18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
K.András #1618 ""ha lett volna ilyen papir megmutatta volna ebben biztos vagyok"
De hol szerepel ebben a 100%-ék??Ez az én véleményem!!!Mi is a kifogásod ezzel???
"Másrészt keresd vissza légyszíves, hogy én hol írtam, hogy szerintem a lány tutira igazat mondott, mert ilyet nem fogsz találni"
Nem te keresd vissza azt amibel én ezt állitottam volna rolad!!!Én azt irtam hogy akkor mond majd ezt ha te be tudod 100%-ig bizonyitani hogy igazat mond!!!
"Szerintem felelőtlen szimpla érvek alapján vádaskodni egy olyan emberrel, aki talán éppen élete eddigi legnagyobb krízisén megy keresztül. Segíteni szerintem biztos nem fogsz ezzel. Bántani meg minek?"
Azt hiszed azzal segitesz neki ha nem mondod meg hogy te mit gondolsz?Lehet többet segitesz mint egy jajj de sajnállak irásssal.... -
donpedro #1617 Istenem, ember ne bosszants már fel!! Mikor írtam én, hogy szerintem tutira igazat mond????????????????????????????????????
Szóval gondold már át mégegyszer, hogy miközben te az összeesküvés-elméletedet próbálod építgetni, én épp azt magyarázom egyfolytában, hogy nem szabad belefolyni ennyire mások életébe, még akkor sem, ha egy nyilvános fórumon kér segítséget. Kurvára nem a lányt védem, mert fingom sincs róla, hogy igazat mondott-e, de te az istennek nem vagy hajlandó ezt észrevenni. -
donpedro #1616 "én nem mondtam soha hogy 100-ig biztos hogy hazudott én azt mondtam hogy szerintem nem mond igazat"
"ha lett volna ilyen papir megmutatta volna ebben biztos vagyok"
Na most akkor döntsd már el, biztos, hogy hazudott vagy sem?
Mert ezek alapján maximum valószínű lehetne, de ebben ugye benne van a tévedés lehetősége. Tehát újra megkérdezem, mi van ha tévedsz, és szegény lány végig igazat mondott???
Másrészt keresd vissza légyszíves, hogy én hol írtam, hogy szerintem a lány tutira igazat mondott, mert ilyet nem fogsz találni. Fogalmam sincs róla, hogy a lány igazat mond-e, vagy hazudik! Már napok óta azt magyarázom, hogy kerülni kellene az állásfoglalást, ne állítsa itt senki, hogy igaz, amit a lány mond, és azt se, hogy hazudik. Nem tudhatjuk, hogy igazat mond-e!!!!!!!!!!! És azt se, hogy hazudik!!!!!!!!! Ezért nem nyilváníthatunk ilyen véleményt!!!!!! (Megjegyzem, ezt most írom le kb. ötödször...)
Szerintem az általad írt "ellentmondások" semmit nem támasztanak alá. Ha ott lettél volna a lánnyal akkor, amikor az orvos azt mondja a lánynak, hogy kislányom, te nem vagy terhes, akkor ezzel tudnád igazolni az állításodat, minden más csak spekuláció. Szerintem felelőtlen szimpla érvek alapján vádaskodni egy olyan emberrel, aki talán éppen élete eddigi legnagyobb krízisén megy keresztül. Segíteni szerintem biztos nem fogsz ezzel. Bántani meg minek? -
K.András #1615 "És ez elég súlyos kritika azokra nézve, akik ezt meg is teszik. Egy nyilvános fórum sem jogosít fel erre senkit."
Erre elfelejtettem válaszolni:
Már ne is haragudj,ö adta meg a jogositványt erre amikor kiirta a történetét!Ha nem akarta ezt megadni akkor minek irta ki???Ez már megint egy olyan abszurditás ami érthetetlen.
"Egy nyilvános fórum sem jogosít fel erre senkit"
Akkor te milyen alapon vitatkozol velem az ö életén???Ez egy annyira állszent irás volt hogy komolyan mondom vicc.Azt hiszed netán hogy csak akkor áll fent ez ha nem adsz neki igazat?Egy francot,ez akkor is fenáll amikor te azt irod neki igazad van,az is beleszolás!!!Szoval a vak vezet világtalant,bort iszik és vizet prédikál esete áll fent!!! -
K.András #1614 "Kértelek, hogy ne általánosíts. Ezek szerint te csak ilyen lányokat ismersz, én meg nem. A legyünk már komolyabbak jellegű mondatokat pedig légyszíves hanyagold, nem kívánok személyeskedésbe átmenni."
Vesztél már össze lánnyal???Nem akarta még véletlen sem hogy neked legyen büntudatod, ne pedig neki???Erre irtam be hogy legyünk komolyabbak,ne akarja már senki bemagyarázni hogy egy összeveszés ugy játszodik le hogy szépen megbeszéli az ember aztán kész,ez mese!!!Habbal!!!
Ami pedig téged illet el kell mondjam hogy tisztelek,függetlenül attol hogy nem értek egyett veled,és nem tiszteletlenégnek irtam amit.
"Én is kikérném magamnak, ha számomra vadidegen emberek hazugnak neveznek. És nem hiszem, hogy csak ezért venném a fáradságot, hogy bescanneljek egy kórházi zárójelentést."
Ezt nem is értem,ez megint az hogy ha valaki igazat ad a lánynak akkor okés,ha nem akkor vádaskodik(?)!
Ilyen nincsen.
Magyarul:nem lehet választásom,csak egy utat engedtek,mert ha nem adok igazat akkor hazugnak nevezem kikéri magának,ha igazat adok akkor oké,ilyen nincsen gyerekek,ez igy nem fair!!!Most öszintén milyen vitakultura az amelyik nem engedi meg a kételkedést a történetböl eredö állitások miatt???Ez az abszurditás.
"Tudom, most mondod majd, hogy de a barátjának miért nem mutatta meg.
Nos, a barátja megsértette őt azzal, hogy hazugnak nevezte, és erre nagyon is normális reakció, hogy nem mutatja meg a zárójelentést. Én legalábbis megkérdeztem erről a barátnőmet, és ő ezt mondta."
Kezdjük ott hogy a volt barátja sértette meg nem a barátja,ergo az otthagyott barátnönek érdekében állhat hazudni,ahogyan az elhagyo férfinek kételkedni,és ezt a kételkedést számonkérni több mint nevetséges,hát valamiért ottthagyta a lányt!!!Ezen az alapon mondhatja a fiu hogy azért hazudsz mert megbántottalak(otthagyással) és a lány pedig mondhatja hogy azért nem mutatom meg mert megbántottál.
De ha ezen logikát nézzük akkor meg se kellett volna mondani hogy terhes hiszen a fiu megbántotta öt nemde???!!!
Másik pedig szvsz ember nincs a világon aki sértödésböl inkább tetszelegne a hazug szerepében,föleg amikor a célja a figyelemfelkeltés, itt nem a fiu ment a lány után hanem forditva!!!
"Valószínűleg Manócska sem gondolta, hogy ilyen következményei lesznek annak, hogy ide ír. Utólag persze könnyű okosnak lenni, de amikor éppen szakítanak veled, akkor nem biztos, hogy okos dolgokat cselekszik az ember."
Ezzel a mondattal engem igazolsz:"amikor szakitanak veled akkor nem biztos hogy okos dolgokat cselekszel"
Erröl beszéltem idáig!Ez a terhesség kitalácio is ilyen biztos...
Manócska hibáiért nem vállalhatja fel más a felelöséget, ezt neked is be kell látnod!!!
"Egy barát valóban segíthet azzal, hogy őszintén elmondja a véleményét, a hibákat, ha egészen biztos abban, hogy igaza van, és a hibák valóban léteznek. De te SEMMIKÉPPEN SEM LEHETSZ 100%-ig BIZTOS ABBAN, hogy VALÓBAN ELKÖVETTE-E EZEKET A HIBÁKAT!!! Gondolj bele, mi van ha tévedsz, ha van zárójelentés, ha volt terhesség, te meg jól megmondtad az őszintét."
Ha van papir és és valoban terhes volt,akkor ugyanugy hibázott,és én ezt a hibát ecstelem amikor azt mondom hogy nem mutatja meg neki a papirt,ha lett volna ilyen papir megmutatta volna ebben biztos vagyok fentebb leirtam miért gondolom igy.
"Azzal is foglalkozz, hogy mi van, ha tényleg terhes, és azért mondta el, mert szerinte ez így helyes? (Mellesleg szerintem is így lenne helyes, én elvárnám ezt az exemtől.)
Mert eddig csak egy nézőpontból vizsgáltad az egészet."
Itt megint tetten érthetö egy kicsi ellentmondás,ha terhes a barátnöm azt azonnal közli az emberrel(legalábbis enyém megtette),nem várja meg mig összveszek vele hogy utána azzal szerezzen vissza,ellenben lehet mégegy lehetöség,érezte hogy nem jol alakul a kapcsolat és ezért bevállalta hogy teherbe essen és ezért lépéseket is tett,mondjuk tényleg az lett.Ez vajon nem felelötlenség??Mert szerintem ez nagyobb felelötlenség mint azt hazudni hogy terhes lettem!!!Kérdezd meg erröl is a barátnödet...
"Az, hogy ez nem érdekli a fiút, az már őt minősíti ugyebár. Az meg, hogy utána - a fiú válaszától teljesen függetlenül - elvetél, az nem logikus, hanem ilyen idegállapotban inkább felettébb valószínű. Hol van ebben ellentmondás?"
Miért minösitené???Nem lehet zsarolással visszatartani valakit, ha valami akkor az érzelmi zsarolás minösit!!!
"Egyébként meg azt mondom, hogy felesleges tovább vitázni, szerintem sem a te, sem a Martin érveiből nem világlik ki egyértelműen, hogy Manócska hazudik. Ennek megfelelően felesleges is rajta vitázni."
Majd akkor hozd ezt fel érvként ha a te irásodbol egyértelmüen kiviláglik hogy igazat mondott,én nem mondtam soha hogy 100-ig biztos hogy hazudott én azt mondtam hogy szerintem nem mond igazat,és fentebb meg alább leirt ellentmondások ezt szépen alá is támasztják.
-
donpedro #1613 "Te ugy ismered a lányokat akik nem dörgölnék az orrod alá ,hadd ne legyen büntudatod???Egy szakitás után?Legyünk már komolyabbak légyszives!!!"
Kértelek, hogy ne általánosíts. Ezek szerint te csak ilyen lányokat ismersz, én meg nem. A legyünk már komolyabbak jellegű mondatokat pedig légyszíves hanyagold, nem kívánok személyeskedésbe átmenni.
Én is kikérném magamnak, ha számomra vadidegen emberek hazugnak neveznek. És nem hiszem, hogy csak ezért venném a fáradságot, hogy bescanneljek egy kórházi zárójelentést.
Tudom, most mondod majd, hogy de a barátjának miért nem mutatta meg.
Nos, a barátja megsértette őt azzal, hogy hazugnak nevezte, és erre nagyon is normális reakció, hogy nem mutatja meg a zárójelentést. Én legalábbis megkérdeztem erről a barátnőmet, és ő ezt mondta.
Valószínűleg Manócska sem gondolta, hogy ilyen következményei lesznek annak, hogy ide ír. Utólag persze könnyű okosnak lenni, de amikor éppen szakítanak veled, akkor nem biztos, hogy okos dolgokat cselekszik az ember.
Persze, megvolt rá az esély, hogy az emberek vizsgálódni kezdenek, mert sok ember szeret vájkálni mások magánéletében. És ez elég súlyos kritika azokra nézve, akik ezt meg is teszik. Egy nyilvános fórum sem jogosít fel erre senkit.
Egy barát valóban segíthet azzal, hogy őszintén elmondja a véleményét, a hibákat, ha egészen biztos abban, hogy igaza van, és a hibák valóban léteznek. De te SEMMIKÉPPEN SEM LEHETSZ 100%-ig BIZTOS ABBAN, hogy VALÓBAN ELKÖVETTE-E EZEKET A HIBÁKAT!!! Gondolj bele, mi van ha tévedsz, ha van zárójelentés, ha volt terhesség, te meg jól megmondtad az őszintét.
"Ha egy lány figyelemfelkeltésböl azt mondja terhes ez szerinted is logikus,na de ha ez nem érdekli a fiut( márpedig egy fiu nem azért marad egy lánnyal mert hirtelen kiderül hogy terhes)akkor legyen az is logikus ha ezután szintén egy figyelemfelkeltéssel azt mondja elvetéltem!!!!"
Azzal is foglalkozz, hogy mi van, ha tényleg terhes, és azért mondta el, mert szerinte ez így helyes? (Mellesleg szerintem is így lenne helyes, én elvárnám ezt az exemtől.)
Mert eddig csak egy nézőpontból vizsgáltad az egészet.
Az, hogy ez nem érdekli a fiút, az már őt minősíti ugyebár. Az meg, hogy utána - a fiú válaszától teljesen függetlenül - elvetél, az nem logikus, hanem ilyen idegállapotban inkább felettébb valószínű. Hol van ebben ellentmondás?
Egyébként meg azt mondom, hogy felesleges tovább vitázni, szerintem sem a te, sem a Martin érveiből nem világlik ki egyértelműen, hogy Manócska hazudik. Ennek megfelelően felesleges is rajta vitázni. -
K.András #1612 "Az tény, hogy sokan hibáztak ott, hogy állást foglaltak az ügyben, pedig csak vígasztalni kellett volna. "
Ne akarjad már más hibájaként feltüntetni hogy Manoka felrakta forumra ezt a témát!Leirom megint:ha valamit irsz egy forumon ne csodálkozz ha visszakérdeznek,megkérdöjeleznek,véleményt mondanak.
Mit nem lehet ezen megérteni?Melyik részét nem érted?
"Azt mondjuk továbbra sem értem, hogy hol vannak a MEGDÖNTHETETLEN érvek, mely szerint a lány BIZTOSAN hazudik."
#1611 -
K.András #1611 "Te ott vagy tévedésben, hogy azért, mert furcsának találsz egy esetleg véletlen egybeesést, mindjárt a hazugság szóval dobálózol. Miért ne lehetne valaki pont a szakítás idején terhes? Ez csak abban az esetben zárható ki, ha annyira megromlik a viszony, hogy nincs testi kapcsolat, de ezt nyilván nem itt a fórumon fogjuk megbeszélni."
Nem nem,hazugság ott érhetö tetten hogy kikéri magának a hazugságot és mégsem szándékozik bizonyitani, mondván nem érdemli meg hogy megmutassa,csak akkor meg miért csodálkozik ha hazugnak nézik,ha meg nem tudja elviselni hogy hazugnak titulálják, akkor miért nem mutatja meg????
Te ugy ismered a lányokat akik nem dörgölnék az orrod alá ,hadd ne legyen büntudatod???Egy szakitás után?Legyünk már komolyabbak légyszives!!!
"Egyszerűen nem kezdem el vizsgálni mindannak az igazságtartalmát, amit ő leírt ide, mert nem tartozik rám!!!"
Ha valaki kiirja mindezt egy nyilvános forumon ,akkor megvan az esély rá hogy elkezdik vizsgálni mit mondott.Mi ebböl a tanulság?Az hogy nem kell felrakni forumra és akkor nem kérdöjeleznek meg!!!Ilyen egyszerü az élet!!!
"Engem kívülállóként csak az érdekel, hogy ha valaki szomorú, és bánatában vígasztalásra szorul, akkor tudok-e, akarok-e neki segíteni, vagy sem. Ez teljesen független attól, hogy az illető lány, vagy sem."
Na de hol irtam én olyat hogy azért adok a fiunak igazat mert fiu???Én azért adok a fiunak igazat mert teljesen ellentmondásos amit a lány leirt!!!Ha nem lenne az akkor nem ezt irtam volna rá!!!
Plusz,sokszor azzal tesz jot az ember ha megmondja az öszintét,ha elmondom bátran amit gondolok akkor senki nem vádolhat azzal hogy nem akarok segiteni(még ha negativ is számára amit mondok)!Nekem ezzel nem az a célom hogy "lejárassam" öt, és nem az hogy álságos jaj te szegény véleményt fogalmazzak meg,lehet elolvassa amit irtam elgondolkozik és teljesen másként fogja látni,ha a hibáidra nem hivja fel senki a figyelmet akkor elköveted legkozelebb is...
"De ha már logika. Egy lány szereti a barátját, aki szakít vele, erre a lány kitalálja, hogy terhes, hátha visszajön hozzá a fiú. Ez eddig logikus. Ám jelen esetben a lány azt is "kitalálta", hogy elvetélt, már pedig ennek nem lett volna semmi értelme... Ha valaki azért hazudik terhességet, hogy visszaszerezzen valakit, az nem hazudik mindjárt vetélést is. (Csak majd miután már sikerült a visszaszerző hadművelet.)"
Köszönöm hogy ezt leirtad mert ezzel fogom megvilágitani az ellentmondást:
Ha egy lány figyelemfelkeltésböl azt mondja terhes ez szerinted is logikus,na de ha ez nem érdekli a fiut( márpedig egy fiu nem azért marad egy lánnyal mert hirtelen kiderül hogy terhes)akkor legyen az is logikus ha ezután szintén egy figyelemfelkeltéssel azt mondja elvetéltem!!!! -
donpedro #1610 Az tény, hogy sokan hibáztak ott, hogy állást foglaltak az ügyben, pedig csak vígasztalni kellett volna. Én nem állok senkinek az oldalára, ha a srác jönne ide kiborulva, akkor őt vígasztalnám. De mivel ő ezt nem igényelte, ezért a lányt vígasztalom.
Azt mondjuk továbbra sem értem, hogy hol vannak a MEGDÖNTHETETLEN érvek, mely szerint a lány BIZTOSAN hazudik. -
donpedro #1609 Te ott vagy tévedésben, hogy azért, mert furcsának találsz egy esetleg véletlen egybeesést, mindjárt a hazugság szóval dobálózol. Miért ne lehetne valaki pont a szakítás idején terhes? Ez csak abban az esetben zárható ki, ha annyira megromlik a viszony, hogy nincs testi kapcsolat, de ezt nyilván nem itt a fórumon fogjuk megbeszélni.
Ráadásul, ahogy korábban írtam, attól, hogy furcsának találok valamit, még nem jelenthetem ki, hogy az illető hazudik. Kételkedni persze lehet, de mire jó az? Miért kezdjem el boncolgatni a magánéletét valakinek, akit nem is ismerek? Inkább vígasztalom, segítek neki, mert erre van szüksége, és mert ezért jött ide.
Tehát a lényeg, hogy én nem egyetértek vele, vagy igazat adok neki, és nem is kételkedek, illetve nem tartom őt hazugnak. Egyszerűen nem kezdem el vizsgálni mindannak az igazságtartalmát, amit ő leírt ide, mert nem tartozik rám!!!
Utolsó mondatod is ide kapcsolódik. Ha valaki igazat ad a lánynak, ítél. Ha nem hisz neki, akkor is ítél. És ehhez a világon semmi joga nincs. Tehát akárki ítélkezik, mindenképpen hibát követ el. Te vádolsz, te ezzel követed el a hibát.
Engem kívülállóként csak az érdekel, hogy ha valaki szomorú, és bánatában vígasztalásra szorul, akkor tudok-e, akarok-e neki segíteni, vagy sem. Ez teljesen független attól, hogy az illető lány, vagy sem.
"De te nem tartod furcsának hogy pont szakitáskor derül ki hogy terhes?Nem furcsa hogy pont akkor?Arrol nem is beszélve hogy annyira nem lehettek már boldogok ha szakitásra kerül a sor!!!Ez nem ugy megy hogy puff felkelek és ma már nem szeretlek,ez hosszabb idöt ölel fel..."
Egy szakítás nem ok arra, hogy tiszteletlenné válj valakivel, aki szeretett, és boldoggá tett. Ráadásul ebben az esetben csak azt tudjuk biztosan, hogy a fiú szakított a lánnyal, aki még mindig szereti, ráadásul közben a srác már össze is költözött az új barátnőjével. Innentől kezdve elég lényegtelen, hogy volt-e terhesség, vagy sem.
De ha már logika. Egy lány szereti a barátját, aki szakít vele, erre a lány kitalálja, hogy terhes, hátha visszajön hozzá a fiú. Ez eddig logikus. Ám jelen esetben a lány azt is "kitalálta", hogy elvetélt, már pedig ennek nem lett volna semmi értelme... Ha valaki azért hazudik terhességet, hogy visszaszerezzen valakit, az nem hazudik mindjárt vetélést is. (Csak majd miután már sikerült a visszaszerző hadművelet.)
Mondj egy jó okot, hogy miért hazudná valaki azt, hogy terhes voltam, de elvetéltem... Mert ennek a világon semmi értelme.
-
K.András #1608 Visszaolvasva az üzeneteket látni,itt tényleg csak az lehet jo fej aki a lánynak ad igazat,Martin is le lett "oltva".
Ö is leirta hogy sokan elsiklanak olyan tények felett amik igencsak árulkodnak,csak sokan mint Pl Breki vele is beprobálkozott, persze Martin érveire nem tudott érdemben reagálni ezért aztán jöhetett a megbélyegzés(ahogy rám is rámnyomta a bélyeget ráadásul ugy hogy elötte megkostolt),ami a vicces az egészben hogy azt hiszik sokan azzal hogy a lánynak adnak igazat azzal segitik holott semmi jel nem utal arra hogy igazat mondana.
Kb 4 olyan haverom van akivel szakitásnál eljátszották ezt a terhes vagyok cimü játékot, és egyiknél nem volt igaz... -
K.András #1607 "Ha neked van egy barátnőd, akkor nyilván elvárnád tőle, hogy a szakításkor közölje, ha terhes. És te erre úgy reagálnál, hogy mutasd a papírokat, különben nem hiszek neked???? Szerinted ez a normális reakció???? Ráadásul azzal a lánnyal szemben, akivel előtte ÉVEKIG éltél boldogan, szerelemben"
De te nem tartod furcsának hogy pont szakitáskor derül ki hogy terhes?Nem furcsa hogy pont akkor?Arrol nem is beszélve hogy annyira nem lehettek már boldogok ha szakitásra kerül a sor!!!Ez nem ugy megy hogy puff felkelek és ma már nem szeretlek,ez hosszabb idöt ölel fel...
"Ezek szerint a lány szavaiban élből kételkedsz, az anyjának a szavait meg egyből elhiszed? Pláne, ha a srác anyja szerint a lány valóban terhes, hiszen a mondata erre utal."
Nem ,ha egy lány gyogyszert szed az nem 100%-os védelem mindenki tudja de ha itt megint csak azt lehet mondani hogy véletlenül terhes lett amikor gyogyszert szed, véletlenül pont akkor derül ki miután szakitottál vele.
Neked ez tényleg nem furcsa???
"Jó, én megvádollak, hogy hazudsz, Breki meg mondjuk azt mondaná erre, hogy szerintem is. Akkor ő nem vádol????"
Ezt igy nem lehet :))) nemáááá
Ezzel az erövel akkor bárki aki nem a lánynak ad igazat az csak vádaskodik, aki pedig a lányak ad igazat az meg a jofiu???LOL -
donpedro #1606 Ha neked van egy barátnőd, akkor nyilván elvárnád tőle, hogy a szakításkor közölje, ha terhes. És te erre úgy reagálnál, hogy mutasd a papírokat, különben nem hiszek neked???? Szerinted ez a normális reakció???? Ráadásul azzal a lánnyal szemben, akivel előtte ÉVEKIG éltél boldogan, szerelemben.
"A fiu édesanyja felhivta hogy nem szedte a gyogyszert amit idáig mindig szedett???
A fenti mondat fényében talán nincsen ok a kételkedésre???"
Ezek szerint a lány szavaiban élből kételkedsz, az anyjának a szavait meg egyből elhiszed? Pláne, ha a srác anyja szerint a lány valóban terhes, hiszen a mondata erre utal.
"Állj!!!A barátja vádolta meg vele!!!
Én pedig igazat adtam neki!!!"
Jó, én megvádollak, hogy hazudsz, Breki meg mondjuk azt mondaná erre, hogy szerintem is. Akkor ő nem vádol????
-
K.András #1605 "Te megvádoltál valakit azzal, hogy hazudik, és emellett próbálsz érveket kreálni"
Állj!!!A barátja vádolta meg vele!!!
Én pedig igazat adtam neki!!!
Nem kellett volna feltenni a forumba a kérdést és akkor nem nem adnak igazat vagy pedig nem cáfolják!Na de hol van az leirva hogy én csak a lánynak adhatok igazat???
"Minek mutatná meg? Hogy ő győzzön, vagy mégis mi a fenének? "
Vajon mi a fenének mondta el neki hogy terhes???Ha megmondta akkor meg mértne mutatná meg a papirt???
Ö irta hogy fáj neki hogy hazugsággal vádolják,és azt is irta hogy a barátja azt mondta mutasd meg a papirt mert nem hiszem el hogy igazat mondasz.Ráadásul a fiu édesanyja felhivta hogy nem szedte a gyogyszert amit idáig mindig szedett???
"És milyen alapon veszi egyáltalán bárki a bátorságot, hogy kételkedjen? "
A fenti mondat fényében talán nincsen ok a kételkedésre???
"Ehelyett a srác kezdte azzal, hogy: Hazudsz, átkozott némber!!
"
Hogy kezdhette azzal hogy hazudsz ha nem mondta neki a lány hogy terhes???Ha mondta akkor valami célja volt vele nemde???Ha mondanak nekem valamit és nem akarom bizonyitani akkor minek mondta azt hogy terhes???Logikaliag ez hogyan fér össze?Ezek miért nem érvek??Ezek barátom kökemény érvek!! -
donpedro #1604 Ne haragudj, de milyen érvekről beszélsz? Te megvádoltál valakit azzal, hogy hazudik, és emellett próbálsz érveket kreálni, mert bizonyítékod nincs rá, az tuti. Ne kőkemény érveket írj, hanem kőkemény bizonyítékokat. Kapd rajta, hogy éppen hazudik.
Erre nyilván azt mondhatod, hogy ez már nem a te dolgod lenne, miért kellene neked bizonyítékokat hozni, hogy bizonyítsd, a lány hazudik. Ő meg erre nyugodt szívvel válaszolhatná, hogy miért kellene neki bizonyítékokat hozni azért, hogy igazolja, igazat mondott egy olyan esetben, amihez valamivel több köze van, mint neked.
Érvelni próbálsz egy olyan esetben, amiről nem tudsz szinte semmit, csak az egyik fél beszámolóját, de te még azt is kétségbe vonod, és órákig lovagolsz rajta, csak azért, hogy a végén igazad legyen. Ez piszkosul önző hozzáállás. Ráadásul általánosítasz, ami eleve nem szép dolog. ("A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor." - ez egy oltári nagy marhaság.) Vannak ilyen lányok, kb. az összes nő 1%-a, és te általánosítani mersz, ráadásul ezt nevezed kőkemény érvnek.
Én kb. 4-5 szakításon vagyok túl (felnőtt) életem során, amikor én vettem a kalapom, és furcsa módon egyik lány sem lett terhes utána. Ráadásul, az ilyen lányok azért hazudnak, hogy visszaszerezzék a pasit, itt meg pont nem erről van szó.
Másik érved, a zárójelentéssel kapcsolatos, amit szerinted be kellett volna mutatni. Könyörgöm, nem az óvodában vagyunk, hogy nekem otthon van tűzoltóautóm, bibííí, nem hiszem el, mutasd meg, vagy ha nem, akkkor hazudsz, bibííí...
Minek mutatná meg? Hogy ő győzzön, vagy mégis mi a fenének? És milyen alapon veszi egyáltalán bárki a bátorságot, hogy kételkedjen? Ha a srácban van emberi érzés, akkor annyit mond, hogy sajnálom, hogy így alakult, de már nem szeretlek, szeretném újrakezdeni az életemet nélküled, rossz volt az időzítés, elismerem, de mindkettőnknek az a legjobb, ha továbblépünk, te jobbra, én balra stb, stb. Ha erre a lány raplizni kezd, azzal magát minősíti. Ehelyett a srác kezdte azzal, hogy: Hazudsz, átkozott némber!!
Csodálkozom, hogy néhányan itt ezt tartják üdvözítő megoldásnak. -
K.András #1603 Ezek az érvek Breki, lehet cáfolni logikailag!!! -
K.András #1602 Tehát mielött mindenki félreértené,nekem nincsen bajom a lánnyal ö leirta mit történt vele,én meg leirtam az öszinte véleményem,hogy ez számára fájo az egy dolog,de az öszinteség sokszor fáj,de ha nem mondod meg csak teszed alá a lovat azzal sokkal nagyobb fájdalamat okozol mint ha leirnád hogy mit gondolsz a dologrol.
Szerintem Manoka nem fog megsértödni ez miatt,szerintem azt fogja irni hogy tiszteletben tartja a véleményem esetleg nem ért vele egyet,eszemben nincsen Manokát bántani pusztán öszinte vagyok,ha nem lennék öszinte vajon jobb ember lennék e attol??? -
K.András #1601 ELLENBEN MEGKÉRDEZNÉM HOGY EZEKET AZ ÁLLITÁSOKAT HOGY VETNÉD ÖSSZE?TEHÁT HA VAN BIZONYITÉKOD AKKOR NEM MUTATOD MEG MERT NEM ÉRDEMLI MEG, MIKÖZBEN AZT SZAJKOZOD HOGY TE NEM ÉRDEMLED MEG HOGY HAZUGNAK NEVEZZENEK???
NA DE HA NEM ÉRDEMLED MEG HOGY HAZUGNAK NEVEZZENEK AKKOR A FIUNAK NEM AZT IRNÁ HOGY NEM ÉRDEMLED MEG AZÉRT NEM MUTATOM MEG A PAPIRT HANEM AZT HOGY MEGÉRDEMLED HOGY MEGMUTASSAM!!!
KELJÉL MÁR FEL,AZ A BAJ HOGY NYÁLAS VAGY... -
K.András #1600 HOGY NEKED MILYEN RÖVID A MEMORIÁD!!!
"nemvagysemmi
az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelműen azzal vádolod, hogy hazudott
be kéne scannelnie ide a zárójelentést, hogy tanácsot kérhessen?
Hát lehet én vagyok fura, de ha lány lennék messzire elkerülném az ilyen fazonokat."
"Amúgy elég fura lányokkal lehetett kapcsolatotok ha mindig csak azt keresitek ki hol hazudhat." -
#1599 Nem te kevertél bele, amúgy meg hagyjuk nem érdekel. Ettől nem fogok rosszabbul aludni.
Ha minden hozzászólást komolyan vennék amit itt írnak, akkor sírva rohorannék a ciánkapszulákért, hogy véget vessek nyomorult életemnek.
Tudomásul vettem, hogy a nem tisztelt úrnak nem tetszik a pofám, attól függetlenül, hogy egy nicknéven és néhány olvasott soron kívül semmit nem tud rólam. Ezek szerint ez alapján simán kiderült mekkora seggfej vagyok.
Részemről a topicba írogatás lezárva és kéretik nem reagálni erre a hozzászólásra. Akinek írtam az tudja hol talál meg, mások meg tökmindegy mit írnak mivel nem nézek be ide úgysem tudom meg, szóval hajrá, lehet fikázni ezerrel. Vagy esetleg idézni pár sort, az úgyis divatos errefelé. -
#1598 tudtam, hogy ez lesz a válasz :-)
te nem mocskolodtál:
a csaj hazudik, béka értelmezni vagy olvasni nem tud, barátnője se volt, másnak meg rossz stilusa, hamis látszatot kelt.
Hát igen ezeket tényleg alátámasztottad kőkemény érvekkel :-)
Tudodmit legyen igazad, ugyan az egész elméleted egy teőriára épül, de jó nincsenek érveim.
Ok felnőttként viselkedek, de sztem itt nem én forgok magam körül :-) -
K.András #1597 "A többire nem tartom érdemesnek reagálni..."
Inkább ugy kellett volna mondanod hogy nincsen érveid amivel cáfolni tudnád az én érveimet,én nem mocskolodtam,nem akartam megbántani senkit,leirtam a véleményem és alátámasztottam kökemény érvekkel,ha te ez ellen nem tudsz mit felhozni, akkor légyszives ne degradáld le,nincsen vitakulturád akármennyi idös is vagy!Egyébként majdnem egy idösek vagyunk, szoval kéretik hogy viselkedjél felnöttként. -
#1596 bocsi, hogy belekevertelek :-)
amúgy értem amire gondolsz.... -
#1595 hát elég szégyen lenne ha nem lett volna P
érdekes, hogy mindegyik ezzel jön
a végén még nekem is orvosi papirt kell szereznem, hogy volt pár P
Hát mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki, de ha jól számolok az első barátnőm akárhogy számolom kb 12 éve volt :-)
A többire nem tartom érdemesnek reagálni... -
K.András #1594 "Nem is számítottam más reakcióra. A stílusból egyértelműen kiderül, hogy milyen az ember. Ettől függetlenül legkevésbé függ tőled, hogy mit, mikor és hová írok. Ez pedig az én véleményem. Részemről a téma lezárva, ez a topic nem erről szól."
Az a baj hogy nem tudsz olvasni te sem,én azt irtam hogy ha valakinek nem tetszik hogy a másik leirja a véleményét akkor nem kell forumba irogatni!Mi ebben a rossz stilus?A rossz stilus a tiéd,mert hamisan azt a látszatot akartad kelteni mintha én a "háta" mögött irtam volna rola ,miközben az az irás megvárja öt héföig!!Ergo lejött a stilusod de keményen... -
#1593 Nem is számítottam más reakcióra. A stílusból egyértelműen kiderül, hogy milyen az ember. Ettől függetlenül legkevésbé függ tőled, hogy mit, mikor és hová írok. Ez pedig az én véleményem. Részemről a téma lezárva, ez a topic nem erről szól. -
K.András #1592 "A legjobb az egészben az időzítés, mert épp írta (#1572) a "megvádolt", hogy nem lesz leghamarabb csak hétfőn. Így ha akarna sem tudna reagálni."
Ezt nem értem,miért hétföre nem lesz érvényes amit irtam vagy hétfön már késö neki reagálni???Ergo nevetséges hogy nem tud rá reagálni,majd hétfön reagál rá,egyébként én a véleményem mondtam el,ha nem tetszik akkor nem kell forumokba irogatni... -
K.András #1591 "az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelműen azzal vádolod, hogy hazudott"
1.Ha azt irom szerintem hazudott az egyértelmü vádolás ergo vagy nem tudsz olvasni vagy értelmezni nem tudsz.
2."Ilyen hülye tanácsot, pont ezt nem szabad csinálnia sztem"
Hát ha valoban azt szeretné hogy a volt barátja ugy emlékezzen rá mint egy hazug nöre akkor nem kell megmondani.
Nálatok lehet nem volt szokás bocsánatot kérni egy "lebukott" hazugságért...Most arrol ne nyissunk vitát hogy nem kell hazudni,ugyanis minden ember belekerülhet olyan helyzetbe amikor hazudik,aki azt mondja nem az festi magát.
Másik része pedig az ,attol hogy itt olvasol és nem látod az ellentmondásokat attol azok még vannak,tessék:
"Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek..."
Ha ezt itéli el a legjobban akkor nem hagyja magát hazugnak nevezni, föleg ha van bizonyiték a kezébe,nem mondja azt hogfy azért nem mutatom meg neki mert nem érdemli meg!!!Ez nem ajándék hogy nem érdemli meg!!!Szerintem neked még életedben nem volt barátnöd, ugyanis egy nönek mindig az az elsö hogy mindent az orrod alá dörgöl,föleg ha igaza van!!! -
#1590 Nem akarom, hogy engem is fogadatlan prókátornak bélyegezzenek, de szvsz csak abban az esetben indokolt bárkit is megvádolni hazugsággal, ha egy bizonyos dologról többet tudok, mint az akit megvádolok. Tehát biztos lehetek abban, hogy nekem van igazam. Namost itt nem hiszem, hogy fennáll ez a szitu, persze egy esetben igen, de ezt inkább nem is írom le, szerintem te is tudod ezzel mire céloztam. -
#1589 ja ezt erre -
#1588 ja énmeg biztos megkapom hogy védem
de írtó dühös lettem ettől a szövegtől
azért érdekelne a véleményed
akkoris ha nem egyezik az enyémmel -
#1587 A legjobb az egészben az időzítés, mert épp írta (#1572) a "megvádolt", hogy nem lesz leghamarabb csak hétfőn. Így ha akarna sem tudna reagálni. -
#1586 Amúgy elég fura lányokkal lehetett kapcsolatotok ha mindig csak azt keresitek ki hol hazudhat. -
#1585 >Állj elé mond meg neki hogy sorry elvesztettem a >fejem,nagyon szeretlek és elviselhetetlen számomra hogy >szakitottunk, ezért bármire képes lettem volna hogy >visszaszerezzelek
Ilyen hülye tanácsot, pont ezt nem szabad csinálnia sztem.
Amúgy is megalázó és ha egy lány ilyennel állna elém elküldeném a fenébe és lehet meg is vetném... -
#1584 nemvagysemmi
az elején még ott a szerintem utánna meg már egyértelműen azzal vádolod, hogy hazudott
be kéne scannelnie ide a zárójelentést, hogy tanácsot kérhessen?
Hát lehet én vagyok fura, de ha lány lennék messzire elkerülném az ilyen fazonokat. -
K.András #1583 "Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek...
Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom..."
Nem akarlak megbántani de sok a véletlen:
1.A lányok mindig akkor terhesek amikor szakitásra kerül a sor.
2.Ha nem mutatod meg neki a zárojelentést azzal alátamasztod hogy hazudsz,ráadásul annál gyengébb érv hogy nem érdemli meg nincsen!
3.Mivel a legjobban azt utálod ha hazugnak néznek, igy a leglogikusabb lépés nem lehet más egy lány részéröl hogy bebizonyitsa igazát,márcsak azért is mert senki nem szeretné hazugságban elengedni a másikat,ergo ha igaz akkor megmutatod neki a papirt és elengeded,ha valoban nem hazudtál volna képtelen lennél ugy elengedni hogy abban hitben legyen hogy te hazudtál, föleg ha be tudnád bizonyitani.
Összegezve:szerintem te nem voltál terhes,minden jel arra utal hogy hazudtál,és sajnos ezzel csak rontottál a saját helyzeteden.Amit tudok neked mondani az az :
Állj elé mond meg neki hogy sorry elvesztettem a fejem,nagyon szeretlek és elviselhetetlen számomra hogy szakitottunk, ezért bármire képes lettem volna hogy visszaszerezzelek.Aztán pedig szépen enged el,abbol amit leirtál egyértelmüen vágja hogy hazudtál, de ha ez igy marad azzal csak felörlöd magad teljesen,tudni fogod mindig hogy hazudtál és azt is hogy ö ezt tudja.Ha netán nem hazudtál amit a leirtakbol nehezen hiszek,akkor mutasd meg neki a papirt és aztán engedd el.
-
#1582 nem.
már régen nem. úgy 4 éve :D
nincs nagyin időm sorozatokat nézni, erre az 1re van időm. csütörtök 9:10kor szokott lenni. legalább jó időben van (nincs nálam az asszony), így nincs akadálya, hogy megnézzem. ajánlom mindenkinek a sorozatot, nagyon érdekes és tanulságos. -
#1581 én szeretem ezt a számot
az ER-t se nézed? -
#1580 jaj ne! csak azt neeee! :P
azt a nőt le kéne lőni (aki "énekli" a dalt), a sorozatot meg betiltani! 1 ilyen műsor után veszélyeségi pótlék jár! :D
komolyan mondom, a f*szom kivan az ilyen sorozatokkal... éppen ezért én csak 1 sorozatot nézek: Helyszínelők (ViaSat 3). nagyon pöpec kis sorozat... :)
huh, de elkalandoztam az eredetitémától :P -
#1579 akkor inkább
Szeress most :-)