18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#890 Hát, ha ott leszek, szívesen. De nincs digikamerám. De hát ezt te tudod... Hiszen ismersz... :) -
#889 evribádi :D -
#888 Küldök. Kiröl? -
#887 akkor küldjél róla nekem képeket:DDDD -
#886 Megyek én is! -
#885 Nah. jó. Gőzhuszi sztem ketten megyünk... Vagy esetleg Somáék... hm.
Mikor? :) -
#884 Zakika. Ezt a háromnegyedséget nem értem, de akkor is hozd el és kész. :)
Kinek mikor jó?
Nekem 16.tól egy hét nem jó. Elvileg. Többi jó. -
#883 hehe.. Jólvan na... én idén sehová se fogok tudni elmenni, mert még tart a lakásfelújítás :(
De azért köszönöm a meghívást, hogyha lehetőségem lenne biztos elmennék és megnézném azt a ijászépítészrégész lányt meg a másikat akinek annyira teccik a nickneve... -
#882 tomsolo. Előbb jussunk el odáig, hogy megbeszéljük, hogy tényleg lesz, tali, és aztán megbeszélhetjük, hogy hol találkozunk, hogy nézünk ki, elérhetőségek...
De látom ebből nem lesz semmi... jóóóvan! :/ -
#881 Ok. Vágom... -
#880 Ahaaaa! Jó! Benne vagyok! Csak aza idöpont és ~járás stimmeljen! :) GH??? -
#879 a gözhuszi? sirály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#878 en el is vinnem, csak kicsit nehezkes
mar nem feleseg, hanem haromnegyedseg -
#877 Kakaos-kaves szep jo reggelt! :)
Vizet, vizeeet! -
#876 bdf. Nem úgy képzelem. Hanem, hogy lemegyünk mondjuk a Velencei tóhoz, beszélgetünk, fürdünk meg ökörködünk egy jót, fagyizunk rengeteget és nem csak én leszek egyedül lány, hanem. :)
Jön GH is.
(csak hogy mostmár felvilágosultak legyetek :P :)))) -
#875 Miccólsz, Arch néni mit akar összehozni??? :) -
#874 és én miröl ismerlek meg? -
#873 Zakika, ugyanmár!! Hozd Őt is!! :)) -
#872 A 7vgn volta Siófokon a bícsen. Augusztusbaan és szeptemberben Vas megyében tartózkodom nagy valószínüséggel.
Holnaptól októberig pedig nem vagyok gépközelben.
Egyébként meg hogy képzelted ezt a találkát?
Ül Veled szemben 6 fiú és oktatod öket??? -
#871 tomsolo nem baj, csak így nehezebb vmi olyan helyet kell találni, ami mkinek jó :)
tomsolo hol laksz?
Részemről vmi vízre szavazok akkor leginkább. Oda valószinüleg mki elmegy egyszercsak a nyáron. (remélem:)) -
#870 hello
szivesen elmennek, de a felesegem nem enged :) nem azert mintha nagyon felne, hogy rosszalkodok, hanem mert aggodna ertem en meg miatta :) -
#869 Természetesen mindenkire kíváncsi vagyok :)
Ezért nem mailt írtam egy pár embernek, hanem ide közzétettem :))
Zakika... nem akarnál esetleg átruccani egy kicsit? :))) -
#868 az baj? -
#867 nem -
#866 Te pesti vagy, nem? -
#865 és én?!!!!!!!!!!!!!! -
#864 ?De részemről nagyon kíváncsi lennék az itt előforduló emberekre. Személyesen. Is.
Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm??
bdf Te mikor jársz Pesten, vagy Velencei tó vagy Balaton környékén? -
#863 Szóval, mi aa kérdés? Válaszolok szívesen. -
#862 Helóóó!!!!!!!! -
#861 jav.:
(/me vízmániás)
Vagy valami más.
Tehát. Vélemények? -
#860 Jóreggelt fiatalok!
Ha összejön, összejön, ha nem, nem. Majd kiderül. De részemről nagyon kíváncsi lennék az itt előforduló emberekre. Személyesen. Is.
Kérdésem, hogy nem akarunk-e vmi talit vhol összehozni. Hm?
Vmi pubos összeröffenés, vagy sejj-de-jó-itt-a-nyár alapon Velence/Balaton... (/me vízmániás vagy valami más. -
#859 Naugye-naugye :) -
#858 Arch:
''Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is 'elenged' ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.''
Naagy, naaagy igazsag. Tegnap teljesen veletlenul talalkoztam egy bulin egy 30-as parral, isteni jo fejek voltak. A lenyeg, h gyakran elmennek kulon-kulon is bulizni, este 10-kor egymasra telefonalnak, h mi van, ki meddig hol. Es imadjak egymast es huncutok erosen :))
Nemsokara eskuvojuk lesz amugy :D -
#857 ?=idézőjel -
#856 Én sem akarok megházasodni... még :)
Az, hogy együtt élsz valakivel, vagy elvettél valakit, még nem feltétlen jelenti azt, hogy nem mehetsz szórakozni, meg bulizni, meg haverokkal ide-oda. Én sem tiltom meg ezeket a barátomnak, ahogy engem is ?elenged? ha egyedül, vagy mással akarok menni valahova.
/Persze meg kell találni a megfelelő embert, akivel szeretitek egymást, bíztok egymásban stb. és egy kapcsolatnak amúgy sem tesz jót, ha mindig egymás nyakán lógtok. Kell, hogy néha külön - külön menjetek szórakozni, dumcsizni a barátokkal, ide-oda.../
(persze megintcsak sztem. :))
De mindenkinek (remetéket kivéve) kell egy társ, akihez hazamehet, aki szereti és akit szerethet. Arról nem is beszélve, hogy ha gyereket szeretnél, akkor sem árt :) -
#855 Akkor azt se! Grrr! -
#854 az szinte ugyanaz :DDDD -
#853 Nekem nem kell, hogy gondoskodjanak rólam.
Nekem még rengeteg bulizás/szórakozás áll elöttem! Persze lehet, hogy késöbb másképp fogom gondolni, de akkor sem akarok megházasodni! Max. együttélés. -
#852 miert, igy legalabb van aki gondoskodik rolad
kulonben is mar csajokat se lehet fogni mint regen, mar a belyeg meg a lemez se hat, legkozelebb kiprobalom a festmenyt :) -
#851 Én nem akarok házasodni! :)