4315
-
Sanca #631 En most abbol elek hogy lehuzom a kalozok hajojait. 2 ora altt megkeresek 50k-t... -
#630 1. cd rar jó, 51 file
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó -
#629 a legtöbb lé nekem 4200 volt,mostanság 2000,900 -
#628 ???/ -
#627 rengeteg küldi van de az a lé szarra sem elég:( -
#626 én sem tudtam:) -
antijedi #625 akor te miből élsz meg? mert az adig ok hogy egy manust elfuvaroztam redmondba és kaptam érte valami 4200 aranyat de más küldit nem sokat találam... -
Sanca #624 Na vegre a jo kurva eletbe, basszameg. RAJOTTEM! Hogy ez azert mekkora faszag bazmeg, 4 oraba tellet, es veletlen makoltam be.
Szal nagy elkeseredesembe kiprobaltam kell-e fizetni havit a passangerre valt elsotisztnek. Nem kell.
Ezutan nem is tudom hogy meg utoljara hulyultem a gombokkal, es OSSZEJOTT! Szal ha passangerbol vissza akarod csinalni a elsotiszted, akkor: Van ugye az aktivalas gomb. Ezzel klikk a 3 ures kepre melletted, es utana pedig klikk a passangerre. Es a gep viszsaalitja elsotisztte. Szal igy kell, ez azert faszsag, csak 4 orat szenvedtem vele., pedig alap dolog.
Aki meg ezt tudta, csak nem arulta el annak: -
#623 ti miböl csinaltok pénzt???? -
#622 mindegyik rar? -
#621 nomeg csak egy helyen lehet eladni de ott engem seggbelöttek de nagyon az erödböl. -
#620 Szasztok
1. cd rar jó, 51 file
néróval cue megnyit, aszongya a bint nem tudja
megnyitni. Mi a hiba?
Isobusterrel kicsomagolva és felírva setup kb a közepénél fatális error.
A 2. cd kész, jó -
#619 Ja. :( Szinten em lehet megélni a kereskedésből az elején. :( -
antijedi #618 hmm ez a kereskedés tényleg kázos... megnéztem ebony-t hát 7100 körüli pénzem volt, vetem amenyit tudtam ott ahol exportálják
eladtam ott ahol importálják mindet és lett 7500-am..., hát nem valami nagy üzlet ez... -
#617 Ok lejött az 1cd. Már csak a 2-est kell kivárni. -
#616 Egész faxa, ISO pillanatába még csak 40 hozzászólás 1 nappal rá meg már 615...:) -
Braveheart #615 Vannak benne olyan mapok, amiken sima csaták vannak? Le akarom szedni! Honnét is lehet? -
#614 én még mindig kurva csóró vagyok,se uj hajo,se semmi:( -
#613 honnan hova? -
Sanca #612 De nekem igazan segithetne ma vki:((( -
Sanca #611 Csak nagyobb mercsant skillel eri meg uzletelni vele. Legjobb a sandal es az eboni. -
#610 Ezt kereskedés nem értem! vittem Douwasenbe Sailclothot, amit elvileg importál Redmondból (itt exportálják) de ugyanannyiért tudtam csak eladni, mitn amennyiért vettem! Contraband az mi? -
#609 erről van szó! :D -
#608 ini fájlt állítgattam. -
#605 -
#604 Fracnba! feltöltöm máshova! -
Ez lol :DDDD -
#602 Én 1280*1024*32-ben nyomom és gond nélkül fut a hang is... AMD XP 2400+ -
Sanca #601 Hat enis 1024-ben jacom, es csak 2000+ procival. De nalam jo a hang:) -
radical #600 Na rájöttem. 1024-ben játszottam, akkor akadt a hang, levettem 800x600-ra és nem akad. 3gigás procival azért ez gáááz. -
Sanca #598 Sry hogy meg1x leirom, de 1xuen nem tok ezen tullepni es tovabbmenni:( Szal:
Szal ugye hajocsatazok, megszerzem a hajot, atteszem elsotisztemet kapitanynak a hajora. Azt megyek a varosba es adnam el a hajot. De ilynekor a kapitanyomat nem kapom vissza, hanem megjelenik passangerkent! Szal ez most mi? Mer nekem u.az a kapitany kene vissza elsotisztnek. Amugy ha meg passanger akkor kell fizetni bert neki? -
#596 HOL VAN DOUWASEN???? -
#595 nincs nagy térkép jpgben vagy hasonló, mint amilye na gothichoz is volt? -
radical #594 Mondjuk itt: http://support.bethsoft.com -
#593 Q! -
#592 Jobban teszed, ha behúzod a vitorlát vihar idején. :) -
radical #591 Egyéb ötlet? -
#590 kira -
#589 Végigjátszás írása folyamatban,.. -
#588 Próbáld meg itt.:-))))