Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Izé, lehet, hogy nem érzem át a problémádat, de szerintem örülj neki, hogy veled csókolózik. Az jobb, ha egy másik sráccal teszi ezt, te pedig magányosan járkálsz le meg fel, és közben az jár a fejedben, hogy másnak miért van barátnője, neked meg miért nincs?
Persze a másik srácot is meg tudom érteni, de nézd fodítva a dolgokat: A másik srác (meg mindenki más) magasról sz@rik rá, hogy neked van-e barátnőd, vagy nincs... Fordított esetben úgy nyúlnák le a kezedről, hogy csak néznél.
Persze ott virít egy megválaszolatlan kérdés: Ha mást megcsal, téged is meg fog-e!? Meg, persze. Ez így megy, aki nem akarja, hogy megcsalják, az magányos marad. (És megtanul egyedül sokkal boldogabb lenni, mintha mindig más embertől várná a boldogságát.)
Elsőre azt gondoltam, hogy Te milyen jóságos is vagy egy másik fiúval szemben... Pedig Te csak hülyíted a lányt (kettőn áll a vásár). Ha Te ennyire tudod, hogy van barátja, és félted is a lelkivilágát, miért nem mondod meg a szemébe a lánynak, hogy márpedigte nemkezdel vele, mert nem akarod megsérteni férfitársad lelkivilágát/nem akarsz állast kapni tőle...
#1042-es hosszászólónak (Crassus, ha jól olvasom) szerintem igaza van.
Most ez az egész olyan dolog, hogy pl. egy fiú, akinek mondjuk 18 éves (vagy akármennyi) koráig nem volt barátnője, az húzza be fülét-farkát (utóbbit főleg), vagy fogjon magának egy szellemi fogyatékos bányarémet, mert már a "jobbakat" elkapkodták előle azok a fiúk, akiket te féltesz? Ezzel nem azt mondom, hogy sokba nézem az olyan lányokat, akik kéthetente másik sráccal járnak, hanem hogy "nehogymá' csak annak legyen barátnője, aki annakidején lecsapott rá..."
Poncsó egyéni nézőpontját tükröző hozzászólás, ha egyezik más ember véleményével, az csakis a 'véletlen' műve!!!
Üdv!