11368
  • JCSR Morpheus
    kösz szépen!!
  • Hmuda
    Talán ha figyelnél néha a párbeszédekre, akkor rájöhettél volna, hogy már régen megcsináltad a küldetést (mikor Juhanit megtérítetted). Figyelj már oda jobban és akkor nem kérdezel fölöslegesen!
  • Hmuda
    Ahhol vuki hullák vannak ott rakd el a fegyvered és azután menj be közéjük. Akkor megjelenik pár mandalori vadász. Ezt mindkét helyen ismételd emg és utána menj vissza a swoop bikeokhoz.
  • JCSR Morpheus
    hali! A Wukik bolygólyán mi kell a Swoop bike-nál?Mit lehet vele kezdeni?
  • PiszkosFred
    ok, csak egy otlet volt
  • PiszkosFred
    Az volt a rom, ahol a nenivel beszeltel, es ezek szerint meggyozted.
  • gerger
    Ez a jatek kicsit bonyolult. De hol van a rom???? mert azzal a csajjal találkoztam és elküldtem vissza őt. Utána meg egy helyre mentem ahova kettő kapu nyílik egyik az épülettel szemben a másik az oldalán ami az oldalán van ott nem lehet semmit se csinálni mert van 1 zárt ajtó és csá! Ami vele szemben ott volt csomó footlocker meg katona ott mindent felszedtem és kinyírtam mindenkit. Nem ott kell bemenni ami a legelső zónába van a courtyard pályán? Ott van 1 ajtó csak 1 szakadt amit nem lehet kinyitni nem oda kell bemenni?
  • Hmuda
    Ide úgyis beírom, hogy mikor frissítem.
  • PiszkosFred
    Ja es meg valami, a leirashoz. A legelejere, a cim ala "Star Wars - Knights of the Old Republic Végigjátszás" nem lehetne egy utolso javitas idopontot berakni? Marcsak azert is, mert surun frissititek, igy aztan lehetne tudni hogy ez a 2 oraval ezelotti valtozat e, vagy mar uj is van benne.
  • PiszkosFred
    Jaok.

Egyebkent most hogy letudtam a vizivilagot, beleolvastam a leirasodba, es sajnalattal latom hogy a ket lehetoseg kozul a vegen a "rosszabbat" valasztottam. No sebaj, ide sem kell tobbet visszajonni eheh ;]
  • Hmuda
    Hát olvasd tovább a leírást. Nyomás a Sith bázis és ess nekik. :-)
  • Hmuda
    Az még nem aza rész.
  • PiszkosFred
    A megszerzett kodot/feltort kartyat/nemtommarmiaharmadik -t vidd a koztarsasag kepviselojenek, aki megkert hogy szerezd meg. O ennek megorul, majd atenged az ajton immar, kaptal jogosultsagot belepni.
  • Bandew

Hát igen, bár szvsz jobb lett volna a "nyugat" meg "kelet" kifejezés. :D
  • Valen
    A west centralból elmész "balrs", majd a következő pályán ahogy bemész szintén "balra" a hotellel szemben
  • Bandew
    ÁÁÁ! Akkor jó! Azt megtaláltam, csak az a gáz, hogy nem tudok bemenni egy ajtón. Ott segítettem egy pacáknak kihúzni egy sithből valami kódót. Tőlük balra van az az ajtó ami nem nyílik.
  • Hmuda
    Hát igen. Sajna azt nem én írtam. :-)

Amúgy mikor kilépsz a főtérre, ott balra. Aztután a szállodával szembeni lejárón.
  • Bandew
    Hmuda lécci mond meg nekem pontosabban merre van Manaan-on lévő köztársasági nagykövetség, mert a végigjátszásban az áll, hogy "balra".
  • Hmuda
    np :-)
  • Hmuda
    Ez nem lesz soha sem. Ismét köszönet a sixboksznak.
  • bon
    Köszi a segítséget
  • gerger
    kár, hogy nincs multiya a jateknak. Kéne egy ilyen kiegészítő a jatekhoz amibe van multi hozzá interneten is meg anélkül is.
  • Hmuda
    gránátot
  • gerger
    aha!! tehát át kell menni a courtyardon!
  • bon
    Elakadtam a Koribban bolygó Ajunta Pall kriptájába egy kő oszlop állja utamat (nem sokkal a bejárat után) és nem tudom, hogy lehet eltüntetni ha rákatintok akkor elöjön egy ablak amibe kilehet jelülni, hogy mit teygek át az oszlopba de nem tudom, hogy mitt kell beletenni segítséget köszönöm.
  • Hmuda
    Nem. Utazz délre két zónát a courtyardtól és ott megtalálod a Grove zónán belül a romokat és azt kell megtisztítani a gonosz kisugárzástól.
  • Hmuda
  • gerger
    correct: megtisztítani nem egtisztítani
  • gerger
    1 kérdésem lenne. öhm a Dantoinon ahol jedi leszel az utolsó küldetésben vmi aurát kell egtisztítani vagy mi a magyarosításba azt írtátok vmi grove nevű helyen van. Na és ez a grove nevű hely a courtyard részen van?
  • PiszkosFred
    En sem targyaltam. Ledobtam magamrol a buckalako kopenyt ahogy beertem, majd megszolalt az elso hatlovetu... Minden szituacionak tobbfele megoldasa van, de dontod el hogy melyik oldalt valasztod, a diplomatikusat vagy elobb "lovok aztan kerdezek" felet.

De asszem a light oldallal ha jaccok, muszaj lesz a dolgokat okosan csinalni, mert Mission tesojat sajnalnam megint otthagyni...

Hmuda: ok, akkor en ertettem picit offenzivnek a kommentet, sry. Orulok hogy nincs szar napod, es a valaszom az, hogy ha nem haragszol, megmaradok ilyennek, mar ugy megszoktam eheh. Ha lenne valaki aki nem ertene amit irok, akkor majd valaki fordit. En ugyis csak marhasagokat szovegelek, az onlinesupport te es kollegaid vagytok, akik mar vegigtoltak...
  • mukika
    Akkor biztos felszedtem a többi tárgyal együtt. Thx... Megyyek is tovább akko
  • Hmuda
    A térképet nem kell megnézni (amúgy a törzsfő hullájárol szedhető fel). Annyi az egész, hogy mostmár továbbmehetsz a keleti sivatagba, mert eddig nem engedte a progi.
  • Hmuda
    Nincs szar napom, csak feltettem egy kérdést. Nem szabad?
  • mukika
    Hi!!

Lenne egy kérdésem a Tatooineon, én nem megbeszéltem a buckalakó főnökkel, hanem kinyírtam mindenkit. A térképet igy is megkaptam? Hol tom megnézni? Vagy esetleg kezdjem újra? A végigjátszásban ez nincs benne...
  • Hmuda
    Én nem mondtam, hogy en írj hülyeségeket csak megkérdeztem, hogy nehéz leírni a rendes nevét.
  • PiszkosFred
    OFF
    Latom jo napod van ismet, nembiztos hogy ezzel kellene levezetni, mert minden tiszteletem a tied, de ha nem haragszol nem fogom megvaltoztatni miattad a "stilus"-omat (kisse nagykepu kifejezes a stilus, de nincs jobb szavam ra hirtelen).
    ON
  • PiszkosFred
    Ja ok ertem. A te kedvedert ezentul majd fenyszablyat vagy fenykardot irok, nem pedig ilyen csunya, serto es homalyos jelentesu dolgokat mint neoncso eheh..
  • Hmuda
    (meg a gyíkra, meg a harci ketyerére, meg még sok hasonló roppant értelmes beszólásodra.
  • Hmuda
    Hát igen. Vannak még benne hibák.
  • Hmuda
    Én a roppant élelmes neoncsőre gondoltam. :PPP