18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1331 Ha elakarod felejteni akkor tenyleg az a legjobb ha kerulod a kapcsolattartas mindennemu formajat vele, mert ha sms, mail meg talik akkor nehezebb lesz.
Legalabbis addig mindenkeppen amig kozombos nem lesz szamodra. -
#1330 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És kösz. -
#1329 Na igen. Szóval baromi nehéz dolgom van... :DD
Szerintem, ha én nem erőltetem, akkor ő biztos nem fog jelentkezni. Egyszerűen megsértődik, és beletörődik. Ilyen típus.
Én viszont nem szeretném, hogy SOHA TÖBBET ne beszéljünk. Nem akarok ezzel a hülye "maradjunkbarátok" szöveggel jönni, nem is tudnék vele barátként viselkedni. Csak annyit szeretnék, hogy ha véletlenül netán összefutunk, akkor ne fagyosan köszönjünk (vagy még azt sem), hanem legalább megkérdezzük egymást mi a helyzet, stb.
Ez gyengeség? Ezt nem szabadna?
Többen is mondták már, hogy túl rendes vagyok, túl nagy a szívem. De ilyennek neveltek.
Bosszút állni nem akarok, nem vagyok se pszichopata, sem egy besült, vagy kiégett ember.
Tehát összességében békét szeretnék, de ne úgy, hogy fájjon. Értitek? Tehát nem akarok úgy gondolni rá, mint egy utolsó szemétre, és azt sem akarom, hogy ő így gondoljon rám. Persze, ez időbe telik, ha egyáltalán van esély arra, hogy kialakuljon. -
#1328 ki mit érdemel... -
donpedro #1327 A lényeg, hogy mindezt a topic alcímében foglaltak szellemében tedd... :) -
#1326 Húha van ilyen topic??? De izgi...[és közben arra gondol mennyire szánalmas] -
#1325 én a helyedben ezt gondolnám:
...hát ez nő meghalt! :D
További tippek:
1, ha meglátod az utcán nyugodtan menj oda és köpd szemen...
2, utána méegyszer és mondd meg neki, hogy ezt tomsolo küldi
3, végül minden jóarc nevében is hasonló módon járj el az egyes pont szerint.
Úgy érzem ezzel végérvényesen sikerül rendezni eddigi bizonytalan és kétségektől hemzsegő kapcsolatotokat. -
donpedro #1324 Várd meg amíg ő jelentkezik, valszeg nem fogja kibírni, hogy ne tegye. Te egyáltalán ne keresd, és persze közben kezdj új életet.
A véleményed közlésével kapcsolatban kérdés, hogy mit akarsz: elégtételt, bosszút, vagy békét.
Ha elégtételt, akkor se cseszd le, inkább legyél flegma, és nézd simán levegőnek. Tegyél úgy, mintha nem érdekelne a szakítás, mert te valójában már rég dobtad.
A bosszúra inkább nem írok példát, pedig több is eszembe jutott. :)
A békés megoldás kulcsa pedig a beletörődő, megtört mosoly... -
#1323 Köszönöm srácok!
Eleddig nem válaszoltam az üzeneteire, és tanácsotokat szeretném kérni abban, hogy ezt jól teszem-e, vagy inkább mondjam meg neki a véleményemet. Esetleg várjak még vele, és csak hétvégén keressem meg, vagy várjam meg, amíg ő jelentkezik?
Köszönöm a javaslatokat! :* :DDD -
#1322 kitartas sorstarsak.Ma eleg szar reggelre ebredtem, valahogy jobban hianyzozz az ex, ezt betudom annak, hogy ilyenkor mar hazajott Pestrol, mivel ott tanul es ilyenkor szinte karnyujtasnyira volt tolem, barmikor talalkozhattunk, lathattam stb. :( -
#1321 loál
Jano, csak jelezném, a Jóarcból találtam ide, és nem a Hajrából, szóval amikor #1319-et írtam, akkor azt a topikot még nem láttam... :))) -
donpedro #1320 Úgy tűnik, hogy te már lényegében túl is tetted magad a dolgon, és ez jó. Egyrészt azért, mert valszeg nem szeretted annyira, hogy megérje miatta bosszankodni, másrészt szavaidból ítélve ő sem szerethetett annyira téged, harmadrészt pedig, mert így előbb visszatalálsz a rendes kerékvágásba. (Én anno 1 évet pazaroltam el az életemből az első komolyabb csalódásom után...)
Az SMS-ben történő szakításon ne filozofálj sokat, én nem bunkóságnak, hanem inkább gyerekes dolognak tartom. Aki SMS-ben szakít, az SMS-ben is szeret. Ergo, éretlen a komoly kapcsolatra.
Ezzel együtt azért részvétem. -
#1319 -
#1318 Sziasztok!
Ma hajnali 4:51-kor arra ébredtem, hogy sms-em érkezett. Telefonomra pillantva láttam, hogy 2 üzenetem van, csak az elsőre nem ébredtem fel, az 4:08-kor jött. Csak hogy tudjátok. :D
A lényeg, hogy a barátnőm sms-ben szakított velem. Augusztus eleje óta voltunk együtt. Az első 2 hónap szinte hibátlan volt, annyi gond volt, hogy kísértette még a múltja. A volt barátja (a mai napig) egyszerűen képtelen tőle végérvényesen elszakadni. Ez őt is idegesíti, de nem tudja lerázni a srácot, én is beláttam, hogy a srácnak orvos kéne...
Szóval nagyon jól megvoltunk, de egyszercsak azon vettük észre magunkat, hogy egyre többet vitázunk, és nem vagyunk képesek közös nevezőre jutni dolgokban. Sajnos ezek viszont annyira alapvető életfelfogás-beli különbségek voltak, hogy ezek felett nem tudott egyikünk sem elsiklani, annak ellenére, hogy imádtuk egymást.
Szóval szaporodtak a viták, és emiatt a gondok a kapcsolatban. Én kitartó, és optimista ember vagyok, ráadásul meg is szerettem őt (sajnos), és mindig azon fáradoztam, hogy jobbá tegyem a viszonyunkat, de a lány részéről sajnos csak negativitást, állandó megbántásokat, vagy flegmáskodást kaptam cserébe.
Egyre szélsőségesebb lett a kapcsolat. Ha jó volt, akkor nagyon jó volt, ha rossz, akkor nagyon rossz. Egyre rosszabb.
Az utóbbi napokban felgyorsultak a történések, és némi drámázás után a gonosz közöny lett úrrá páromon. Ennek eredménye lett a 2 hajnali sms, amikben annyit írt le, hogy már nem szeret annyira, mint kéne, ezért vége.
Az én lelkiismeretem nyugodt. Én mindent megtettem, hogy együtt maradjunk, hogy jobbá tegyem a dolgokat. Már sajnálom, hogy kitárulkoztam előtte, ugyanis teljesen hasztalan volt az egész. Amint totálisan nyílvánvalóvá váltak érzelmeim számára, már nem kellettem neki. Addig volt jó, amíg kicsit elérhetetlen voltam. 1. komolyabb kapcsolatom lévén rengeteget kell még tanulnom, ez az eset is sokmindenben segít majd a későbbiekben, ebben biztos vagyok.
Ami előtt még értetlenül állok, az az a gyávaság, vagy a gerinctelenség (esetleg mindkettő), hogy sms-ben szakít Velem. Erről nemrég még a hugának papolt, aki hasonlóan akart eljárni kapcsolatában. Leugatta, hogy hogy lehet ennyire szemét, ő semmi esetre sem tenne ilyet.
Hát mégis megtette.
Szerencsém viszont, hogy összeszedtem magam lelkileg a felém mutatott közöny hatására, amit fentebb írtam, és már nem nagyon tud kiborítani ez az egész.
Viszont idegesít, hogy emiatt felébresztett hajnalban! :D -
donpedro #1317 Szakítás utáni szívfájdalomról engedjetek meg egy apró sztorit.
Tökéletes kapcsolatnak indult, szerelmes levelekkel, meghitt sétákkal, tüzes éjszakákkal... Életemben másodszor lettem igazán szerelmes, és először úgy, hogy valóban viszontszerettek.
Eltelt kb. 4 hónap, amikor el kellett utaznom két hétre, így nem találkozhattunk, de továbbra is küldözgettük egymásnak érzelmektől roskadozó leveleinket, és már alig vártam, hogy újra lássuk egymást. Közben megszerveztem egy kettesben eltöltendő hosszú hétvégét a hegyekben, és vártam, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, ám a találkozó nem egészen úgy sült el, ahogy terveztem.
Alig szállt le a vonatról, máris közölte velem, hogy vége, szakítani akar, én meg csak néztem hülyén és értetlenül. Olyan határozottnak tűnt, hogy semmi értelmeset nem tudtam mondani.
Később rájöttem, hogy valójában elég bizonytalan (mondjuk nem volt nehéz, hiszen ott maradt éjszakára, és ugye csak egy ágy volt...), de végül mégis elment. Ha akkor megállítom, azt hiszem visszajön, de én azt akartam, hogy magától tegye. Nem tette, így ott maradtam egyedül, fenn a hegyen, 3 napig. (No nem voltam teljesen egyedül, ott voltak a cimborák, Johnny Walker, Jim Beam, és társai...) Természetesen magamat hibáztattam, bár gőzöm sem volt arról, hogy hol ronthattam el. Ezeket a napokat nem kívánom senkinek, sőt, az utána következő heteket se.
Aztán 3 héttel később, egy barátommal leutaztunk a Balaton partjára, ő csajozni, én meg vígasztalódni. Ez így nem volt túl szerencsés párosítás, szegény srác nem sok hasznomat vette, olyan savanyú arccal ráztam magam a "dizsiben", hogy elriasztottam magunk mellől mindenkit.
Egy este a srácnak megtetszett egy csinos német csaj, akivel ott volt a barátnője, és megkért, hogy segítsek, mert ő nem beszél nyelveket, a csajok meg ugye nem tudnak magyarul. Elkezdtünk beszélgetni (végül angolul, mert ez ment a legsimábban), kicsit én is kezdtem jobban érezni magam, és a lányok is élvezték a társalgást. Nem kerülte el a figyelmüket, hogy nem vagyok valami vidám, és rá is kérdeztek.
Ekkor elgondolkodtam. Ha ezek a lányok vonzónak találnak, netán lesz is valami a dologból, akkor nem bennem van a hiba, nem vagyok mutáns, idióta, stb, aminek ebben az időszakban épp gondoltam magam. Így mindent egy lapra tettem fel, és elmeséltem az egész történetet annyira ékesszólóan, amennyire csak tőlem tellett.
A kb. 3 perces beszéd eredménye engem is meglepett, ugyanis a sztori végén a két lány lendületből elbőgte magát!!! A folytatást el lehet képzelni, mondjuk azt, hogy kis híján megerőszakoltak minket... (A haverom az egészből nem értett egy szót se, de azért nem tiltakozott, mindenesetre azóta is emlegeti a kellemes estét, amit nekem köszönhet...)
Aztán amikor később, az ekkor már csak ex-kedvesem legjobb barátnője hívott fel és kezdett vígasztalni, hogy én mindent megtettem, ne hibáztassam magam, stb, pedig épp ő ellenezte a legjobban a mi kapcsolatunkat - a "rosszhíremre" alapozva tévesen azt gondolta, hogy hűtlen típus vagyok - már tudtam, hogy rendben leszek.
Nagyon sok dologra rájöttem, amit addig nem tudtam, többek között arra, hogy nem rontottam el semmit, csak éppen nem ő volt a megfelelő lány. (Pedig ahogy indult... Ha valakit érdekel, majd egyszer elmesélem. :))
Rájöttem, hogy nagyon sok lány van, akinek kellhetek, így akár válogathatok is, sőt ha kell, akkor nemet mondhatok.
A lényeg, hogy az újonnan szerzett tudás olyan magabiztossá tett, ami később nagyon jól jött, és most már évek óta betonbiztos kapcsolatban élek azzal a lánnyal, akit választottam.
P.S. Bocs a hosszú szövegelésért, és Manókának, illetve Evilnek, valamint minden megtört szivű fórumozónak üzenem, hogy kitartás, és nyugalom, ennél már csak jobb lesz. -
#1316 pontosan úgy volt : Valami hülye biztosan 4 nővel hetyeg P -
#1315 Húúúúúúúúú, ez nagyon ott van.
Ezt még nem hallottam!
Imádom Woody bölcsességeit :-DDDD -
#1313 erről Woody Allen jut eszembe
OLvassa, hogy minden férfire két nő jut.
Megcsóválja fejét:
Valami bunkó biztos négy nővel van :-) -
#1312 valaki kérdezze már meg, hogy csinos-e P -
#1311 hm mondjam a kedvenceim? :-) -
#1310 Anyam mindig azt mondogatja fel a fejjel, rengeteg mas no van a vilagon, talan mi ferfiak jobb helyzetben vagyunk, mert mi kevesebben vagyunk, de egesz biztos neked is akad egy joravalo ferfi. -
#1309 vagy korábban.. -
#1307 Egyet kell megjegyezni!
Hogy mekkora, meg hogy leről fel, vagy felőr le!
Viccet félretéve!
Egy a lényeg! ENNEK ÍGY KELLETT TÖRTÉNNIE! Hogy miért, arra csak később fogsz rájönni! -
#1306 Fel a fejjel, az az igazság, hogy biztos nem Ő volt az Igazi neked, különben nem tudott volna szakítani.
A "durva" bánásmódról meg annyit, hogy kedveskedve nem lehet szakítani! Tudod, ha a másik fél komolyan gondolja, akkor mindenképpen bántani fog a dolog, és ha nem elég egyértelmű a helyzet, akkor esetleg hiú ábrándokba ringatja magát. Ezt most ne bántásnak vedd, csak hát egy szakítás mindig fájdalmas dolog, és az, hogy nem tudott várni az új kapcsolattal, az csak azt mutatja, hogy mennyire régóta nem volt bátorsága és ereje a szakításhoz Neki.
Ne csak magadban keresd a hibát, hogy mi nem volt elég jó.. igazából a viszonyulásokban a gond általában, az is lehet hiba, ha túl odaadó valaki, mert a másik elkényelmesedik, és felborul az egyensúly, persze ezek a dolgok mindig kapcsolat és emberfüggők.
-
#1304 sajna nem, Békéscsaba, bar jo itt is ,csak nincs porges. -
#1303 stratega-ztál? -
#1302 én vidéki vagyok
de fogadjunk Evil pesti
Amúgy akkor te egy talpraesett lány vagy.
Mondcsak tudsz főzni? :-)
Ja enis most diploma
te hol? -
#1300 a mosolygós manó jobban tetszik......... -
#1299 barátként is lehet találkozni emberek
nemcsak mindig a sex P
amúgy pestiek vagytok? -
#1297 ne vedd komolyan, en se lennek ra kepes, hogy azonnal egy masik kapcsolatba ugorjak, en is a szenvedes idoszakaban vagyok, bar nalunk en szakitottam vele. -
#1296 szia manócska
netet szerezzél
pasit lehert cserélni, de net csak egy van :-) -
#1294 Bingo. Holnap még több lesz. Holnapután... -
#1292 ...ja, nem erre gondoltam. A fórumokon akad azonnal egy jelentkező... #1285 :) -
#1291 Tessék. Az élet apró örömei. -
#1289 Olvastam róla, sex on pc :), szerencsére nem kell játék, hogy beinduljon. De csak jövőre jelenik meg úgy emléxem, majd jövő karácsonyra. :) -
#1288 Persze mindig rögtön akad egy önként jelentkező... -
#1286 hmmm, hája, azt kéne ... -
#1285 kicsit fiatalabb vagy ,de pont hozzam illenel :) -
#1284 Jön nemsoká ez az új "Singles" Sims-szerű valami. Azt vajon célzásnak venné? :P -
#1282 csakis a The Sims