18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Loál János #1371
    Ez vanik. :/
  • Loál János #1370
    Igen, éppen indult a suliba.
    Annyit akartam volna neki mondani, hogy TELEFONBAN NINCS véleményem. Ha erre reagál valamit, akkor még kicsikartam volna egy találkozót, ha nem, akkor ágyő.
    Most még várok. Ha van benne annyi, hogy még keres, akkor megmondom neki az őszintét. Ennyi lesz. Rossz volt az időzítés sajna.
  • Blasta
    János, többet már nehogy felhívd.
    Bazze elbasztad!
  • Placebó
    Korrekt...:)

az előzőre meg annyit hogy most elég furcsa a helyzet amiben vagyok de élvezem....
  • donpedro
    Először "Semmi reakció", aztán meg "hívjál később"??!! Ha majd fél háromkor felhív, hogy mi van már, akkor legalább annyit mondj neki, hogy bocs, kiment a fejemből... :)
  • donpedro
    Félreérted, én konkrétan rád gondoltam, ergo feleség, barátnő befigyel-e, avagy most éppen a magányosok klubjában tengődsz?
  • Loál János #1365
    De! :)))
  • Placebó
    Uccse bírod ki...:)
  • Placebó
    Így igaz, de szerintem mindenki, az ember társas lány és had éljek már egy csúnyának tűnő hasonlattal, a patkány is akkor párosodik a legintenzívebben mikor veszélyben van, nos levetítve az emberben akkor jönnek felm erősödnek érzelmek félretolva elnyomva a realitást és az esetleges nem olyan frankó dolgokat a párral szemben mikor kaki van. Ilyenkor mindíg csak szép és jó csak el ne veszítsük de ha már beleszartak egyszer az már büdös marad...
  • Loál János #1362
    De megvárom amíg megcsörget. :D
  • Loál János #1361
    Azt mondta hívjam 2-kor.
  • donpedro
    De azért a kérdés marad, csak az ezek szerint nem kell elé.
  • donpedro
    jaj, félreolvastam, hiába kicsit álmos vagyok
  • donpedro
    Ezek szerint te sem vagy páratlan? :)
  • Placebó
    Hááát, gyakorolni én sem szeretem, igaz az utolsó kettőt már élveztem is..:)
  • donpedro
    Hát igen, ehhez rutin kell. Talán nem kiabálom el, hogy nekem már nem lesz szükségem rá, hogy gyakoroljam a dolgot. :)
  • Placebó
    Nekem sem ment sokáig, most már igen, el kell tudni választani a dolgokat...
  • donpedro
    Eredetileg én is ezt javasoltam, de látod, hogy nem könnyű megcsinálni...
  • donpedro
    :)
  • Placebó
    Amatör kiscsirke..:D
  • Placebó
    Eljött az idő... amikor felbaszhatod az agyát, vagy keltheted az érdeklődését. Ne hívd míg ő nem teszi és akkor meg légy nyugodt és közöld vele hogy nem volt miért felhívnod(mndanivaló) és kész
  • donpedro
    Megbeszéltetek valamit délutánra?
  • Loál János #1349
    Basszus, felhívtam, de tényleg nem kellett volna. Most megy suliba, csak délután lesz otthon. Fene! :/
  • donpedro
    Kedves... :( Szerintem arra vár, hogy lecseszd, mivel ez lenne a normális, és akkor kapnád a nyakadba a sirámait.

Szerintem ne válaszolj, és vagy felhív, ez esetben megbeszélitek, vagy ahogy már korábban írtam lepd meg személyesen.
  • Evil
    ne tedd!
  • Loál János #1346
    Még nem hívtam fel! :D
  • Loál János #1345
    Na jó, asszem felhívom.
  • Placebó
    Igen nem egyszerű, én is végigjártam ezeket az úgymond ösvényeket, min mos Loál Jani is botorkál, nincs tuti recept, meg szerintem nem is kell hogy legyen rá. Egébként én is jóban vagyok az összes volt barátnőmmel sőt még az exnejemmel is, a viszony baráti. Nem tudom hogy csináltam de ez lett, ami meg ez ilyenkori lefogyás, nem beszélés az természetes, csak dönteni kell és a döntés mellett kitartani következetesen, a bizonytalanságot a csajok megérzik és szeretik kihasználni. Keménynek kell lenni, nehéz de annak...
  • Loál János #1343
    Azt hiszem várhat egy kicsit! :D
  • Loál János #1342
    Üzenet is jött!

"Semmi reakció?"
  • Loál János #1341
    :D
    Igen, sajnos még mindig azt nézem, hogy neki mi lenne a jó. És ő mondta rám, hogy önző vagyok... Na mind1! Megfontolom még! Vagy sorsot húzok! Vagy kockát vetek! Vagy izé!
    A nehezén túl vagyok, az biztos. Rosszabb biztos nem lesz. És van még 1millió lány. Nagyon kedves nőnemű Barátom már akar szervezni valakit. :D Nem vagyok híve az ilyennek, de végül is mit veszíthetek? :D

Na! Ebben a pillanatban csörgetett meg!
  • donpedro
    Szvsz ne azzal foglalkozz, hogy neki mire van szüksége.
    Ha le akarod rendezni, akkor tedd meg, és slussz. Ha képes vagy irányítani a szitut, akkor biztosan jól fogsz kijönni az egészből, csak az a fontos, hogy ne nyújtsd, mint a rétestésztát. Röviden, határozottan, de kedvesen, a régi sép idők emlékére... :)
  • Loál János #1339
    Nagyon tépelődöm. Nem az a baj már, hogy szakítottunk, mindenképp ez lett volna a vége. Az a szar, hogy így. Csodálkozom is magamon, hogy Én (igen, nagybetű :D), aki mindig határozott szoktam lenni, most nem tudok normélisan mérlegelni. Szeretném is, hogy normálisan lerendezzük, de az is bennem van, hogy neki erre nincs szüksége, egyszerűen kizár az életéből és kész.
    A higgadtsággal nem lenne gondom, már túltettem magam a legrosszabb érzéseken, és van bennem tartás, meg akaraterő.
    Csak még mindig nem döntöttem. :/
  • Loál János #1338
    Kicsit nyers, de korrekt! Köszi Áki! :DDD
  • donpedro
    Lehet, hogy igazad van, de speciel hozzám már két csaj is visszajött, miután előzőleg dobtak, igaz később én küldtem el mindkettőt.

Másrészt az utsó mondat szellemes, csak nem egyszerű végrehajtani...
  • donpedro
    Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy ez csak akkor működik, ha végig higgadt tudsz maradni!
  • Blasta
    Hát igen! Ez egy ilyen dolog!
  • donpedro
    Szvsz azért jelentkezne, mert nem lehet benne biztos, hogy megkaptad az SMS-t. De te jobban ismered, szóval ezt inkább te tudod.

Azzal, hogy nem akarsz viszályt, én személy szerint egyetértek, tudomásom szerint én is jóban vagyok az összes korábbi barátnőmmel, pont úgy, ahogy azt te is elképzelted, tehát semmi komoly, de azért nem megyünk el egymás mellett az utcán, és ha beszélgetünk, akkor baráti a hangulat.

Más kérdés, hogy nálam a szakítások mindig személyesen zajlottak.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy itt inkább az a probléma, hogy milyen módon tudnál kapcsolatba lépni vele, mert a hozzászólásaidat olvasva szvsz onnan már nem lenne gond. Erre nehéz igazán jó megoldást találni, de szerintem ha meglepetésszerűen megkeresed személyesen, arra fog számítani, hogy jelenetet rendezel majd. Ha ehhez képest rendes leszel vele, és hamar lezárod a beszélgetést, akkor kellemesen fog csalódni, és nem a rossz emlékek maradnak meg benne.

Ne vond felelősségre, maximum említsd meg, hogy rosszul esett az SMS-szakítás, úgy, hogy ne legyen ideje reagálni.
    Ha befejezted, azonnal válts valami semleges témára, és beszélgess vele egy rövid ideig, aztán távozz. Szerintem ez a legcélravezetőbb, legalábbis én ezt tenném. Persze lehet, hogy mindez marhaság, de nekem mégis bejött.
  • Loál János #1333
    Igen. Sajnos vele nem megy, nélküle csak egy ideig lesz nehéz. Kicsit most lehet, hogy szálkásítani fogok (étvágyam nem sok van :D), de tényleg nincs értelme a huzavonának.
    Tegnap kértem bocsánatot a Családomtól, és legközelebbi Barátaimtól is, mert teljesen elhanyagoltam őket. Szerencsémre mindenki megértő, és támogat, sőt szinte megsértődtek, hogy bocsánatot kértem! :D Viszont mindenki azt látta rajtam, míg a lánnyal voltam, hogy nem az vagyok, aki addig voltam. Én is észrevettem magamon, hogy feleannyit nevettem, általános rossz hangulat lett úrrá rajtam, az utóbbi időben étvágytalan is voltam a sok lelki gond miatt. Ennek vége. Ezt nem akarom, ez nem én vagyok, nekem ez nem kell.
  • Placebó
    Emberek, nők, kútbaesett érzelmek, ugyanmár emberek. Persze hogy fáj a szakítás és még fél év után is rá gondolsz rejszolás közben ez így van, de ami nem megy vagy nem akar menni azt szépen hagyni kell, méltóság, büszkeség, ugyanmár... kis praktikák... mit tegyek jajj mit ne felhívjam ne hívjam ha így viselkedem vagy úgy biztosan rájön hogy mekkora hülye... Semmit nem szabad csinálni semmit szó szerint arra gerjednek... ha meg nem akkor meg úgy is mindegy. Aki menni akar annak segíteni kell pakolni... UFF