18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • zakika
    jo van na

kulonben a felesegem szoke de nem nagy mellu
  • bdf
    Legközelebb próbálkozz egy festménygyüjteménnyel...

Egyébként nekem a szöke, nagymellü nök pont nem jönnek be. Ès ezt nem nagyképüségböl írom.
  • zakika
    kulonben a kolleganom akirol mintaztam nem rossz darab, szoke, kekszemu....
    multkor egyut voltunk szolgalati uton (en szolgalati uton voltam, o meg othon mert ott lakik), elmentunk sorozni, de nem akart feljonni megnezni a belyeggyujtemenyemet, lemezgyujtemenyemet vagy a pezsgo furdomet...

kaaar, kaar
  • bdf
    Türelem...tornaterem.
  • zakika
    relativ

most jott egypar csaj, csak a tobseguk zokniagyu protekcios... de sajnos nem lehet nekik szolni hogy vegyek eszere mar magukat, mert en vennem magamat eszre az utcan...

lehet hogy jobb is lenne, van egy ajanlatom, de meg varok egy kicsit
  • tomsolo
    patkányok .C
  • bdf
    Csak nem ilyen jó helyen dolgozol?
  • bdf
    Jóvan, nem kötekszem! Egész jól sikerült...

2 Tomsolo: ügyfelek?
  • zakika
    probal ki bekopirozni abba az ablakba, amibe irsz

mikor irtam akkor szep gombolyu dudak voltak, a kolleganomrol mintaztam aki veletlenul ma mely kivagassal jott kebelfek nelkul
  • tomsolo
    tévedés, igy látja:
  • bdf
    Micsoda lógó mellek... !!! :DDDDDDD
  • zakika
    hat ez igy nem nagy szam, egyforma helykozok kellenek hozza :(
  • zakika
    hat ez igy nem nagy szam, egyforma helykozok kellenek hozza :(
  • zakika

((O))
    (.) (.)
    ) (
    ( v )
    I I
    . .
  • bdf
    Ceruza, toll...?
    Idö indul 3...2...1... Na! Mehet!
  • Arch
    Mutogathatok én neked akármit is... úgysem látod.
    Sz'al írjátok! :)
  • bdf
    Jáccunk? Activity? Jó.
    Mutassátok!
  • Arch
    írd ide a topicba :))
  • zakika
    mondjam vagy mutassam :)?

vagyis nem en hanem o
  • Arch
    Kösziköszikösziczupppp :))
  • Arch
    Hát... ;)))
  • zakika
    ha erdekel meg akkor itt talaltam 14 albumot (megszamoltam)

www.grammy.ru

egy kicsit oroszul van, de ha nem tucc valamit akkor segitek :)
  • bdf
    Vitorlázni? Meg rafting, meg minden? :))
    Mondd csak, mit tudsz még? :)
  • Arch
    Szia Zakika!
    De igen, én kerestem. Bár azóta találtam egy-kettőt :)
  • Arch
    Amikor sikerült lejutnom, akkor jó volt. Viszont nem megyek vitorlázni hétvégén, ami rettentően :((((((((
  • zakika
    hello arch, reg lattalak itt

nem te kerestel nemreg (vagy mar regebben?) janis joblin szamokat?
  • bdf
    Etz a kérdést egyébként én is feltettem magamnak. DE ga én ott leszek, akkor az csak jó lehet! ;)´
    Hát Velencén milyen volt?
  • Arch
    Aha. Hát... ha neked ott jó...
  • bdf
    Flört Dance Club Siófok...
    Holland weekend
  • Arch
    Hova? :))
  • bdf
    "és ezért jár egy "

Holnap megyek a Flörtbe! Bebeee!
  • Arch
    Figyi, ezek csak vélemények... lehet, hogy a fele sem úgy van, ahogy én hiszem, és baromságokat írok :)))

Sztem csak nem akarsz... és ezért jár egy
    :)
  • bdf
    Nem tudom. Igen jókat írsz a topicba! Én pl nem tudék 2 sornál többet írni, úgy hogy értelme is legyen. Vagy nem akarok?
  • Arch
    Miért?
  • bdf
    Neked igen érdekes agyjárásod van! :)
  • Arch
    "Egy volt oszt. társam (fiú) azt kérdezte egyszer: Miért van az, hogy a lányok általában úgy viselkednek vele, mintha akarnának tőle vmit. Aztán amikor megadja az esélyt, és "kezdeményez" - miután látja, hogy ebből lehet valami, pofára ejtik...

Ez a jelenség elég gyakori lehet. De tényleg, a másik oldalról szerintem tökjó poén. Kibeszélni a barátnőkkel, hogy "ez a vesztes is azt hitte, hogy... Méghogy velem!? :))"
    Csak a legszomorúbb dolog, hogy a nők/lányok többsége olyan jól tud színészkedni. Az az ártatlan tekintet... ami egy számító aljas természetet képes láthatatlanná tenni."

Flört. Minden nő (és ffi? :)) szeret flörtölni sztem. Csak persze olyannal nem szabad, akinek nem egyértelmű, hogy ez csak játék és komolyan veszi.
    Persze van, hogy tényleg csak direkt (mai szlenggel) "húzzák" a pasit vagy a nőt, és direkt "ejtik pofára", de az szerintem azért látszik az emberen. Ezekkel nem tudsz mit csinálni. Voltak, vannak, lesznek is.
    Nem kell egyből minden szemezésbe vagy egy kedves mosolyba "beleélni" magad. Attól, hogy valaki kedves veled, kicsit kötözködik, vagy akármi, még korántsem biztos, hogy akar tőled valami komolyabbat...
  • bdf
    Nnnna! Idehoztam Nektek a topicot!
  • zakika
    pl. elugrasz egy kanbulira nem erdekel, hogy csak fiuk vagytok, mert ugyis olyan a tema...

vagy eljarsz sportolni, sorozni vagy amit meg akarsz es kirekeszted a csajokat az eletedbol... amikor rajonnek, hogy nem erdekelnek teget, korulzongnak mint a doglegyek

(en nem tudom hogy mitt tegyek ha jonnek majd a doglegyek)
    irigy honaljmirigy
  • tomsolo
    ...vagy eccerűen csak megunod a lelkizést meg a hasonló szarságokat és rájössz hogy nem ettől forog a világ kereke...
  • bdf
    Remélem, hogy elmúlt... Egyszerüen az ember feje lágya benövésének folyamata elkezdödik. Egyszercsak összejön minden, az önbizalmad hatványozódik, aztán azt csinálhatod a nökkel, amit eddig ök Veled. Például.