18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1495 Vissza olvasgattam Martin hozzászólásait. Tulajdonkéépen hellyel-közzel igaza van. A dolog még túl friss, vagyis a bolha-elefánt hasonlat nem is áll túl messze tőled. Várnod kellene pár hónapot (talán 6-7 -tet) és utána ismét végig gondolni az egészet. Valószínűleg, sőt biztos, hogy másképpen fogod látni a dolgokat.
Persze lehetne neked akár egy hónapig is papolni, hogy: "se baj, ne törődj vele," stb. stb. de úgyse fogsz senkire hallagtni csak a szívedre. -
manóka #1494 Nem szeretnék futni utána. De nehéz nem arra gondolni, hogy én egyedül vagyok, nem túl jól (8 kilót fogytam az elmúlt két hétben és kicsit nehezen viseli a szervezetem), Ő pedig boldog azzal a másik lánnyal, abban a lakásban, ahol velem tervezte a közös jövőt. Kiszeretett belőlem, rendben van. De én akárhányszor szakítottam (tiniként sűrűn váltogattam a barátokat-- DE! Akkor csóknál tovább soha nem jutottunk és max 1 hónapig tartottak a boldog pillanatok), nem tudtam mással lenni jó pár hétig. Nekem ez egy kicsit gyors váltás volt.
Őszintén teszem fel a kérdést mindenkinek aki ide ír, és kérlek benneteket, őszintén válaszoljatok: normális dolog ez? Én vagyok túl maradi, régimódi? Martin gondolatai teljesen elbizonytalanítottak... Lehet, hogy én csinálok bolhából elefántot? -
#1493 Most még nem, de egy - két év múlva már határozottan eltudod majd képzelni az életed nélküle. Az én esetem is hasonló volt. Volt egy barátnőm, őrülten szerettem, 3 évig voltunk együtt, felhúztuk a jegygyűrűt, rá két hónappal le, és rá hat hónappal már házas és terhes volt. Na nem tőlem. Kegyetlen rossz évem volt, de az idő segített.
Ez volt 3 éve. 1,5 hónapja felhívott és elmondta, hogy mennyire bolond volt és nagyon sajnálja (akár újra is kezdhetnénk) stb. stb. Figyeltem magam beszélgetés közben, de már nem váltott ki belőlem semmit. Viszont van valaki más aki nagyon is érdekel...
Konkluzió: elfog múlni, ne fuss utána, találni fogsz nála egy jóval érdemesebbet. -
manóka #1492 És MArtin igenis jól esik, amit írnak nekem és igenis sokat számít. Mert sajnos olyan vagyok, aki nem nyilik meg szívesen mások előtt, mert úgy gondolom mindenkinek megvan a maga kis (sok) gondja és problémája. Könnyebb így névetelenül megírni a problémákat, és ha vki akar, akkor reagál rá, ha nem, akkor nem. Nem akarom , hogy az engem körülvevő emberek azt érezzék, muszáj segíteniük nekem. Nem akarom még ezzel is a szüleimet stresszelni (akik egyébként elváltak és nincsenek túl jóban és én az apukámmal élek).
Csak attól félek, hogy én is olyan lelketlen leszek, mint az a lány, akivel most van a párom, vagy olyan szívtelen leszek, mint amilyen ő volt velem... A kisbabám elvesztése megölt bennem vmit.
És sajnos nem tudtam meggyűlölni a volt páromat, nagyon szeretem őt, és ha kopogtat az ajtómon, bármikor beengedem... Nagyon fáj, hogy pont ő rúgott belém ilyen nagyot. Nem tudom nélküle elképzelni az életemet. Egyelőre nem. Nagyon nehéz ezt így feldolgoznom. De Igyekszem. -
#1491 Ezt most nem igazán értem, lehet nálam van a hiba.
A többire. Sajnálom, de látom, azért valamennyire rendbeszedted magadat, és rájöttél arra, hogy ez az ember nem érdemel meg téged. Sőt ez az ember, senkit nem érdemel meg.
Hidd el, hogy találsz majd egy olyat, aki ugyanúgy fog szeretni, és tisztelni, mint ahogy Te tudsz szeretni.
-
manóka #1490 ÉS még valami, mielőtt a szexre kérdeznétek rá. Elég szerintem, ha annyit írok, hogy a legjobb barátja, akivel xezer éve ismerik egymást, azt mondta, hogy nagyon szerencsés... -
manóka #1489 Sziasztok. Azért nem írtam, mert ma reggel engedtek ki a kórházból. Ez a gyerek tudta, hogy nem szabad megszületnie. Hétfőn éjjel elvetéltem.
Kedves Martin, kezet foghatsz a volt élettársammal. Még hérfőn délelőtt elmondtam neki, hogy állapotos vagyok. Nem hitte el, azt mondta nevetséges vagyok. A következő reakciója az volt, hogy kifizeti a műtét felét... Mondtam, hogy nem kell a pénze...
Rá kb. 10 percre felhívott az édesanyja is, hogy biztosan nem szedtem be a fogamzásgátlót, és direkt estem teherbe... Tehát azzal gyanúsítottak, hogy nem mondok igazat.
Most őszintén. Szórakozik ilyennel egy normális nő? Mert én annak tartom magam.
Másrészt, mint írtam, 6 hetes terhes voltam. Akkor estem teherbe, amikor még szó sem volt szakításról. Ráadásul 6 hete volt is mit ünnepelnünk. Nem írom le, hogy mit, mert ugye semmi konkrétum... De ezt már ő is elfelejtette.
És nem csak a negatívumait írtam le, mert ha jól emléxem (nincs kedvem visszaolvasni), azt is leírtam, hogy bocsánatot kért tőlem.
Azt is mondtam, hogy a gyomrom nem a szakítást nem veszi be, hanem az elintézési módot és azt, hogy ilyen hamar váltott egy másik nőre. Akire sajnos nem tudok jobbat mondani, mint azt, hogy egy ribanc. Van neve is, de nem tartom többre. Kíváncsi vagyok, hogy veszi be az ő gyomra ezt az egész helyzetet. VAsárnap este teljesen nyugodtam vigyorgott bele a képembe. Könnyű dolog betenni a fenekét a jóba, amiért ő egy kisujjnyit nem tett. (hozzáteszem a leányzó egy házinénis-bácsis albérletben lakik/lakott, valószínűleg nem kapott az alkalmon, hogy ennek a psainak saját lakása van...) De biztosan én vagyok túl rosszindulatú.
A másik felet is meghallgathatnátok, ha venné a bátorságot és írna, ugyanis rutinos sg- fórumozó, és tudja, hogy én leírok ide mindent.
És valósznűleg én is csak a saját oldalamat látom. Elismerem, hogy vannak hibáim, hogy hisztis vagyok(de melyik nő nem az), de amit tudtam, megtettem érte. Rendeztem a ruháit, mindig volt otthon meleg kaja, majdnem minden nap újat főztem, tisztaság és rendszerető vagyok, rendetlenségben sem kellett lennie soha.
Nem értem, ha problémája volt, miért nem mondta el? Inkább leült a számítógép elé armyzni... Ha rákérdeztem mi a baj, azt mondta, hogy semmi... Tudjátok néma gyereknek az anyja sem érti a szavát.
-
#1488 na mind1 :) -
#1487 énse írtam oda mire, kinek írom -
#1486 ja, bocsesz, néha ilyen szenilis vok! :) -
#1485 helyes
de tomsolonak irtam -
#1484 na ja, ez viszont télleg csak álmaimban... igazából nekem csak már 1 rakat pénz hiánycikk az életemből... :)
aztán a csajommal le is élném az életem, és csinálnék 3 gyereket! :) -
#1483 aszonta nincs gepe, de azert neha benez -
#1482 reméljük -
#1481 Ez nagyon kemény. -
#1480 Mi lehet Manókával? Remélem nem a legrosszabb
-
#1479 álmaidban amerika -
#1478 nekem jött is!!!!!!!!!!!!!!! :) -
#1477 ha nem lenne barátnőm jöhetne mind a 3 sorban :) -
#1476 De basszus, én is defektes ember vagyok! :DDD -
#1475 János, de te FÉRFI VAGY! :)
Nők és férfiak - teljesen más mozit néznek!!! :) -
#1474 Én sem tettem azt 100%-ig, de nagy részét megfogadtam. -
#1473 A középső szöszit kérném, köszönöm... :) -
#1472 #1462-ben így írtam "Viszont azt tapasztaltam saját bőrömön...". Tehát ezt gondolom róla. Az én lelkivilágomnak számított. Nekem jó érzés volt, hogy belegondoltak a helyzetembe (amit egyoldalúan csak tőlem hallottak), és megosztották velem a gondolataikat.
Arról meg nem tudok nyilatkozni, hogy más nem tartja be azt, amit javasoltak neki. Én sem tettem azt 100%-ig.
#1462 utolsó mondata ismét. -
#1471 én benne vagyok
ez a kedvenc sorozatom -
-
#1469 Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy egy ilyen volumenű csalódás esetén az itteni fórumozók "kedves szavai" a nullánál is kevesebbet számítanak a lelkivilágnak...
Talán alátámasztja ezt az a tény, hogy a hölgy annak ellenére odament a kéróra botrányt csinálni, hogy pár nappal előtte szinte mindenki azt tanácsolta neki, próbálja meg teljesen kirekeszteni az urat az életéből.
Erről egyébként mit gondolsz? -
#1468 Értem. Nekem úgy jött le a mondatodból, hogy félig-meddig elhatároltad magad, attól, hogy ő igazat mond. Írj egyértelműbben! :D -
#1467 Breki33: Írjunk petíciót az rtlklubnak :))
-
#1466 a fenébe kell minden jó nőbe beledumálnod......... -
#1465 -
#1464 Oh, még egy dolog.
Mindenképpen olvass figyelmesebben! Mert azáltal, hogy én a másik verziót is szívesen meghallgatnám, semmilyen szinten sem kételkedtem a történet igazságtartalmában. De. Gondolom ha a srác is elmondhatná az indokait, esetleg megmagyarázhatná a döntését, tisztábban is lehetne látni a történetet.
A "hazugság" lehetőségét Breki33 topiktárs pendítette meg a #1444-ben - nem én... -
#1463 -
#1462 Ok.
Én nem udvarlásból szoltam hozzá, (még) van barátnőm. :D
Én nem ajánlottam magam semmilyen fizikai megtorló akció kivitelezéséhez, sőt, ha személyesen hozzám fordulna akárki az ismeretségi körömből, akkor sem mennék bele ilyen dologba, hiszen mindenki csak maga oldhatja meg a problémáit, és nem értek egyet azzal, hogy ez ilyen módon lenne lehetséges.
Viszont azt tapasztaltam saját bőrömön, hogy az itteni fórumozó, számomra is ismeretlen emberek 1-2 bíztató, kedves szava nagyon kedvezően tud hatni a lelkiállapotra. Emiatt tettem szóvá gondolatomat a Te hozzászólásoddal kapcsolatban, emiatt vettem érzékenyen.
Nem gondolkodunk egyformán. Ennyi. -
#1461 mindig ezt az udvarló szöveget lököd
ki udvarol itt? -
#1460 igenigen
imádtam
és énis követelem a további részeket -
#1459 Azt gondolom mindenkinek a szíve joga, hogy egy itt olvasott "történet" után eldöntse, igazat ad-e "teljes mértékben" az írójának. Ebben természetesen igazad van.
Csupán arra próbáltam/szerettem volna rámutatni, hogy ez így eléggé egyoldalú helyzet.
+ azért bátorkodtam ezt felvetni, megemlíteni - egyébként Isten lássa a lelkem, nem tettem volna -, mert számomra igen elgondolkodtató, hogy ha egy (bármilyen) internetes fórumon megjelenik egy "hölgy nick", azonnal akad legalább egy tucat harsány udvarló, jelentkező, lelki társ, barát, akik teljes mellszélességgel érzik át a hölgy problémáit (ha éppen az van neki); jelzem, a személyes kontaktus teljes hiányában...
A felhozott példádnak nagyon örülök! Kíváncsi lennék hogyan reagálnál, ha ex-kedvesed valahogyan megjelenne itt és tálalná a sztoritokat, amire a T. fórumozók mondhatni habzó szájjal, vért követelve reagálnának... -
#1458 vazz úgy tűnik mindenki ismerte csak én nem... :( -
#1457 Jack és Jill volt a sorozat címe. 2-szer is ment, de mindig abbahagyták, vagy az lett volna a végE? Én is szerettem azt a sorozatot. -
#1456 játszott egy sorozatban
vasárnap délutánonként ment az RTL-en
és imádtam