18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Blasta
    Igaz-igaz!

Lényeg a lényeg, én nem voltam okos :-DDDDD
  • Guest
    "A hülye ember a saját hibáiból tanul."

Nemnem. Az okos ember más kárán tanul, a "kevésbé okos" (~ nagy átlag) a saját kárán. A hülye az, aki még azon sem...
  • Blasta
    Nem vagy barom. Ha a szentimentalizmust nem érzed gáznak, akkor meg pláne nem.
  • Blasta
    Szasz!
    A válaszom egyszerű: Felnőttem. Tanultam. Megváltoztam. Megváltoztatott egy nő. Egy olyan nő, aki mindenét odaadta volna értem, de nekem AKKOR nem kellett. Mostmár hiába kellene mindene, nem adja.
    Hát ezért nem fogom többet megtenni. :D

A hülye ember a saját hibáiból tanul. Én hülye voltam/vagyok :-DDDDDD

(Köszi a logódícséretet, a tied se kutya :-DDDDD)
  • RacerZsu
    Ejnye! :)
    Nem is. Báááár... :)
  • Arch
    Szia!
    Kérdésem van. :)
    Miért tetted meg _soxor_ ha ocsmánynak tartod?
    Vagy miért tartod most már ocsmánynak? Mi változott?

/ Tetszik a logód:) /
  • Blasta
    Mecsalás témában nem lehet senki elfogult. Ez az alap, mivel a megcsalás egy alattomos dolog. Én tudom, megtettem már soxor. És nem akarom többet soha. Ocsmány.
    Ha valaki megcsalás-ellenes, az a termnészetes állapot.
    Ilyen a hazugság-ellenzés, a lopás-ellenzés stb...

Ezek egy jó ember ismérvei. Ennyi.
  • Arch
    Talán furcsa egy nőtől ilyet hallani (illetve látni), de fm-el egyet kell értsek. Ha egy nő nem tud/akar választani két pasi közül, egyiket sem szereti igazán. Tehát: valahol mindkét pasit kihasználja. Lehet, hogy nem rosszindulatból, de mégis ezt teszi. A másik, amiért ezt mondom, az az lehet, hogy elég megcsalás ellenes vagyok. Szóval talán kicsit elfogult. :) De ez van.

Ha meg az van, amit Zakika mondott:
    "baj akkor van, ha valakitol bekapja a legyet ez raakazkodik arra, akitol tobbet remel..."

Akkor az a nő tényleg számító. Sürgősen otthagyni!
    :)
  • Arch
    Úgy nagyjából egyetértek Poncsóval. De ez a mondtat:

"Ez így megy, aki nem akarja, hogy megcsalják, az magányos marad."

Nem igaz. És sztem ezt Ő is nagyon jól tudja, csak most kicsit bánatos. :)

:*
    :)
  • zakika
    mit?

na figyelj, almagyarazom... en is zaki vagyok, vagyis voltam, mar kevesen hivnak igy (kinottem belole)...de nicsknek nagyon jo (lett volna)... mit ad isten a vilagon maszkal meg egypar zaki, aki ezt a nicket mar hasznalja... ha maradt a zakika
  • mikike
    a rosseb se érti
  • zakika
    nem en is zaki vagyok, csak ket nem lehet ket egyforma nick

de talan idosebb vagyok zakitol
  • mikike
    nem
    én vagyok a miki is
  • ollie
    mikike te miki öccse vagy?
  • mikike
    zakika te zaki öccse vagy?
  • zakika
    baj akkor van, ha valakitol bekapja a legyet ez raakazkodik arra, akitol tobbet remel...
  • fm
    velem ugyanez volt a helyzet az első komoly barátnőmmel:
    egy osztályba jártunk középsuliban,dögös,tüzes csajszi volt. összejöttünk,de a kapcsolat sosem volt 100%os,fél év után kiderült,van egy barátja,régóta. persze rögtön szét akartam verni a csávót,meg miegymás,de ebből nem lett semmi. a következő fél évben már csak a sex miatt találkozgattunk a sulin kívül,majd elegem lett és elkezdtem más lányok után keresgélni. csak akkor szakítottam vele,mikor találtam vkit,aki megbízhatóbb...ez két éve volt,és az új kapcsolat még mindig tart...

tehát sztem nem érdemes balhét keverni,ha a csajnak úgy jó,hogy két oldalról "bíztatják" akkor legyen. használd ki amíg nincs terhedre,és keress vki mást..találni fogsz!
  • A nick nevem
    Izé, lehet, hogy nem érzem át a problémádat, de szerintem örülj neki, hogy veled csókolózik. Az jobb, ha egy másik sráccal teszi ezt, te pedig magányosan járkálsz le meg fel, és közben az jár a fejedben, hogy másnak miért van barátnője, neked meg miért nincs?
    Persze a másik srácot is meg tudom érteni, de nézd fodítva a dolgokat: A másik srác (meg mindenki más) magasról sz@rik rá, hogy neked van-e barátnőd, vagy nincs... Fordított esetben úgy nyúlnák le a kezedről, hogy csak néznél.

Persze ott virít egy megválaszolatlan kérdés: Ha mást megcsal, téged is meg fog-e!? Meg, persze. Ez így megy, aki nem akarja, hogy megcsalják, az magányos marad. (És megtanul egyedül sokkal boldogabb lenni, mintha mindig más embertől várná a boldogságát.)

Elsőre azt gondoltam, hogy Te milyen jóságos is vagy egy másik fiúval szemben... Pedig Te csak hülyíted a lányt (kettőn áll a vásár). Ha Te ennyire tudod, hogy van barátja, és félted is a lelkivilágát, miért nem mondod meg a szemébe a lánynak, hogy márpedigte nemkezdel vele, mert nem akarod megsérteni férfitársad lelkivilágát/nem akarsz állast kapni tőle...

#1042-es hosszászólónak (Crassus, ha jól olvasom) szerintem igaza van.

Most ez az egész olyan dolog, hogy pl. egy fiú, akinek mondjuk 18 éves (vagy akármennyi) koráig nem volt barátnője, az húzza be fülét-farkát (utóbbit főleg), vagy fogjon magának egy szellemi fogyatékos bányarémet, mert már a "jobbakat" elkapkodták előle azok a fiúk, akiket te féltesz? Ezzel nem azt mondom, hogy sokba nézem az olyan lányokat, akik kéthetente másik sráccal járnak, hanem hogy "nehogymá' csak annak legyen barátnője, aki annakidején lecsapott rá..."

Poncsó egyéni nézőpontját tükröző hozzászólás, ha egyezik más ember véleményével, az csakis a 'véletlen' műve!!!

Üdv!

• harakiri
    mi van itt kérem? mindenhol mészárlás?
  • Chief
    Lessz ez még jobb is!

A múlt héten ért véget 3 éves kapcsolatom a barátnőmmel!
    Szerinted én hogy érzem magam?
  • DracoleWayda
    szerintem ne buktasd le, inkább csábítsd el :)
  • DracoleWayda
    a női logika, olyan mint az alkohol: öl, butít és nyomorba dönt... :)))
  • [HUN]Crassus
    A NOK OLYANOK MINT A MAJMOK-ADDIG NEM ENGEDIK EL AZ EGYIK AGAT AMIG NEM FOGJAK A MASIKAT!!

Szomoru,de 10 bol 7es fel nore igaz............
  • mozesapo
    Hi

Foglald el magad annyira, hogy időd se legyen rá gondolni. Én is ezt teszem, melózok, tanulok, és sokat alszom. Velem 4 év után csinálta ezt. Egyszer csak elmúlik és onnan már felfelé visz az út, és fogsz találni egy olyat ki megérdemel téged. Csak fel a fejjel, tudom nehéz. Nekem is sok idő kell még, hogy elfelejtsem, de egyszer csak sikerül.
  • ollie
    Nem szeret téged, hidd el. Ha valaki szeret, nem így viselkedik. Nagyon sajnálom! ÉS szerintem is beszéld meg az aggályaidat vele. Mond meg neki, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba. Szembesítsd azzal, hogy mennyit változott számodra negatív irányban.
  • Loál János #1036
    Türelmes ember vagy, annyi szent. Én már patáliáztam volna vele.
    Sajnos a "nem kell mindig együtt lennünk" duma szerintem rosszat jelenthet...
  • bdf
    Ha ez így van, akkor meg sürgösen felejts el a nöt, mert csak Magadat kínzod! (Könnyü ezt mondani...)
    Tisztázzátok!
  • Csacsi
    Engem nem az zavar, hogy bulizni jár, hanem, hogy megváltozott, és félek, hogy azok a bulik nem is bulik, hanem egy sráccal tölti azokat az éjszakákat.
  • Arch
    "Ugyika hogy szivunk a csajokkal feleslegesen ?"

...
    Ugyika lányok, hogy csak szívunk a pasikkal feleslegesen? :)
  • Arch
    "Nem kérdeztem meg, hogy mégis hogy, ha ki voltál kapcsolva?"
    Bulizni volt, nem lehet, hogy csak valami olyan helyen volt, ahol nincs térerő?
    Amúgy sztem is beszéld meg a lánnyal. A legjobb megoldás.
    És sztem se gondolkodj rajta túl sokat, mert csak magadat kínzod. Próbáld magad elfoglalni vmivel. Menj pl. Te is bulizni a barátaiddal. (És ezt mondd is meg a lánynak! ;))
  • zakika
    valahogy vout, valahogy lec
  • Carlos
    Javallok egy egyszerű megoldást!
    MOND EL NEKI AZ AGGÁLYAIDAT!!!!!
    Beszéljétek meg!
    Egyszerű, logikus, egyértelmű megoldás. Aztán majdcsak lesz valami!
  • Carlos
    Szerintem ezt amúgy is tudta... :)
  • zakika
    szep kis slamasztika
    altalaba az ember akkor beteg, ha valamit kellene csinalni de mivel nem tud semmit csinalni azert gondolkodik (mivel rengeteg akkor az ideje)es minel tobbet gondolkodik, annak nagyobb a valoszinusege, hogy valamit elcsesz...

tehat nem gondolkodni...

...emellet meg nagy sz*rba vagy
  • Csacsi
    Sziasztok.

Bár egy kicsit régi a topic, de azért tanaácsot kérnék.

Szóval egy 20 éves srác vagyok, és 2 hónapja van egy nálam 1 évvel idősebb barátnőm. Még soha nem volt nálam idősebb barátnőm, lehet ez a gond, de ne szaladjunk ennyire előre. Gyönyörű lány, hostess, és tényleg nagyon szép. eleinte minden rendben volt, megvolt minden, ami kellett. Szexuálisan mind a ketten játékosak vagyunk, és ez nagyon is érződött. nagyon sokat játszottunk egymással, egy titkos helyen, de nem történt meg az első, mert nem autóban akartuk. Aztán eljött a lehetőség megtörtént a dolog. Közben neki lett egy új munkahelye. Szóval kezdett megváltozni a dolog. Mióta lenne rá lehetőségünk, ő többnyire elhúzódik, mert fáradt. Megértem, mert tényleg sokat dolgozik, és késő estig. Sajnos a munkánk, úgy hozza, hogy csak hétvégén alhatunk együtt, és akkor se nagyon van szex, sem pedig petting, pedig az elején élt, halt értem. Emlékszem, a harmadik vagy negyedik nap, azt mondta, hogy senkit nem szeretett ennyire, és ilyen hamar sem lett még szerelmes. Ezt azóta sem érzem rajta. Majdnem mindig érte mentem éjfélre, hogy hazavigyem, hogy ne kelljen éjjel buszoznia, és nekem is jobb volt, mert tudtam, hogy jól van. 1 hete azt kérte, hogy ne menjek mindig érte, mert nem kell mindig együtt lennünk. Aztán hétfőn, kértem, hogy írjon egy sms-t, ha hazaér, és erre azt írta éjfélkor, hogy feküdjek le nyugodtan, elmegy bulizni, és majd reggel felhív. Aztán jött a péntek, együtt aludtunk, de semmi nem történt, mert "fáradt", majd szombat reggel kérte, hogy ne találkozzunk aznap este, mert elmegy bulizni, a munkatársaival. Én felhívtam szombat éjjel, de ki volt kapcsolva, holott csak akkor kapcsolja ki, mikor alszik. Majd reggel hívott, olyan 7 óra felé, hogy hazaért, és találkozhatunk nyugodtan, mert nem megy dolgozni, szabit vett ki, hogy velem találkozzon. Erre mondtam neki, hogy ha fellkelt, akkor írjon, és megbeszéljük a találkát. De mondta, hogy nem fáradt, átjön most. Egész nap együtt voltunk, de nem akart mesélni a buliról. Majd hazament. Direkt mondtam is neki, hogy látod, hogy szeretlek, hogy nem telefonáltam rád éjjel. Erre csak annyit mondott, hogy nyugodtan hívhattam volna.Nem kérdeztem meg, hogy mégis hogy, ha ki voltál kapcsolva? Akkor jönnek a soha nem hallott barátnők, akik sms-t írnak, és válaszolni kell.

Szóval most ott tartunk, hogy most szombaton megint elmegy bulizni, és egész héten nem láthatom, mert beteg vagyok, és ráadásul fertőző, szóval nem láthatom.

Kérdem Én. vajpn csak rémeket látok, és tényleg szeret? Vagy van valaki, és az miatt változott meg?

Nem tudom, hogy mit tegyek, mert mindig mondja, hogy szeret, meg mikor együtt vagyunk érzem is, csak más mint amilyen volt. Nincs benne az a hév. Pedig ennek nem 2 hónap után kéne elmúlni.

Azt is mondta, hogy neki szüksége van térre.
    Lehet tényleg csak ennyi? Lehet, hogy nincsen semmi baj? Lehet, hogy csak azért, érzem ezt, mert túl szépnek tartom magamhoz, meg fiatalabb vagyok nála, és ezért érzem azt, hogy nem vagyok jó neki és van más, vagy azért mert tényleg van.

Ha valaki tud írjon vmi jó tanácsot. Előre is köszi.
  • Match
    hát kicsit durvább helyzet az enyém, és furcsa hoyg én adjak tanácsot, aki maga is tanácsra szorul...én most ott vagyok hoyg inkább szenvedek egy ideig, hogy nem látom, nem beszélek vele...semmit...és szerzek valakit aki majd elfeledteti velem.
  • mozesapo
    Gyorsan ment. És mihez kezdjek? Az agyam tudja a választ, csak a szívem nem engedi.
  • Match
    azért írtam a választ
  • Match
    végigolvastam már
  • mozesapo
    Van 1 olyan, hogy keresés. Ott keress rám. Mondjuk több topicba is írok, de behozza az összes hozzászólásomat.