4315
  • Kandurex
    nem érdekes, félelmetes...bocs
  • Kandurex
    csodálkotam is erősen, hamar meg lett volna a 400 fős galleon... nekem most van vagy 40k...és folyamatosan üzletelek, rabolok, fosztogatok...szal haladok, + tovább gombolyítottam a fő szálat...kezd érdekes lenni-
  • zoli80
    sehol nincs semmiféle ágyugolyo sem:(
  • zoli80
    asszem ez valamiféle bug sajna,most meg 74653424 pénzem van:(
  • Kandurex
    van több fajta ágyú is :)))
    nem tom miért nem üzleteltek. én vettem csokit db 5 arany volt...lehajókáztam oxbay-ba átvették 16-ér. 3X-os haszon 10k egy kör...hehe..na nézek már egy nagyobb rakodó terüt..fel akarom tornászni 1 kör min. 30-40k nyereség és elégedett leszek. +ba jön a hajó bizniszből a lové...
  • Dns5000
    ja es ki vette meg?:)
  • Dns5000
    hu bazz, eleg draga csaj volt ha annyit adtak erte :P
  • zoli80
    most meg az a szopacs hogy sehol nem tudok ágyugolyot venni a buzi nagy hajómba:(
  • zoli80
    valami értelmetlen kártyajátékon:)
    két klikkelés volt,egy kocsmában futottam össze a csavoval.eladtam a csajt lehet hogy onnan van a pénz:)
  • Dns5000
    hogy nyerted a csajt?
  • I.C.ram
    cheatelsz, vagy hogy a francba lettél ilyen gazdag? :D
  • Bandew
    Valaki plíz segíccsen: #651
  • zoli80
    vaze nyertem a csaj mellé 146000-et:))))
    vettem egy galleont belöle,400emberrel:))
  • antijedi
    azt honét lehet tudni hogy ami a térképen egy kis hajó abban a "csapatban" hány hajó van???
    mert amig nem akartam senkivel találkozni mindig 1-1 hajok jötek msot meg barkivel tevedek össze 2-3-4 hajok jonnek :/
    szal nicns valami mod hogy már a térképen lásam kibe érdemes belekötni?
  • zoli80
    na bakker,nyertem egy csavotol egy csajt,fogolyként szerepel a passangersnél,asszem el lehet adni:)))))
  • Dns5000
    vegyel gyors hajot, vagy lodd szet a vitorlait megfelelo loszerrel
  • zoli80
    már tudnék venni bazi nagy hadihajót,200000-ért:)
  • zoli80
    most nagy a dilemma,eladgyam vagy megtartsam?kevés a lóvé,a tartozást is meg kéne adni de két hajó azért zúzosabb,hmm..
  • zoli80
    én most foglaltam el egy yachtot ugy hogy szarrá löttem a vitorláit és utána átmentem és leirtottam a legénységet,könnyü volt:)
  • antijedi
    nekem simán emt, gyors halyoval könyebb
    szal: fogot a vitorlaszagatot és egy fél órát azal töltesz hogy gyk ne legyen vitorlája, és ekkor szépen melékocogsz s bal fent megjelenik a csákja ikon eklo vagy space vagy enbter és kiválasztod a menüből :D
  • I.C.ram
    D a hajókat hogyan foglalod el? Most löttem ripityára egy kalózhajót. De nem tudtam soha megközelíteni úgy, hogy elfoglaljam.
  • Hmuda
    Csak vicböl megkérdem, hogy ma van-e FTP.
  • Bandew
    Nektek is van olyan ha a warecenterről töltötök, hogy néha leáll a töltés. Flashgettel töltök és valamikor az összes fájl mellet x jelenik meg. Ha ilyenkor megpróbálom megnyitni a wc oldalát azt se tudja (nem jeleníthető meg). Remélem ez nem csak nálam van. (a net jó, csak az oldal nem)
  • CS@
    Ja bekapcsoltam.
  • zoli80
    volt 6rugóm:),lenyomtam egy hajót,eladtam a sajátomat,és vettem fel 9000e kölcsönt.mielőtt eladod a hajót adj el mindent szerintenm róla mert asszem ugyanannyit adnak érte.
  • I.C.ram
    Neked akkor más bajod van! Safe mod be van kapcsolva?
  • I.C.ram
    az nforce forumon olvastam
  • CS@
    Na kipróbáltam én is az új hajó vásárlást ,de centire ugyanott lefagy.
    I.C.ram légyszi áruld el a fórum címet ahol ezt olvastad. THX !
  • I.C.ram
    Azt vágom, de ez mekkora faszság, hogy csak a szaros angolokkal lehet jóban lenni! Sokkal jobban örülnék, ha szabadúszó lehetnék!
  • I.C.ram
    hogy zsákmányoltad? Mert én nem tudok elég közel menni, hogy megcsáklyázzam! Állandóan távolodik!
  • radical
    Franciákkal nehezen lehetsz szerintem haverságban mivel te angol vagy...
    Mit kell csinálni viharban hogy ne süllyedjek el? Hogyan kell kereskedni? Mi az a contraband? Ha azt viszek egy szigetre ami az importjánál van akkor azzal jól keresek? És érdemes olyan terméket megvenni ami az adott szigeten export alatt szerpel?
  • I.C.ram
    Honnan szereztél rá zsugát???
  • zoli80
    nem tudom,a franciák engem is lönek sajna.
  • zoli80
    na megvettem az elsö hajomat 30000ért,király,szarrá lövöm a kalózokat:)
  • I.C.ram
    Én a Barque-val megyek. De kéne zsozsó! hogy lehet a franciákkal haverságban lenni? Úgyhogy elkezdem lőni az angol kutyák hajóját?
  • zoli80
    megvan az elsö zsákmányolt hajóóm:)
    ki milyen hajóra ruházott be?
  • Faterx
    Sikerult, m;gegyszer k0sz
  • Faterx
    kipróbálom, kösz
  • Faterx
    a wc-ről van...
  • emberke
    Nincs semmi hiba:nyísd meg szerkesztővel a cue fájlt.
    Akkor ezt kell látnod:
    FILE "G-PC1.BIN" BINARY
    TRACK 01 MODE1/2352
    INDEX 01 00:00:00
    Na most nálad egy rossz elérési útvonal van megadva. Csak annyi a dolgot hogy töröld a FILE után lévö pl "d:\" és akkor már olvasni fogja a nero!