18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1739 i'm so nemérdekel...:))))). azé csak tarsd nyitva a szemed te nagyonboldog :)) -
#1738 semmit, nem tud róla....
nagyduma...elég régóta ismerem...
na mindegy, a lényeg a lényeg...
I'M SO HAPPY :) -
#1737 nagy duma...az előző pasija vajon mit gondolt???? -
#1736 Abszolut bízok benne, régóta ismerem...tudom hoyg velem ilyet nem tenne meg. -
#1735 Csak vigyázz azzal a nővel, ha olyat megtesz, hogy van barátja és közben veled is kavar...ettől a kapcsolatból túl sok jót ne várj... bár ki tudja? Örökkön - örökké marhaság, év múlva gyűrű....ne is hallgass rám ;) -
#1734 úGY néz ki nekem nem kellett szombatihg várni :))))
I'M SO HAPPY :))) -
#1733 passzt ! -
BlackWolf #1732 ugyse fogok aludni de nektek mar kene -
#1731 jaja ahz lenne a legegyszerűbbb... átaludni ezt a pár napot :D -
#1730 :)) aludni kéne szombatig nem ? :) -
#1729 juj engem is... bazzegh multhétvgén megbeszélem csajjal hogy pénteken jöjjön el kortyolgatni erre megbetegszik... arcüreggyulladás.... na puff... mondom gyógyuljon meg... és így lett belőle szombat. HÁ BAZZ ALIG BÍROM KIVÁRNI !!! MEGESZ AZ UNALOM !!! a telefonon nézem a világórát hogy Fiji szigetén már péntek este van... de jó nekik -
#1728 csak az zavar hogy ma még csak péntek van :( -
#1727 hmmm... látom te is a foglalt nőkre hajtasz... :) ismerős amugy a szitu... na mindegy, sok sikert hozzá :) -
#1726 :))))
Köszike....
A lényeg hoyg barátja van a lánykan, régóta vagyunk így gyütt...és ma mondtam neki a telefonba hogy most dönteni kell...holnap megy hozzájuk a barátja....vagy szakít vele holnap (jah, vagyis az már ma) vagy velem szombaton.
President: sajnos neki a 18:40-es busszal mennie kell ezért ilyen korán....egyébként benne volt a pakliban hogy nálam alszik, de szerintem a telefonhívás után már erre kicsi az esély. -
BlackWolf #1725 ugyis en gyozok -
#1724 csssssssssszt :D aludj már ! :))) -
#1723 há nem ? :) saját gyártmány :) na bazzegh mi meg a fél 6os mozira megyünk... akkor majd vmi deftones zenét felzendítek az emlékedre fél 3 kor hogy adjon erőt :D -
BlackWolf #1722 match bácsi kicsit érthetöbben fejcsd ki mert ne lemaradtam az elozmenyekrol ha voltak egyaltalan -
#1721 Fél 3.... -
#1720 jo szöveg ez a go to cinema téma :)
nekem vagy go to picsába téma lesz vagy go to heaven -
#1719 te hánykor fogsz meetingelni ? hátha eccerre :))) -
#1718 jaja te nem jáccol amugy se ! -
#1717 OK, akkor én is szurkolok neked...átadom mentális energiáimat! Bár szerintem addig kimerülnek :) -
#1716 lányom, ez egy másik topic.... -
#1715 amugy szombat nálam is _NAGY_ nap lesz, ugyhogy nekem is szurkolni... go to cinema téma lesz :P -
BlackWolf #1714 enis szoritok bar ugyse birsz virrasztani szoval enfogok nyerni -
#1713 szorítok Match :))) -
#1712 Köszike!
Férfiasan félek :)
Na majd szombaton írok....vagynem...de az egyik biztos. -
#1711 én szorítok!
és sok sikert! :) -
#1710 nah, szombaton eldől lesz e az életemnek értelme.
Hogy lesz e normális szilveszterem....
Aki tud, szorítson nekem!
Ámen!
:) -
#1709 igaz nekem van barátnőm, de én is csak telefonon kívántam Neki boldog karit! mert hát nem lakunk együtt, szal a karit még én is a családdal töltöm! még 1 év, és együtt albérletbe költözünk 1 olyan városba, ahol van vedéglátós főiskola! :) már nagyon várom! :) -
#1708 -
#1707 Hat ahogy sejtettem, baromi nehez ez a nap, hogy nincs velem az ex, megol a szomorusag es ezen meg a csaladtagok sem tudnak segiteni.Aszem az eddigi legszarabb karacsonyomat konyvelhetem el. -
#1706 oké minden szomorú szivű legyen jövőre vidámszivű
én ezt kívánom
Boldog Karácsonyt -
#1705 Azt mar megtettem egy masik topicba, de itt kiemeltem azokat akik meg ugy voltak nemreg, hogy az idei karacsonyt a szerelmukkel toltik. en is -
donpedro #1704 Csatlakozom, illetve én azért a vidám szívűeknek is kellemes karácsonyt kívánok! -
#1703 Boldog karacsonyt kivanok minden szomoru szivunek, aki szivesen lenne az ex el eme gyonyoru unnepen. -
#1702 viszont neked is
és sok boldogságot a barinőddel
-
#1701 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánok minden fórumozónak! :) -
#1700 elég szomorú, hogy ilyen ember op itt