4315
-
#417 Távcsővelni :) a fedélzeten lehet "ctrl" alap beállításban, persze ne várj tőle sokat az elején még elég gizda távcsővet lehet venni. Kabinba? Hát nem tom, akkora hajóm még nincs...:D -
#416 jóreggelt!távcsövet hogyan használjátok???hajózás közben nem mehetsz le a kabinodba??? -
#415 Mekkora a bejárható terület? -
#414 Tőtheted :))) -
#412 ott vaygok -
#410 látlak, privibe duma! -
#409 nincs mar a 7-es file kulon neked? mert DC+ megvagy de csak iso van fonn:) -
#407 na a 7 nalam is szar Sanca tele van valaki mas?:) -
#406 elhuzni a retekbe magyarul:) -
#405 Meg kell lépni? Ez mit jelen? -
#404 Meg kell lépni. De egyébként 1000x írták le tegnap. -
fucko #403 Miutan a kezdoszigetrol elindulok es lemegy a videobejatszas hogy jonnek a franciak mit kell csinalni mer semmi sincs a quest bookban. -
#402 Vajon ez a játék is honosítva lesz 1X? -
#400 Basszus most töltöm. Már qurvára kiváncsi vagyok. Biztos király.
Amugy van benne akkor bejárható terület, mint a morrowindben? -
#399 Szóval nem zavar be a főszálba ha egy kicsit nem foglalkozom vele?
Akkor jó. Anulu #362 hozzászólása zavart meg :o) -
#398 Miért ne lehet ne szabadon jönni - menni...?
Azt csinálsz amit akarsz, akor mész vissza a "főszálhoz" amikor akarsz. Mellék küldetések meg vannak dögivel :) Vágj bele a kereskedelmi busines-be, vagy kalóz melóba, menj kincses szigeteket keresni (szerez engedélyeket)...nincs meg kötve a kezed.
A fősztori száltól igaz, hogy nagyon nem lehet eltérni (sehogy :( ), ennek oka, hogy gyúrtak rá a készítők.... -
#397 Koszi! olvastam! :((( valaszoltam is! -
#396 választ ment -
#395 Olvasd el lecci a mailt amit kuldtem neked ok? -
#394 igen itt vagyok.... -
#393 Sancának még annyit, hogy a térképen az irányítás : w,s,a,d. Ezt nem láttam, hogy lehet valahol állítani.
Menteni csak akkor enged ha nem vagy 'akcióban'.
Én arra lennék kíváncsi, hogy körülöttem a körben az ágyútöltés előtti kör az mi? Ami kék és sárga.
Szerintem nagyon elb*ták, hogy nem lehet szabadon jönni menni.( követni kell a sztorit) Csinálhattak volna egy 'Morrowindes'szabadságot, az alap megvolt hozzá. Ej-ej Bethesda nem kellett volna befeküdni a Disney-nek :o( -
#392 Hello! itt vagy meg? irtam Neked mailt! -
#391 Phu Sanca, na akkor sorrendben:
Bárhol lehet menteni a bűvös gomb alap beállításban az "F1"
Szélirány a jobbfelső sarokban egy baszott nagy nyíl a kicsi fehér nyíl meg te vagy, na most ha mind ketten egyirányba néztek akkor van szélírány.
Viharban: #328
A térképről oda - vissza mozgás alapesetben a "space"
Configold be az irányítást..."F1"
-
antijedi #390 bye -
Sanca #389 Hja. Na en mentem csicsi. By. -
antijedi #388 mellesleg ha csak 1 cd jön le az se gond hatha holnapra lesz valaki dc-n akiről gyorsan lejön :D ha nem ako marad ez és estére lentelssz :DDD -
antijedi #387 szerintem du 3-4 elött biztos nem kelek :DDD -
Sanca #386 Hat ha pl 11kor kelsz orulhecc ha lennlesz az 1. cd... -
Sanca #385 Na tultettem magam azon hogy nem lehet menteni. De a halyozasbol most sem ertek csomo mindent. Pl viharban ugye leeresztem az arbocokat, ekor hogyan kell forditani a hajot hogy a legkevesebb dmg-t kapja? Mer ugye van a szelsav kekkel meg sarkaval, es van az a nyil, ami talan a szeliranyok aranya vagy nem tom. Szal melyiket kell figyelembe venni es hogyan kell viszonyulnia a feherrel jelzett hajohoz. Meg a korterkep folott ugye a jobb oldali szam az a csomo vagy mi. De mi a bal?
A masik problema meg az hogy atvaltok map nezetbe. Ekkor ALL a hajom, az ido pedig vmi iszonyu gyorsan telik. A tobbi hajo pedig mozog mint a vadallat. Ebben a nezetben total semmit nem tok csinalni, meg visszavaltani sem. Es ugye az ido muilasa miatt kb 20mp-n belul m*gbasz a vihar is. -
antijedi #384 azert neha rendesen lemegy 7-9k-ra..., na midn1 neha viszont felmegy 40re is, biztos másik mukso miatt van, remélem mire felkelek lent lessz :D -
Sanca #383 nincsmit:) -
antijedi #382 de az is eleg ha a netszolgaltatom bombazak le, vagy elvagjak a kebelekt, vagy oszeomlik a haz, vagy akar anyi is eleg hogy veletlen valaki itt a lakasban belerug a drotba :DDD -
antijedi #381 amugy az is lehet hogy jön a 13 bolygo es utkozik a foldel
vagy pedig a gelerthegy belecsuszik a dunaba es tenyleg vilagvege
vagy nem is kel atom, csak egy sima szönyegbombazas bp-n és nyekk :DD -
antijedi #380 nem persze, semmi baj
tenyleg elege ingadozik, msot pl lement 10k-ra aztan meg fel 40re, na midn1 holnapra csak lejön :DD
köszi szépen mégegyszer -
Sanca #379 Atombombat meg vilagveget kihagytad:)
Ennyivel tudok feltolteni, ez kabeles konnekt, ezaltal eleg instabill. meg 10k-val szed 1 user, ahogy latom te meg 30-al. Szal 40k nem rossz sztem. -
antijedi #378 köcike, én kaptam is martam is :D
ha nem lesz lelove en megalas nelkül tudom elvielg szedni akarmedig is (ha nincs aramszünet nem csap be a villam az ablakon, vagy hasonlo dolgok nem tortennek :D)
kerdes: az normalis hogy csak 25/30 al jön vagy enyivel tud csak feltölteni (jó jó tudom ne legyek telhetetlen csak jo lene tudni hogy nalam van a gaz vagy ez igy normalis :D)
szal köszike szépen!! :D -
Sanca #377 Van 1 par dolog amire nem jottem ra. Pl tengeren miert nem lehet menteni? Aztan honnan a f*szombol van a szalirany. Azt vagom hogy van a hajo helyzete, a kek es a sarga csig, de hogyan kell beallni? Meg a 2 szam az iranytu felett azmi? 1ik gondolom a sebesseg, de a masik? Meg nem lehet vhogy gyorsan kozlekedni szigetrol szigetre? -
Sanca #376 Na csinaltam 1 2 useres accot. Az 1ik slot ma foglalt. teljes cd-k vannak, isoban. Plz csak az kezdje el tolteni aki megallas nelkul le fogja szedni.
ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2
Aki kapja marja:) -
Sanca #375 Kell meg neked a jatek? -
antijedi #374 pl gyere fel dc-re és oszd meg ezt a szart legalabb toled had szegyem :DDDD