4315
-
#674 nem érdekes, félelmetes...bocs -
#673 csodálkotam is erősen, hamar meg lett volna a 400 fős galleon... nekem most van vagy 40k...és folyamatosan üzletelek, rabolok, fosztogatok...szal haladok, + tovább gombolyítottam a fő szálat...kezd érdekes lenni- -
#672 sehol nincs semmiféle ágyugolyo sem:( -
#671 asszem ez valamiféle bug sajna,most meg 74653424 pénzem van:( -
#670 van több fajta ágyú is :)))
nem tom miért nem üzleteltek. én vettem csokit db 5 arany volt...lehajókáztam oxbay-ba átvették 16-ér. 3X-os haszon 10k egy kör...hehe..na nézek már egy nagyobb rakodó terüt..fel akarom tornászni 1 kör min. 30-40k nyereség és elégedett leszek. +ba jön a hajó bizniszből a lové... -
Dns5000 #669 ja es ki vette meg?:) -
Dns5000 #668 hu bazz, eleg draga csaj volt ha annyit adtak erte :P -
#667 most meg az a szopacs hogy sehol nem tudok ágyugolyot venni a buzi nagy hajómba:( -
#666 valami értelmetlen kártyajátékon:)
két klikkelés volt,egy kocsmában futottam össze a csavoval.eladtam a csajt lehet hogy onnan van a pénz:) -
Dns5000 #665 hogy nyerted a csajt? -
#664 cheatelsz, vagy hogy a francba lettél ilyen gazdag? :D -
#663 Valaki plíz segíccsen: #651 -
#662 vaze nyertem a csaj mellé 146000-et:))))
vettem egy galleont belöle,400emberrel:)) -
antijedi #661 azt honét lehet tudni hogy ami a térképen egy kis hajó abban a "csapatban" hány hajó van???
mert amig nem akartam senkivel találkozni mindig 1-1 hajok jötek msot meg barkivel tevedek össze 2-3-4 hajok jonnek :/
szal nicns valami mod hogy már a térképen lásam kibe érdemes belekötni? -
#660 na bakker,nyertem egy csavotol egy csajt,fogolyként szerepel a passangersnél,asszem el lehet adni:))))) -
Dns5000 #659 vegyel gyors hajot, vagy lodd szet a vitorlait megfelelo loszerrel -
#658 már tudnék venni bazi nagy hadihajót,200000-ért:) -
#657 most nagy a dilemma,eladgyam vagy megtartsam?kevés a lóvé,a tartozást is meg kéne adni de két hajó azért zúzosabb,hmm.. -
#656 én most foglaltam el egy yachtot ugy hogy szarrá löttem a vitorláit és utána átmentem és leirtottam a legénységet,könnyü volt:) -
antijedi #655 nekem simán emt, gyors halyoval könyebb
szal: fogot a vitorlaszagatot és egy fél órát azal töltesz hogy gyk ne legyen vitorlája, és ekkor szépen melékocogsz s bal fent megjelenik a csákja ikon eklo vagy space vagy enbter és kiválasztod a menüből :D -
#653 D a hajókat hogyan foglalod el? Most löttem ripityára egy kalózhajót. De nem tudtam soha megközelíteni úgy, hogy elfoglaljam. -
#652 Csak vicböl megkérdem, hogy ma van-e FTP. -
#651 Nektek is van olyan ha a warecenterről töltötök, hogy néha leáll a töltés. Flashgettel töltök és valamikor az összes fájl mellet x jelenik meg. Ha ilyenkor megpróbálom megnyitni a wc oldalát azt se tudja (nem jeleníthető meg). Remélem ez nem csak nálam van. (a net jó, csak az oldal nem) -
#650 Ja bekapcsoltam. -
#648 volt 6rugóm:),lenyomtam egy hajót,eladtam a sajátomat,és vettem fel 9000e kölcsönt.mielőtt eladod a hajót adj el mindent szerintenm róla mert asszem ugyanannyit adnak érte. -
#647 Neked akkor más bajod van! Safe mod be van kapcsolva? -
#646 az nforce forumon olvastam -
#645 Na kipróbáltam én is az új hajó vásárlást ,de centire ugyanott lefagy.
I.C.ram légyszi áruld el a fórum címet ahol ezt olvastad. THX ! -
#644 Azt vágom, de ez mekkora faszság, hogy csak a szaros angolokkal lehet jóban lenni! Sokkal jobban örülnék, ha szabadúszó lehetnék! -
#643 hogy zsákmányoltad? Mert én nem tudok elég közel menni, hogy megcsáklyázzam! Állandóan távolodik! -
radical #642 Franciákkal nehezen lehetsz szerintem haverságban mivel te angol vagy...
Mit kell csinálni viharban hogy ne süllyedjek el? Hogyan kell kereskedni? Mi az a contraband? Ha azt viszek egy szigetre ami az importjánál van akkor azzal jól keresek? És érdemes olyan terméket megvenni ami az adott szigeten export alatt szerpel? -
#641 Honnan szereztél rá zsugát??? -
#640 nem tudom,a franciák engem is lönek sajna. -
#639 na megvettem az elsö hajomat 30000ért,király,szarrá lövöm a kalózokat:) -
#638 Én a Barque-val megyek. De kéne zsozsó! hogy lehet a franciákkal haverságban lenni? Úgyhogy elkezdem lőni az angol kutyák hajóját? -
#637 megvan az elsö zsákmányolt hajóóm:)
ki milyen hajóra ruházott be? -
#636 Sikerult, m;gegyszer k0sz -
#634 kipróbálom, kösz -
#633 a wc-ről van... -
emberke #632 Nincs semmi hiba:nyísd meg szerkesztővel a cue fájlt.
Akkor ezt kell látnod:
FILE "G-PC1.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
Na most nálad egy rossz elérési útvonal van megadva. Csak annyi a dolgot hogy töröld a FILE után lévö pl "d:\" és akkor már olvasni fogja a nero!