18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • bdf
    Hát, ha ott leszek, szívesen. De nincs digikamerám. De hát ezt te tudod... Hiszen ismersz... :)
  • tomsolo
    evribádi :D
  • bdf
    Küldök. Kiröl?
  • tomsolo
    akkor küldjél róla nekem képeket:DDDD
  • bdf
    Megyek én is!
  • Arch
    Nah. jó. Gőzhuszi sztem ketten megyünk... Vagy esetleg Somáék... hm.
    Mikor? :)
  • Arch
    Zakika. Ezt a háromnegyedséget nem értem, de akkor is hozd el és kész. :)

Kinek mikor jó?
    Nekem 16.tól egy hét nem jó. Elvileg. Többi jó.
  • tomsolo
    hehe.. Jólvan na... én idén sehová se fogok tudni elmenni, mert még tart a lakásfelújítás :(
    De azért köszönöm a meghívást, hogyha lehetőségem lenne biztos elmennék és megnézném azt a ijászépítészrégész lányt meg a másikat akinek annyira teccik a nickneve...
  • Arch
    tomsolo. Előbb jussunk el odáig, hogy megbeszéljük, hogy tényleg lesz, tali, és aztán megbeszélhetjük, hogy hol találkozunk, hogy nézünk ki, elérhetőségek...
    De látom ebből nem lesz semmi... jóóóvan! :/
  • bdf
    Ok. Vágom...
  • bdf
    Ahaaaa! Jó! Benne vagyok! Csak aza idöpont és ~járás stimmeljen! :) GH???
  • tomsolo
    a gözhuszi? sirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zakika
    en el is vinnem, csak kicsit nehezkes

mar nem feleseg, hanem haromnegyedseg
  • GozHuszar
    Kakaos-kaves szep jo reggelt! :)
    Vizet, vizeeet!
  • Arch
    bdf. Nem úgy képzelem. Hanem, hogy lemegyünk mondjuk a Velencei tóhoz, beszélgetünk, fürdünk meg ökörködünk egy jót, fagyizunk rengeteget és nem csak én leszek egyedül lány, hanem. :)
    Jön GH is.
    (csak hogy mostmár felvilágosultak legyetek :P :))))
  • bdf
    Miccólsz, Arch néni mit akar összehozni??? :)
  • tomsolo
    és én miröl ismerlek meg?
  • Arch
    Zakika, ugyanmár!! Hozd Őt is!! :))
  • bdf
    A 7vgn volta Siófokon a bícsen. Augusztusbaan és szeptemberben Vas megyében tartózkodom nagy valószínüséggel.
    Holnaptól októberig pedig nem vagyok gépközelben.
    Egyébként meg hogy képzelted ezt a találkát?
    Ül Veled szemben 6 fiú és oktatod öket???
  • Arch
    tomsolo nem baj, csak így nehezebb vmi olyan helyet kell találni, ami mkinek jó :)

tomsolo hol laksz?

Részemről vmi vízre szavazok akkor leginkább. Oda valószinüleg mki elmegy egyszercsak a nyáron. (remélem:))
  • zakika
    hello

szivesen elmennek, de a felesegem nem enged :) nem azert mintha nagyon felne, hogy rosszalkodok, hanem mert aggodna ertem en meg miatta :)
  • Arch
    Természetesen mindenkire kíváncsi vagyok :)
    Ezért nem mailt írtam egy pár embernek, hanem ide közzétettem :))

Zakika... nem akarnál esetleg átruccani egy kicsit? :)))
  • tomsolo
    az baj?
  • tomsolo
    nem
  • Arch
    Te pesti vagy, nem?
  • tomsolo
    és én?!!!!!!!!!!!!!!
  • Arch
    ?De részemről nagyon kíváncsi lennék az itt előforduló emberekre. Személyesen. Is.
    Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm??

bdf Te mikor jársz Pesten, vagy Velencei tó vagy Balaton környékén?
  • bdf
    Szóval, mi aa kérdés? Válaszolok szívesen.
  • bdf
    Helóóó!!!!!!!!
  • Arch
    jav.:
    (/me vízmániás)
    Vagy valami más.

Tehát. Vélemények?
  • Arch
    Jóreggelt fiatalok!
    Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Majd kiderül. De részemről nagyon kíváncsi lennék az itt előforduló emberekre. Személyesen. Is.
    Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm?
    Vmi pubos összeröffenés, vagy sejj-de-jó-itt-a-nyár alapon Velence/Balaton... (/me vízmániás vagy valami más.
  • Arch
    Naugye-naugye :)
  • GozHuszar
    Arch:
    ''Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is 'elenged' ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.''
    Naagy, naaagy igazsag. Tegnap teljesen veletlenul talalkoztam egy bulin egy 30-as parral, isteni jo fejek voltak. A lenyeg, h gyakran elmennek kulon-kulon is bulizni, este 10-kor egymasra telefonalnak, h mi van, ki meddig hol. Es imadjak egymast es huncutok erosen :))
    Nemsokara eskuvojuk lesz amugy :D
  • Arch
    ?=idézőjel
  • Arch
    Én sem akarok megházasodni... még :)
    Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is ?elenged? ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.
    /Persze meg kell találni a megfelelő embert, akivel szeretitek egymást, bíztok egymásban stb. és egy kapcsolatnak amúgy sem tesz jót, ha mindig egymás nyakán lógtok. Kell, hogy néha külön - külön menjetek szórakozni, dumcsizni a barátokkal, ide-oda.../
    (persze megintcsak sztem. :))
    De mindenkinek (remetéket kivéve) kell egy társ, akihez hazamehet, aki szereti és akit szerethet. Arról nem is beszélve, hogy ha gyereket szeretnél, akkor sem árt :)
  • bdf
    Akkor azt se! Grrr!
  • tomsolo
    az szinte ugyanaz :DDDD
  • bdf
    Nekem nem kell, hogy gondoskodjanak rólam.
    Nekem még rengeteg bulizás/szórakozás áll elöttem! Persze lehet, hogy késöbb másképp fogom gondolni, de akkor sem akarok megházasodni! Max. együttélés.
  • zakika
    miert, igy legalabb van aki gondoskodik rolad

kulonben is mar csajokat se lehet fogni mint regen, mar a belyeg meg a lemez se hat, legkozelebb kiprobalom a festmenyt :)
  • bdf
    Én nem akarok házasodni! :)