18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Martin576
    Elmúlik, ne aggódj. Megkérdezhetem a korod?
  • Evil
    akkor egy router a megoldas, szolg. nem fogja eszrevenni hanyan is hasznaljatok a netet.
  • Martin576
    Egy bontatlan eredeti Battlefield '42? :D Hátha bejönne neki!
  • Evil
    Persze hogy tudsz kezdeni valamit.Minden letezo kapcsolatot szakits meg vele, ha keres ne valaszolj, legy no, na lassa rajtad mennyire kibabralt veled, az ido ugyis mindent meggyogyit.Fog o meg hasonlo cipoben jarni, ha ennyire nem becsuli mas odaadasat es szeretetet.
  • Tuvok #1276
    Hát a legjobb egy szgép lenne, mert netmániás lett, de el lett vetve, mivel a netszolg nem enged megosztást, így minek... (Invitel )
    Discman/MP3 lejátszó megfontolandó, ilyenekkel le lehet kötni :)
    Szakácskönyvet célzásnak venné, fejemhez vágná
  • Martin576
    ...vagy jobbat mondok: örülj neki, hogy megszabadultál tőle!
  • Martin576
    Nem is kell azzal mit kezdeni, mert visszacsinálni nem lehet. Be kell nyelni, ennyi.
  • Martin576
    Ha csak valami kicsi, jelzés értékű dolgot szeretnél, hidd el, tulajdonképpen mindegy mit veszel. Úgyis a gesztust fogja értékelni! ;)
  • Petyus_
    Sms olvasás láma dolog, egyik cimborám nője hisztizett hetekig és végül a barátom otthagyta mert műsort csinált.. az sms-eket egy baráti társasággal írta a srác, mert chaten "felszedett" csajokkal hülyéskedtek... =)

Persze gondolom ez nem gyakori eset. :D
  • Martin576
    Nem akarom "lebecsmérelni a bajodat", távol álljon tőlem, de ha valami egyszer igazán besz*rik, azt már az Istennek nem hozod rendbe.

1 megoldás van: tudomásul venni és kivárni, amíg elmúlik az a bizonyos szemét érzés. Mert ELMÚLIK, az egymillió százalék! ;)
  • Tuvok #1269
    Megfontolandó, kreatív ötletek, köszi

Nincs kizárva, de lehetőleg meglepetést szeretnék. ;)
  • Martin576
    Nekem most hirtelen ezek jutottak eszembe.

Az ki van zárva, hogy megkérdezd, van-e valami, amit/amiket nagyon szeretne?
  • Tuvok #1265
    Hű, köszi Martin + all :)

Akkor pár paraméter: kapcsolat komoly, 4 éves. Főzni szeret, de nem tud. Nem élünk együtt(tervben van), de lényegében többet vagyunk 1ütt, mint 1 házaspár. :) Nem kell drága cucc, max 5-6k, inkább kedves legyen, mint értékes. Ne legyen szexuális témájú mert lejárt dolog. :) Nem BKV-val, de sokat utazik (egyetem). :(
  • Martin576
    (ha nem szívbajos, bevállalós kiscsaj - és ezt nem viccnek szánom!): Vibrátor v. sima műbroki
  • Madmaxx
    inkább engem vigyen:) én is szivesen utazok! :)
  • tomsolo
    vidd el mondjuk egy egzotikus nyaralásra (tenerif, marokkó).... attól elolvad biztosan(hacsak persze nem stewardes:))
  • Martin576
    Kedvenc előadójának CD-je, DVD-je, VHS-e

(ha sokat BKV-zik): Discman, MP3 lejátszó, Minidisc
  • Martin576
    (ha főz): Egy különleges szakácskönyv, mondjuk kínai, indiai, thai + egy wok
  • Martin576
    Drága lesz! ;)
  • Martin576
    (Ha külön lakik): Nagyméretű, dögös IKEA kép + váza + a vázába apró szintén IKEA szirszarok + esetleg valami különleges gyertya

Elég nehéz úgy ötleteket adni, hogy nem adsz meg "paramétereket". Mennyit akarsz költeni, milyen volumenű lehet az ajándék, mennyire komoly a kapcsolat?
  • Madmaxx
    Vedd meg neki Martint!
  • Martin576
    Egy dögös Gucci, Dior, Prada v. Yves Saint Laurent napszemüveg

Gucci karóra v. táska

Finom, minimalistán elegáns ezüstékszer: gyűrű + karkötő + lánc

Minőségi, márkás, "színpasszentos" smink kombó: rúzs + szemceruza + körömlakk + szájkontúr zeruza

Minőségi, márkás szépségápolási szett: Lancome éjjeli + nappali krém + sminklemosó + sminkkészlet-taró kistáska

Egy minőségi, nagy teljesítményű hajszárító
  • Martin576
    Mobiltelefon (nagyon kicsi, nagyon cuki, nagyon szétnyitható)

Fehérnemű-szett (combfix, francia bugyi, melltartó)

(ha nem éltek együtt) Kedvenc nyári (téli, őszi, tavaszi) "páros" kép kinagyíttatva, szépen bekereteztetve
  • Tuvok #1254
    Ajánlanátok 1-2 dolgot, amit barátnőnek érdemes venni karácsonyra? Ötletem sincs :(
    Gondoltam ruhára, de van neki 1 teherautónyi. A fő terv most egy finom parfüm, de az is van 1 csomó, szal ha nem muszáj, akkor azt se.

Léci léci !
  • Tuvok #1253
    Cső
  • zakika
    erre en is rajottem, csak az o szavaival akartam latni
  • Blasta
    ...szegénykém. Nagyon nehéz lehet Neki!
    Közben a srác már az új kapcsolatát tervezgeti...
    (annyira ismerős, csak én nem éltem együtt a nőmmel, hála Istennek)
  • Blasta
    gondolom azért megy el, mert nem az övé a kis kuckó papíron. Viszi a bútorokat, ami sajátja. Ennyi...
  • zakika
    szia arch es a tobbiek

nem tudom ki hogy van vele, de lassan kezdjuk megerteni a baratnok lelket. sajna neha mar csak akkor, amikor elmentek :)

manoka: miert te mesz el a kis kuckobol?

tobbi ferfitarsam: becsuljuk parunkat... amig van...
  • Arch
    Reggelt! :)

"Én is közhelyet fogok mondani: ha egy kapcsolat túljut az első 3-4 hónapon, onnantól kezdve már tulajdonképpen csak egy dolog dönti el, hogy meddig is fog tartani. És ez az egy dolog a türelem egymás iránt. Tolerancia, hogy azok a hibái, amelyeket a szerelem megszerettett veled, ne forduljanak át gyűlöletbe, hanem később is elfogadd, együtt tudj élni vele. Ez persze oda-vissza működik, mindkét félnek türelmesnek kell lennie. És ha a szóban forgó fiú 2 hetet nem bírt ki, tudva, hogy ezzel megsebez, akkor alkalmatlan ilyen kapcsolatra."

Ezzel tökéletesen egyetértek.
  • Blasta
    Nálad szitu? Mivan a banánokkal?
    Fríket futtatod még? :-D
  • Blasta
    Miazhogy én? :-DDDDD
    Évek óta nem láttalak! :-D
  • Martin576
    Te még élsz? Szabadlábon? :)
  • Blasta
    Bizony, mert megbánod jól! :-)
  • Blasta
    Akárcsak én is....
    No telefon. (csak jön az a rohatt karácsony, már bocs)
  • Martin576
    Soha, SOHA ne turkálj a párod telefonjában!
  • Breki33
    ez kicsit félreérthető lett P

• Breki33
    helyes
    ha megteszed megbánod
  • Evil
    igaz, lehet mar lancfuresszel rohangalnek a bevasarlokozpontban :)
    Ha szivemre hallgatnek most rogton felhivnam az exet, de mivel az eszemre kell hogy hallgassak ezert nem teszem.
  • Breki33
    ne érts félre nem kapcsolatra gondoltam

csak leülnétek beszélgetni
    sztem mindkettötöknek jót tenne

de persze ez a ti dolgotok
    én tudod mindig csak az érzéseim mondom......

amúgy, csak úgy érzed ugyanolyan xar de, hidd el ha nem lenne kinek elmondani még xarabb lenne.....