18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
  • Loál János #1455
    Gyanítom, hogy nem esik neki jól az, hogy kételkedsz az igazában. "Azért én meghallgatnám a srácot is..."
    Én is trében vagyok a barátnőmmel, és gondolom most ő is elmond engem sokfélének, de számomra ez a topik nem arról szól, hogy ne érezzek együtt azzal, aki beír ide.
    Nem láttam eddig példát arra, hogy mindkét érintett írt volna egy magánéleti válságról. Miért ne adhatnánk annak az 1-nek teljes mértékben igazat, aki idevés valamit?
  • Martin576
    Esetleg idéznéd a részt, ahol bántottam?
  • Sadun Tryst
    ha kell nyomok be még néhányat
  • Loál János #1452
    Hogy legalább Te ne bántsd.
  • Sadun Tryst
    kép vagy film sorozatról beszélsz? mer nekem van 24 képem róla (persze nem szex :P
  • Sadun Tryst
    sorozat?
  • Breki33
    dedeeeeeeeee
    imádom

aza sorozattttttttttt
  • Martin576
    ...és ezzel most mit akartál mondani Jánoskám??
  • Sadun Tryst
    a normális csajoknál (embereknél) a dadogás nem számít. csak az a lényeg légy megértő, jóképű és jófej... úgy tűnik a nőm szerint ez mind megvan bennem... :)

hasonlít a kedvenc színésznődre?! csak nem Amanda Peet-re? :D
  • Loál János #1446
    Mert ez az a topik, ahol mindenki elmond(hat)ja bánatát, persze, hogy elmondja, hogy ő hogy éli meg azt, ami vele történt.
  • Martin576
    Nem mondtam, hogy a hölgy hazudik. De ő a "frissen sértett" fél, tele keserűséggel és indulattal, és ez az ő verziója. Egyébként mindegy...
  • Breki33
    miért hazudna?
    nincs oka rá
  • Breki33
    Amúgy hasonlít a kedvenc filmszinésznőmre
  • Breki33
    dadogsz és ilyen csajod van? P
  • Tuvok #1441
  • Martin576
    Hűha!
  • Martin576
    A titok újra titok! :)
  • Sadun Tryst
    hú vazz... még a lélegzetem is elált 1 pillanatra...
    én ha megtudnám, hogy apa lettem (ha jó, ha nem), elfogadnám és támogatnám a gyermekem anyát... de így, nemtudom, hogy én mit tennék a helyedben, így tanácsot sem tudok adni... :(
    szerintem mond meg a barátodnak, és erről kettőtöknek kell dönteni, bármilyen nehéz is...
  • Sadun Tryst
    mármint az asszonyról? akkor itt van 1 minta akihez hasonlítsad! :)
  • Sadun Tryst
    dehogyis! a csajoknak általában teccik az extrém, de nem feltűnésvágyat jelentő tetoválások. én sem azér csinálom mer én akarok lenni a középpontban. soha nem voltam exchibionista (mivel dadogok, szal beszélni utálok idegen emberrel), és a tetoválást is magamnak fogom csinálni és nem másnak!
  • Tuvok #1435
    oks ;)
  • Martin576
    Ha akarod gyorsan kimoderálom a #1433-at, most már úgyis tudom, ennyi elég! :)
  • Evil
    ott esik?itt sut a nap!
  • Martin576
    Én biztos elveteném a gyereket (kizárólag akkor tartanám meg, ha az orvos azt mondja, ez az utolsó lehetőség a szülésre).

Egyébként nem értelek titeket. Hallottuk a történet egyik verzióját, a hölgyét. Ti rögtön vért követeltek, verekedni akartok, köcsögöztök, férgeztek. (Mindenki csak azt vegye magára, amit ő írt...)

Azért én meghallgatnám a srácot is...

• Csacsi
    Igen látom :)
  • harakiri
    már nem is esik
  • Csacsi
    Mondanám, Én is hogy szervezzünk egy talit, de sokan nem pestiek, és nagyon esik most a hó, képtelenség lenne a városban akár autóval, akár bkv-val közlekedni.
  • Breki33
    Manóka sztem nem kellett volna odamenned.

De mostmár legalább egyértelműen kiderült milyen embert szerettél.
    Tudom, hogy könnyű kívűlről mondani, de képzeld el ha újra hozzás jönne tudnál neki újra hinni?

Sztem örülj neki, hogy ez a féreg eltűnt az életedből.
    Ezernél több aranyos pasi vár még rád, hidd el.

A gyereket énse vetetném el, de könnyű innen dumálni.
    Szegény nemtehet róla, hogy ilyen az apja.
    Csak egyet ne tegyél, ne a gyerekkel akard megfogni.
    Egyrészt mert ilyen szemetet nem szabad, a másik meg úgyis cserbenhagyna.

Továbbra is fentartom, hogyha kell valaki aki meghallgat nyugodtan írj privátot, amit tudok segítek.
    De ezzel sztem a többiek ís így vannak

Bocsi, ha sok hülyeséget írtam kicsit felfort a békavizem
  • Martin576
    Ajándék meglett? ;)
  • Martin576
    Erről a terhességről még nem is szóltál itt - vagy csak lemaradtam?
  • Tuvok #1424
    ámen

.
  • Blasta
    Istenem...
    Azt hiszem egy darabig nem nézek be ebbe a topikba.
    Túlságosan hasonló a szitu Manókához. Rossz emlékek....
    Szasztok
  • Loál János #1422
    Uramisten.
    Nem tudom, hogy ez az ember ilyenkor hova teszi a lelkét, ha van neki?
    Vagy mit reagálna, ha megtudná, hogy apa?
    A Családodat szídja? Milyen alapon? Ki a féreg? Nem ő?
  • Csacsi
    Hát igen, ebben a helyzetben nagyon nehéz segíteni, de ami a legfontosabb, olyan emberek társasága, akik szeretnek, és kiállnak melletted. Hidd el, hogy sokkal több ember van, akinek te fontos vagy, mint amennyi annak a gecinek valaha is lesz. nem érdemli meg, hogy miatta szenvedj. De ha gondolod, megszervezzük azt a verés dolgot.

Evil : ne aggódj, te csak nézed, és akkor nem lesz gondod, de az elégtétel meglesz.. :)
  • Evil
    Nagy GECI a baratod az egyszer biztos, ha tudnam ki az( es nem lenne a nyakamban a 2 ev felfuggesztett hasonlo okok miatt) szemelyesen vernem be a pofajat a riherongy baratnojevel egyutt.Hihetetlen mennyire nincsenek tekintettel rad.Miert nem pakolja el azokat a dolgokat amiket toled kapott?Ebbol is latszik, milyen az a no, hogy kepes abban a pledben aludni amit te csinaltal.Bennem azert lenne annyi tartas, hogy megkernem, pakolja el az emlekeket.
    Nincs lehetoseged egy par napra-hetre lekoltozni szuleidhez?Sokat szamitan szerintem, hogy melletted lennenek minden percben, foleg amikor ilyen butasagokat akarsz csinalni.Hat megeri az a GECI hogy megold magad?Magasrol tenni kell a fejere.Kar volt odamenni mert ezzel megint csak egy mely sebet ejtett benned, bar talan egy picit sikerult megutalnod ot a bunkosaga miatt.
    A babahoz sajnos nemtudok hozzaszolni, manapsag nagy feleloseg es egy gyereket vallalni, meg akkor is ha van az embernek parja.En (bar fiu vagyok) nem dobnam el a baba eletet, o aztan semmirol nem tehet, csakhat ottvannak azok a bizonyos korulmenyek.
    Fene megint nem tudtam semmi ertelmeset mondani, csak probalok segiteni, fel a fejjel!
  • Csacsi
    Illetve, talán harmadszorra sikerül, azokra gondolj, akik szeretnek.

Engem is elégg megrázott ez a dolog, bár Én teljesen kívülálló vagyok, mégis nagyon rossz ilyet olvasni, és az emberben feltör a vágy, hogy mindent megtegyen egy ismeretlennek, hogy enyhítse a fájdalmát.
  • Csacsi
    Illetve azokra gondolj, akiket szeretsz.
  • Csacsi
    Bárcsak tudnék segíteni, de sajnos képtelen vagyok. Soha nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire szenvedjen, de csak azt tudom mondani, hogy gondolj azokra, kiket szeretsz, mielőtt bármi meggondolatlant teszel. Nem tudom, hogy mi a helyzet közted és a szüleid között, de szerintem, most mindennél fontosabb, hogy együtt legyél Velük, és szerintem szívesen látnának, úgyhogy mindenféleképp keresd meg Őket, és soha ne maradj egyedül. Mindig legyen melletted valaki, aki át tud ölelni, aki egy kis vígaszt tud nyújtani.
  • Breki33
    kérünk képet :-()
  • Sadun Tryst
    ja nem is mondtam! összejöttem újra ez eredeti barátnőmmel! most újra kerek a világ! :)