4315
  • I.C.ram
    Na most uninstalláltam a DirectX-et most fogom újra felrakni! remélem megjavul ezzel.
  • I.C.ram
    Hangkártya tuti nem gond, mert én kettővel is próbáltam! SBLive és Integrált Avance 97-tel is. Mindkettőnél szarakodott a hang.
  • CS@
    Azért ha bármi előrelépést tapasztalsz légyszí írd ! THX!
  • zoli80
    probálok rájönni hogy mi az ok de én is ujraraktam mindent és még mindig szar:((
  • CS@
    Hoppá lehet ,hogy nem is tőlem kérdezted akkor szorry.
  • CS@
    SBlive
  • zoli80
    hangkártyád milyen?
  • CS@
    Nálam meg WinME van és azzal fagyik.
  • antijedi
    ja és mindig ez hogy enyivel több anyival több, mégis simán fut minden akor meg nem tökmindegy hogy a maradék ramot nem használja ki egyátalán vagy pont elég? :D
  • antijedi
    NfS -el nem jácok szal iylen problemam nicnsen :D
  • antijedi
    jó lehet kurvára igazadsvan de nekem megér enyizt hogy xp fele anyit nem fagy mint a régi szarok :DD
  • Kandurex
    Na, ja, mindkettő "nem az xp nem az xp...."

persze, persze....

ps:mondjuk soha nem értettem miért jó a usereknek a kétszer akkora ram igény és 20% többlet proc zabálás, ahelyett, hogy szépen két rendszert tartanának....egyik játék másik munka, kész.

ps2: nem szerettem az xp-t
  • Bandew
    Öcsém az elhangzottakból ez király game lehet. Csak olyan marha lassan jön le, hogy azt kész őrület kivárni.
    Na meg aztán a para, hogy nálam is szarakodni fog.
  • antijedi
    van hozá dxuninst progi külön de azt ne kérdezd honét lehet leszedni mert fogalmam sincs :D
  • I.C.ram
    Pont ez van nekem is!
  • I.C.ram
    Ja és a hang néha recseg! :( DirectX-et hogyan lehet uninstallni, mert nincs uninstallja.
  • I.C.ram
    Valaki pls segítsen! Akármit csinálok Redmondban (miután megkaptam a 3k aranyat a kormányzótól) és elakarom hagyni a térkép módban azonnal kifagy hibaüzenet nélkül!
  • antijedi
    szvsz nem hiszem hogy xp kavarna be, nekem még nem nagyon volt oylan game ami nem ment xp alatt :D
  • zoli80
    ja xpm van,lehet hogy ujrarakom a jatekot.
  • antijedi
    na lejött, köszi szépen :D
  • antijedi
    enyi hely kell ennek a szarnak? létezik hogy 2.5 giga nem elég?? :D
  • Kandurex
    Mitomén...nyomsz esetleg egy enter-t a kurzornyilakkal választasz...aztán megint enter...bexarok...
  • Kandurex
    XP?
  • CS@
    Azt olvastam ,hogy I.C.ram nak is hasonló problémája van.
    Engine.ini –ben szinte mindent kipróbáltam átirkálni ,de az eredmény mindig ugyanez.
    Sajna fogalmam sincs mitől van ez.
  • Jacek
    hat ne meg csak megneztem de brutal jol nez ki:)
  • zoli80
    mi a turó van a gépünkben ami nem tetszik neki???másnak teljesen oké.
    végre kijön egy fasza uj jatek és elkezd szarakodni:(
  • zoli80
    NOMEG A HANGOKKAL SEM STIMM NÁLAM VALAMI:(
    DE BASSZUS,EDDIG NEM FAGYOTT,MOST MEG HA TÉRKÉPRE KAPCSOLOK NYEKA:(
    MÉG VALAMI,MOST VETTEM ÉSZRE HOGY A TEXTURA RÉSZLETESSÉGE A MINIMUMON VOLT,ITT BALRA KELL HÚZNI NEM JOBBRA:)
  • CS@
    Meg tudlak érteni én még mindig nem jutottam be Redmond felső részébe pedig már vagy 30x prószáltam.
    Ami csak eszembe mindent kipróbáltam : mindenféle másik vindóz detonator, directx ,Sbdriverek csere ,de semmi.
  • zoli80
    ráérsz még.nálatok mér nem fagy?kurva ideges vagyok ám:(
  • Sanca
    Az gaz. En meg nem csinaltam effele kuldeteseket.
  • Sanca
    Spoiler!!!

Sajat tapasztalat szerint eleg jo kereskedes a kovetkezo:
    R betus szigeten megvenni a Linen-t 3 aranyert, eladni M betus szigeten 9-ert. Itt venni sandalt 9 aranyert, eladni R betus szigeten 26-ert. Es ez ugye 1 korforgas.
  • zoli80
    4200 pénzt,na sikerült eljönni a kurva szigetröl de most mas szigeten csinalja:(((
  • antijedi
    jah, de szeritnem 4re tuti lent lessz :D
  • Sanca
    Aha vagom. Latom most kicsit belassult, hiaba mar 15 ora van:)
  • Sanca
    Mennyi lovet kaptal?
  • Sanca
    Ja meg ugye minden varosban vannak tiltott aruk. Itt esetleg vannak olyan alvilagi emberek akik ezeket az arukad dragaert megveszik? Vagy ez csak annyit jelent hogy a store-ban nem jelenik meg a tiltott aru.
  • Sanca
    Na 2 dolog nem tiszta meg:) Ha hajot akarok venni, a hajok bal folso sarkaba 1 ertek jelenik meg. Ez mi? Mer sztem nem a hajok szama, mer pl az en hajomnal 7-es van, nekem meg ugye csak 1 hajom van.
    A masodik meg ugye lehet tobb hajoval menni 1xe? Most epp venni keszulok 1-et 19k-ert. Vagy inkabb foglaljak el 1et? Nehez elfoglalni? Mis kell 1 uj hajohoz? Kapitany es elsotiszt, vagy csak kapitany? Meg hogy mukszik ez a tobb hajos modszer. 1ut eveznek, vagy valtogatni kell oket es a masik kapitanyt is en iranyitom? Sry a sok kerdesert:D
  • antijedi
    jej ne baszd már el a játékot, majd csak a játék végén egy hónap mulva szabad felfedni a szigetek nevét adig akik adják a feladatot irják fela megoldást hogy lehesen majd elenőrizni kinek van a legtöbb találata :DDD
  • zoli80
    concenciao vagy mi a fene:)
  • antijedi
    ez király, játék a játékban, a szigetek kezdőbetüi alapján kell a forumak kitalálni egy egy ember mire gondol, aki a legtöbb megfelytést küldi be határidőn belül ajándékot kap!!! :DDDDDDDDD