11368
  • mukika
    elvileg 50-et igértek. Mondjuk abban mindeb mellékküldetés, stb benne volt.
  • Kandurex
    30-40
  • ollie
    Tudja valaki, hogy kb hány óra a végigjátszása ennek?
  • ollie
    És miért megy el akkor dark felé ha megölöd? Csak mert én is levadésztam valakit, akire fejpénz volt, de nem jött semmilyen dark pont, sőt mivel az áldozat kifejezetten dark karakter volt, ezért még ajánlatos is volt megölni.
  • ollie
    Tegnap megvettem a játékot és hátast dobtam. Éjjel 1-ig nyomtam, aztán aludtam 4 órát mert dolgozni kellet jönni. Már alig várom, hogy megitn otthon legyek! :)))
  • Hmuda
    így aztán lehet dönteni, hogy inkább védekezésre, vagy brutális erőre hagyatkozol.
  • Hmuda
    Na, [NST]Cifunak köszönhetően rájöttem egy apróbb dologra. A fénykardnál nem csak az erőt veszi figyelembe, hanem az ügyességet is a támadó dobásnál. Amelyik magasabb, annak a plusz értékét veszi figyelembe.
  • Hmuda
    Ksebb bug, nem sok dolgot befolyásol, amit növelsz az ugyanúgy megkapja az extra értéket, max a szintlépés után jelzi ki.
  • PiszkosFred
    Valami hasonlo nalam is volt, de kesobb jott elo magasabb szinten, es csak neztem mi a fene van. Aztan persze reload, sokat nem kellett ujrajatszani halaisten.
  • Aquli
    Akkor inkabb nem csinalom meg.
    Egyebkent egy erdekes bug volt--> sith bazison szintet leptem, ranyomtam level upra, lehetett fejleszteni attributest, ranyomok az attributesre, kijon az ablak, hogy melyikre rakok pontot, erre nezem, mind 8-as. Hoppa. De visszatoltottem az elozo mentest es jo lett.
  • PiszkosFred
    Ott mar amikor Bendakkal kell vivnod, nincs mese, az egyik felnek halnia kell...
  • Aquli
    Na megy a game NAGYON BRUTÁL!
    Most mentem el Davikhoz, ott tartok. Abszolut jo karaktert kezdtem, Tarisban asszem minden kuldit sikerult megcsinalnom, kiveve nem tudtam levadaszni azt a duelistet, na a neve nem ugrik be, de talalkoztam vele Daviknál. Meg a duelt nem fejeztem be, mert nem akartam dark iranyba elmenni. Nem lehet valahogy ugy leverni a gyereket, hogy ne haljon meg? Mert probaltam beszelni a huttal, hogy esetleg ne halalra meno legyen, de semmi olyasmi nem volt. A tobbi kuldi sikerult.
  • PiszkosFred
    [Force Persuade] Hat ezt nem ide akartad irni szerintem... ;]
  • Hmuda
    Tehát te nyilván bevetted Zalbaart az aktuális partiba Mission mellé és ezzel egyidejűleg visszaküldted Carthot a búvóhelyre.
  • Hmuda
    Trask már a hajón eltünt ha még nem vetted észre. Szerintem te Carthra gondoltál. Azért tünt el, mert egy partiban egyszerre csak két társ leht melletted, a többiek a bújóhelyen várnak rád.
  • Hmuda
    tökmindegy hogy hol tart, csak jedi legyen és nagy erő-ügyesség különbség legyen.
  • Hmuda
    Nagyon sürgősen kellene egy save bárkitöl, ahol a karakter ereje és ügyessége között nagyon nagy az eltérés (minum 4) és már jedi! Sürgős!

hmuda.primposta.hu (no spam!)
  • Hmuda
    Na a megoldás már megvan mint látom, de nemcsak dark pontot kapsz hanem örökre kizárnak a városból és többé nem léphetsz be.
  • Hixer
    Szivesen
  • Rage47
    Köszi szépen!!-megyek megnézem:)
  • Hixer
    JÓ volt! :)))))
  • Rage47
    láttam csak nem emléxek rá sajna:(
  • Hixer
    Nos teletöltöd a 3-litereset, áttöltöd az 5ösbe. teletöltöd a 3 litereset, áttöltöd ezt is az ötösbe. ekkor az ötösben van 5 liter a hármasban 1. kiüríted az 5-öst és áttöltöd a hármast az ötösbe. teletöltöd a hármast, és áttöltöd az ötösbe... KÉSZ!!!
  • Rage47
    Ja.
  • Hixer
    a három és öt litereset???
  • Rage47
    Sziasztok!
    Hogy kell megcsinálni Manaan-on a Kolto Control Panelt?-nem a méregöntős részét:)
    Vagy nem igazán számít az az egy dark side pont?
  • [NST]Cifu
    Hm...

Ezt kipróbálom :)))
  • Hmuda
    Hm. Fura. Most kezdtem újra a gamét és eljutottam gyorsan 2. szinten a Dantooineig, és végig 16 volt az erőm. Jediként a kapott szinteken még egyel tudtam növelni. Tehát 17 lett. De viszont alig találok el valamit, hameg el is találom, akkor szinte meg se érzi az ellenfél. Hogy is van ez akkor?
  • sznupi
    Már egy párszor elmondtam, hogy pazaak amíg játszik veled, kilépés nélkül és ha lenyomod akkor diszkont áron adja a cuccokat. 8-))))
  • [NST]Cifu
    Ehhh...

A páncélban viszont 30-as védelmem van, és ad +3 CON-t és +3 STR-t, ami azért nem piskóta...

Szörnyű, most járom a bolygókat, hogy valahogy pénzt varázsoljak a kristályokra is
  • Hmuda
    Mindenképpen a kristályokat vedd meg, mert a szinező slotba rakva mindegyik booster kristálynak megváltoztatja a képességeit (extrákad ad hozzá vagy felerősíti őket(kedvencem a két force regenerálós kristály :D)).
  • Hmuda
    Hát csak pár dolog:

1: a leírásban ott van, hogy az első választható bolygón megjeleni Calo.

2: ha megintcask figyelsz, akkor láthattd volna, hogy közvetelnül a Dantooine elhagyása után volt a video, hogy Calo túlélte a találkozást.

3: a leírás mióta számít magyarosításnak?

4: mi van máshogy leírva benne (márcsak azért, mert eddig csak te panaszkodsz)?
  • [NST]Cifu
    OFF

A képberakás viszonylag egyszerű téma, fogod a képet, felrakod egy webtárhelyre (pl.: UltraWeb). Itt persze először is regisztrálnod kell magad. Ha modemes vagy ADSL-el vagy, akkor a legtöbb esetben már kapsz Webtárhelyet a szolgáltatódtól (anno az Interware 100 MB, az EnterNET 25MB-ot nyújtott), ezek eléréséhez FTP cliens program kell. Miután felraktad valahova, a hozzászólás ablak alján lévő [kép] gombra kattintva felugrik az ablak, és ide bemásolod a kép elérési helyét (ez pl. az én lenti képemnél: http://cifu.uw.hu/kotor.jpg), és kész.

Pár dolog még:

-A képeket lehetőleg .JPG formátumban rakd fel, a minél kisebb méret miatt. .BMP formátumú kép felrakásáért enyhe anyázás várható...
    -A kép méretét lehetőleg fogd vissza. (a Half-Life 2 topicjába anno az egyik vicces emberke képes volt beszúrni egy 24.000x24.000 pixeles fraktál képet. csak szerény 30 MB-t bírt lenni szerencsétlen...)
    -Lehetőleg ne szúrj be olyan képet, amelynek témája nem a topichoz tartozik.

Így elsőre ennyi jótanács.

ON
  • PiszkosFred
    Én is azt hittem hogy kinyirtam akkor Calot, szomorkodtam is hogy csak igy raesik a plafon... ;]

Egyebkent en is most mentem a Yavinra, es alig birom eladni a cuccokat hogy megtudja venni par fejlesztheto armort es egyeb ketyeret. De annyi penzem sosem lesz, amennyit venni akarok ;]
  • gerger
    Amúgy, hogy kell ilyen képeket berakni????
  • gerger
    Na már a választható bolygóknál tartok. (reggel még csak a tarison voltam) arra a sith bolygóra mentem de teljesen máshogy van leírva a magyarosítás a választható bolygóknál tehát most a magyarosításnak nem sok hasznát veszem (csomó fontos részt nem említettek benne). De az a fura, hogy ittis találkozok azzal a pasival akit már egyszer kinyírtam. a taris végén kellet kinyírni ráesett vmi. aztán még persze a várost is jól sztlőtték de azé ő ott volt: )
  • [NST]Cifu
    Ehh....
    De akkor most vagy páncél, vagy az egyik kristály (összesen csak 27e ruppóm van, nem gondoltam, hogy ennyire gyűjteni kellene...).

A páncél viszont ultrabrutál...

• Hmuda
    np
  • Hmuda
    Anyira azért ne legyél elkeseredve. A rodian eleinte eléggé középszerű cuccokat árulgat aztán a 3. térkép után frissít, majd az utolsó térkép után közvetelnül. Ezzel az utolsó frissítéssel jönnek be az igazán megabrutális cuccok (pl a két ultramegafaszabrutálisanjókristály is :D).
  • [NST]Cifu
    Hát banyek....

Én marha a végére hagytam Yavin-t, és most kaparom a falat...

Régebben volt szó róla, hogy nincs is értelme a boltoknak, na most szépen végignéztem Suvan Tam készletét, és majdnem sirvafakadtam, olyan brutális cuccok vannak, de olyan pénzért, hogy szerintem az egész készletét meg se lehetne venni, mivel egyszerűen nem lehet ennyi pénzt összeszedni...

Most nagyon magam alatt vagyok...