18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1413 a mostani nem
de aki okos az fogja -
#1412 tetkó... :D
egyébként igazából, most 1 ilyen tetoválásra gyűjtök. 500e forint lesz... :(
de a legjobb az egészben, hogy az asszonyka nem ellenzi! :) -
#1411 ez most tetkó vagy ing? :-) -
#1410 aham! :)
itt van 1 kép rólam is:
-
#1409 Ja ez nekem lett cimezve?Nalam voltunk, eleg sokaig, dumaltunk, baszelgettunk :) ,tenyleg ereztem hogy szeret es ezt o is mondta, hogy most olyanok vagyunk mint egy szerelmespar.Aztan mivel tanulnia kellett aznap vege kellett hogy szakadjon az idilnek.Amikor elbucsuztunk ua. mondtam mint szakitaskor, szeretem meg hogy vele kepzeltem el a jovomet, de sokat dumaltunk errol, mindenesetre meg tovabbra is kulon vagyunk.De szar ezt leirni.Legszivesebben visszaporgetnem egy napot az idot es megint atelnem vele a tegnap ejszakat, fantasztikus volt. -
#1408 es meg mi mindent tudhat amit mi nem tudunk! -
#1407 kinél voltatok?
ki ment el (nem sexuálisan)
mit mondtál búcsúzáskor?
-
#1406 hát most komolyan
tud főzni
tud szeretni
tud csinos lenni...
hülye ez a fickó :-)
sztem meg fogja bánni
persze csak ha l....ja -
#1405 jó mi? P -
#1404 azt majd az igazibol.Vagy forditva? -
#1403 :D -
#1402 Arra mindenkepp, 3 ev hosszu ido, lehet kicsit belefasultunk egymasba ,megszoktuk egymast, o is hogy mindent megteszek erte.Ugyhogy nem jottunk ossze megint, csak legalabb tudjuk, hogy igy is el lehet tolteni egymassal az ejszakakat.
En ugyanugy nem keresem, max egy sms hogy hogyan sikerultek a zh i.Aztan a next hetveget meglatjuk. -
#1401 sztem meg arra jó, volt, hogy kiderüljön nincs más pasi... -
#1400 Ez aszünet azt is jelenti, hogy egyátalán nem fogtok beszélni egy darabig, vagy "csak" a közös programok számának erős megnyírbálását?
Mert, ha beszéltek azért egymással (akár telefonon), szerintem elmondhatod neki, hogy mik a félelmeid egy ilyen szünet dologgal kapcsolatban, pl.: hogy az a félő, hogy pont ezalatt fog teljesen kihülni a dolog, hogyha senki semmit nem tesz, és nem érzi a másik jelenlétét az életében, csak otthon gondolkodik a dolgokról (és esetleg teljesen rosszul értelmez szituációkat).
Szerintem, ha valami átgondolni valója van, kérd meg, hogy kérdezzen tőled, mert a tisztázatlan gondok, vagy annak hitt dolgok önmagukban nehezen oldhatók fel. Szerintem meg kéne beszélni azt is, hogy miért érzi szükségét ennek a szünetnek.
Persze mindezt ajánlat és nem kétségbeesett követelés szintjén, úgy hogy legyen is kedve megbeszélni. :)
Legalábbis én ezt tenném. -
#1399 Én csak azért nem kerültem tegnap hasonló helyzetbe, mert nem volt hova mennünk. Pedig ő is, én is nagyon szerettünk volna egytt lenni. Én nagyon sajnálom, lehet, hogy soha többé nem lesz rá alkalmunk.
Mindenképp örülj, hogy még eggyel többször a Tiéd lehetett, és, hogy mennyire jó volt.
Az időkérésses dolog viszont szerintem totál rossz. Ha nem biztos benne, akkor inkább mondjon nemet, ne bíztasson, ne hagyjon benne reményt feleslegesen. Lehet, hogy melletted dönt, de ha ez nem megy azonnal, akkor ott lehet, hogy gond van... -
donpedro #1397 Szerintem nincs itt semmi gubanc. Ha végül együtt maradtok, akkor ugye ez természetes. Ha meg nem, akkor legalább eggyel több kellemes emléket viszel magaddal. Csak azt ne felejtsd el soha, hogy ma milyen jól érezted magad. (éreztétek magatokat)
Persze, nem szerencsés dolog ez, de mivel nem ez fogja eldönteni kettőtök sorsát, így szvsz inkább örülj, hogy volt egy kellemes napod. -
#1396 na hirek, elkovettem a hibat!Ugy volt hogy felmegyek berugni a varosba, de nem birtam ki es kuldtem egy sms az ex nek, hogy mi lenne ha jonne velem, dumalnank, iszogatnank stb.O azt valaszolta hogy szivesen, mert o is latni szeretne.Szoval felmentunk egyutt, bar en mar akkor mondtam, nagy baromsagot tettem, hogy megszegtem a kapcsolattartasi fogadalmam.Mindegy.Elejen kicsit nehezen, de utanna feloldodtunk, elveztuk egymas tarsasagat, majd o lepett es megfogta kezem, majd kozelebb jott es levagtunk egy jo nagy csok csatat.Nem birtunk leszakadni egymas nyelverol, ismet ereztem hogy szeret, szinte azt ereztem ,hogy ismet langol az a bizonyos tuz benne.
Aztan kerdeztem ,mire volt ez, jott a beszed, hogy hianyoztam ,meg hogy milyen normalis ficko vagyok.De!Utanna azt is megemlitette hogy meg neki idore van szuksege, akar tobb honapra, ahhoz hogy le tudja magaban tisztazni a dolgokat.Ez normalis?Valaki vagy szeret vagy nem!Vagy nem?Tenyleg hagyni kell a dolgokat pihentetni egy darabig?
No mindegy, szoval, csok, simagatasok, szerelmes pillantasok es ez nem az alkohol hatasara, mert alig ittunk, o egy koktelt en ket sort.A vegen ott lyukadtunk ki hogy baromira kivanjuk egymast, otthon pedig mindenkinek a sajat fantaziajara bizom miket csinaltunk.
Bar meg mindig vivodom, komolyan szukseg lehet egy hosszabb szunet a kesobbi ismetelt boldogsaghoz?Szokott ez segiteni?En nem nagyon hiszek benne, felek ,hogy ezzel az ejszakaval egy meg nagyobb seb fog bennem tatongani ha nem ugy alakulnak a dolgok mint szeretnem.Eddig az volt hogy nem ereztem hogy szeret, de most minden rendben volt, imadtuk egymast, ennek ellenere neki meg ido kell.Kivel fogok karacsonyozni? :(
Szoval aszem hibaztam, legalabbis az eszem ezt mondja, a szivem viszont baromira megkonnyebult, bar lehet holnap ismet hasogatni fog.
Ti legyetek kitartobbak mint en! -
#1395 pedig fociztam :-) -
#1394 hátha énis kiégett, elvált, harmincas, kihízott, kopasz, büdöslábú, és erőszakos lennék akkor nem lenne egom :-)
szerencsére jó a lábam P -
#1393 hm elsőnek jó lett volna egy estélyi ruhás kép P -
manóka #1392 ez vagyok én:)
-
#1391 Na! Szal megvolt a tali, keményen adtam magam, és az lett a vége, hogy megint nem bír elszakadni tőlem, hisztéria, nemengedés, könnyek, stb. Szóval megy még a huzavona, de most már én vagyok nyeregben. Folyt. köv.! :D -
#1390 én örökbe fogadlak ha akarod...:D -
#1389 Ejnye, el sem hiszem, hogy fiúk is tudnak szerelmesek lenni, hogy nekik is fáj a szakítás - vagy csak én találkoztam ezidáig kiégett, elvált, harmincas, kihízott, kopasz, büdöslábú, egoista, önző és erőszakos pasikkal?
Valaki fogadjon örökbe! -
#1388 na mentem, jol berugok, bar ez nem old meg semmit, de legalabb konnyeb az a par ora. -
#1387 Márpedig ez áll fent kb. 1.5 hónapja. :/
Na.
Szeretném mindenkinek megköszönni a bíztatást, a tanácsokat, és hogy törődtetek velem. Este megírom még, hogy mi a helyzet.
Sziasztok! -
#1386 hát az biztos ,hogy némi önismeret és önkritika nem árt, valószínüleg ettől toleránsabb lesz a másikkal szemben (jó esetben), mert az baj, ha az ember saját magát más mércével méri, mint a másikat... -
#1385 Hátha egy kicsit kinyílik tőle a szeme. Lássa a saját hibáit, csak tanulhat belőlük. -
#1384 hát az nehéz ügy...de erre neki kell rájönnie, mert ezt mástól úgyis támadásnak veszi..sajna -
#1383 Ráadásul mikor probléma van, akkor nála hatványozottan van befordulás. Ha viszont vele szemben produkálja valaki ugyanezt, akkor vége a világnak, hisztéria van. -
#1382 valószínüleg bizonyos mértékben igen, bár én szeretném azt hinni, hogy én legalább tudatában vagyok az ilyesfajta defektjeimnek, és így az érzelmi allergiáimat,nem a párom hibáinak tudom be.. -
#1381 egyébként elég sok kapcsolat ezen megy félre szerintem.. azt a romantika adón nevelkedett hétszázukat!..hiába no, nem véletlenül tud beszélni az ember, valamire csak kéne használni ezt a képességet is, különben akaratlanul olyan tüskék maradnak egy-egy szitu után, amiknek nem kellene..ha mást nem is, ezt már megtanultam az eddigi kapcsolatokból. -
#1380 Úgy látszik mindenki. :/ -
#1379 Pontosan. És általában én kaptam meg tőle az önző jelzőt. De ha a saját fegyvereivel (főleg lelki terror) támadtam vissza, amikor éppen azon volt, hogy az önérzetemet eltiporja, akkor én voltam a szemét, meg hisztis, meg mittudomén.
Erre nincs szükségem. Sem a bizonytalanságra, az egyik napról a másikra totálisan megváltozó hozzá(m)állásra. -
#1378 1ébként nagyon korrekt viselkedés egy olyan embertöl aki elvileg szeretett... Gratula, és ez egyre inkább jellemző a mai világra, nőkre, emberekre, mindeki sérült és érzelmi deffektben szenved??? -
#1377 Na igen. Én sem vagyok egy nagyon extrovertált, kifelévagány gyerek, de azért annyira szinte sosem fordulok magamba, mint ő. Gondolatolvasó meg nem vagyok, kizárólag az emócióimra nem tudok hagyatkozni, mert nem vagyok benne biztos, hogy minden jelzést, utalást, gesztust, vagy akármilyen úton közvetített információt felfogok. -
#1376 Persze, neki legyen jo, a masik meg le van szarva.En baratnom is csak szunetet akart tartani, amikor en meg mondtam, hogy akkor inkabb szakitsunk es ne talalkozzunk akkor, se sms, se mail, se telefon, akkor persze meglepodott miert.
Ilyen szunetebol lattam mar eleget, burkolt szakitasi kiserlet, mondtam neki, elobb tisztazza le magaban, mit jelentek neki, hianyzom e neki, van e hosszabtavu elkepzelese velem.Eddig ugy latszik nincs.De akkor minek kell erzelgoskodnie?O akarta ezt, nem en.
Kitartas sorstarsak, ne lassa az ex rajtunk, mennyire nem vagyunk meg nelkule, az ido ugyis meggyogyit mindent. -
#1375 na igen, ez sajna sok emberrel előfordul...de hát néma gyereknek anyja se...
-
#1374 Sose fogsz érteni nem is kell, ebbe a szituba már csak azt kell nézni ami neked jó elsősorban nem neki hanem neked.... -
#1373 Beszéltem vele, sírt, azt mondta nem úgy akarta elitézni, hogy nem is találkozunk, ezért ma még összefutunk, és lerendezzük a dolgot.
Megkérdeztem, hogy abból, amit írt, mindez hogy derül ki? Azt mondta, hogy ezt tudnom kellene. :D Ő nem olyan, hogy találkozó nélkül el tudna válni.
Nem értem hogy szerethettem. A mondott, vagy leírt mondataihoz hozzákapcsol a saját fejében további gondolatokat, de ez számomra sosem derül ki. Vagy ennyire nem értek a nők nyelvén?