Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Sziasztok.
Bár egy kicsit régi a topic, de azért tanaácsot kérnék.
Szóval egy 20 éves srác vagyok, és 2 hónapja van egy nálam 1 évvel idősebb barátnőm. Még soha nem volt nálam idősebb barátnőm, lehet ez a gond, de ne szaladjunk ennyire előre. Gyönyörű lány, hostess, és tényleg nagyon szép. eleinte minden rendben volt, megvolt minden, ami kellett. Szexuálisan mind a ketten játékosak vagyunk, és ez nagyon is érződött. nagyon sokat játszottunk egymással, egy titkos helyen, de nem történt meg az első, mert nem autóban akartuk. Aztán eljött a lehetőség megtörtént a dolog. Közben neki lett egy új munkahelye. Szóval kezdett megváltozni a dolog. Mióta lenne rá lehetőségünk, ő többnyire elhúzódik, mert fáradt. Megértem, mert tényleg sokat dolgozik, és késő estig. Sajnos a munkánk, úgy hozza, hogy csak hétvégén alhatunk együtt, és akkor se nagyon van szex, sem pedig petting, pedig az elején élt, halt értem. Emlékszem, a harmadik vagy negyedik nap, azt mondta, hogy senkit nem szeretett ennyire, és ilyen hamar sem lett még szerelmes. Ezt azóta sem érzem rajta. Majdnem mindig érte mentem éjfélre, hogy hazavigyem, hogy ne kelljen éjjel buszoznia, és nekem is jobb volt, mert tudtam, hogy jól van. 1 hete azt kérte, hogy ne menjek mindig érte, mert nem kell mindig együtt lennünk. Aztán hétfőn, kértem, hogy írjon egy sms-t, ha hazaér, és erre azt írta éjfélkor, hogy feküdjek le nyugodtan, elmegy bulizni, és majd reggel felhív. Aztán jött a péntek, együtt aludtunk, de semmi nem történt, mert "fáradt", majd szombat reggel kérte, hogy ne találkozzunk aznap este, mert elmegy bulizni, a munkatársaival. Én felhívtam szombat éjjel, de ki volt kapcsolva, holott csak akkor kapcsolja ki, mikor alszik. Majd reggel hívott, olyan 7 óra felé, hogy hazaért, és találkozhatunk nyugodtan, mert nem megy dolgozni, szabit vett ki, hogy velem találkozzon. Erre mondtam neki, hogy ha fellkelt, akkor írjon, és megbeszéljük a találkát. De mondta, hogy nem fáradt, átjön most. Egész nap együtt voltunk, de nem akart mesélni a buliról. Majd hazament. Direkt mondtam is neki, hogy látod, hogy szeretlek, hogy nem telefonáltam rád éjjel. Erre csak annyit mondott, hogy nyugodtan hívhattam volna.Nem kérdeztem meg, hogy mégis hogy, ha ki voltál kapcsolva? Akkor jönnek a soha nem hallott barátnők, akik sms-t írnak, és válaszolni kell.
Szóval most ott tartunk, hogy most szombaton megint elmegy bulizni, és egész héten nem láthatom, mert beteg vagyok, és ráadásul fertőző, szóval nem láthatom.
Kérdem Én. vajpn csak rémeket látok, és tényleg szeret? Vagy van valaki, és az miatt változott meg?
Nem tudom, hogy mit tegyek, mert mindig mondja, hogy szeret, meg mikor együtt vagyunk érzem is, csak más mint amilyen volt. Nincs benne az a hév. Pedig ennek nem 2 hónap után kéne elmúlni.
Azt is mondta, hogy neki szüksége van térre.
Lehet tényleg csak ennyi? Lehet, hogy nincsen semmi baj? Lehet, hogy csak azért, érzem ezt, mert túl szépnek tartom magamhoz, meg fiatalabb vagyok nála, és ezért érzem azt, hogy nem vagyok jó neki és van más, vagy azért mert tényleg van.
Ha valaki tud írjon vmi jó tanácsot. Előre is köszi.