18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1536 könnyű kivülről dumálni
kerülhetsz még teis hasonló helyzetbe... -
K.András #1535 Ami azt illeti csak egy luzer sirja ki szerelmi bánatát egy forumban,hiszen csak olaj a tüzre(ha hiányzik mégjobban fog,ha meg nem akkor minek foglalkozni vele???)... -
#1534 pszzzzzzzzzzzzzzzzzzttttttttt -
#1532 ez volt az eddigi legkorrektebb a témával kacsolatban. -
#1531 ami írtam privátot kérlek ne vedd zokon, tudom így visszagondolva elég flegma lett, nem olynra akartam... ha bunkó voltam, bocsi nem akartam. cserkészbecszó! bocsi az offért... -
donpedro #1530 Szvsz Martin is épp annyira sztereotip, mint mindenki más, csak épp a másik oldalról.
Bejön ide valaki, elsírja a bánatát, és nyilván szeretné, ha reagálnánk rá. Mit tehetünk erre mi? FELTÉTELEZHETJÜK, hogy igazat mond, vagy FELTÉTELEZHETJÜK, hogy nem. Az idejáró emberek ezt meg is tették, néhányan az egyiket, néhányan a másikat, előbbieket nyugodtan lehet naívnak cimkézni, utóbbiakat pesszimistának, bár ők nyilván tapasztaltabbnak mondanák magukat.
Az egésszel csak azt akartam mondani, hogy felesleges kutakodni, a sztori mélyére hatolni, boncolgatni, hogy ki mit csinált, vagy mit csinált rosszul, egyikünk sem volt jelen az eseteknél...
Manóka beszámolója nyilván szubjektív, de ha történetesen idetévedne az ex, akkor az ő beszámolója se lenne objektívebb.
Szóval, nekem eszembe se jutna azon gondolkodni, hogy Manóka története igaz-e, vagy sem, ezt megfelelő információk híján úgysem fogom tudni megítélni, találgatni meg nem akarok. Viszont ha megkér, hogy segítsek - és nyilván ezért jön ide - akkor segítek, amennyire tőlem telik. -
#1529 a többihez nem szólnék hozzá mert akármilyen martin számomra nem mond semmit P
ami persze lehet, hogy szégyen -
#1528 hú mennyit mosolygok -
#1527 sztem nekem nem sztereotip a szövegem :-)
és nem látok ellenséget benned
csak ha lány lennék ilyen pasi biztos nem kéne :-)
Amúgy amiket rólam gondolsz azokban tévedsz :-)
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-) -
#1526 Marad a mail...
Manóka, mi újság? -
#1525 Ez mindkettő olyan téma, amihez megítélésem szerint - már megbocsáss -, semmi közöd sincs. Plusz a topik sem erről szól... -
#1524 nem szükséges... válaszoljon a kérdésemre! :) -
#1523 dobj neki mailt a 576 szerverréről -
#1522 eszembe jutott 1 keresztkérdés... :)
a GameStar címlapról miért került le az 576 logo? ha tényleg 576-os vagy, ezt tudod... sőt akkor azt is tudod, hogy miért váltották le a CoWboy-t a szerkesztőségből! na! erre válaszolj! :) -
#1521 Ugyan semmi szükség rá, de hogyan lehetne ezt adott esetben bizonyítani? -
#1520 nahahaha.... tudod ki hiszi el! Te nem vagy az a bizonyos Martin! már csak azér sem, mert az aláírásod sem rá vall! :) -
#1519 :))
Pedig én vagyok. Moderálom a Supergamezt, törlöm a törölnivaló hozzászólásokat, minden topikba benézek; ide is, érdekesnek találtam a sztorit, ezért hozzászóltam. Úgy gondolom, semmi elítélni való dolgot nem írtam - miért ne vállalnám? -
#1518 A képességeimhez mérten a lehető legfinomabban fogalmaztam. Ezek az én korlátaim... :) -
#1517 ráklikkeltem az adatlapodra, és az van a honalodnál, hogy www.576.hu... és Martin is vagy... az ember elkezd gondolkodni, és azt a következtetést zsűri le, hogy Te ne avgy AZ A MARTIN, mivel Ő BIZTOSAN NEM írna be 1 ilyen topicba, főleg nem úgy, hogy cakk-pakk leírja ki is Ő. elég fura nicket választottál így viszont... -
#1516 Nem én vagyok az :)
Cseppet ugyan furcsállom, hogy az első emberben, aki a topik közönségéből nem a szokásos, erősen szereotip "veled vagyunk édes kicsi lány, dögöljön meg a gaz stici" reakcióval áll elő, "ellenséget" látsz - de ez sem gáz, miért szívnám mellre...
Feltételezem - nem bántani akarlak!!!!!! -, hogy te még elég fiatal lehetsz, vagy kapcsolataid számát tekintve nincs még túl sok tapasztalatod. -
#1515 1, nem mondtam, hogy kell
2, nem mondtam, hogy nem tudnék veled egyet érteni
3, vagy én vagyok ma érzékeny vagy te.. :) -
#1514 Egyébként amit írtál az tényleg racionális, földhöz ragadt, tulajdonképpen egy egész jó elemzés egy átlagos szerelemi történetről. Csak elfelejted figyelembe venni, hogy aki benne van az kétségbe van esve és szenved. Talán finomabban kellett volna fogalmaznod, itt - ott. -
#1513 Nekünk azt hiszem nem is kell ebben az "ügyben" egyetértenünk. Meghallgatnunk ÉRDEMES egymást. :) -
#1512 örülök :) -
#1511 mert te nem vennéd úgy ebben a szituban. . . -
#1510 szimpi látásmód
asszem sokmindenben hasonlóan gondolkozunk -
#1509 hát Manoka első reakciójaából úgy tűnik, hogy ő kissé zokon vette ... -
#1508 tudom, hogy nem úgy működik az élet, hogy holnap összefutsz életed párjával... ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem mindent borúlátóuan kell nézni, hanem azt akartam ezzel kifejezni, hogy próbáljon meg túllépni, mert ha sokat vívodik a dolgon, akkor csak rosszabb lesz!
ennyi. -
#1507 1. nemis ezzel volt gond csak ahogy intézte amiket mondott
2. ki értékelte támadásként? -
#1506 "A kedveskedve nem lehet szakítani! Tudod, ha a másik fél komolyan gondolja, akkor mindenképpen bántani fog a dolog, és ha nem elég egyértelmű a helyzet, akkor esetleg hiú ábrándokba ringatja magát. Ezt most ne bántásnak vedd, csak hát egy szakítás mindig fájdalmas dolog, és az, hogy nem tudott várni az új kapcsolattal, az csak azt mutatja, hogy mennyire régóta nem volt bátorsága és ereje a szakításhoz Neki." ez kb két oldallal előbb írtam és pontosan ezt gondolom most is.
Azért raktam be újra, mert most tette fel Manoka a kérdést, hogy mi lehet a gyors váltás oka....
Martinnak szerintem sok dologban igaza van, és nem biztos, hogy személyes támadásként kéne értékelni a leírtakat. -
#1505 "Remélem nem martin papa az P"
ez nekem is eszembe jutott - elnézést martin :) -
#1504 Manoka, nálad meg azt nem értem, hogyha tudod, hogy őis elolvassa minek adod így ki magad?
Remélem nem martin papa az P
Amúgy ha a srác olvassa és meri írja le a saját véleményét.
Aztán meghívjuk Katalint.
-
#1503 sztem meg te nem érted a dolgokat
teljesen egyetértek vele
nem lennék a barátnőd
igaz szerencsére nemis lehetek :-) -
#1502 nem értünk egyet...
de legálabb nem személyeskedünk egymással... :) -
#1501 Addig, amíg nem veszed a fáradtságot, hogy ne csak elolvasd a bejegyzéseket, hanem értelmezd is őket, valóban sok dolgot "rohadtul" nem fogsz érteni...
-
#1500 Mondjuk rohadtul nem értem miért kéne a srác fejével gondolkodnia... akár "őrületbe kergette" akár nem...
Ő talán gondolkodik ezen?
Az új barátnő gondolkodik ezen?
Szerintem teljesen normális dolog ha mindkettőtt elkívánja a jó büdös francba... majd megpróbálja minnél előbb közömbössé tenni számára a dolgot (szándékosan nem a FELEJTENI szót használtam).
Az olyan vigasztalások meg, hogy " holnap összefutsz életed párjával és vele fogod leélni az életed" nyugodtan kukázhatók, mert az ÉLET nem így müködik. Hosszabb KOMOLY kapcsolat után rettenetesen nagyon nehéz párt találni, mer hihetetlen sok dolog ívódik bele az emberbe. Akinek ez mégis könnyen sikerül ott erős gondok vannak a megélt tartalommal; és ezért tartható erősen a fiatalember és a kedves új barátnője szar alaknak... hogy ők ezt nem érzik -meg hát azt se mi az a tisztesség . -
#1499 hát ja, a gyors szakítás a legjobb. én is a legeslegeslegelső barátnőmmel úgy szakítottunk 3 hónap együttlét után (pedig baromi nagy szerelemmel indult), hogy az utolsó hónapban csak szidtuk egymást. persze inkább Ő engem... hál' isten soha nem voltam 1 hát mögött kibeszélős típus... persze a fél suli akkor a volt csajom miatt azt hitte a hülyeségei miatt, hogy 1 buzi köcsög vagyok, hogy folyton megcsalom, meghogy én szarba se vettem soha... tök jó érzés volt úgy elmenne 2 csaj mellett, hogy Te nem is ismered, de ők NAGYON szúrós, sőt már gyilkos szemekkel néznek rád...
Manóka, csak az a lényeg, hogy a sava-borsán túl vagy (elvetéltél a babával, nem élsz együtt az ex-eddel), így ennél már csak jobb lesz. Erre kell mindig gondolni!
Mondod, most, hogy nem tudod elképzelni az életed nélküle, aztán holnap találkozol 1 olyan sráccal aki PUFF, úgy elvarázsol, mint még senki! És vele boldogan leéled az életed! Csak pozítívan kell gondolkodni, és akkor kevesebb negatív dolog fog érni, ha meg nem, akkor meg nem fogod fel olyan rosszul. Így minden szempontból csak jó dolog a pozitív gondolkodás. -
#1498 Asszem' leírtad a kulcsgondolatot: most még nem tudod feldolgozni, hogy egyedül maradtál. Sztem ebből eredeztethető minden...
"Nekem ez egy kicsit gyors váltás volt." - Nincs "lassú váltás", ezt kell megértened.
Van gyors, fájó, de határozott szakítás. Ez a legjobb, de legritkább. (Azt, hogy ez miért jó, csak hónapok múlva érti meg az ember...)
De ott van ezen kívül a "szokásos" út is: időhúzás, huzavona, kibékülés-összeveszés 15x, szépen lassan megutálás, kurvaanyázás, ide-oda mecsgalás. -
#1497 Korrekt! -
#1496 Hello manóka. Gondoltam nekidurálom magam, és ideborítok egy tízezer karakteres gondolatgolyót arról, hogy így "ismeretlenül" mit is gondolok a történetedről és kettőtök dolgáról, de úgy ötezer betű után úgy éreztem, inkább kitörlöm az egészet, mert túl személyes hangvételű lett, és azt hiszem a személyeskedést - ami esetleg megüti a "akaratlanul minősítő hangnemet" is - nem engedhetem meg veled szemben, így ismeretlenül.
Ezért csak egy pár mondat:
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a valóság az általad tálalt "megcsalt a szemét, pedig én korrekt voltam" veziótól merőben különböző, sokkal komplexebb. Arra is pénzt mernék betenni, hogy nem mondtál el minden olyan fontos eseményt, ami döntően befolyásolhat minket, topiktársaidat történeted megítélésében. Pont annyit mondtál csak el, ami téged az abszolút makulátlanul tiszta, sértett fél szerepébe helyez, és ezáltal feléd dönti a képzeletbeli mérleg serpenyőjét. (Ez a "kicsit hisztis vagyok" beismerés tudod mi - nesze semmi, fogd meg jól...)
Nekem már a "telefonban túkálás" is gyanús volt, de az "i"-re a pontot a "megjelenés a lakáson és ott komoly hisztériázás" ténye tette fel. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, eseleg SOKKAL komolyabb hisztit is rendezhettél, talán csúnyán fenyegetőztél is; mi is szokott ilyenkor "klasszikus esetekben" történni: nyomozgatások, telefonálgatások, öngyilkossággal dobálózás, az új lány gyalázása (ami megjegyzem, a lehető legrosszabb húzás).
Összességében úgy érzem, pár nap alatt kvázi az őrületbe kergethetted a srácot. Ezzel a lehető legrosszabb dolgot cselekedted! Azt sem értem, a terhességed tényét miért nem közölted vele? Ha már a kellemetlen események beindulása előtt tudtad, hogy terhes vagy, miért nem osztottad meg vele az örömöt? Nem kellett volna ezt időben megbeszélni? Szerinted így, ebben a formában mennyire hihető (a srác fejével gondolkodva) a terhesség?? Mert én nem hinnék neked, ne is haragudj. A pozitív tesztet/orvosi leletet megmutattad neki? A vetélésed utáni kórházi leletet eljuttattad hozzá?
Mindezt miért? Mert - újra mondom, csak ÚGY ÉRZEM - képtelen vagy/voltál elfogadni, hogy ez a kapcsolat nem sikerült, nem jött össze, lefőtt a kávé, besz@rt, kihűlt - vége.
Most minden baj forrását az új lányban látod, minden haragod rá akarod zúdítani. Ez nem okos dolog. Senkire sincs ráírva ugyanis, hogy van valakije. Ő nem akart neked rosszat. Ő csak az új szerelmet/kapcsolatot látta ex-barátodban.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha megpróbálnád inkább hagyni a dolgot, valahogy túllépni rajta, mert a történet már így is elég ronda, és innen már csak csúnyább események, komolyabb sérülések történhetnek.
Mégegyszer: őszintén elnézésedet kérem, ha esetleg túl személyes voltam, de úgy éreztem, ha már külön megszólítottál, ennyi belefért.
(Megjegyzés: ne keress önigazolást ismeretlen fórumozók véleményében. Hiú ábránd, csalóka kép!)