nem a legjobb megoldás
  • Kandurex
  • Yskam
    nem kell hülyének nézni nem vagyok az csak egy kicsit gyakran váltogatom a nickjeimet!
  • Kandurex
  • Yskam
    mostmár teljes és igaz valómban írok nektek mint Yskam!
    én vóttam Palikaaz1etlen de vhogy nem teccet!
  • Kandurex
    to'om mi a crakfix cak eccer ebassztam a belinkelést azsóta fix , fix? :)
  • Hmuda
    Ezeket nem crackfixnek nevezik, csak símán cracknek. A crackfix a hibás töréseket javítja (mint pl a XIII esetében).
  • Kandurex
    Itt a crack fix
  • Hmuda
    Ott a hiba. Ne várd egyetlen másolt játéktol se, hogy törés nékül elinduljon. :PPP
  • PiszkosFred
    Egyebkent egyuttal szedd le a 101es peccset hozza, krekket pedig 2-3 nappal ezelott belinkelte valaki, onnan kapd le.
  • PiszkosFred
    De, van az a 4.-en.. ;]
  • Aquli
    Na most elkezdtem tolteni a cracket
  • Aquli
    Cracket nem tettem fel, de nem is volt a cd-n.
  • Aquli
    gf fx 5600-am van legujabb driverrel
  • Aquli
    Hello!
    Plz segitsetek van egy nagy problemam! Feltelepitettem a KOTORT, de amikor elinditom, bejon egy urhajo kepe az asztal kozepen, tolt egy ideig a cd, majd a kep eltunik, es nem tortenik semmi. MI LEHET A GOND???
    help!
  • Hmuda
    Javított verzió feltöltve.
  • Hmuda
    Három Korriban kép került a galériámba.
  • Hmuda
    Köcc.
  • Hmuda
    Ja okés. De abbana kérdéses hozzászólásban el volt sütve a játék legnagyobb poénja is.
  • Kandurex
    Hmuda! Javítva, küldve a Dantooine. (majd ha fullos lesz az anyag, akkor ejtek egy komplett, mindenbe belekötő javítást)
  • Valen
    hamuda 3497-es hozzászólásához:

8x vittem végig legnehezebb szinten (mindkét oldalt 4x)
    Leggyorsabb időm 29 óra tiszta játékidő volt.
  • mukika
    Szerintem nem hagytál ki semmit. Mert én pont most fejeztem be ezt a részt, és ennyi küldetés volt benne. (4 napig nem játszottam vele... :( )
  • PiszkosFred
    Egy apró, mondhatni limlom bogár, ami alá ne állj, mert ha rájön a szükség, akkor az sz... ügy lesz ;]