18477
Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
#1578 az enyém talán jobban illik ide: Szeretkezz, ne háborúzz.
És ezt lehet 2 fél között is érteni... -
#1576 ez jobban tetszik:
Always looking the bright side of life! -
#1575 így végigolvasva az utolsó 100-150 kommentet, az embernem sírni támad kedve... nekem jelenleg a sok negatív élmény miatt tök szar kedvem van... :(
vazze ez a világ néha túl kegyetlen az embernek... vagy az ember néha túl kegyetlen ebben a világban? mindenki döntse el maga...
csak 1 hippi idézettel tudom zárni kommentem:
"Make love, not war!" -
#1574 szia jobbulást -
#1573 megint egyetértünk
kár, hogy nem Leila hercegnő vagy P -
manóka #1572 Sziasztok, lelépek. Legközelebb hétfőn leszek netközelben, holnap megyek kontrollra. Remélem hétfőn már mehetek dolgozni! -
#1571 Kedves, érzelemmentes megnyilvánulásokat láthattunk egy "moderátortól". Csupa olyat ami mentes volt minden személyeskedéstől, nagyokoskodástól, macsó erőfitogtatástól...
Kár, hogy ez nem igaz.
Vagy ez csak flame volt?:)
Nagyon örülök, hogy nincs több ilyen, de ez az egy sok ide. -
manóka #1570 Köszönöm! :o) -
#1569 korrekt -
#1568 Ugyanma "gyerekek"!Nem kell ez ide, nem azert nyitottam ezt a topicot, hogy ki ki a maga igazat bizonygassa.Es ha mar atment a topic szakito topicca, tenyleg nem kene a masikat szapulni, amikor van itt eleg baj.Nekem is van az ex emmel es baromira nem arra vagyom, hogy mas altal nem latott korulmenyekrol velemenyt alkosson, hogy biztos en voltam a szemet.Mivel en oszinten leirtam az en esetemet, ezert nem feltetelezem, hogy valaki itt kamuzna.En elhiszem amit Manoka leirt, miert ketelkednek benne?
-
#1567 Ugyan kislány/nagylány, az én véleményemet aztán tényleg nem kell elfogadni! Isten ments! Én is csak egy vagyok itt a sok nagyokos közül... ;)
Na leléptem, tényleg béke, légy rossz, nagy boldogságot, szép karácsonyt, sok locsolót kívánok! :) -
#1566 oks akkor mond azt, hogy semmi közöd ehhez a sráchoz és neked is elhisszük -
#1565 Én vagyok homály, vagy kezded csúnyán összekeverni a dolgokat? :P
#1561-nek és a #1563-nak sem sok értelmét látom... -
manóka #1564 Szerintem senki nem fölényeskedett veled... nem tudok egyetlen "önjelölt bodyguard"-ról sem. Értetlenkedsz, hogy miért nem fogadják el a véleményedet, vagyis azt, hogy az általad állítólag nem ismert párom oldalán állsz. Ugyanakkor Te sem tudod elfogadni, ha vki nekem ad igazat.
Mert szerinted vagy ide kell állni, vagy oda. Könyörgöm! Nem kell egyik oldalra sem állni. Nem kértem ezt senkitől. Sem tőled, sem mástól. Egyszerűen leírtam a velem történteket-ahogyan én éltem meg-, és reagáltak rá. Ki így, ki úgy. Ennyi, és nem több. -
#1563 Aham megszólalt az álruhás királyfi......
De talán jobb lenne ha nem minket támadna, hanem elmondaná a strory-t az ő szemszögéből. -
#1562 Dehogy. Csak amint a békesség kedvéért dobni akartam a kérdést, azonnal beindult a fóumokon oly jól ismert lúzer HIÉNÁZÁS önjelölt bodyguardjaid jóvoltából. Velem itt egy szimpatizánsod se fölényeskedjen. Beszélgessetek inkább. -
#1561 én?
nemén irogatok más nevében -
manóka #1560 HA jól emléxem, megígérted, hogy többet egy betűt sem látok tőled. Most akkor mégis akarsz vitázni? -
manóka #1559 Nem RÁD vagyok dühös... -
#1558 Te meg aztán jó nagy kópé vagy... :D -
#1557 Dühös vagy? Földhöz is fogsz vágni valamit? Hmmmmmmmm :)
Ne gyaníts összeesküvést - mert nincs. Viszont büszke lehetsz magadra - lelkes kis rajongótábort állítottál itt magad köré. Ha az egész nem is, de a fél világ már körülötted forog. Fürdesz a népszerűségben... ;)
Sajnos kezd a dolog a kabaré felé hajlani. Szerintem inkább NEKTEK kéne kezet fogni - ha már ilyen nagy az egyetértés -, hátha komolyabban is összebarátkoztok. -
manóka #1556 Sajnos a martin által feltett kérdésekből pontosan ez látszik... nagyon dühös vagyok. -
#1555 itt nem oldalakról van szó
Martin ha tényléeg ezt tetted amit személy szerint nem hiszek akkor elég gyáva ...
-
#1554 Kislány, nagylány, tök egál - mondom, bocs, hogy beleszóltam, bocs, hogy nem a te oldaladon állok, tényleg nem ér ez többet. -
#1553 ... és tényleg!!! :D -
#1552 Nem is tudtam, hogy ennyire jóban vagyunk... -
manóka #1551 Nem kell nekem semmit sem ígérgetned. Úgy látszik, azt már nem viseled el, ha kontrázik vki a véleményedre...
Nem én kevertelek bele a dologba, ne felejtsd el. Nem hizsem, hogy rászolgálnék a "kislány" jelzőre. -
manóka #1550 Az a rossz,hogy pont engem gyanúsítanak hazudozással. Amikor ez az egyik emberi (rossz) tulajdonság, amiket leginkább elítélek...
Azért mert nem mutattam meg neki a teszt eredményét? Meg a kórházi zárójelentést? Akkor én már nem is mondok igazat? NEm érdemli meg, hogy lássa! Tudjátok mit reagált, amikor megírtam neki, hogy elvetéltem? SEMMIT!!! Még azt sem mondta, hogy sajnálom...
Martin a "gyors váltást" is félreértette.
"Hosszabb KOMOLY kapcsolat után rettenetesen nagyon nehéz párt találni, mer hihetetlen sok dolog ívódik bele az emberbe. Akinek ez mégis könnyen sikerül ott erős gondok vannak a megélt tartalommal; és ezért tartható erősen a fiatalember és a kedves új barátnője szar alaknak... hogy ők ezt nem érzik -meg hát azt se mi az a tisztesség ."
Ezt Tomsolo írta. Úgy látszik Ő megértette. Látod MArtin, ezért írtam, hogy kezet foghatsz a volt kedvesemmel... -
#1549 most már késő nagy fiú.... :) -
#1548 Kislány, szépen kérlek, mostantól hagyj ki engen ebből a dologból. Megígérem, egy betűt sem látsz tőlem többet ebben a témában! ;) -
#1547 Szerintem ne hibáztasd, ne csepüld Magad, az egész nem ér annyit, hogy tönkremenj! Ne gondolkodj soha azon, hogy vajon jól döntöttél-e! Nincs rossz döntés! -
manóka #1546 És bocsánat, hogyha egy kicsit nyers voltam. -
manóka #1545 Sziasztok!
Kaptam jót is, rosszat is.
Martin nagyon okosan írja a véleményét és sérelmezi, ha vki félreérti... Ha Martin visszaolvasta volna az általam leírtakat, talán nem lett volna ilyen nyers...
Soha nem írtam, hogy csak a párom tehet a dologról, sőt leginkább magamat hibáztattam, magamban kerestem a hibát. Őszintén leírtam, hogy a telefonba nézegetés nem volt szép dolog tőlem, de ha akkor nem teszem meg, ma is úgy élek, hogy a párom vmilyen szinten azért őrzi az emlékemet... tehát hazugságban.
A kisbabám létezéséről én is csak két hete tudok/tudtam. Miért nem mondtam meg neki? Mert nem akartam, hogy a baba miatt maradjon velem...
Őszintén megírtam, hogy odamentem cirkuszt csinálni a lakásra. A cirkusz szóban azt hiszem minden benne van. Bizony, földhöz vágtam egy csomó mindent, és mondtam azt is, hogy nem tudok így élni, hogy az az ember, akit a világon mindenkinél jobban szeretek, ennyire semmibe vesz, ennyire nem jelent neki semmit az együtt eltöltött időszak.
Martin nagyon felvilágosult, de nem ő az ex. A szavaiból viszont kitűnik, hogy privátozott vele.
Az őrületbe kergettem néhány nap alatt??? Na ne röhögtessük már egymást! Amíg én egyedül voltam/vagyok, döntést kellett hoznom egy abortuszról, aztán elvetéltem (ezt persze MArtin nem értheti, mert nem nő), ő vígan pezsgőzött P.M-mel, ráadásul azt a pezsgőt itták, ami a kedvencem, és mindig azt vettük, ha vmit ünnepeltünk.
Jó lenne, ha nem Martinon keresztül üzengetnél! -
#1544 "Amúgy amiket rólam gondolsz azokban tévedsz :-)
Az egyikben sajnos a másikban szerencsére :-)"
OK Breki33, biztos benéztem - bocsánat! -
#1543 >de a legrosszabb amit ilyenkor tehetsz ha nem akarsz >elszakadni töle
Ezzel egyetértek, főleg ha megse érdemli...
Viszont ugye ha nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek.....
Írta, hogy egyedül van ergo nem volt kinek elmondania.
Énis mentem már agyára ismerőseimnek ilyesmivel. -
K.András #1542 Én voltam,hagytak ott engem is és én is hagytam már ott lányt,ha te hagyod ott akkor álltalában van kivel vigasztalnod magad(ha valakiért hagytad ott),ha téged hagynak ott az igazán meg tud viselni,de a legrosszabb amit ilyenkor tehetsz ha nem akarsz elszakadni töle,tudom ez nem egyszerü dolog,mint lentebb irtam iszonyat rossz volt nekem is,de szerintem ezt egy bizalmas barátodnak tudod kibeszélni nem pedig egy forumon... -
#1541 ha ez neked cseszegetés
najó inkább nem mondok semmit... -
K.András #1539 Én 5 évet éltem együtt legutobbi barátnömmel és állandoan cseszegetett hogy csináljunk gyereket meg hogy vegyem el,ez miatt lett vége(még nem akartam) és nem mentem egy forumba se sirni...Az más kérdés hogy 5 év nagy idö és kb két honap szörnyü volt nélküle, utána már minden rendben volt. -
#1538 Irigylünk, mácsó. :D -
#1537 Sajna az elet adja a legnagyobb pofonokat, csak nehogy rajtad is csattanjon egy jokora tockos.