18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1699 nem ismerem, szűk 2 hónapja vagyok SG fórumozó... -
#1698 Aszittem' a végén szolidarításból még az ereidet is felvágod... LOÁL béka... -
#1697 megybol az angyal...
ugy legyen -
#1696 Pedig több nap mint... -
#1695 úgylátszik minden napra jut egy P -
#1694 Mondjuk ezzel aztán végképp nem értek egyet ! Régen rossz, ha ez időponthoz, vagy alkalomhoz kötődik ! -
#1693 A smiley-ik az már smafu ?!!! :)))))))))))) -
#1692 :-)
A Karácsony a szeretet ünnepe
ÁMEN -
#1691 en csak altalanositottam, de akinek nem inge az ne valaszoljon -
#1690 Csak a saját nevedben beszélj pls. ! :DDD -
#1689 Egyébiránt neveltetésem révén én is általában a nők mellé (gyengébbik nem, khmmm, hát persze) állok hasonló helyzetekben (mint ahogy pl. a törvény is), de hosszú és tanulságos évek alatt kellett rájönnöm, hogy az éremnek bizony két oldala van és semmi sem fekete-fehér, hanem bizony a dolgok olyannyira szürkék, hogy jobb nem belefolyni vitás kérdésekbe, mert még megégetjük magunkat ! Offkóz vannak helyzetek, mikor ezt nem tehetjük meg és máris fülig vagyunk a lében ! Legutóbb én nagyon így jártam(ok)... -
#1688 dehogy, a hulyeseg mindenkiben benne van -
#1687 Inkább a hülyeség van odaát ! :DDD -
#1686 az igazság odaát van -
#1685 Fáj az igazság, zöld színű, ugrándozó kis barátom ?!! :DDD -
#1684 Manóka:
Békés Karácsonyt!
Szép Tündérország támad föl szívemben
Ilyenkor decemberben.
A szeretetnek csillagára nézek,
Megáll egy gyönyöru titkos igézet,
Ilyenkor decemberben.
Bizalmas szívvel járom a világot,
S amit az élet vágott,
Behegesztem a sebet a szívemben,
És hiszek újra égi szeretetben
Ilyenkor decemberben.
És valahol csak kétkedo beszédet
Hallok, szomorúan nézek,
A kis Jézuska itt van a közelben,
Legyünk hát jobbak, s higgyünk
Rendületlen,
S ne csak így decemberben!
(Juhász Gyula)
-
#1683 "2. A nők ebben profibbak (nagy általánosságban, természetesen náluk is előfordulnak életképtelenebb egyedek, de ez genetikai selejtnek tekinthető :DDD)."
EZ A DUMA!!! :DDDD -
#1682 se P -
#1681 A többit holnap :DDD (vagy se) -
#1680 Folytatnám:
9. Sokat elmond egy emberről, hogy miként beszél, ill. vélekedik valakiről akit valaha "szívből szeretett". Gondoljunk bele, hogy majd miként fog gondolni ránk, ha 1x netán mi is csalódást okozunk neki...Ugye, ugye !
-
#1679 Amúgy ha már, akkor magam is növelném a gumisági tényezőt, ha lehet !
1. Mindenki hazudik, napjában több tucatszor, ez tény.
2. A nők ebben profibbak (nagy általánosságban, természetesen náluk is előfordulnak életképtelenebb egyedek, de ez genetikai selejtnek tekinthető :DDD).
3. Mindenkinek szíve-joga megkérdőjelezni az elhangzottak valóságtartalmát, ugyanakkor ugyanúgy joga van nagy ívből leszarni ha őt magát megvádolják.
4. Mindenki szubjektív, így egy érzelmi válságot KIZÁRÓLAG a saját oldaláról képes megélni (hacsak nem empata, de azokat meg lelőjük).
5. "Aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók.", azaz mindenki maga választja meg a partnerét, így döntésért felelős és ugyanúgy hibáztatható bizonyos mértékig érzelmi válság esetén (mindenhez két ember kell minimum).
6. Óvatosnak kell lennünk ki "mellé állunk" látatlanban, legjobb szkeptikusan és hideg fejjel elemezni a dolgokat, távoltartani magunkat a személyes involváltság látszatától is !
7. Meg kell tudnunk bocsátani embertársainknak, ez olykor nem könnyű, de ha meg tudunk bocsátani annak akit szeretünk, gondoljunk arra, EZT érdekből tesszük ! Megbocsátani csak azoknak érdem, akiket utálunk, ellenségesek velünk, vagy semlegesek számunkra.
8. Nem kell semmit sem komolyan venni fórumon, ez egy szabad eszmecsere, nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy nekünk tetszene, vegyük be a "leszarom pirulát" és játsszunk tovább ! -
#1678 Namost kössé má belém ! :DDD Ha ismered itteni ténykedésem tudod miért, ha meg nem... -
#1677 teccik a logod, STAR WARS és TERMINATOR! :D
jó párosítás... :) -
#1676 hm? -
#1675 Vannak azért itt még nemnormális emberek (mármint rajtam kívül is) ! :DDD Barátnő nevű élőlényről lesz még akkor szó, vagy megy a banda gumiba ?!! :DDD -
#1674 megjott manoka
mi ujsag veled? -
#1672 kérdés a lánynak, hogy esik -
#1671 Lassan már kiadhattok egy könyvet a Kulturált Vita címmel... Másfél oldalon keresztül 50 soros hozzászólások... Jó elvoltatok előző este, mit ne mondjak :) -
#1670 azt mondják ez hozzátartozik a személyiséged fejlődéséhez... -
#1669 hát, ja emlékei mindenkinek vannak... -
#1668 Épp mondani akartam András, hogy ideje neked is kifarolni a topikból... ;) -
emlék...az nekem is van -
#1666 Velem?Semmi kulonos, probalom lefelejteni az ex-et, csak igy unnepekkor nem igazan jo egyedul maradni, sok emlek feltor ilyenkor az emberbe.
Szerencsere holnap karot nyel mamam disznyoja, ez megint ket nap reszegseget jelent, hetfon evzaro buli a cegnel +1 nap, aztan meg karacsony, szilveszter es utanna elohuzom azt a bizonyos tiszta feher lapot. -
#1665 Vér folyik...
-
#1664 azért nemis reagáltam....P -
#1663 bazze mi folyik itt... lassan már vér! :P -
#1662 És veled mi a helyzet? -
#1661 szep termes -
donpedro #1660 Ok, jó éjt, én is örülök, hogy valakivel tudtam úgy vitatkozni, hogy nem fajult el, nem lett belőle személyeskedés. -
donpedro #1659 Kivéve, ha épp apád bántott, hogy a hasonlatnál maradjak.