4315
  • Kandurex
    Infó szerzés a kormányzónak: Szal, a téma az, hogy iccaka folyamán kell visszamenni oxby-ba szerezni infót. Húzd vissza a beled oxiby-ba, De a sziget másik oldalára ahol van egy angol fennhatóság alátartozó kisváros...itt beszélges el a helyiekkel (nyomják a szöveget, hogy 800 francia van meg + egyébb titkokat)...ne foglalkozá velük, hunyál egyet a kocsmába (kocsmáros kérdi, hogy reggelig vagy estig szeretnél dögleni....) te spec estig fogsz dögleni. Ha lesszáll az éj' óóó...az éj....hmmm :D nah szal ha iccaka van húzáki azon a kapun ami a jungelbe vissz...kocogj az úton (valszeg pár haramia + egy majom beléd köp (ez komoly) ne foglalkozál velük tépj arra amerre a tábla írja hogy "oxby". A kapu őröket egyszerűen lődd le...majd menj a kocsmába. A kocsmáros elköpi az info egy részét + azt is , hogy döglik bent egy francia arc haverja és talán nem ártana szóba elegyedni vele. A csávó hótrészeg és szeretne téged felveni kormányosnak a hajójára, te csak bólogass és vigyorogj neki nagyokat. Szal mondja majd, hogy nézünk ki az iccakába mert van egy nő ismerőse aki találkozni akar vele. Menj utána a dzsungelba, de komolyan félpercenként szekáld, kérdezősködj...2 -dik nekifutásra már rádöbben a lelkem, hogy te egy cúnya cúnya angol kémvagy...persze tele a gatya elköpi a nékülözhetetlen infokat...te pedig angolosan távozz a szigetről és mehetsz a kormányzóhoz....

• radical
    Van valami hivatalos fórum ahol lehet supportot kérni?
  • Shaman
    Mi baja a hangodnak? Berekedsz? Annyira üvöltözöl game közben?:-)))
  • Shaman
    ehe
    a barkácsolás,meg game végigtolás nem ugyanaz,ámbár ha hajót is kell benne barkácsolni.....:-)))
  • antijedi
    mivan a barkácsmesternek eddig tartott ki a zsenialitása?? :DDDD
  • radical
    Mi a fenétől akad és recseg a hang?
    Live 5.1-em van, a legújabb driverrel, XP alatt. Safe bekapcsolása után is ezt csinálja!
  • Shaman
    Na valaki egy végigjátszást,de gyorsan:-)
  • Kandurex
    óóóó....egy kis vihar....

vazzzeee....ezt jobb elkerülni :)
  • I.C.ram
    a kikötőből? egynesen előre? ok megpróbálom köszi.
  • Sanca
    Tok kozel van hozza, nagyocsd fel, menj elore 5mp-t es mar elvileg latni. Lehet meg kell 1 kicsit balra vagy jobbra menni nem tom.
  • fucko
    Terkepet lehet valahol venni?
  • zoli80
    köszi szépen
  • I.C.ram
    Store körüli házakba próbálj bemenni Ha odaállsz az ajtóhoz, akkor elvileg kiírja, hogy loanshark's office.
  • Sanca
    Kandurex, #559 kommentemet nem vagod?
  • I.C.ram
    kölcsönt a store közelében levéő loansharkoktól! Be kell menni a házukba. El kell menni Oxbaybe az infóért és a kocsmában dumálni a paraszt kapitánnyal meg a kocsmárossal.
  • zoli80
    EGY LOANSHARKOT SEM LÁTTAM MÉG:((
  • Sanca
    'Varosok' loanshark-jainal lehet kolcsonoket felvenni, tobbit nem tom mer meg el sem szedtem a foszalat. De 20k-m es 2 hajom mar van:))
  • zoli80
    HA TÉRKÉPEN NYOMSZ TABOT LEHET NÉZELÖDNI:)
  • fucko
    thx
  • I.C.ram
    Valaki mondja már el, hogy a Douwasen vagy milyen sziget merre van Redmondtól? Kurvaszar ez a térképrendszer, ami van a gameben az SD1 sokkal áttenkinhetőbb volt.
  • zoli80
    HOL LEHET KÖLCSÖNT FELVENNI ÉS INFÓKAT SZEREZNI A KOLÓNIÁRÓL A HÜLYE KORMÁNYZONAK??????????TESÉK SZÉPEN SEGITENI:)
  • I.C.ram
    Működik! Megvettem az új hajót és teljesen jól megy nem fagy ki! Ha rakomány van a hajón akkor sem.
  • zoli80
    egy ideig nekem is ment:)
  • Bandew
    tőcsd le megen.
  • zoli80
    hol lehet kölcsönt felvenni?ha betámadsz hajókat akkor nem sértödnek be a nékek és durrantanak le ha a szigetük közelébe érsz???
  • adamadam
    hi! nekem kicsomagolásnál a 2. cd 7-es fájlnál azt írja ki hogy crc-s. másnak is volt ijen? esetleg nem tudná valaki megosztani velem ezt a file-t?
  • Sanca
    Na nem vagok vmit:)
    Szal ugye hajocsatazok, megszerzem a hajom, atteszem elsotisztemet kapitanynak a hajora. Azt megyek a varosba es adnam el a hajot. De ilynekor a kapitanyomat nem kapom vissza, hanem megjelenik passangerkent! Szal ez most mi? Mer nekem u.az a kapitany kene vissza elsotisztnek. Amugy ha meg passanger akkor kell fizetni? Szal ez fontos lenne mer e nelkul nem tok tovabbmenni, koszi.
  • Sanca
    Na ha vkinek kell a jatek akkor johet hozzam.
    ip: 193.110.61.221
    user: sd2
    pass: sd2
  • zoli80
    loanshark???
  • zoli80
    mi van hol????nekem mostansag nem fagy.
  • Shaman
    Ez amúgy ilyen ha hajón vagyok hajót írányítom,ha szárazföldön karimmal meek game?
    Mert én még anno az elsö Pirates!-el jáccottam,s az nagyon begyött. Csak a fránya szél miatt kelet felé alig tuttam visszajutni:-(
  • antijedi
    hát lehet :D
  • I.C.ram
    alapból sérült a hajód! azt kell javítani.
  • Shaman
    Elhiszem.Nekem is kéne csak még nem vót idö letölteni,bár fizetös FTP-n tutkó fennt van. Amúgy annyira nem olvastam vissza. Csak a hang akadozik,vagy más gond is van?
  • antijedi
    akor te vagy nem kerültel viharba(mint en) vagy megusztad kár nélkül, ilyenkor nem kell szvsz semit javitani...
  • Shaman
    Kell a flém a Topicba hadd pöröghjön:-))
  • Shaman
    Inkább adjál ramot ha mán úgyis ez a neved:-)))
    Azt is megbarkácsolom:-))
  • I.C.ram
    seggemért! te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak teteted???
  • Zorken
    Na segitsen valaki mert megörülök. A legelején nem sikerul a hajómat megjavitani mert amikor a shipyardnál vagyok a repairt nem is lehet kijelölni, csak sell és buy.
    De a quest bookban ott van hogy a vihar által okozott dolgokat javitsam ki. Ha megnézem a hajómat a test és a vitorla is 100%, akkor most a griz van?
  • Shaman
    És ezek mié is faszságok? te LÁME!:-)