18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1112 17 éves. Miért kérded?? -
#1111 Nem szó szerint baszogattam. Csak az a baj, hogy ő ketdte. Már x-edik napja türtem, és tessék. Én is erre gondoltam(virágra). Köszi szépen a tanácsod. -
#1110 ha te baszogattad (és nem szó szerint) akkor sztem megvárhatnád egy virággal.
Legalábbis sztem neked kéne elnézést kérned.
De mondom kivűlről könnyű tanácsokat osztogatni..... -
#1109 megkérdezhetem hány évesek vagytok?
az irás alapján elég fiatalnak tűnsz
Evil téged megértelek, és veled vagyok, Voltam hasonló cipőben, bár tudom ez nem vigasztal.
Sztem, amennyire látom jól tetted bár innen kintről könnyű okosnak lenni...
-
#1108 valaki, lassan elkéne döntenem!!!!!!!! Mit tegyek?????? Plz help!!! -
#1107 -
#1106 Na hát én is ide jutottam. Nekem ma reggel veszett el, a 1,5 éves kapcsolatom. Közös megegyezés alapján. Az elmult 2 hétben nem volt olyan nap, hogy ne veszekedtünk volna, és ez már kezdett szarul esni. Ha felkapom a vizet akkor elkezdem, beszogatni, és ma reggel is ez volt, ő meg pofon baszott. Betelt a pohár és vége. Sajnos, NEM AKAROM, hogy ennyi legyen. Ő kisétált volna az életemből, ha engedtem volna. Elindult egyik osztálytársávla(fiú) a Suli felé. Én meg átrohantam az úttesten, majdnem elbasztak a kocsik, de nemvolt gáz. Mire utolértem őket, bementek a tanterembe, mert becsöngettek. Én meg elmentem dokihoz. Szerintetek ott legyek mikor kijön a suliból???????? Egy haverommal, üzentem neki, hogy ott leszek..... Szerintem ő se akarja, hogy vége legyen. Nagyon nagy szerelem volt, és szerintem még az is.... Mit tegyek?????? -
#1105 akkor udv mindenkinek a szomoru szivek klubbjaban.
Nalunk en szakitottam, nem ereztem mar a szeretetet, ezert megmondtam neki, hogy tisztazza le magaban mit akar es annak tukreben vagy jojjon vissza hozzam, vagy ha nem akkor ugyis szar lett volna a tovabbi kapcsolatunk.Mindenesetre hagytam neki lehetoseget, hogy visszajojjon, remelem a noi buszkesege nem fog felulkerekedni rajta. -
#1104 Nekem már kezd lecsengeni, de bennem még viharos :( -
#1102 nekem most van a vihar :( -
#1101 ez most vihar elotti csend vagy utani? -
#1100 Remélem, a csönd a jó, illetve rendezodo kapcsolatok jele. Love and peace!
GH
OFF:
Stefan George: A Függ?kertek könyve (részlet)
(11)
Túl a virágdíszes szép kapun, már
végre csak lélegzetünkben élve,
megkaptuk-e vágyott boldogságunk?
Gyöngén, mintha nádszál volnék s volnál,
emlékszem, némán remegni kezdtünk.
Érintések, gyengén féltve -
A szemek határa megszünt -
Egymás mellett így sokáig álltunk. -
#1099 Nem is ezt mondtam. :)
Na :* (annak aki megérdemli! :))
én mára el. -
#1098 annyira azért nem vagyok értelmetlen ;) -
#1097 helyesbítés:
Neked IS... -
#1096 :)
Neked nagyon sokat kéne mesélni ahhoz, hogy megértsd. Több mint másfél évet :))) -
#1095 nekem elmondhatod! -
#1094 És nem tudok ebben semmit máshogy látni. Ez egy olyan dolog, amire egy vki tudja a választ. _Talán_
De Őt nem kérdezhetem meg. És nem is biztos, hogy akarnám... vagynemtoksemmitmostmá -
#1093 De ez olyan dolog, amit ide nem írhatok le... egy mailben talán. olyan embernek akit ismerek, és akiben megbízom. nem egy fórumra kiírni, ahol bki látja.
(és ahova bki idetévedhet...) -
#1092 Pedig ha kiírod, kibeszéled magadból az sokat segit áttértékelni rengeteg dolgot. Meglátod másképp fogsz 1 csomó dolgot látni utána. -
#1091 :DDD -
#1090 a legkisebik torpe volt a kuka -
#1089 néma gyereknek.... -
#1088 Én tudom mi a bajom. Én a választ nem tudom leginkább egy kérdésre...
tomsolo
ezt most inkább nem fejteném itt ki. egyrész kicsit hosszú lenne, ha mindent le akarnék írni, másrészt... másrészt meg inkább nem. -
#1087 en nem biztatok, en provokalni szoktam
efektiveb es az alany maga jon ra mi a baja -
#1086 mit is? -
#1085 Ha ezt bíztatásnak szántad, akkor nem sikerült :)) -
#1084 felesleges, nem fogod megerteni
vagyis ha azt hiszed, hog mar erted, akkor csak belenyugodtal hogy ugy is mindegy -
#1083 Én nem értek semmit.
Vagyis... egy-két dolgot, amit pedig jó lenne tudni... :/ -
#1082 ez van
hol kodorogtok? -
#1081 Topic up!
Nagy a csend... Arch, czuppa! :* -
#1080 itt keleten semmi munkalehetoseg
Távmunka. -
#1079 bocs, a mondat helyesen:
nem tesz semmit sem most sem mikor szakitasz, ugyis mindegy -
#1078 Evil,
Ne halogasd, ha komolyan gondolod, szakits. Ha a lany nem tesz semmit ellene (sem most), akkor ugyis mindegy.
Sztem. -
#1076 ah, kesz vagyok.
Mostanara odaig fajult a helyzet, hogy erzelmileg teljesen egyoldalu a kapcsolat.Ha en nem eroltetnem nem lenne semmi a kapcsolatunk, sajna ez egyertelmu jele a baratnom erzeseinek.Tetezendo hogy tavkapcsolat, iden vegzos bar 3 eve egyutt vagyunk, de mivel nalunk itt keleten semmi munkalehetoseg ugyis tudom hogy vagy marad pesten vagy meg messzebre megy munkat keresni.A gond hogy mar en is erzem, sot tudom mit kene tennem, csak sajna a szivem mindig azt mondja +1 esely ,hatha jobb lesz.Eddig viszont nem lett jobb, teljesen elhidegult tolem.Minden dolog a szakitas szomoru tenye fele donti azt a bizonyos merleget.Ha lenne eszem akkor en mondanam ki ,hogy szakitsunk, de nincs.
Aszem igy 24 eves fejjel egy darabig nem lesz baratnom, pegig mar tok beleeltem magam a csalad gondolataba :( -
#1075 mret nem iszem hogy bárki is berakna egy képet is.. -
#1074 mer? -
#1072 tegyetek már be képeket a nőtökről! kiváncsi vagyok -
#1071 Not yet.
Majd alakul. -
#1070 és? valami új beszerzés?