4315
-
#35 Biztos? Mikor? Semmit nem hallottam pedig ez a 4-.dik legjobban várt játékom :( -
djcom #34 Már megjelent!
-
#33 Szóval mikor is jelenik meg? -
#32 Itt van a topic, csak nem ez lett a címe!
Moderátor! Ha a tulaj engedi, kéretik a topic címet "Pirates of the Caribbean"-ra átírni ... THX! -
NAGGGGYOOOON SZÉÉÉÉÉÉÉÉPPPPPPP LEEESSSSSSSSZ!
+ a többi képecske:
-
#28 akkoriban is ritkaság volt.... -
Harek #27 Hali
Nekem sajnos az Sea Dogs 1 -hez sem volt szerencsém. Szívesen kipróbálnám pedig, de sajnos már sehol nem találom a neten. Tud valaki még letöltési lehetőségről? A 2. rész előtt jól jönne.
Előre is THX
-
#26 -
#25 bítom=bízom -
#24 én bítom a Bethesdában, egyik kedvenc cégem -
#22 Én asszem 2x is végigtoltam az 1 -et! És egyetértek minden egyéb hajós cuccot agyonver minden téren. Annak idején a Pirates! -el napokig képes voltam játszani, volt hogy 24 órán át alvás nélkül!
Nekem mind1 ha megváltoztatták a nevét, lényeg az hogy egy fasza gámát gyártsanak. -
#21 nemaar. hol olvastad? -
#20 egyikből lett a másik... -
#19 Nem ua? :( -
#18 a Pirates Of The Carribean viszont Június 24-re van írva -
#17 a SEA DOGS 2 project CANCELLED, bizony.... -
#16 Én is nagyon várom. Az első részben úgy közép tájon elakadtam, most kezdtem újból. Még mindig nagyon szép. Szerintem minden hajós progit ver. Csak kicsit lenne történelemhűbb! A második részben is "asszem" ez a vonal folytatódik ... -
#14 Na ez érdekelne engem is. Nem kellett volna már rég megjelennie? Ahogy néztem az új képeket és a videokat nagyon jó kis gáma lesz... -
#13 Jajjj, ne!!
Van valami megjelenési dátum? -
Hype #11 Állítólag nevet változtattak vmi disney film hatására(Pirates of the Caribbean ). Remélem nem cseszik el!! Nagyon tetszett az első rész. -
#10 Bizony rulez volt a SD 1.
Annyira hogy meg magyaritas is keszult hozza.
Az SD2-t is ugyanolyan lelkesedessel, (hanem nagyobbal) fogom vegigvinni mint az elso reszet.
Nem hiaba a Pirates!-en nevelkedtem. :))))
-
#9 nem biztos, hogy karácsony előtt lesz SD2 :D -
#7 Miért ne nézne így ki?? A Morrowindben is mindenki kételkedett, és lám ugyanúgy néz ki. Meg ugye a Sea Dogs se egy randa játék, szóval az alap adott. -
#6 lattam belole par videjot.. ha tenyleg igy fog kinezni, es tenyleg hatalmas kalandok varnak rank, kotelezo lesz.. :D -
#5 sűrűn váltogatod a logód :DDDDDDD
és thx a választ :))) -
#4 természetesen -
#3 de lesz pécére ugye?! -
#2 TITLE - PCCDROM CATEGORY UK REL. US REL. STATUS
» Sea Dogs II RPG TBA TBA
TOTHEGAME found 1 matches for PCCDROM.
TITLE - XBOX CATEGORY UK REL. US REL. STATUS
» Sea Dogs II RPG TBA 04-Mar-2003
TOTHEGAME found 1 matches for X-BOX.
vagyis boxra március 4.-én jön Amerikában, a PC-s megjelenés még nincs bejelentve
-
Rudi #1 Hi! Tud vki vmit a Sead Dogs 2-ről mert nem sok info-t hallani felőle. Nem tudjátok mikor jön ki ( ha még nem jött ki )?
Üdv Rudi