4315
  • I.C.ram
    Mit lámázol itt embereket, ha te is csak faszságot tudsz mondani?
  • I.C.ram
    Kölcsönből! Kölcsönt kell felvenni! Minden szigeten van loanshark.
  • Kandurex
    nincs, ha ilyesmit forgaszt a fejedbe, hogy csinálsz, szólj majd, éppen egy leírás-végigjátszást exkábálok hozzá
  • radical
    Van már magyar fansite?
  • CS@
    Miből vegyek új hajót mikor én még a kormányzóhoz se tudok bejutni a kezdeti lóvémból (Kb600) tudok egy hónapot hajózni oszt felkerülök az árbócra.
    Légyszi ha meg van még ,írd meg a fórum címet (nézegetném azt is időnként).THX!
  • CS@
    Nekem ez előtt ,Redmondba kikötök kiszálok felmegyek a lépcsőn de a kapun már nem tudok bemenni amint megérintem fagyi van.
  • Kandurex
    Figyelj sámán ez a játék marha jó...ne csodálkozz ha egy kicsit már idegesek a fiúk. Én is ordítanák mint a sakál ha ez a frankó kis game össze-visza fagyogatna...meg kockáztatom: ebben az évben ez a legjobb (bár a gta se vót rossz :))
  • Shaman
    Hmmm ezt mi alapján írtad? Én bántottalak eccer is? Mondtam rád bármi sértöt?
    Nem tom miért kell ennyire bunkónak lenni.
  • Kandurex
    Na akinek olyan problémája van ,hogy hogyan kell csákjázni , akkor hogy hogyan láttom az ellenfél paramétereit (egyébként használd a távcsövet) stb. stb. olvasgason vissza minden le van írva...koptattam érte eleget a billyentyűt
  • Kandurex
    Hát nem tom én felvettem a 3 rúpót a kormányzótol és utána visza mentem oxby-a még intézni a dolgokat, most neketek amugy hol fagy? Ezek után v. ez előtt. Hogyan oldottátok meg az info szerzést?
  • I.C.ram
    Közelmész hozzá, és akkor megjelenik asszem balfent egy ikon, na akkor nyomsz egy spacet vagy entert.
  • I.C.ram
    Na megvan a megoldás a fagyásra!!!! Sajnos elég költséges mivel venni kell egy új hajót és lecserléni a Victory-t, ezekután elvileg nem fog fagyni. (ezt egy külföldi csákó mondta egy forumon, és neki működött)
  • fucko
    Hogy lehet megcsaklyazni egy hajot?Nincs kedvem kibogaraszni az eddigiekbol ,aki tudja irja man le legyen szives.
  • Titan
    Szerintem, ahogy észrevettem, a bal oldali a szélerősség, a jobb oldali + a sebességed...
  • Titan
    Ha, erről van szó, akkor Én is tudok 1 megoldást!
    Csak a legegyszerűbbeket sorolom:
    1. Fogsz egy 9-es fúrót és átfúrod vele a CPU-t, (vigyázva, hogy a hűtő ventinlátorokat ne sértsd meg!)Majd ebbe a lukba fűzz be egy cipőfűzőt és kösd a nyakadba. Ha nincs otthon cipőfűződ, akkor a szilveszterről megmaradt petárdát dugd bele és gyújtsd meg.
    2. A billentyű zsinorját dugd be a hangkártyába, a hangszórókat a videókimenetbe és a monitort a billentyűzet helyére! Az egér csatlakozását ne piszkáld, mert könnyen összeakadhat a mikrohullámú sütő világításával, és akkor nem fog folyni a csapból a víz!!!
    Ha valakit még érdekelnek a PC tuning ötleteim házilag, otthon, egyszerűen, kézenállva, az szóljon..
    Hahh....hülyeségeket én is tudok beszélni!
  • I.C.ram
    Hagyd a szerencsétlent... kis senki...
  • antijedi
    ja amugy nekem is az lene a kérdésem hogy hajózásnál a 2 számbol melyik mit jelent mert azt nagyon nem vágom :D
  • antijedi
    figy szerinted az normális dolog ha egy kártyát ami ugy jo ahogy van mert ugy találták ki mindenel megy ami létezik te mint főlúzer fogod és öszeforsztgatod (mert mint tugyuk azok a mérnökök akik kitalálátk hogy enek igy kell leni mind hülyék... :D) az normális dolog?? :D
  • I.C.ram
    Na kussoljál mostmár humor herold... unalmas vagy.
  • Shaman
    Amihez nem értessz,ne szójj bele. Összebarmolás hahh....
    Gyertek el Shaman barkácsüzletébe,s lássatok csodát.Hangkártyától procin keresztül videjókártyáig mindent barkácsolok.
  • antijedi
    szvsz szerintem egy barom az aki egy db játékért öszebarmol egy hangkártyát ami addig tökéletesen ment :DD
  • antijedi
    hjangot direkt néztem recsegni nekem is recsent néha elejen safe modban ugyan olyan a hang semi valtozas nicsn a gameban csak nem recseg :D
    szl az gyk szeirntem nem is safe mode hanem csak egy alternativ hangconfig :D
  • zoli80
    a hang oké safeben,és hülye rakomány nélkül el tudtam hagyni a szigetet
  • I.C.ram
    sajnos így is kifagy, de a hang legalább megjavul!
  • I.C.ram
    HAHAHA! Kurva vicces volt...

Egyébként megvan egy alternatív megoldás: Safe modot mekell kapcsolni a configurációban, így elvileg jól fog menni a hang is, és semmi minőségi változás nem lesz minuszban. Ezt az infót antijedi mondta, szal neki köszönjétek, ha bejön.
  • Shaman
    Na íme a megoldás: Fogod kiveszed a hangkártyádat a gépböl,s a 2. IC-n a 4. lábat összeforrasztod a 7. lábbal.Máris megjavul.
  • Bandew
    És mi a baj a hanggal?
  • zoli80
    én kipakoltam de asszem egyszer ugy is beszart.
  • zoli80
    de masnak meg megy:)
  • zoli80
    jaja erre én is gondoltam:)
  • I.C.ram
    Na rájöttem mi a hiba! :( Üreshajóval gond nélkül lehet menni, de ahogy megpakoltam Sailclothtal, akkor kifagy! :(
  • Titan
    Biztos olyan egyszerű, hogy az elmondása is bonyolult...:)
  • zoli80
    shaman vaze mondd!!!
  • zoli80
    nálam a hangnál alapbol beállitja a safe modot,hakikapcsolom akkor serceg.
  • Titan
    NA?
  • zoli80
    nyomjad már!!!!!
  • I.C.ram
    Na? Mondd te nagyokos
  • Titan
    Nálam az utóbbi integrált hang van és tökkéletesen megy...
  • Shaman
    Hehe lámák!!!
    Ennyire nem érteni hozzá! Olyan iszonyat eccerü,hogy mi a probléma...
  • Titan
    Hali skacok!

Csak úgy izzik a topik!:)
    20-dik nekifutásra túléltem egy tornádót és elsülyeztettem rögtön az elején egy kalózhajót!
    Már majdnek kikötöttem, de egyszercsak menet közben elsűlyedt a hajóm! :DD
    A kalózhajókat nem lehet elfoglalni?
    Honnan tudom meg, hogy az ellenséges hajó, milyen paraméterekkel rendelkezik? Mennyi HP-je van még?
    A szigeteket nem láthatom egyszerre mindet, mert olyan idegesítő, hogy keresgetni kell a kívánt szigetet...

Nálam is XP alatt müxik és nem fagy (eddig még)