18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1193 :)
Én megvagyok, köszönöm. Bár... adtam nemrég egy jó hülye ajándékot egy nagyon régi ismerősömnek, és most azon filózik, meg azzal nyaggat, hogy miért is kapta.
...teljesen elrontotta a jó érzésemet,hogy valakit sikerült meglepni és örült neki. ...és szerintem a saját jó érzését is elrontja... :( -
#1192 koszonjuk kerdesedet, kuldok egy kepet :) kulonben karacsonykor mar 4 hpnapos lesz, es rendes gyerek, tobbnyire ejszaka alszik es csak enni kel fel... es amig nem tudom megszoptatni addig hagyom az anyjara
es te hogy vagy? -
#1191 Én nem is ezzel nem értek egyet. Hanem azzal, hogy ez hosszútávon nem jó. Mert egyszer csak elege lesz a lánynak. És akkor vége... -
#1189 jav.:
...HA félvállról tudsz...
...nem törődsz vele, nem érdekel téged.
A többi asszem jó. -
#1188 Zakika! Gyerkőc hogysmint? :) -
#1187 Szia Breki!
Nem értek egyet Veled. Egyrészt azért, mert a félvállról tudsz venni egy nőt, akkor az már rég rossz. Másrészt pedig egy nőre figyelni kell. Mert ha nem, úgy fogja érezni, hogy nem törődsz vele, nem érdekled. Lehet, hogy megpróbálja felhívni magára a figyelmet - ha szeret, akkor ez elég valószínű -, de egy idő után szinte biztos, hogy megunja. És annak nem lesz jó vége...
Hogy hol a határ a törődésben és hogy mennyire kell szabadon engedni, az nőtől függ. De mindegyikkel törődni kell. -
#1186 Sziasztok! :)
Nem vesztem el! :) Csak csendben olvasgatok... -
#1185 latom ment a vita a tavozasom utan is
mukikaval kapcsolatban tevedtem (egyenlore)
nem tudjatok mi van Archal? -
#1184 az elsö két sor külön van -
#1183 látom romantikus tipus vagy
ismered ezt?:
Miért jó, ami nem jó?
Nagy szöveg, sok csalás
volt már eddig is.
Nincs, ki biztosra megy,
s nincs, aki ebbe' hisz.
Engem becsaphatnak,
régóta érzem már.
Akik jól átvertek,
nekik sosem fáj...
Álruhás nem lehetsz,
nincs annyi maszk.
Álruhát nem vehetsz,
mutasd meg arcodat!
Engem becsaphatnak,
régóta érzem már.
Akik jól átvertek,
nekik sosem fáj...
Mért jó, ami nem jó?
Ez van, semmi több.
Ha bárhol, bármit ígérnek:
én nem hiszek, s nem tűrök!
-
#1182 Nekem a lazasag hosszabbtavon sose jott be, mindig figyelmesnek kellett lennem, ezzel nem is vol baj, szeretem amikor egy nonek oromot tudok okozni ilyne teren is.Ha egy novel komolyan gondolod es van elkepzelesed a jovotokrol akkor bizony bele kell adni apait-anyait.
Persze most nem az olyan nokrol beszelek, akik az azertislepetezek egy gyereket ennek a penzes faszinak kategoriaba tartoznak.
Lazasag csak olyannal akihez csak dugni jartam, jaj a regi szep idok. -
#1181 teljesen egyetértek, de gondolkozzatok el
neki van, nője de simán dobná
te meg akár bevallod akár nem minden telefoncsörgésnél arra vársz hogy hátha ő az....
Amúgy egy buta barátnő nem fogja az ip ciméből kideríteni, hogy ő az :-)
De az újságos dologgal egyetértek, szóvasl nemis tudom miért mondtam ezt
Ja igen talán azért mert a mai nőknek az tetszik ha laza vagy nemaz ha kimutatod az érzelmeid.
Valamiért akkor jönnek, ha félválról veszed kicsit.
Tudom ez most bunkón hangzik de nálam mindig úgy volt, hogy akivel nem foglalkoztam az rohant......... -
#1180 Szerintem azok a trükkök amik az újságokban vannak, jól hangzanak, de a való életben általában másként sülnek el. -
#1179 ha mindenki egy ujsagbol venne az otleteit, tele lenne a vilag unalmas es ugyanolyan emberekkel.
Egy no szeress azt benned amiert egyedi vagy, ne azert mert szeretsz magazinokat olvasni.
Sadun :Aszem ha megtudna a baratnod hogy ujsagokbol merited az otleted, egybol lejjebb masznal a rangletran. -
#1178 ha nem is macsonak lenni, de ne má egy ujság mondja meg milyen legyél, hogy viselkedjél :) -
#1177 Man's Helath c. férfimagazin : na ilyenbol nem szabad tanacsot lesni, tipikusan azt sujkolja az emberbe hogy mekkora macsonak kell lenni. -
#1176 -
#1175 vazze..
2 éve ismerek egy lányt.. tetszik mert rohadtoj néz ki.. jo arc test minden.. egy kicsit liv tylert látom benne
suliban néztem ki magamnak.. már akkor megtetszett.. sokat beszéltünk persze mint ilyenkor lenni szokott barátok lettünk.. de csak leveleztünk de minden jot rosszat megbeszéltünk.. aztán néha taliztunk is.. egy alkalommal megcsokoltam és ő visszacsokolt.... de utánna nem láttam honapokig... közben kirugták a sulibol...
aztán megint átjött.. mesélt nekem hogy mizu vele.. de én semmi kültt nem mondtam.. aztán taliztunk párszor-. -még mindg azzal a fiuval járt... megenn megcsokoltuk egymást megint eltünt.. megint előkerült.. mégegyszer eljátszottuk a dolgot.. most megennmegtalált.. nincs barátja.. eljött hogy elmondja hogy járt volna velem de mindegy mert költöznek... pár héten belül. aztán én elkezdtembeszélni.. 2 orán keresztűl beszéltem és beszéltem.. aztán végülis ugynézett ki összejvünk... csokolozás.. de ez semmit nem jelent.. majd arra leszek kiváncsi hogy a kapualjban mit ad.. puszit vagy csokot.. aztán a kapualjban csokra állt a szája' .. megcsokoltam aztán még 3 szor.. mert még tartotta a száját...
azota megenn nem láttam .. ma felmentem hozzá.. nemtudott mit mondani.. énmeg mondtam hogy jolvan én meg nem vagyok kiváncsi erre az egészre: csaj: hát izé.. bocsi.. csak.. minden sszejött..és.. tudod.. stb) mondtam neki jolvan.. majd írd le egy levélkére miért tetted ezt.. aztán csááá.. no mindegy.. tömören ennyi... fuck girls! -
#1174 minden "asszonyka" nevezetű kis tünemények megértéséhez még segít a Man's Helath c. férfimagazin, ami mellőz minden erotikus képet, itt csak tippek vannak, hogy hogyan élj egészségesen, és, hogy mit szeretnek a nők! 2 száma jelent eddig meg, nekem mind1ik megvan! :)
szal nem hüje dolog! csak ajánlani tudom! -
#1173 na egy szonak is 100 a vege, en ezt a topic ot marciusban nyitottam, mar akkor ereztem hogy valami hianyzik belole, es lam, bejott, annak ellenere hogy pedalloztam az utobbi idoben.Lehet keson? -
#1172 nekem is vannak megérzéseim, de nekem bizonyos szituációkban jönek elő, szóval néha tudom előre, hogy mit fog tenni az alany... pl. ha játszok neten, és mondjuk elbújik előlem az ellen, akkor tudom, hogy hová ment legtöbb esetben, és így megkerülve megölöm... :)
nemtudom, ez is olyan megfoghatatlan, mint az a reggeli illat mikor a barátnőd mellett ébedsz nyáron, és a parfümét érzed mindig az orrodban, amit még Te vettél neki... :)
(ez csak úgy rámjött... 1 költői véna veszett el bennem :D ) -
#1171 aham :) -
#1170 ezek érzések foszlányok gondolatok
egyrészt keveset tudok rólatok, másrészt ezek csak megérzések (egyszerűen nem tudom jobban elmondani)
meg amúgyse közös téma
ja és énse vagyok olyak okos amilyennek hiszem magam mert akkor most a címben levővel lennék.......
sztem nemis kéne figyelned a sok halandzsázó kisállatra :-) -
#1169 nem vagyok mar az a disco patkany, mozi, uszoda, piknik, esti tv zes, ezek valok mar nekem.
mik a megerzeseid? -
#1168 vannak megérzéseim
ezeket nem tudom megfogalmazni
néha csak kérdezek
de ezt nehéz elmagyarázni
te otthonülős típus vagy? -
#1167 jo, de akkor hova akartal kilyukadni?Vagy csak erdekelt? -
#1166 igen ezt kérdeztem
de semmi olyasmire se gondoltam, hogy tedd féltékennyé
sőt -
#1165 "kérdeznék valamit amit lehet nem fogsz érteni
ez a csaj féltékeny típus?" -
#1164 mit? -
#1163 akkor mond -
#1162 amúgy igazad van
"így okoz fokozott zűrzavart...." -
#1161 én nem mondtam ilyet
mondtam, hogy nem fogod érteni -
#1160 nem szandekozom massal kavarni, hogy feltekennye tegyem, azzal pont azt az egyik tulajdonsagomat csorbitanam meg amit szeretett bennem. -
#1159 Regen az volt egeszseges mertekben, most mar nemtudom, egyszeruen nem tudom mit erez irantam.Azert is kellett ilyen drasztikus megoldast alkalmaznom, amitol felunk arra legjobb a sokkterapia.Nalam mukodok, kerdes nala fog. -
#1158 kérdeznék valamit amit lehet nem fogsz érteni
ez a csaj féltékeny típus? -
#1157 nalátod Breki tanácsa aranyat ér
másnak mindig meg tudom mondani mit csináljon :(
amúgy gratula -
#1156 jo neked, nalunk az o kezeben van a kacsolatunk.En megtettem mindent az utobbi idoben, ezert is kellett szakitanom.Ha visszajon akkor szeret, ha nem akkor meg mindegy lett volna, ugyis szakitottunk volna, csak tovabb szenvedtunk volna. -
#1155 Skacok ujra itt. Sikerült, kibékültünk meg minden....... Virág azért volt!!!! Tökre meghatódott tőle, mellé még egy kis aranyos szöveg. Király!!!!!!! -
#1154 jajj nehogy egy nagydarab drabális állatnak képzelj PPPPP
akkor inkább úgy mondom nem pálcikaember.....:-) -
#1153 Ha nem bírja, majd pihenek! ;)