Tippek, trükkök a barátnő lelkivilágához, kapcsolatunk fenttartásához.
-
Hello manóka. Gondoltam nekidurálom magam, és ideborítok egy tízezer karakteres gondolatgolyót arról, hogy így "ismeretlenül" mit is gondolok a történetedről és kettőtök dolgáról, de úgy ötezer betű után úgy éreztem, inkább kitörlöm az egészet, mert túl személyes hangvételű lett, és azt hiszem a személyeskedést - ami esetleg megüti a "akaratlanul minősítő hangnemet" is - nem engedhetem meg veled szemben, így ismeretlenül.
Ezért csak egy pár mondat:
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a valóság az általad tálalt "megcsalt a szemét, pedig én korrekt voltam" veziótól merőben különböző, sokkal komplexebb. Arra is pénzt mernék betenni, hogy nem mondtál el minden olyan fontos eseményt, ami döntően befolyásolhat minket, topiktársaidat történeted megítélésében. Pont annyit mondtál csak el, ami téged az abszolút makulátlanul tiszta, sértett fél szerepébe helyez, és ezáltal feléd dönti a képzeletbeli mérleg serpenyőjét. (Ez a "kicsit hisztis vagyok" beismerés tudod mi - nesze semmi, fogd meg jól...)
Nekem már a "telefonban túkálás" is gyanús volt, de az "i"-re a pontot a "megjelenés a lakáson és ott komoly hisztériázás" ténye tette fel. Nem lepődnék meg, ha kiderülne, eseleg SOKKAL komolyabb hisztit is rendezhettél, talán csúnyán fenyegetőztél is; mi is szokott ilyenkor "klasszikus esetekben" történni: nyomozgatások, telefonálgatások, öngyilkossággal dobálózás, az új lány gyalázása (ami megjegyzem, a lehető legrosszabb húzás).
Összességében úgy érzem, pár nap alatt kvázi az őrületbe kergethetted a srácot. Ezzel a lehető legrosszabb dolgot cselekedted! Azt sem értem, a terhességed tényét miért nem közölted vele? Ha már a kellemetlen események beindulása előtt tudtad, hogy terhes vagy, miért nem osztottad meg vele az örömöt? Nem kellett volna ezt időben megbeszélni? Szerinted így, ebben a formában mennyire hihető (a srác fejével gondolkodva) a terhesség?? Mert én nem hinnék neked, ne is haragudj. A pozitív tesztet/orvosi leletet megmutattad neki? A vetélésed utáni kórházi leletet eljuttattad hozzá?
Mindezt miért? Mert - újra mondom, csak ÚGY ÉRZEM - képtelen vagy/voltál elfogadni, hogy ez a kapcsolat nem sikerült, nem jött össze, lefőtt a kávé, besz@rt, kihűlt - vége.
Most minden baj forrását az új lányban látod, minden haragod rá akarod zúdítani. Ez nem okos dolog. Senkire sincs ráírva ugyanis, hogy van valakije. Ő nem akart neked rosszat. Ő csak az új szerelmet/kapcsolatot látta ex-barátodban.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha megpróbálnád inkább hagyni a dolgot, valahogy túllépni rajta, mert a történet már így is elég ronda, és innen már csak csúnyább események, komolyabb sérülések történhetnek.
Mégegyszer: őszintén elnézésedet kérem, ha esetleg túl személyes voltam, de úgy éreztem, ha már külön megszólítottál, ennyi belefért.
(Megjegyzés: ne keress önigazolást ismeretlen fórumozók véleményében. Hiú ábránd, csalóka kép!)