18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Evil
    :), atmegyunk tarskeresobe?
    Nekem az csak pillanatnyilag segitett hogy haveromnak, anyamnak elmondtam banatomat, utanna ugyanolyan szar volt, elmentem bulizni egesz hetvegen, akkor jo volt, matta reszgen, csak az se megoldas,a legjobb lenne egy masik kapcsolatba beleugrani, de tudom erre keptelen lennek.
    Always looking the bright sight of life!
  • bdf
    Az már nagyon nagy lépés, hogy nem fordul magába, hanem megosztja a fórumban a bánatát. Az anonimitás végett így sokkal könnyebb, mint személyesen elmondani valakinek!
  • Breki33
    azis segítség ha meghallgatnak
    gondolhatjátok milyen egyedül van illetve volt, ha egy fórumba önti ki legbelsőbb érzéseit.

Evil én a helyedben megismerkednék vele :-)
  • bdf
    Igazából senkinek nem tud az ember segíteni! Nem járhatod egy másik ember útját! Max. támogatni tudod a saját útja eligazodásában. Halászni kell megtanulnia, nem hal kell neki...
  • Blasta
    Legalábbis nagyon nagy részben önsajnálat.
  • Blasta
    Úgy értettem, hogy a segítség hiábavaló volt, mondhatott bárki bármit.
    Persze, hogy segíteni próbált mindenki...
  • bdf
    95% szvsz.
  • Csacsi
    Nem monhatod, hogy senki nem segített? Nem segítettek a barátok, az ismerősök a család? Ennyire egyedül voltál. Segítettek ők, illetve próbáltak segíteni, de a fájdlamat, és a szenvedést, semmi nem ölheti ki belőled, csak az idő enyhítheti, hogy el tudd viselni.
  • Blasta
    Igaza van bdf-nak, hogy ilyenkor mikor szakítanak valakivel, az önsajnálat legalább 40%-ban teszi tönkre az embert.
  • Blasta
    Mennyire rossz olvasni valakinek a fájdalmát, miközben a saját fájdalmad jut eszedbe és a saját tapasztalataid, amiket átéltél, és TUDOD, hogy nem segíthetsz neki, mert anno neked sem segített semmi és senki. Ugyanakkor eszembe jutnak azok a dolgok, amiket én is tettem még régen (nagyon hasonlatosak manókával történtekhez) és ilyenkor nem bírok magammal együtt lenni. Én is ugyan ilyen szemét voltam. Bár soha nem tettem volna....

Nagyon sajnálom manókát. És nem tudok neki segíteni, csak remélem még látjuk erre...
  • bdf
    Lehet.
  • Evil
    akkor te meg nem voltal szerelmes.
  • Evil
    Azt kell mondanom, hogy az ex ed egy patkany.Ennyit jelentesz neki?Ennyit jelentettek neki az elmult evek?Ennyire onzo nem lehet valaki, hogy csak neki legyen jo a masik akit egyszer szeretett meg belerug.En azt tanacsolom neked, hogy minel hamarabb szakits meg vele minden kapcsolatot, ha keres ne valaszolj, nehez lesz, de ez az egyetlen megoldas.Lehet hogy egyszer rajon, hogy mennyire ertekes vagy szamara, csak addigra keso lesz, mert te talalni fogsz magadnak egy olyan part aki megbecsul teged.
    Mondom en aki ugyanugy nem birta ki hogy keresse az exet :)
  • bdf
    Szerintem, ha az embert otthagyják, csak azért van kész, mert saját magát sajnálja. Ez eléggé köcsög módon hangzik, de szvsz így van!
  • Breki33
    nem felszedésről beszéltem te :-)

csak megpróbálom kicsit felvidítani

Amúgy egyetértek, csak őneki ilyen pasi miatt nem szabad szenvednie.
    Nem érdemli meg.
  • Csacsi
    Ebben igaza van Brekinek, de aki arra akarja kihasználni, egy nő magányát, vagy elkeseredtségét, hogy felszedje, az a férfi olyan is, amilyen. Ezt most jól megmondtam.

Aki meg tudja mi lappang a háttérben, és mégis igazi érzelmek vezérlik, az sem járna mostanában jól, mert "manóka82" képtelen lesz új kapcsolatot kialakítani, vagyha mégis akkor az exen a tulajdonságait keresi az újba, és az exet fogja látni lelki szemeivel, és ez egyiküknek sem jó.

Tudom, hogy nehéz elismerni amit mondok, de szerintem most semmi több, csak hevrok, család, ismerősök társasága mindenek előtt. Nem szabad soha hagyni, hogy egyedül legyél, és rá gondolj. Foglald el magad, és akkor könnyebben felejtesz. Nem foglak áltatni, nagyon nehéz, én már lassan 1,5 hónapja "szenvedek", és még mindig nem vagyok túl a dolgon.

Szóval nem lesz könnyű, de a barátok segítenek, és az idő szépen lassan enyhíti a fájdalmakat.
  • Breki33
    jó reggelt manócska (remélem hivhatlak így)

sztem ha nem vigyázol hamarosan te leszel a szoba kedvence és az itteni pasik képért fognak rohamozni :-)

Amúgy most biztos abba a stádiumba, fogsz jutni, hogy minden pasi szemét.

De tudnod kell, hogy vannak normális pasik.
    Én mondjuk nem vagyok az, de vannak :-)
  • donpedro
    Ide eddig még nem írtam, de talán most segíthetek, ezért elmondanám, hogy mit gondolok.

Manóka: csatlakozom az előttem szólóhoz, nagyon kedves és aranyos lánynak tűnsz, olyannyira, hogy a hozzászólásodat olvasva többször is a kedvesem jutott az eszembe rólad.
    Nagyon emlékezteknek rá a szavaid, gondolataid, és a nickedből arra következtetek, hogy a korotok is azonos.:)

Tekintve, hogy mennyire imádom őt lassan már három éve, következtethetsz arra, hogy én, és a hozzám hasonlók ugyanígy tudnának rajongani érted is, csak meg kell találnod a megfelelő személyt.

Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az első 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyűlöletbe, hanem később is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza működik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra.

Látszik, hogy benned megvan ez a türelem, és én például tudom magamról, hogy bennem is megvan, ergo hacsak nem vagyok valami kihalófélben lévő ritka fajta, akkor nyilván minden hozzám hasonló férfiú örömmel mosolyogna vissza rád a reggelizőasztal túlsó oldaláról, "amíg a halál el nem választ..."

Fel a fejjel! :)
  • Breki33
    mégegy, ha tényleg úgy érzed nagyon egyedül vagy nyugodtan irj privátot szivesen elbeszélgetek veled, hátha segít.

Persze nem sebnyalogatásra, gondoltam, mutasd meg neki, hogy erős vagy, tudja meg mit veszített.

Remélem nem érted félre az ajánlatomat :-)
  • Breki33
    manóka sztem ne hibáztasd magad

le merem fogadni, hogy kedves és aranyos lány vagy
    és sztem kaptál visszajelzéseket másoktól ezzel kapcsolatban, csak akkor nem figyeltél rá...ugye?

Most mondhatnék közhelyeket, de szerintem itt minden srác ilyen lányra vágyik, aki így tud szeretni és sztem ez a srác sajnálhatja, és sajnálni is fogja a dolgot.

Tudom, hogy könnyű mondani, de ne zárkózz magadba, ne rágódj a múlton, és ne halgass pl szomorú szerelmes számokat.

Most így visszaolvasva olyan hülyeségnek tünik amit írok, szeretnék segíteni de sajna most csak ennyit tudok.
  • Sadun Tryst
    én is hasonló cipőben járok, csak én nem éltem vele együtt, és nem voltak tányérdobálásos veszekedések...
    én most egyedül vagyok, és vágyom vissza az 1. barátnőmhöz... de kicsit az esély, hogy újrakezdheztnénk... írtam neki SMS-t de semmi válasz még...

mikike hozzászólásához pedig annyi: ha valaminek rosszul lett vége, akkor annak nyomós oka volt, ami nem megy, azt nem kell erőltettnei, mert csakk rosszabb lesz...
    sok pasi van még, aki Téged bizztosan jobban megfog becsülni és szeretni fog élete végéig... csak bízni kell abban, hogy lesz ez jobb is, mert volt már rosszabb is...
    és úgy még soha nem volt, hogy sehogy nem volt...
  • Sadun Tryst
    de az is ott volt, hogy megkérte, hogy tartsa tiszteletben az érzéseit, amit a srác figyelmen kívül hagyott! ezér nálam nem lenne bocsánat! két hetet ki lehet bírni szex nélkül. ha meg nem, ott bajok vannak...
  • fluga
    ha jól értelmezem manóka szavait, akkor már megtörtént a szakítás, sz'al nem minősül megcsalásnak. ugyanakkor, ha másikat ezzel megbántotta, akkor tényleg nem volt az egésznek értelme és csak rontott a helyzeten.
  • Chief
    Na igen!
    De a megcsalás az egy szemét ocsmány dolog!
  • fluga
    ugyanakkor talán a másik oldalnak is vannak okai, érvei, érzései és egy döntése.
  • mikike
    hát most erre mit lehet mondani
    minden kapcsolattal megtörténhet hogy egyszer vége van
    de azt hiszem ha nem megy, jobb minél előbb befejezni
  • Sadun Tryst
    no comment.
    biztos 1 aranyos lány vagy, szal aki ezt tetted veled, nem tudja, hogy mit dobott el magától
  • Sadun Tryst
    én viszonylag korán akarok házasodni. kb. 25 éves koromban. és mivel nem akarok úgy járni, mint a dinoszauruszok (kihakni), ezér minimum 3 gyereket is akarok (ugyebár, mi magyarok kihalófélben vagyunk, szal mindent bele fiúk!). persze csak akkor ha el tudom tartani őket, mert nem akarok nyomorogni csak azér, mer én 3 kölköt akarok. akit pedig én feleségül vennék az pedig a volt barátnőm. lehet megpróbálom vele majd újra úgy 2-3 hónap múlva, mer igazából hibáztunk mind a ketten azzal, hogy engedtük rutinossá válni a kapcsolatot... reméléljük a legjobbakat, mert még mindig szeretem... igazából az utolsó barátnőm csak arra volt, hogy kitöltse az űrt, amit a volt szerelmem hagyott (persze nem sikerült), de ennek ellenére sem kezeltem soha úgy, mintha csak 1 halvány utánzata lenne a kedvesemnek!
    így most rámtört a lelki, és faszt se tudok, hogy mit csináljak most. ez most tök spontán jött. lehet még máma este felhívom...
  • Evil
    en ha egyuttmaradnek jelenlegi baratnommel, vagyis akivel most pihentetjuk a kapcsolatot ,olyan 27-28 eves koromba elvennem.Amugy szigoruan meghuztam a 30 eves minimum hatart.
  • Sadun Tryst
    méééééér? :D

már nyugodtan lehetek gonosz, nem én voltam a hiba a kapcsolatban...
  • Martin576
    Kitolhatod azt a 25-öt 35-re is... Nyugodtan.
  • Sadun Tryst
    nem lesz másik mint mondtam az elkövetkezőkben. de egyébként van róla képem, csak nem digitálisan! :P

egyébként így néz ki:
    hosszú festett egyenes vörös haj, mélybarna igéző szemek, csodálatos test és fének, és olyan "kézreálló" mellek. az arca nagyon sima, gyönyörű vonásokkal, és mitöbb még alacsonyabb is nálam! (ugyebár én vagyok 174cm, ő meg 170)
    szal ami kell a külsőséghez, az megvan benne! csak sajan a szemeit a vákum tartja a helyén... :D
  • Breki33
    ezt nem értem akkor lesz képed rola mikor már másik lesz? P
  • Sadun Tryst
    januárban lesz fényképezős telóm, akkor majd felrakok 1 képet róla! :)
  • Breki33
    azért megnéztem volna ezt a buta csajt P
  • Sadun Tryst
    ok
  • zakika
    majd ket het mulva jelentkezz...
    vagyis az uj evben, hogy en is itt legyek, es akkor elbeszelgethetsz az uj baratnodrol
  • Sadun Tryst
    a barátnőmhöz meg annyit, hogy ex! eddig bírtam! ezzel a csajjal csak dugni lehetett! a fasz kivolt, hogy mondok neki valami komolyat, erre ő megcsókol hosszasan, és elkezdi, hogy milyen jó volt ez+ez a film...
    szal' 25 éves koromig nőkkel hagyjanak enegm békén! csak alakalmim lesz, nekem kapcsolat nem kell! a köv. lány akivel együtt leszek hosszú kapcsolatban, az a feleségem lesz!
  • Sadun Tryst
    ezt arra értettem, hogy jó dolgok vannak benne! pl. 25 jó ötlet mire használd a sört iváson kívül! meg pl. hogy hogyan táplálkozz úgy, hogy ne legyél 1 hájas geci, vagy, hogy ha már az vagy, akkor hogyan foggyál le!
    de gyökereknek is jó, akik nem tudják honnan nézzék a csajokat...
  • zakika
    ebbol nem sokat tudtam meg...
    kep elment, megnezheted...