4315
-
#587 Infó szerzés a kormányzónak: Szal, a téma az, hogy iccaka folyamán kell visszamenni oxby-ba szerezni infót. Húzd vissza a beled oxiby-ba, De a sziget másik oldalára ahol van egy angol fennhatóság alátartozó kisváros...itt beszélges el a helyiekkel (nyomják a szöveget, hogy 800 francia van meg + egyébb titkokat)...ne foglalkozá velük, hunyál egyet a kocsmába (kocsmáros kérdi, hogy reggelig vagy estig szeretnél dögleni....) te spec estig fogsz dögleni. Ha lesszáll az éj' óóó...az éj....hmmm :D nah szal ha iccaka van húzáki azon a kapun ami a jungelbe vissz...kocogj az úton (valszeg pár haramia + egy majom beléd köp (ez komoly) ne foglalkozál velük tépj arra amerre a tábla írja hogy "oxby". A kapu őröket egyszerűen lődd le...majd menj a kocsmába. A kocsmáros elköpi az info egy részét + azt is , hogy döglik bent egy francia arc haverja és talán nem ártana szóba elegyedni vele. A csávó hótrészeg és szeretne téged felveni kormányosnak a hajójára, te csak bólogass és vigyorogj neki nagyokat. Szal mondja majd, hogy nézünk ki az iccakába mert van egy nő ismerőse aki találkozni akar vele. Menj utána a dzsungelba, de komolyan félpercenként szekáld, kérdezősködj...2 -dik nekifutásra már rádöbben a lelkem, hogy te egy cúnya cúnya angol kémvagy...persze tele a gatya elköpi a nékülözhetetlen infokat...te pedig angolosan távozz a szigetről és mehetsz a kormányzóhoz....
-
radical #586 Van valami hivatalos fórum ahol lehet supportot kérni? -
#585 Mi baja a hangodnak? Berekedsz? Annyira üvöltözöl game közben?:-))) -
#583 ehe
a barkácsolás,meg game végigtolás nem ugyanaz,ámbár ha hajót is kell benne barkácsolni.....:-))) -
antijedi #582 mivan a barkácsmesternek eddig tartott ki a zsenialitása?? :DDDD -
radical #581 Mi a fenétől akad és recseg a hang?
Live 5.1-em van, a legújabb driverrel, XP alatt. Safe bekapcsolása után is ezt csinálja! -
#580 Na valaki egy végigjátszást,de gyorsan:-) -
#579 óóóó....egy kis vihar....
vazzzeee....ezt jobb elkerülni :)
-
#578 a kikötőből? egynesen előre? ok megpróbálom köszi. -
Sanca #577 Tok kozel van hozza, nagyocsd fel, menj elore 5mp-t es mar elvileg latni. Lehet meg kell 1 kicsit balra vagy jobbra menni nem tom. -
fucko #576 Terkepet lehet valahol venni? -
#575 köszi szépen -
#574 Store körüli házakba próbálj bemenni Ha odaállsz az ajtóhoz, akkor elvileg kiírja, hogy loanshark's office. -
Sanca #573 Kandurex, #559 kommentemet nem vagod? -
#572 kölcsönt a store közelében levéő loansharkoktól! Be kell menni a házukba. El kell menni Oxbaybe az infóért és a kocsmában dumálni a paraszt kapitánnyal meg a kocsmárossal. -
#571 EGY LOANSHARKOT SEM LÁTTAM MÉG:(( -
Sanca #570 'Varosok' loanshark-jainal lehet kolcsonoket felvenni, tobbit nem tom mer meg el sem szedtem a foszalat. De 20k-m es 2 hajom mar van:)) -
#569 HA TÉRKÉPEN NYOMSZ TABOT LEHET NÉZELÖDNI:) -
fucko #568 thx -
#567 Valaki mondja már el, hogy a Douwasen vagy milyen sziget merre van Redmondtól? Kurvaszar ez a térképrendszer, ami van a gameben az SD1 sokkal áttenkinhetőbb volt. -
#566 HOL LEHET KÖLCSÖNT FELVENNI ÉS INFÓKAT SZEREZNI A KOLÓNIÁRÓL A HÜLYE KORMÁNYZONAK??????????TESÉK SZÉPEN SEGITENI:) -
#565 Működik! Megvettem az új hajót és teljesen jól megy nem fagy ki! Ha rakomány van a hajón akkor sem. -
#564 egy ideig nekem is ment:) -
#562 tőcsd le megen. -
#561 hol lehet kölcsönt felvenni?ha betámadsz hajókat akkor nem sértödnek be a nékek és durrantanak le ha a szigetük közelébe érsz??? -
adamadam #560 hi! nekem kicsomagolásnál a 2. cd 7-es fájlnál azt írja ki hogy crc-s. másnak is volt ijen? esetleg nem tudná valaki megosztani velem ezt a file-t? -
Sanca #559 Na nem vagok vmit:)
Szal ugye hajocsatazok, megszerzem a hajom, atteszem elsotisztemet kapitanynak a hajora. Azt megyek a varosba es adnam el a hajot. De ilynekor a kapitanyomat nem kapom vissza, hanem megjelenik passangerkent! Szal ez most mi? Mer nekem u.az a kapitany kene vissza elsotisztnek. Amugy ha meg passanger akkor kell fizetni? Szal ez fontos lenne mer e nelkul nem tok tovabbmenni, koszi. -
Sanca #558 Na ha vkinek kell a jatek akkor johet hozzam.
ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2
-
#557 loanshark??? -
#556 mi van hol????nekem mostansag nem fagy. -
#555 Ez amúgy ilyen ha hajón vagyok hajót írányítom,ha szárazföldön karimmal meek game?
Mert én még anno az elsö Pirates!-el jáccottam,s az nagyon begyött. Csak a fránya szél miatt kelet felé alig tuttam visszajutni:-( -
antijedi #554 hát lehet :D -
#552 alapból sérült a hajód! azt kell javítani. -
#551 Elhiszem.Nekem is kéne csak még nem vót idö letölteni,bár fizetös FTP-n tutkó fennt van. Amúgy annyira nem olvastam vissza. Csak a hang akadozik,vagy más gond is van? -
antijedi #550 akor te vagy nem kerültel viharba(mint en) vagy megusztad kár nélkül, ilyenkor nem kell szvsz semit javitani... -
#549 Kell a flém a Topicba hadd pöröghjön:-)) -
#548 Inkább adjál ramot ha mán úgyis ez a neved:-)))
Azt is megbarkácsolom:-)) -
#547 seggemért! te tényleg ilyen hülye vagy vagy csak teteted??? -
Zorken #546 Na segitsen valaki mert megörülök. A legelején nem sikerul a hajómat megjavitani mert amikor a shipyardnál vagyok a repairt nem is lehet kijelölni, csak sell és buy.
De a quest bookban ott van hogy a vihar által okozott dolgokat javitsam ki. Ha megnézem a hajómat a test és a vitorla is 100%, akkor most a griz van? -
#545 És ezek mié is faszságok? te LÁME!:-)