4315
  • magus
    nektek igy nez ki?:D mert nekem haaaaaaat elegge szarul nez ki a hajo
  • Jacek
    ?? baltaval vagjuk ki az arbocokat???:DDDDDDDDDDD
  • Kandurex
    És még egy úcsónak a gyönyörű vízről.....

• Kandurex
    hmmm....
    re
  • Kandurex
    Pixel shader víz:

Árbócot ríkkító ágyúgolyó áldásosága

Hajó foglalása, csákányozás után a tisztek boxolnak
  • Kandurex
    Vihar: ha benn vagy állj szél irányba (fent jobbfelül van a szélirány), árbócok le!!! (ha nem huzod le, 2 perc és kettéroppan a hajó)..egy idő után (nagyon hamar ha szélirányba vagy) megjelenik a térkép ikon enter-rá és huzás térkélp módban el onnan. Időgyorsítás nics (kivették) helyette ability tulajdonságént kaphatsz hasonlót)
  • I.C.ram
    jovanna.. mulat múlat egyremegy! :D
  • I.C.ram
    Megvan a Ship Yardod csak zárva van valszeg ezért nem lehetett fast travellezni oda.
  • FREAK
    múlat vs. mullattat

amúgy fingom nincs, én is el vagyok kicsit veszve az időben :D

menj ki a tengerre, és map módban nyomj egy space-t amikor eljön a megfelelő napszak
  • Dns5000
    jaja, neha a capak meg is esznek az nagyon szep latvany:)
  • Kandurex
    az a....:)
  • I.C.ram
    mulattatot úgy értem, hogy elteljen! Na kinyögöd végre? :D
  • FREAK
    Redmond esetleg
  • FREAK
    LOL :DDDDDDDDDDDDDD

Kétlem, hogy az idő mulatna egy alvó emberen, de meg lehet próbálni :DDDDDDDDDDDDDDD
  • Kandurex
    Nem, de valami "D" betüs...ki tudja...:DDD

(osztán ez jutott eszemmbe)
  • FREAK
    Volt az elsőben egy szaros bug... Ha valaki beállt a flottámba, nekem kellett megjavítanom a hajóját, viszont eladni nem tudtam, így gyakorlatilag már 2 hajó is kész csőd volt. Remélem, ebben nincs ilyen marhaság.
  • I.C.ram
    Meglesem! Idő mulattatására van módszer? (alvás stb.)
  • FREAK
    ebben a Dortmundban biztos vagy??? :DDDD
  • Kandurex
    Emlékxem az első részben sokaknak volt gond a fejlődés. Az általam kifejleszt4ett rendszer. Az elején legyünk mély kussban, ne kötekedjünk senkivel (ez alól csak a kalózok képeznek kivételt) nem árt némi készpézt összeharácsolni, hisz a legénység is kéri a havi aranyat (egy idő után fellógatnak, vízbe dobnak...figyelni kell a morált...pár hónapig el lehet ugyan huzni a dolgot) és a hajót is rendbe kell néha rakni. Szal, irány a kikötők és szálljunk be az áru busines-be. Itt kereslet - kinálatott figyelembe véve (F2) hozunk össze némi pénzt egy nagyobb rakodó terű hajóra, esetenként beválalhatunk pár mellék küldetést (a fő szálat kerüljük). Szal, ha bejött a lóvé a legénység is a héttenger ördögének tart, vegyünk egy jó fregatt osztályú hajót (a régit meg el) és melléje egy jobb képeségű elsőtisztet (ez fontos! első tiszt nékül nem lehet hajót zsákmányolni és pedig abban van a tuti pénz)...szal ha meg van a jó képességű hajónk, irány a tenger és regulázuk meg a kalózokat (emiatt a városokban is imádni fognak + bevétel) és sűrűen adjuk el a zsákmányolt hajókat, ne legyünk szerények míg meg nem unjuk gyűjtsük a lovettat + kapjuk az ability + skill-t is ezerrel. Aztán jöhet a fő szál..... néhány tipp: kartáccsal ríkitható legjobban a legénység, van olyan ágyúgolyó ami a hajótestet éss van olyan ami az árbócokat lővi az ellenfél hajóit. Gyurjunk ability tulajdonságokra. Beállhatunk kalóznak is...tök jó móka...el lehet menni a kalóz szigetre...ahonan további instrukciók rejtett kincses szigetek felé...nadon komplex játék...na by all....mentem vissza
  • FREAK
    pedig ott van, én vak sötét éjszaka is megtaláltam

bemész a kapukon, és balra a legszélén az elején
  • FREAK
    lehet
  • I.C.ram
    És az időt hogyan lehet mulatni? Mert a hivar nem nagyon akar odébbállni.
  • I.C.ram
    Ez az, hogy nincs Fast travel Ship Yard csak kocsma.
  • Kandurex
    hüle
  • Kandurex
    pixel shaderes víz természtesen...szal GEF3/ati8500 -tól fölfele
  • Kandurex
    Nah, szal, sztori sztem kurva jó. Ahogy kezdődik: Jönnek a franciák nagyképűsködni és leverik a szigetet oxbay-t, ippen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy dortmund kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Dortmund (vagy mi)....kissé nehezen ment az oda út először a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafőbe, kis csont járgány hajommal inkább nem kötekedtem velük. Dortmundban a kormányzó két lehetőséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vizre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felől. Én hátulról mentem egy kis öbölbe és ott szálltam partra a dzsungelbe (hihetetlenül szép garfika van ott, ajánlom nézétek meg) Szal kolbászolok be a város felé ahol megállított pár haramia...némi szóváltás (pénzt kértek ilyesmi, mondtam, nincs, dortmundba elittuk) és jött egy kis bunyó...4 voltak...1et lelőttem, 1et lekaszaboltam,....másik kettő levágott...:) Nah, szal azt akarom mondani, hogy kurva jó a játék. Néztétek már az ability tulajdonságokat (nem a skill-t) kurva jó, hogy lehet fejleszteni magad....baz olyanok pl: feltudod gyújtatni a legénységgel az ellenfelek hajóit!!!! stb. stb. van vagy ability tulajdonság....vazzzeeee....anyira gyönyörű a játék kint a vizen...eszméletlen, delfinek ahogy uszkálnak...kihagyhatatlan 10/10!!!
  • FREAK
    de ha nem találod, akkor fast travel, és válaszd ki az ikont
  • FREAK
    hogy a szarba ne lenne?? bemész, ott van rögtön balra
  • I.C.ram
    Hogyan lehet mulatni az időt? Alvással vagy hogyan? Mert már egy órája csak esik esik és esik a városban, és már unom. A Hajóm totálkáros, tehát a tengerre nem merek kimenni. redmondban meg elvileg Shipyard sincs.
  • Sanca
    Ha meg ma fenn lesz ftp-men midnight club 2 akkor ejjelre megosztom a sea dogs2 isot. Sajna zipben nem tom megosztani mer nincs hely, de isoban megosztom.
  • a.carkey
    Nézz át a Republic topicba! :)
  • Hmuda
    Mi is a matrix cime?
  • Hmuda
    Köszi, megnézem.
  • antijedi
    matrixon is fentvan a gyerek...
  • Hmuda
    Azaz, connection reseted by server. Mi a minimum megosztás?
  • antijedi
    lan 1 jó de solt atól még nicns és mivel a lsitánban van ha bekapcs hagyom minden más le fogjoni cska ez nem :DD
  • Hmuda
    Közben bejött, de rögtönj utána azt irta, hogy reseted by server.
  • a.carkey
    Na mentem Ravenezni!
  • a.carkey
    Nyugi. Várni kell!
  • Hmuda
    ok, fent voltam de a server resetelt