18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#978 ja...
nyakbabofi hanyassal
pisiles a tiszta pelusba (de jobb ha mindjart melle is)
trotty a pancsi utan a furdolepedobe :)
negyszer naponta fulszervisz (komplet atkakilta minden ruhajat...)
rajottem, hogy zereti a dzezt... tegnap bonbolt vacsi kozben (mi vacsiztunk), hat felvettem es ekleztem dzezzesen pam, pam, pam, param, pam, pam, param... par perc utan nekem mar nem volt szuflam, de nem mertem abbahagyni... -
#977 Hát fiatalok... ("hát"-tal nem kezdünk mondatot, tökfej!) sz'al asszem S.nek van igaza. Mégiscsak. Egyszerűbb az élet, ha mosolyogsz. Úgyhogy most mosolygok. Még ha néha vicsorrá is fajul. :) Megesik...
Tessék mosolyogni!!
Zakika: Hogy megy az Apaság? :)) Vörös, bedagadt szemek vannak már? Nyakbahányás, miéegyéb megvolt?? -
#976 a konyvet leadtuk (marmint a keziratot), el lett fogadva egy kis javitassal (ezt kedden kaptam meg mert szabin voltam), hetvegen megprobaljuk beeszkozolni a javitasokat es penteken leadni.
azok a cikkek egy olyan furcsa rendszeren mukodnek, hogy 4 eve kiadtunk egy olyan cserelgetos (olyan mappa szeru) valamit, es aki ezt megvette, annak negyedevette jarnak az ujdonsagok
de kezd mar elegem lenni a munkambol... -
#975 Számvitel egyébként tőlem is messze áll. Egyre messzebb... :) -
#974 "én nem tudom,
mi történt vélem akkor,
de úgy rémlett,
egy szárny suhan felettem,
s felém hajolt az,
amit eltemettem rég..."
Zakika
Ez milyen újságban jelenik meg? Valami gazdasági? És mi van a könyvekkel? Vagy azt már befejezted? -
#973 OH. Az messze áll tőlem. :) -
#972 szamvitel es ehez hasonlo szakmai dolgok (van egy szerzodesem mely szerint negyedevente le kell adnom egy bizonyos mennyiseget...) -
#971 Milyen cikkeket írsz? -
#970 hogy harman vagyunk, igy jobb
de hogy dolgozni kell, az mar nem... pedig meg othon is van eleg munka... mar megint le vagyok maradva az irassal, es nem eleg, hogy a cikkeket nem gyozom megirni, de meg a dizertaciomat se (marcius ot nem nyultam hozza, lassan kifutok az idobol) -
#969 ... őszintén?
:) -
#968 Mennyivel jobb így! Nem?
() -
#967 Csajozós figurával? Részemről semmi.
...még szerencse.
Még.
Mert S. azt mondta. -
#966 hali
visszajottem
ket hetet el voltam a nejemmel es a kis Pötyikével
akkor meg legalabb ki tudtam aludmi magamat, most hogy dolgozni kell, nem nagyon hagy aludni (vagy csak en vagyok idegesebb...). pedig nyaron korabban keltem, hogy ha korabban megyek meloba akkor korabban othon lehetek...
mi ujsag a csajozos figuraval?
-
#965 Megnémultam
Megnémultam... elszakadt a húr,
Nem szólal lantom többé senkinek,
A tölgy-rengeteg hulló sátorában
A természettel együtt temetek...
Lelkem szikláin meghalt az echó,
Elhallgattak a harsogó habok,
Lombok között már nem susog a szellő
S a zord hegyekről elt?nt a titok...
Hiába küldi sírva vagy nevetve
Halk csobogását egy messzi patak,
Többé nem láttok könnyet a szememben,
A kék havasról több dal nem fakad...
Megnémultam... elszakadt a húr,
Nem szólal lantom többé senkinek,
Hanem ott bent, lelkem sziklái közt
Halkan zúgnak tovább a vadvizek...
Wass Albert -
#964 Arch:
C4=?
Poncsó: ez szép volt. de azért jó, ha van, aki átlát a fátyolon :) -
#962 "Mosoly lebegjen arcodon, ha fáj is a szíved, ne lásson át e fátyolon a kíváncsi tömeg! Ne tudja meg soha senki, ne tudják meg az emberek, hogy a szívnek megszakadni mosolyogva is lehet."
-
#960 "A meglévö véletlenszerü variálása megtévesztés, az egyik végsö esély, de csak addig, amíg fel nem ismerik, miféle mintázat alapján teszed.
Nem tudom mennyit lehet futni írás közben, mikor fáradsz ki, állsz meg, ha az élettered minden levegöjét belélegezted már. Váltani kell. De kié következik akkor, ha neked már nincs? Kit nyúzol meg, ha már annyira összevagdostad magad, hogy elfogyott az írható börfelület? Ezek csak kérdések. De inkább az övék vagyok, mint a válaszoké. Nem tudom miért, így alakul."
/C4/
Hm. -
#959 Very bad things, vagy csak simán bad things. -
#958 Az sem rossz :))) -
#957 "And let's do bad(bed) things! ;)" -
#956 Szia Pyx! :) -
#955 A komolytalan az jóóóóóóóóóóóóó!!! :)))
A dolog azért érdekes, mert a tali, amiről ez az egész eszembe jutott, az egy chates tali volt. És nem ismertem az égvilágon senkit a társaságból. Ez nálam nem szokott gondot okozni, elég kevés ember van, akivel ne tudnék elbeszélgetni...
Szóval nem igazán értem miért most jött rám ez a dolog. Persze van olyan ember, akiről Te beszélsz, de náluk tudom, hogy mi a "bajom" Velük. Itt meg fogalmam sincs, mert nincs is semmi bajom Velük... Sz'al nem értem. -
#954 Üdv!
Negatív előítélet... Szerintem valamiért egyszer "megorroltál" az illetőre, és lehet - nem is volt nagy dolog, ezért már nem emlékszel rá. Tudat alatt viszont számodra nem szimpatikus emberként könyvelted el.
Vagy csak egyszerűen ellenszenves Neked, és kész. Ilyen is van, lehet egy nagyon kedves embernek is olyan irritáló hangja, vagy mozgáskoordinációja, :) ami zavaró. Szegénynek nehéz lesz kikerülni ebből a "kosárból"...
Nekem is van olyan ismerősöm, akire nem haragszom, meg egy ideig el is lehet vele beszélgetni.
De sokáig nem bírom, mert hamar eljutunk a "szép az idő, holnap biztos esni fog" sémáig.
Sajnos Valakinek meg én vagyok persona non grata. Állítólag "nagyon szélsőséges vagyok, és komolytalan"...
-
#953 Szijatok! :) -
#952 Szia Tomsolo!
Goz: nem egy emberre vonatkozik. Akár sokra is vonatkozhat. Társaságra... -
#951 Szio Tomsolo! :D
Neeem, nem a fórumosokhoz kell a kitartás, hanem a további találkozókhoz X emberrel :) -
#950 hozzánk? :DDD -
#949 Ja! És mihez kitartás? :))) -
#948 De azzal az emberrel nem stimmel valami, tehát Őt hagyjuk. :)
Én teljesen normális, aranyos, kedves emberekről beszélek... -
#947 Arch,
az okát nem tudom, de ugy 4 éve ismerek egy ilyen embert. Egész jóba lettünk :))
Szóval kitartás!
And let's do bad things! ;) -
#946 Na hali! Hogysmint fiatalok? Nincsenek élmények, nem akarjátok (ide) közzétenni vagy mindenki valaki másra vár, hogy írjon?
Írok.
"a szikrázó Tejút
porában a halál szalad
s ezüsttel hinti be
az elbukó vad árnyakat"
/Radnóti Miklós/
---------
Miért van az, hogy az ember találkozik emberekkel, akikkel tulajdonképpen nem is akar találkozni, mégis találkozik velük. Aztán egyszercsak túl van rajta, konstatálja, hogy nem is volt olyan vészes, sőt. De mégis mikor legközelebb is felhívja/ják, hogy tali, megint elfogja ugyanaz az érzés, hogy neeeeeeeeeeeeeeee... de aztán végül elmegy megint a talira. Megint nem olyan rossz, de a köv. tali meghívásnál...
Értitek. Ez miért van? Veletek is van ilyen? Vagy én vagyok ilyen félresikerült?
... azé' kaptok egy mosolyt, mert S. azt mondta, hogy. Tehát:
-
#945 Gyilkos vagyok néma farkas
erdőt járó szürke ordas.
Csontok recsegnek,inak szakadnak
hóhéra vagyok minden vadnak.
Ölni járok,ha éhezem
nincs bennem irgalom
nincs bennem kegyelem.
Dögöt is eszek ha megkívánom
ha megvetnek azt se bánom.
Bordám kilátszik,sovány a testem
kínomban saját lelkemet ettem.
Marcangolom magam míg
a végére nem jutok,
majd összeesem és azt hiszem meghalok.
1932 Carolyne Anderson: A farkas -
#944 Pilinszky // Őszi vázlat
A hallgatózó kert alól
a fa az űrbe szimatol,
a csend törékeny és üres,
a rét határokat keres.
Riadtan elszorul szived,
az út lapulva elsiet,
a rózsatő is ideges
mosollyal önmagába les:
távoli, kétes tájakon
készülődik a fájdalom.
--------
ßye -
#943 Soma Drága!
Nem mindet :)
A farmeres beugrókérdésről pl még nem volt szó...
(Így utólag belegondolva elég érdekes kérdés volt :)) -
#942 Hát... képet látott már Somáról, és nem nagyon indult be. (Bocs Soma! ;P :)))
De a baj alapvetően ott kezdődik, hogy sztem mindkét fiú a lányokra bukik... :)
(Hogy honnan tudom?
- Páromat azért ismerem már eléggé :)))
- Somának meg láttam a "focicsapatát" és... nem hiszem, hogy kételkednem kéne ) -
#941 "Ha párom idetalál"... lehet hogy felcsillana a szeme :))))))))))))) -
#940 Te! Itt! Az előbb!
Hát igen, az ölelő karok!
Most minden részletet elárulsz?
-
#939 :)))))))))))))
Szia! :) -
#938 arik vagytok.... :DDDD -
#937 Ki? Hol? Mi??
... már megint azok az ölelő karok...
Jaaa! Jut eszembe. A tegnapi beszámolóról lemaradt az a pikáns / :)) / részlet, hogy turkáltam... na jó, ez nem a legjobb szó, dehát... ;) Szóval Soma hátsó zsebében. A gatyájában. Ééérrtiteeeek?
(Jesssszus! Ha párom idetalál... :DDD)