18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sadun Tryst
    ja lehet! :D

meg egyébként 187 izmos ember! jó nagyra nőttél vazz! :D
    én csak 174 magas vok, és alig-alig kigyúrt (sőt full normál testalkatom van)...
    de a lányok így is szeretnek! :D
  • Breki33
    It's Right
  • Sadun Tryst
    akivel együtt voltam, békében váltunk el (ő pl. az osztálytársam, és mellettem ül még mindig). búcsú képen adtam neki 1 plüssállatot és 1 csokor virágot!
    asszem úriemberhez méltóan viselkedtem. ;)
  • Breki33
    biztos olvasta a fórumot P

amúgy ismerek egy aranyos nagykanizsai lányt
    énekesnő egy zenekarban így a nevét nem írnám le
  • Breki33
    a tiéd mind
    csak birja a.........
  • Sadun Tryst
    jelenleg igen, mert semmi komolyba nem akarom magam belevetni. most olyan didőszakom élem, mikor csak kell valaki akivel tudok dugni, meg eltudok vele járni bulizni.
    bár most hívott az asszony, és olyat vágott a fejemhez, hogy na! szal' lehet eddig tarott az egész! de, hogy miért vágta a fejemhez azt, hogy én nem törődöm vele! azt nem tudom! 1 suliba járunk, minden szünetben együtt vagyunk, iskola után is együtt szoktunk lenni 1 csomót, szal nem értem...
    na mind1, nem fog hiányozni!
    meg asszem egy 2 és fél éves komoly kapcsolat után asszem ez még a jobbik eset, mert nem úgy vígasztalom magam, hogy végigkefélem kanizsát, hanem úgy, hogy van 1 barátnőm, aki mellett nyugodtan vagyok (voltam), amíg jobban nem leszek...
  • Martin576
    Úristen, én szertem a plázacicákat is... Most mi legyen? :D
  • GozHuszar
    Sadun Tryst:
    A felsorolasbol kimaradtak a kopasz ffiak... :(
    :D
  • Breki33
    ez engem nem elégitene ki P

Képet PPPPPPPP
  • Sadun Tryst
    valami olyasmi ja... :D
  • GozHuszar
    Mukika:
    Virag jelzi a bekulesi szandekot (igenis vannak nok, akik szeretik, bar kellemesebb azert kapni, mert csak ugy a parja eszebe jut es nem vmi 'hatso szandekkal'). Szoval csupan ettol nem fogtok kibekulni.
    Ahogy a szavaidbol kiveszem, sztem jo lenne, h lany valtoztatna par szokasan. Ha nem tudjatok a problemakat megbeszelni, akkor hagyd inkabb az egeszet.
  • Breki33
    azisvolt? P
  • Martin576
    Persze, nincs is mit megbánni. Besz*rt a kapcsolat, tudomásul kell venni, el kell válni, amennyire lehet - szépen.

Szerintem van egy olyan pont, amikor az embernek egyszerűen éreznie kell, hogy akármennyire is szép volt, ennél tovább nem szabad húzni, esetleg újra meg újra kibékülni, mert már úgysem lesz olyan, amilyennek lennie kell.

Plusz, a pofozkodás, kurvaanyázás, leköpködés már csak megalázása a hajdan volt szép időknek.
  • GozHuszar
    Zakika: vers 2 vihar kozotti csond ;)
  • Breki33
    teljesen egyetértek

énmeg a helyedben meglepném a kedvenc virágjával, elnézést kérnék tőle, viszont elmondanám neki, hogy mi nem tetszik a kapcsolatunkban.
    Aztán megkérdezném a véleményét ő hogy látja.
    Gondolom ezután már vili.......
  • Breki33
    és neked ilyen nő jó?

ismered az Elizabeth-et?
    ez jutott eszembe erről
  • Breki33
    énis :-)

én mivel a magas izmosakat is szeretik igy 187 is P

amugy a Plazacica utánni olyasmi, mint amit én meg a fél ország Gregor Bernadettről gondol mostanság?
  • Sadun Tryst
    osztom, én is 2 és fél évet basztam el az életemből 1 gyönyörű és csodálatos nőért...
    de nem bántam meg, hogy vége lett, mert a végén már olyan megszokott volt minden, ellaposodott a kapcsolat...
    most az új barátnőmmel (akivel 3 hete vok együtt), mindjárt jobb minden! (csak 1 picit butácska szegény, nemtudok vele sokat beszélgetni, de nagyon szép és jó az ágyban :)
  • Martin576
    Keress egy másikat. Millió a gyönyörű nő, az élet meg rövid ahhoz, hogy elszarakodjuk...
  • Sadun Tryst
    plazacica! :D
    és én még azt hittem, hogy mi használjuk egyedül...
    mi meg itt diszkóskurvát, meg rohadtribanc kifejezéseket szoktunk még használni! de azt csak a nagyon hülye picsákra mondjuk...

1 felmérés szerint a nők 60% önbizalomhiánnyal küszködik... én nem vettem észre...

ja és hallottad, hogy a nők 97%-a a rövidhajú férfiakra bukik? és hogy a nők 60%-a a barna, a 35% a fekete, 5% pedig a szőke férfiakat részesíti elönyben... a vörös hajt pedig senki nem mondta a felmérés sorány...
    hál isten barna rövid hajú, és barna szemű vagyok! :)
  • mukika
    Sajnos Pest környéke is kihaló félben van. A sok plazacica stb....... Elszomorító látvány.......
  • zakika
    hat ez van, de azert en sem szeretem, ha a nok pofozgatnak... sot ha ezzel valami celt is elakarnak erni (pl. kozonseg elott), akkor az ember konnyen elveszti a jozan itelo kepesseget...

tehat ketten kellenek hozza
  • Sadun Tryst
    ott a :D a végén...
    én sem komolyan gondoltam... mivel én sem vagyok multimilliomos, szal én inkább a normális, szellemi és testi társkat keresem, akivel nem csak dugni lehet, hanem jókat röhögni és beszélgetni. sajan ez a faj már kihalóban van (legalábbis nagykanizsán)
  • Sadun Tryst
    utód = autód
  • mukika
    Ez butaság. Nőt én soha nem szedtem, és nem is akarok felszedni, hogy a pénzem miatt legyen velem. Inkább akkor ne legyen senkim. Szerencsére nem mindegyik csaj ilyen.......
  • Sadun Tryst
    1 jó kapcsolathoz ezek kellenek:
    Pénz, Pénz, Pénz.
    Hogy miért? Mert ha van pénzed, akkor van:
    Jó utód, jó telód, nagy házad és jó állásod, biztos háttered, puccos ruhád, és sok pénzed a nődre... :D
  • mukika
    Én megpofozni egy nőt???? Soha!!!!!!
    Kiváncsi vagyok a véleményedre.........
  • Breki33
    ugyebár megrázáson nem az árammal valót értem P

csak megfogtam a gallérját és kb 10 mp-ig tartottam.
    De hogy megpofozzak egy nőt.

Abban semmi kihívás :-)
    Meg hát tisztelem, szeretem is azt ugye akivel vagyok......
    najó megint beszélek össze-vissza
  • zakika
    akkor elottem jarsz...

en egyszer igertem meg egy csajnak... kicsit sokat ivott es nagy volt az elszantsaga... de utana lebeszeltek a haverjai... kulonben most jol megvagyok vele, de akkor felpofoztam volna
  • Breki33
    sztem meg aki nőt megüt.......

én egyszer ráztam meg egy csajt
    azt azőta is szégyenlem
  • Breki33
    ha kell a nő fogd és fuss

tudod te mit kell tenned

de inkább nem mondok semmit
    azt tudom én mit tennék, ha érdekel elmondom
    de lehet, hogy hülyeség
  • zakika
    maskor inkabb idd meg a kolat es a pofond add vissza

nyugottab leszel es nem leszel szomjas
  • mukika
    Én azt, hogy ez nekem igy már nem oké. Mostanában állandóan basztatjuk egymást, és nekem ez nem hiányzik. Meg az sem, hogy madárnak nézzenek. Ugyhogy legyen vége. Erre ő biztos????? Igen...... Aztán elment és utáánna, jött az uttesten szaladgálás stb..... A legszarabb az egészben, hogy látta, hogy megyek utánna, és tudja, hogy merre lakom, mégse állt meg. Ezután egy 0,5 literes Coca-Cola bánta meg aza egészet. Lebasztam a földre, és tiszta kólás lett a szövet kabátom...... Szerintetek mit tegyek????????????(nem a szövetkabátra gondolok)
  • Breki33
    ja a fogdokinéniről meg kérünk egy képet :-)
  • zakika
    sza*r ugy

vegy egy mely lelegzetet es mennny vissza a fogorvoshoz (hatha megiscsak a noverke melle vagy dokine melle meg aktualis...)
  • Breki33
    elég tüzes menyecske lehet :-)

éste mit mondtál reggel neki?
  • mukika
    Pl. a legnagyobb: 2 hétig etette a fejem azzal, hogy hétvégén elmegyünk valahova (ez volt multhéten), erre pénteken bejelenti, hogy ő holnap megy Bécsbe 1 napra. Mind1 ok, nyogodtak maradunk.
    Előbb nem tudott volna szolni. Kb. 2 hétig tudta előtte. De ő szerette volna ha mennék. És persze lehet még menni. Iskolával ment, ugyhogy kérdeztem mehetek-e én is, persze-persze, erre este bejelenti nekem hogy nem mehetek mert nincs több hely. És ő vígan elmegy másnap.

Azelőtt is azt mondta, hogy: ,,neked fontosabbak a barátaid" (én soha nem csináltam vele ilyet......) Ma is elkezdte. Nem is tudom kinek fontosabbak......

Meg szerintem a bizalom fontos dolog. Pl: ma mennem kellet fogászatra. Erre azzal baszogatott, hogy biztos meg fogom csalni. Már nagyon zavart, erre én azt mondtam ,,majd belerekja a dokinéni a számba a mellét." Persze nem gondoltam komolyan. Ezt ő is tudta. Lényeg a lényeg akkora pofont kaptam. És aztán azt akarta, hogy én kérjek bocsánatot. Ismernie kéne már szerintem.
  • Breki33
    nekem meg olyan nő nem jelent semmit aki nem örül egy virágnak tőlem......

Abban igazad van, hogy nem a virágtól fog szeretni vagy nem.

De ebben a szituban sztem bocsánatot neki kell kérnie.
    Ha szereti örülni fog neki......

Ja és egy férfi ne csak akkor kedveskedjen virággal amikor ilyen van szvsz.
  • Breki33
    konkrétan mivel
    ha szabad

• Blasta
    Egyet jegyezzetek meg!
    Ha egy férfi virághoz folyamodik, akkor már késő!
    Virágküldés stb...csak akkor jöhet be, ha nincs gáz.
    Hiába hallom én is mindenhonnan, hogy a vorág megenyhiti a szivüket, meg hogy a te barátnőd is nő.
    Lószart. A nők manapság már szarnak a virágra, ha békülés miatt kapják.
    Persze nem veszthet vele senki semmit ha elküldi vagy azzal várja, de hatása nem lesz! Csak kipipálhatjuk, hogy "virág: megvolt"...

Sajna ez van. Mostanában egyfolytában ezzel szembesülök. A nőknek már nem jelent semmi extrát a virág, ha már megvan a baj...