Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Sadun Tryst
    hát ja, a gyors szakítás a legjobb. én is a legeslegeslegelső barátnőmmel úgy szakítottunk 3 hónap együttlét után (pedig baromi nagy szerelemmel indult), hogy az utolsó hónapban csak szidtuk egymást. persze inkább Ő engem... hál' isten soha nem voltam 1 hát mögött kibeszélős típus... persze a fél suli akkor a volt csajom miatt azt hitte a hülyeségei miatt, hogy 1 buzi köcsög vagyok, hogy folyton megcsalom, meghogy én szarba se vettem soha... tök jó érzés volt úgy elmenne 2 csaj mellett, hogy Te nem is ismered, de ők NAGYON szúrós, sőt már gyilkos szemekkel néznek rád...

Manóka, csak az a lényeg, hogy a sava-borsán túl vagy (elvetéltél a babával, nem élsz együtt az ex-eddel), így ennél már csak jobb lesz. Erre kell mindig gondolni!
    Mondod, most, hogy nem tudod elképzelni az életed nélküle, aztán holnap találkozol 1 olyan sráccal aki PUFF, úgy elvarázsol, mint még senki! És vele boldogan leéled az életed! Csak pozítívan kell gondolkodni, és akkor kevesebb negatív dolog fog érni, ha meg nem, akkor meg nem fogod fel olyan rosszul. Így minden szempontból csak jó dolog a pozitív gondolkodás.