4315
  • Kandurex
    Távcsővelni :) a fedélzeten lehet "ctrl" alap beállításban, persze ne várj tőle sokat az elején még elég gizda távcsővet lehet venni. Kabinba? Hát nem tom, akkora hajóm még nincs...:D
  • zoli80
    jóreggelt!távcsövet hogyan használjátok???hajózás közben nem mehetsz le a kabinodba???
  • Bandew
    Mekkora a bejárható terület?
  • Kandurex
    Tőtheted :)))
  • Jacek
    ott vaygok
  • Kandurex
    látlak, privibe duma!
  • Jacek
    nincs mar a 7-es file kulon neked? mert DC+ megvagy de csak iso van fonn:)
  • Jacek
    na a 7 nalam is szar Sanca tele van valaki mas?:)
  • Jacek
    elhuzni a retekbe magyarul:)
  • Bandew
    Meg kell lépni? Ez mit jelen?
  • Forrest Tomee
    Meg kell lépni. De egyébként 1000x írták le tegnap.
  • fucko
    Miutan a kezdoszigetrol elindulok es lemegy a videobejatszas hogy jonnek a franciak mit kell csinalni mer semmi sincs a quest bookban.
  • Titan
    Vajon ez a játék is honosítva lesz 1X?
  • Bandew
    Basszus most töltöm. Már qurvára kiváncsi vagyok. Biztos király.
    Amugy van benne akkor bejárható terület, mint a morrowindben?
  • Forrest Tomee
    Szóval nem zavar be a főszálba ha egy kicsit nem foglalkozom vele?
    Akkor jó. Anulu #362 hozzászólása zavart meg :o)
  • Kandurex
    Miért ne lehet ne szabadon jönni - menni...?
    Azt csinálsz amit akarsz, akor mész vissza a "főszálhoz" amikor akarsz. Mellék küldetések meg vannak dögivel :) Vágj bele a kereskedelmi busines-be, vagy kalóz melóba, menj kincses szigeteket keresni (szerez engedélyeket)...nincs meg kötve a kezed.

A fősztori száltól igaz, hogy nagyon nem lehet eltérni (sehogy :( ), ennek oka, hogy gyúrtak rá a készítők....
  • TopGun
    Koszi! olvastam! :((( valaszoltam is!
  • Kandurex
    választ ment
  • TopGun
    Olvasd el lecci a mailt amit kuldtem neked ok?
  • Kandurex
    igen itt vagyok....
  • Forrest Tomee
    Sancának még annyit, hogy a térképen az irányítás : w,s,a,d. Ezt nem láttam, hogy lehet valahol állítani.

Menteni csak akkor enged ha nem vagy 'akcióban'.
    Én arra lennék kíváncsi, hogy körülöttem a körben az ágyútöltés előtti kör az mi? Ami kék és sárga.

Szerintem nagyon elb*ták, hogy nem lehet szabadon jönni menni.( követni kell a sztorit) Csinálhattak volna egy 'Morrowindes'szabadságot, az alap megvolt hozzá. Ej-ej Bethesda nem kellett volna befeküdni a Disney-nek :o(
  • TopGun
    Hello! itt vagy meg? irtam Neked mailt!
  • Kandurex
    Phu Sanca, na akkor sorrendben:

Bárhol lehet menteni a bűvös gomb alap beállításban az "F1"

Szélirány a jobbfelső sarokban egy baszott nagy nyíl a kicsi fehér nyíl meg te vagy, na most ha mind ketten egyirányba néztek akkor van szélírány.

Viharban: #328

A térképről oda - vissza mozgás alapesetben a "space"
    Configold be az irányítást..."F1"

• antijedi
    bye
  • Sanca
    Hja. Na en mentem csicsi. By.
  • antijedi
    mellesleg ha csak 1 cd jön le az se gond hatha holnapra lesz valaki dc-n akiről gyorsan lejön :D ha nem ako marad ez és estére lentelssz :DDD
  • antijedi
    szerintem du 3-4 elött biztos nem kelek :DDD
  • Sanca
    Hat ha pl 11kor kelsz orulhecc ha lennlesz az 1. cd...
  • Sanca
    Na tultettem magam azon hogy nem lehet menteni. De a halyozasbol most sem ertek csomo mindent. Pl viharban ugye leeresztem az arbocokat, ekor hogyan kell forditani a hajot hogy a legkevesebb dmg-t kapja? Mer ugye van a szelsav kekkel meg sarkaval, es van az a nyil, ami talan a szeliranyok aranya vagy nem tom. Szal melyiket kell figyelembe venni es hogyan kell viszonyulnia a feherrel jelzett hajohoz. Meg a korterkep folott ugye a jobb oldali szam az a csomo vagy mi. De mi a bal?
    A masik problema meg az hogy atvaltok map nezetbe. Ekkor ALL a hajom, az ido pedig vmi iszonyu gyorsan telik. A tobbi hajo pedig mozog mint a vadallat. Ebben a nezetben total semmit nem tok csinalni, meg visszavaltani sem. Es ugye az ido muilasa miatt kb 20mp-n belul m*gbasz a vihar is.
  • antijedi
    azert neha rendesen lemegy 7-9k-ra..., na midn1 neha viszont felmegy 40re is, biztos másik mukso miatt van, remélem mire felkelek lent lessz :D
  • Sanca
    nincsmit:)
  • antijedi
    de az is eleg ha a netszolgaltatom bombazak le, vagy elvagjak a kebelekt, vagy oszeomlik a haz, vagy akar anyi is eleg hogy veletlen valaki itt a lakasban belerug a drotba :DDD
  • antijedi
    amugy az is lehet hogy jön a 13 bolygo es utkozik a foldel
    vagy pedig a gelerthegy belecsuszik a dunaba es tenyleg vilagvege
    vagy nem is kel atom, csak egy sima szönyegbombazas bp-n és nyekk :DD
  • antijedi
    nem persze, semmi baj
    tenyleg elege ingadozik, msot pl lement 10k-ra aztan meg fel 40re, na midn1 holnapra csak lejön :DD
    köszi szépen mégegyszer
  • Sanca
    Atombombat meg vilagveget kihagytad:)
    Ennyivel tudok feltolteni, ez kabeles konnekt, ezaltal eleg instabill. meg 10k-val szed 1 user, ahogy latom te meg 30-al. Szal 40k nem rossz sztem.
  • antijedi
    köcike, én kaptam is martam is :D
    ha nem lesz lelove en megalas nelkül tudom elvielg szedni akarmedig is (ha nincs aramszünet nem csap be a villam az ablakon, vagy hasonlo dolgok nem tortennek :D)
    kerdes: az normalis hogy csak 25/30 al jön vagy enyivel tud csak feltölteni (jó jó tudom ne legyek telhetetlen csak jo lene tudni hogy nalam van a gaz vagy ez igy normalis :D)
    szal köszike szépen!! :D
  • Sanca
    Van 1 par dolog amire nem jottem ra. Pl tengeren miert nem lehet menteni? Aztan honnan a f*szombol van a szalirany. Azt vagom hogy van a hajo helyzete, a kek es a sarga csig, de hogyan kell beallni? Meg a 2 szam az iranytu felett azmi? 1ik gondolom a sebesseg, de a masik? Meg nem lehet vhogy gyorsan kozlekedni szigetrol szigetre?
  • Sanca
    Na csinaltam 1 2 useres accot. Az 1ik slot ma foglalt. teljes cd-k vannak, isoban. Plz csak az kezdje el tolteni aki megallas nelkul le fogja szedni.
    ip: 193.110.61.221
    user: sd2
    pass: sd2
    Aki kapja marja:)
  • Sanca
    Kell meg neked a jatek?
  • antijedi
    pl gyere fel dc-re és oszd meg ezt a szart legalabb toled had szegyem :DDDD