11368
  • [NST]Cifu
    Nem vészes, de nagyon gáz, hogy még mindig ennyire bugos a játék...
  • PiszkosFred
    Nem nehéz, csak nem akartam hulyeseget irni, es gozom sincs hirtelen mi kell oda, parts, slice vagy egyeb, igy maradt az "ize". Gamet meg ezert nem inditom el, annak is megvan az ideje ;]
  • Hmuda
    Sry. Majd a társak küldijeinél ki fogom hagsújyozni az ilyesmit.
  • [NST]Cifu
    B+, az első bolygó volt a Tatooine, ezért nem fogom visszatölteni...

Azért köszi, most akkor legalább tudom, hogy feleslegesn kutyagoltam végig az egész tatooine-t és beszéltem mindenkivel 2x...
  • Hmuda
    Őszintén... Nehéz nevén nevezni a dolgokat?
  • Hmuda
    Ez bug. Még azelőtt kell előhozni ezt a küldetést, hogy elmennél a buckalakókhoz. Ha utána hozod elő, akkor nem fog előkerülni a tesó.
  • PiszkosFred
    Hát ha van megfelelő számú "izé"-m (a fene tudja melyik ketyeréből mennyi kell) akkor általában leszedem az adott hely térképét. Ez mondjuk azokra a szintekre igaz, amelyet próbáltam siettetni és nem tökölni a végigkutatásával. Bicikli motorja, sith bázisok ellopható dolgai (kutatási napló, vagy szérum, stb). Ezeknél működött. Valószinű egyébként, hogy az egész városra nincs is ezekszerint ilyen lehetőség, csak egy adott nagyobb épület/bázis esetében. Mostmár kiváncsi vagyok, direkt megnézem mely helyszinek térképe tölthető le ;]

Egyebkent a protvibrot kar volt elmulasztani, mert az elso szamu melee fegyver meg mindig a neoncsovek mellett..
  • [NST]Cifu
    Amikor a játékot kezdtem, még sehol sem volt a magyar végigjátszás ;)

Egyébként meg csak akkor olvasgatok bele, ha valamiért elakadok.

SPOILER!!!

Kérdés: már a 4.-dik bolygón vagyok, és visszamentem Mission tesójáért, beszéltem is a Sandman-ekkel, hogy elengedik,. de a tesóka nincs sehol, Mission meg nyafog, hogy szabaditsuk ki a Sandmenektől...
    Ilyenkor mi a rák van, jöjjek vissza később?
  • PiszkosFred
    Tedd azt, majd zárjuk be a topikot és menjen mindenki malmozni eheh...
  • gerger
    olyan idegesítő olvasgatni itt a segítségeket, hogy merre kell menni? meg ilyenek amikor ITT VAN A MAGYAR VÉGIGJÁTSZÁS. Én is ennek segítségével játszok. Most ki is fogom nyomtatni
  • Hmuda
    Amúgy tök buli HK szeméböl nézni a világot. Minden piros lesz, mintha tényleg vörösen izzó szemeken át nézelődnél. :DDD
  • Hmuda
    Még az Endar Spireon lehet felszedni a halott Sith tiszttöl (a piros páncélos muki). Jobb mint Mission kardja. (mit is irtam a tippekhez? :P)
  • [NST]Cifu
    prototype Vibroblade? Azt úgytünik elmulasztottam...
    Az elején Mission's Vibroblade-je volt az első fejleszthető fegyverem...
  • Hmuda
    Újabb képek a galériámban.
  • Hmuda
    Á la Deus Ex 2 ugyebár?
  • [NST]Cifu
    Ehh....

Emiatt utálom a konzolokat...
    Azért mert a konzolosok csökkentett képességekkel rendelkeznek, miért muszály a PC-seket is szivatni..
  • Hmuda
    Engedd őket közelebb.
  • Hmuda
    De ha észrevetted, akkor egyetlen vársoban se lehet a teljes térképet sehonnan letölteni. Max egy-két helyen rendesen van megoldva a térkép, mint a Tatooineon és a Kashyyykon.
  • Hmuda
    A bal kézbe prototype vibroblade boostolva, jobb kézbe pedig egy vibrosword. Remek párosítás az elején.
  • Hmuda
    Szerintem a két kard. Több a boostolási lehetőség és még jól is néz ki. :D

(mellesleg én utálom a fénybotot :P)
  • Hmuda
    Csak egyetlen szó:

suxbox
  • Kandurex
    Ez is jó megoldás :)
  • Kandurex
    Huh..az fantasztikus lett volna
  • PiszkosFred
    Nem az nwnre, csak az nwn atdolgozott motorjara, de gondolom te is erre gondoltal. Anyagilag nembiztos hogy megerne nekik kiadni ilyen hamar egy szerkesztot, lenyomnak 1-2 kieget, aztan johet az editor. Ez persze csak okos skodás, de meglátjuk. Én sem bánnám ha lenne hozzá.
  • [NST]Cifu
    Egy kérdés: ha 1x az NWN-re épül a game, akkor miért nincs beépített küldetés, NPC és tárgyszerkesztő, mint abban? Szvsz sokat dobna a dolgon, bár gondolom pályát összeállítani itt nem lehetne.
    Valami MOD készül hozzá, vagy legalábbis várható?
  • PiszkosFred
    Oké, akkor ez masszivan kozelharci fegyver. Na koszonom a helpet megyek kiprobalom.
  • Kandurex
    "Al Bundy gyozelmi póz" tiszta hülye vagy :)))))
  • Kandurex
    Csak várd meg míg közeledbe ér egy cápali.-...
  • Kandurex
    AZAZ!
  • Kandurex
    Ja és ha jót akarsz....egy szó: balra
  • PiszkosFred
    Mert olyanom van, hasznalni is lehet, de ilyenkor a karakter beall egy "Al Bundy gyozelmi póz"-ba, a hal vegignezi, majd megrag....
  • Kandurex
    asszem...a belőhető drogok helyett fog szerepelni az ikonja
  • PiszkosFred
    Ezt a sonic akarmit?
  • Kandurex
    Egy kis eszköz kellett volna felvenned ami elég jól írtja a cápa pajtikat. A leírásba nyugodttan olvass bele, hellyel-közzel nem lövi le a poénokat (mármint az óceán bolygó részt) és meglepiket. !!!CSAK HELLYEL ÉS KÖZZEL!!! többségében azért keményen spoilerez.
  • PiszkosFred
    Ebben a ruhaban nemhogy lopakodni, de meg mozogni sem lehet. Kis tulzassal, ha jofele megy az aramlat, akkor szerencsed van... ;]
  • PiszkosFred
    Ettől féltem, hogy valamit hatrahagytam a komplexumban. No akkor seta vissza.

Leiras hasznalata szep es okos dolog, vilagos, de korabban is irtam hogy nem akarok mindaddig beleolvasni, amig a hajom fel nem szallt az adott bolygorol. Akkor esetleg amit kihagytam visszamegyek es megcsinalom, de addig mindent magamtol probalok megoldani. Ha nem megy, segitsegert sikitok, mert mindig van egyket rendes ember, aki segit (koszonet neked is ezert). Leiras meg olyan, hoyg egyszer gorgetem tul picit a dolgokat, es tizedmasodperc alatt elolvasok olyan sort, ami esetleg lelovi nekem a sztori/helyszin/stb csattanojat, es maris nincs sok kedvem, oda a varazs...

Na akkor keresek valamit amivel nyaklancot csinalhat a halacska fogaibol...
  • Aquli
    Stealth?
    vagy a ruha milyatt az sem megy? ja bocs ha hulyeseget mondok, de most kezdtem a kotort.
  • Kandurex
    Leírás!
  • Kandurex
    Ott lent a jobb alul, ahol az erők és medic pack ikonok vannak, a többire rájössz, ha nincs ott semmi akkor go előző mentés és kutasd át alaposabban a ládákat...
  • PiszkosFred
    Az a bohom nagy buvarruha lekorlatoz teljesen, nomeg amiket en hasznalok powerek azok altalaban agybuheralo es egyeb haszonszerzo funkciok, elvegre gatlastalan egy penzehes gazember vagyok ;] Sz'al egy darab power sem muxik lenn...