18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • K.András
    Szia joéjt!Köszönöm a kulturált vitát.Remélem más témában is lesz alkalmunk egymásnak "feszülni" :)))
  • K.András
    jo, vitát lezárom a magam részéröl, ha valakit igazán érdekel az végigolvashatja #1601-tol indul :)))
    És mással már nem vagyok hajlando vitát nyitni erröl.
  • donpedro
    Elhiszem, csak azt mondtam, hogy úgy tűnik.
  • K.András
    Nem szarom le,ha leszarnám neki sem álltam volna irni.
  • K.András
    Nem hiszem.Ez tulajdonlás,és ilyen értelemben ahogy apádért ölsz ha bántják ha lány vagy ha fiu ,igy mindent megteszel a szerettedért is...
  • donpedro
    :))
  • donpedro
    Ez férfilogika, nem női. A nők erről kicsit másképp gondolkodnak.
  • K.András
    A két nyilas ossza egymást LOL
  • donpedro
    Vigyázz ezzel a nem fair-rel, mert így úgy tűnik, hogy leszarod a csajt (ami persze szíved joga, hisz nem is ismered), és csak a vita kedvéért foglalsz állást.
  • K.András
    Miután azt nyilatkozta hogy mindennél jobban szereti igy abban egészen biztosak lehetünk hogy issza akarta szerezni!És abban is hogy mindenáron hiszen mindennél jobban szereti nemde???
  • K.András
    Jajj bammeg nyilas vagy te is :)))
    Akkor már értem :)))
  • donpedro
    Mellesleg én abban sem lennék biztos, hogy valóban vissza akarta szerezni a fiút.

Ha tényleg nem volt terhes, akkor kétségtelenül ez lenne a logikus, ám, ha valóban terhes volt, akkor szó sincs visszaszerzési hadműveletről.
  • K.András
    De ez szerintem igy nem fair,nem azt kértem hogy mond azt hogy hazudik.
  • donpedro
    A valószínű, meg a biztos, azért nem ugyanaz. És ez az oka annak, hogy én nem foglalok állást, sem a lány mellett, sem ellene.
  • donpedro
    Hát igen, én is rendesen belehevültem, hiába a jogi egyetem óta ez reflex-szerű... :)
  • K.András
    "Nem-nem, ez egy kétségbeesett nő ellentmondása, ezt tapasztalatból mondom."
    Igen erröl van szo!Magyarul van ellentmondása,mégpedig azért mert vissza akarta öt szerezni,ergo nagy valoszinésg szerint hazudott annak érdekében hogy visszakapja és én ezért öt nem bántanám!!!Amikor ilyen helyzetben van az ember könnyen hazudik a cél elérése érdekében és ez alapján akkor megegyezhetünk hogy valoszinübb hogy nem mondott igazait minthogy igazat mondott, nemde???Most irtad le csak más szavakkal!!!
  • donpedro
    Nem-nem, ez egy kétségbeesett nő ellentmondása, ezt tapasztalatból mondom.
  • K.András
    Csak nem,esküszöm hogy élveztem veled a beszélgetést!;)
  • K.András
    "Az hogy megbántotta a lányt, az miért zárja ki, hogy elmondjon neki bármit is"
    De akkor milyen alapon mondod azt hogy azért nem mutatja meg a papirt mert megbántotta????Ha a terhesség elmondását nem zárja ki akkor a papir bemutatását miért ugyanezen indokkal???Ez a te ellentmondásod vedd már észre nem az enyém!!!
  • donpedro
    Ezt köszönöm, és előre, utólag elnézést kérek, ha bármi bántót mondtam/mondok/mondani fogok. :)
  • donpedro
    Ez egy elég nagy butaság, már ne is haragudj. Az hogy megbántotta a lányt, az miért zárja ki, hogy elmondjon neki bármit is, pláne egy tányérdobálós veszekedés közben. És attól, hogy ezt veszekedés közben mondja, még nem következik, hogy nem igaz.
  • K.András
    De attol függetlenül hogy nem értek veled egyett, még mindig tisztelek, mert veled lehet vitatkozni értelmes ember modjára!!!
  • K.András
    egyszerübben:a fiunak azt mondja a lány hogy terhes,a barátja azt mondja hogy azért mondod ezt mert otthagytalak,erre nem mondhatja a lány hogy megbántottál ezért nem mutatom meg a papirt hiszen megbántotta az otthagyással ergo ezen az alapon azt sem kellett volna megmondani hogy terhes,hát már joval azlött megbántotta mielött ö kitalálta a terhességet!!!Ezt hogyan magyarázod meg???
  • K.András
    Logikai alapon probáld már meg kizárni ezeket,nem lehet!!!
  • donpedro
    Egyszerűbben: Tegyük fel, hogy a lány azt mondja terhes, és tényleg az. Te azt mondod hazudik, ő meg erre teljes joggal kikéri magának, hogy hazugnak nevezted.
  • K.András
    "Próbáld már meg egy pillanatra feltételezni, hogy igazat mond!!"
    orákat beszéltünk és még mindig nem látod hogy a jelek szerint nem mond igazat?
    Akkor válaszolj már erre:
    "Kezdjük ott hogy a volt barátja sértette meg nem a barátja,ergo az otthagyott barátnönek érdekében állhat hazudni,ahogyan az elhagyo férfinek kételkedni,és ezt a kételkedést számonkérni több mint nevetséges,hát valamiért ottthagyta a lányt!!!Ezen az alapon mondhatja a fiu hogy azért hazudsz mert megbántottalak(otthagyással) és a lány pedig mondhatja hogy azért nem mutatom meg mert megbántottál.
    De ha ezen logikát nézzük akkor meg se kellett volna mondani hogy terhes hiszen a fiu megbántotta öt nemde???!!!"
  • donpedro
    A fenét jelenti! Ez azt jelenti, hogy ha igazat mondok, akkor jogosan kérem ki magamnak, ha hazugnak neveznek. Próbáld már meg egy pillanatra feltételezni, hogy igazat mond!!
  • K.András
    Értds meg te is ne csak olvass!!
  • K.András
  • K.András
    "Én is ugyanezt írtam pár sorral ezelőtt, nem tűnt fel? Épp ezt ellenzem, nem kéne beleszólni senkinek, miért nem lehet ezt megérteni."

De ember akkor mi a fasznak irta ki ide???Miért nem lehet megérteni hogy egy ember leirhatja a véleményét bármirol anélkül hogy szégyenkeznie kéne!!Mit nem értesz ezen???

"Miről beszélsz, gondolj már bele, HA ő igazat mond, és te vagy a helyében, akkor nem kérnéd ki magadnak, ha hazugnak neveznek????"

Arrol beszélek hogy te azt irtad hogy nem vagy 100%-ik biztos benne hogy igazat mond,ergo felhoztad azt a lehetöséget kimondatlanul is hogy lehet hogy hazudik,mit jelent ez?Azt hogy neked is mondhatja hogy kikérem magamnak,hogy kételkedsz bennem,ergo szerinted is hazudhat!!!
  • donpedro
    Bebizonyítani lehetetlen!!!! Nem az lehetetlen, hogy hazudik!!! Értsd meg, ne csak olvasd.
  • donpedro
    Én is ugyanezt írtam pár sorral ezelőtt, nem tűnt fel? Épp ezt ellenzem, nem kéne beleszólni senkinek, miért nem lehet ezt megérteni.

"Ha nem mondod hogynem biztos hogy igaza van, azzal azt állitod hogy lehet hogy hazudik, de akkor ezt most kikéred az ö nevében saját magadtol is????"

Miről beszélsz, gondolj már bele, HA ő igazat mond, és te vagy a helyében, akkor nem kérnéd ki magadnak, ha hazugnak neveznek????
  • K.András
    Ne paradoxonokkal gyere már,ez olyan mintha azt állitanám hogy addig nem lehetek szabad amig fogva nem ejtesz!!!
  • K.András
    "Te viszont egyfolytában azt bizonygatod, hogy nem mond igazat, pedig ez is éppolyan lehetetlen."
    Mitöl lenne már lehetetlen???Elöbb állitottad hogy nem vagy biztos benne hogy igazat mond,de akkor meg nem állithatod hogy lehetetlen hogy igazam legyen ,mert akkor egyik irásod üti a másikat!!!!
  • donpedro
    "Nem te keresd vissza azt amibel én ezt állitottam volna rolad!!!Én azt irtam hogy akkor mond majd ezt ha te be tudod 100%-ig bizonyitani hogy igazat mond!!!"

Épp ez a különbség, én be se akarom bizonyítani, hogy tutira igazat mond, mert ez lehetetlen, ezért inkább nem is írtam semmi ilyesmit. Te viszont egyfolytában azt bizonygatod, hogy nem mond igazat, pedig ez is éppolyan lehetetlen.
  • K.András
    De ebben sehol ninscen hogy te százszázalékra igazat adnál neki!!!Itt csak arrol van szo hogy ha igazat ad neki valaki akkor is beleszol!!!
  • K.András
    Másik fele pedig ez"Istenem, ember ne bosszants már fel!! Mikor írtam én, hogy szerintem tutira igazat mond????????????????????????????????????"

Ezt irtad alig pár üzenettel elötte :
    "Én is kikérném magamnak, ha számomra vadidegen emberek hazugnak neveznek"

Ha nem mondod hogynem biztos hogy igaza van, azzal azt állitod hogy lehet hogy hazudik, de akkor ezt most kikéred az ö nevében saját magadtol is????
  • donpedro
    "Ez egy annyira állszent irás volt hogy komolyan mondom vicc.Azt hiszed netán hogy csak akkor áll fent ez ha nem adsz neki igazat?Egy francot,ez akkor is fenáll amikor te azt irod neki igazad van,az is beleszolás!!!Szoval a vak vezet világtalant,bort iszik és vizet prédikál esete áll fent!!!"

Itt, ha már rákérdeztél.
  • K.András
    "Majd akkor hozd ezt fel érvként ha a te irásodbol egyértelmüen kiviláglik hogy igazat mondott"

Ezt irtam,ebben hol van hogy te 100%-ra állitasz valamit???HOL???
  • K.András
    "Istenem, ember ne bosszants már fel!! Mikor írtam én, hogy szerintem tutira igazat mond????????????????????????????????????"

ISTENEM TE MUTASD MÁR MEG AZT AMIBEN ÉN AZZAL VÁDOLLAK HOGY TE 100%-RA AZT ÁLLITOD HOGY IGAZA VAN!!!