4315
-
#459 ezek szerint én is lemaradtam valamiröl!zászlómenü???? -
#458 basszus,a c betüvel kezdödő szigeten vagyok,elkisértem oda egy kereskedöt,megkaptam a lóvét és nem tudok elmenni:(
kifagy nagyon ha elhagyom a szigetet,ötlet? -
antijedi #457 ugynézki valamiről mégis lemaradtál akkor :DDDD -
#456 mi van??? -
#455 Ja, ja. Egy új városmenü, zászlómenü stb.
-
antijedi #454 na ha 50es sebeseget tartana ako mar csak olyan 1óra 30-40 perc :D -
antijedi #453 bocs hogy iylen későn válaszoltam csak most keltem :D -
antijedi #452 56%, ha nem csöken a sebesség kb 2 óra -
#451 zene és menü?????? -
#450 Hát amikor én először a térképen léptem meg, nem jött az a zene és menü, mint amikor simán húzok el a hajók elől térkép módban. Egyébként tök jó, hogy a sajátra is lehet lőni ... :)
-
#449 a te hajód középen van -
Zorken #448 Ok, de a hajóm nem is választható a fenti listából, csak méregdrága hajók vannak ott, de egyiken sem tudom arepait kiválasztani, vagy én bénáztam el v.mit nagyon. -
#447 Jól látom ,hogy a pirates.bethsoft.com –on ráadásul semmiféle fórum nincs ,vagy csak én nem találom ? -
#446 nem marad ki, mert a térkép a video után van, én is úgy léptem meg -
#445 az thx:) -
#444 Én itt arra gondoltam, hogyha az elején simán térképen lépsz meg a Franciák elől, kimarad egy szál! -
#443 2DC 7es fájl ? Akkor itt:
http://free.x3.hu/morrowind/files/g-pc2.part07.rar -
#442 Az nem lehet, semmi gond vele -
#441 Tippek:
Ágyú gyolyók:
Normál gyolyó: hajótestet sebezi a legjobban
Kartács: Matrozók soraiban pusztít
Knippel: Vitorla lyukgató (különösen hasznos, ha menekeül az ellen és utól akarjuk érni, vagy ha mi húzzuk a belünket szebb vizekre)
Bomba: Mindent írt, ennek megfelelően az ára is borsos
Legtutibb üzleti csere érték: ebony (kivételt a hajók képeznek)
Ha idegen vizekre megyünk jobban járunk ha beszerezünk érvényes útlevelet (így nem baszogatnak a külömböző nemzetek a vizeiken): Letter of Marque
A skill pontok elosztása látványosan dobja ütőerőnket hála a %-os rendszernek. +1 skill a védelemre +5% jelent!
Fa és vászon mindig legyen a hajón +ba (jól jön a javításoknál)
Figyeljünk embereink moráljára (idő után fellógatnak ha nem szeretnek) elkerülés: Fizessük őket rendesen
Tartsunk hajó orvost...(nem hullanak anyira az emberek a csatákban)
Elsőtiszt kötelező: hajó foglalásokhoz (városokba lehet bérelni, néha bent vannak a taver-nyákba :)
Hajónk leggyorsabban félárbocra engedett vitorlákkal fordul
"F3" quick action gomb...helyzet függően müködik: pl: csatában ha közelkerülsz egy hajóhoz nem kell szöszölni a menüben a csáklyázást keresve. Vagy páldául a városokban ha beszélni akarsz valakivel (hasznos)
2-3 hajónál ne tarsunk többet..a legénység elviszi a pénzt.
-
#440 sirok ez is szar!! hibas a file amit lehuztam nem hiszem el:) -
#439 Sziasztok! van itt Bp-i azok kozul akik toljak a gamet? -
#438 Na kipróbálgattam minden nagyon frankó azt leszámítva ,hogy Redmond felső részébe bejutni már nem tudok mert amint benyitok az ajtón kifagy.
Esetleg hasznos 5lete valakinek (azon kívűl ,hogy töröljem le)? -
Sanca #437 Antijedi plz ird meg hany%-nal tartassz, es meg mennyi hatralevo idot ir ki, kosz. -
Sanca #436 Koszi. Igy mar majdnem teljes az 1. kep:)) -
Sanca #435 Kosz! -
#434 Az lehetséges, hogy kezdésnél az egyik 1000 aranyat a szekrényben hagytam????? -
#433 jó az, válaszd a javítást
kiválasztod a hajódat, és mehet a repair -
Zorken #432 A játék legelején az az egyik feladat hogy meg kell javitani a hajót a vihar okozta károk miatt.
De a shipyard-on csak vásárolni tudok, mert ha beszélek ott a faszikámmal akkor azt tudom mondani hogy javitani , vagy vegyek egy újat. Akkor most hogy a grízbe kell a hajójavitási feladatot megoldani? -
Sanca #431 Aki most toltott rolam az irjon ide, majd kesobb folytathatja. -
#430 Hát először mindenképpen kell egy kis kereskedelem mert úgy anékül ritkán tudsz venni új hajót másrészt meg a legénységnek is kell a havi pénz, szal kezdésképpen kell az árú busines. Nyitásként (hagyd a főszálat) olyan hajókat próbálj szerezni amiknek a rakterük nagy és viszonylag a sebességük is kielégítő. így talán hamar túl léphetsz a kerskedői mivolton és átlépve a jóval jövedelmezőbb hajó elfoglalásokba. Persze az az igazi pénz, amikor már városokat támadsz, de hát ahhoz kell 100óra tiszta játék idő mire betudsz szerezni (a város foglaláshoz szükséges, mert a városok kurva kemények szoktak lenni (többezer ember, erődök)) egy MAN-O-WAR 100 ágyus 1200 legénységes gyöngyszemet. Ability és skill tulajdonságok....hát amelik szimpibb, először azonban mindenképpen a saját tulajdonságaidat húzd, mert akkor van esélyed kisebb legénységgel is legyőzni egy nagyobb kategóriás hajót. Fontos, hogy ha a hajó javításra is teszel skill-t, akkor mindig legyen a raktérben vászon és fa mert ezek megléte nékül nem javítják a hajókat. Első tiszteket + ágyú mestereket stb. stb. a szigeteken tudsz felvenni és bizony azok a nagyon drága fickók 2000-3000 havi aranyat pofátlanul elkérnek. Már csak ezért is muszáj békés kereskedőre venni a figurát, mert úgy alaptőke nékül nem indul be az üzlet.
majd írok már egy tipp csokrot :D -
#429 TE vagy a kapitány :) -
#428 basszus elfoglaltam egy yachtot,átszálltam rá erre elkapot a vihar és benne egy kalózhajó,:((( -
#427 "Meg ilyen kapitany ami ugye kell azt honnan szerezzek"
Tavernákban beszélj emberekkel lesznek közöttük.
Azzal az 1700áasal én is találkoztam, nem tudom a jövőben milyen áron mozognak.
Saját párbaj talán akkor kell ha átmész a másik hajóra és ott összecsapsz a kapitánnyal sz'al szerintem gyúrj rá.
Átmenni elvileg úgy lehet, hogy odavitorlázol a másik hajó közelébe ( hasonló sebességen) és a funkicómenüből előhívod a 'megcsáklyáz' módot :o) -
Sanca #425 Jaj meg 1 kerdes jutott eszembe:) Ugye tradenel van a import export. Meg van a 3. feketekereskedelem vagy mi. Na az miben jo? -
#424 Aki Sen... nevű fizetős FTP-ről szedi(te) le a cuccot, ott javították már a 7. fájlt! Mostmár remdesen müxik minden! -
Bandeeka #423 Hali!
Hogyan tudok 1 ellenséges hajót elfoglalni? Azt olvastam vhol, hogy kell hozzá vmi ember. Azt a fickot hol tudom felvenni? Thx -
Sanca #422 Asszem antijedi mindjart befejezi a letoltest 1-2 oran belul azt johet a kovetkezo. Kinek kell meg? -
Sanca #420 Koszi szepen, ez sokat segitett. Forrest Tomee koszi neked is!
Mar csak az nem vilagos a sebesseg melletti ertek azmi?
Azt ma razombulok a gamere, szal kene 1 kis guide:)
Hogy lehet jol fejlodni? A kereskedelem annyira nem izgat, inkabb mas hajokat szereznek meg. Ilyenkor mire erdemes gyurni? Csak crew stats, vagy sajat parbajozas tulajdonsagok is? Meg ilyen kapitany ami ugye kell azt honnan szerezzek? - van alapbol vagy mi? Ja es volt 1 srac a kezdovarosba, aki 1700-ert arulta magat. Az mitol volt ilyen k*rva draga? Sry a sok kerdesert:) -
#419 Távcsövet be lehet configolni arra a billre amit akarsz. First nézetben veszi elő, de előtte fel kell venni az inventory-ból mint a többi cuccot.
Sajna a cabinba én sem tudom, hogy kell lemenni. ( lehet egyáltalán?) -
#418 Biztos lemaradtál valamiről, mert a Pirates-ben is volt főszál. Minden open-ended RPG-ben van főszál, csak nem kell követni.