4315
-
#333 nektek igy nez ki?:D mert nekem haaaaaaat elegge szarul nez ki a hajo -
#332 ?? baltaval vagjuk ki az arbocokat???:DDDDDDDDDDD -
#331 És még egy úcsónak a gyönyörű vízről.....
-
#330 hmmm....
re
-
#329 Pixel shader víz:
Árbócot ríkkító ágyúgolyó áldásosága
Hajó foglalása, csákányozás után a tisztek boxolnak
-
#328 Vihar: ha benn vagy állj szél irányba (fent jobbfelül van a szélirány), árbócok le!!! (ha nem huzod le, 2 perc és kettéroppan a hajó)..egy idő után (nagyon hamar ha szélirányba vagy) megjelenik a térkép ikon enter-rá és huzás térkélp módban el onnan. Időgyorsítás nics (kivették) helyette ability tulajdonságént kaphatsz hasonlót) -
#327 jovanna.. mulat múlat egyremegy! :D -
#326 Megvan a Ship Yardod csak zárva van valszeg ezért nem lehetett fast travellezni oda. -
#325 múlat vs. mullattat
amúgy fingom nincs, én is el vagyok kicsit veszve az időben :D
menj ki a tengerre, és map módban nyomj egy space-t amikor eljön a megfelelő napszak -
Dns5000 #324 jaja, neha a capak meg is esznek az nagyon szep latvany:) -
#323 az a....:) -
#322 mulattatot úgy értem, hogy elteljen! Na kinyögöd végre? :D -
#321 Redmond esetleg -
#320 LOL :DDDDDDDDDDDDDD
Kétlem, hogy az idő mulatna egy alvó emberen, de meg lehet próbálni :DDDDDDDDDDDDDDD -
#319 Nem, de valami "D" betüs...ki tudja...:DDD
(osztán ez jutott eszemmbe) -
#318 Volt az elsőben egy szaros bug... Ha valaki beállt a flottámba, nekem kellett megjavítanom a hajóját, viszont eladni nem tudtam, így gyakorlatilag már 2 hajó is kész csőd volt. Remélem, ebben nincs ilyen marhaság. -
#317 Meglesem! Idő mulattatására van módszer? (alvás stb.) -
#316 ebben a Dortmundban biztos vagy??? :DDDD -
#315 Emlékxem az első részben sokaknak volt gond a fejlődés. Az általam kifejleszt4ett rendszer. Az elején legyünk mély kussban, ne kötekedjünk senkivel (ez alól csak a kalózok képeznek kivételt) nem árt némi készpézt összeharácsolni, hisz a legénység is kéri a havi aranyat (egy idő után fellógatnak, vízbe dobnak...figyelni kell a morált...pár hónapig el lehet ugyan huzni a dolgot) és a hajót is rendbe kell néha rakni. Szal, irány a kikötők és szálljunk be az áru busines-be. Itt kereslet - kinálatott figyelembe véve (F2) hozunk össze némi pénzt egy nagyobb rakodó terű hajóra, esetenként beválalhatunk pár mellék küldetést (a fő szálat kerüljük). Szal, ha bejött a lóvé a legénység is a héttenger ördögének tart, vegyünk egy jó fregatt osztályú hajót (a régit meg el) és melléje egy jobb képeségű elsőtisztet (ez fontos! első tiszt nékül nem lehet hajót zsákmányolni és pedig abban van a tuti pénz)...szal ha meg van a jó képességű hajónk, irány a tenger és regulázuk meg a kalózokat (emiatt a városokban is imádni fognak + bevétel) és sűrűen adjuk el a zsákmányolt hajókat, ne legyünk szerények míg meg nem unjuk gyűjtsük a lovettat + kapjuk az ability + skill-t is ezerrel. Aztán jöhet a fő szál..... néhány tipp: kartáccsal ríkitható legjobban a legénység, van olyan ágyúgolyó ami a hajótestet éss van olyan ami az árbócokat lővi az ellenfél hajóit. Gyurjunk ability tulajdonságokra. Beállhatunk kalóznak is...tök jó móka...el lehet menni a kalóz szigetre...ahonan további instrukciók rejtett kincses szigetek felé...nadon komplex játék...na by all....mentem vissza -
#314 pedig ott van, én vak sötét éjszaka is megtaláltam
bemész a kapukon, és balra a legszélén az elején -
#313 lehet -
#312 És az időt hogyan lehet mulatni? Mert a hivar nem nagyon akar odébbállni. -
#311 Ez az, hogy nincs Fast travel Ship Yard csak kocsma. -
#310 hüle -
#308 pixel shaderes víz természtesen...szal GEF3/ati8500 -tól fölfele -
#307 Nah, szal, sztori sztem kurva jó. Ahogy kezdődik: Jönnek a franciák nagyképűsködni és leverik a szigetet oxbay-t, ippen, hogy csak elmenekülés után kint a tengeren kolbászolás közben néztem, a naplóba, hogy dortmund kormányzójához kéne lépni átadva a hírt és némi segítséget kérni a franciák ellen. Irány Dortmund (vagy mi)....kissé nehezen ment az oda út először a kalózok , aztán meg a franciák üldöztek agybafőbe, kis csont járgány hajommal inkább nem kötekedtem velük. Dortmundban a kormányzó két lehetőséggel fogad: vagy megyek velük boxolni ki a vizre vagy az éjszaka folyamán visszalopakodok kémkedni a franciák tervei felől. Én hátulról mentem egy kis öbölbe és ott szálltam partra a dzsungelbe (hihetetlenül szép garfika van ott, ajánlom nézétek meg) Szal kolbászolok be a város felé ahol megállított pár haramia...némi szóváltás (pénzt kértek ilyesmi, mondtam, nincs, dortmundba elittuk) és jött egy kis bunyó...4 voltak...1et lelőttem, 1et lekaszaboltam,....másik kettő levágott...:) Nah, szal azt akarom mondani, hogy kurva jó a játék. Néztétek már az ability tulajdonságokat (nem a skill-t) kurva jó, hogy lehet fejleszteni magad....baz olyanok pl: feltudod gyújtatni a legénységgel az ellenfelek hajóit!!!! stb. stb. van vagy ability tulajdonság....vazzzeeee....anyira gyönyörű a játék kint a vizen...eszméletlen, delfinek ahogy uszkálnak...kihagyhatatlan 10/10!!! -
#306 de ha nem találod, akkor fast travel, és válaszd ki az ikont -
#305 hogy a szarba ne lenne?? bemész, ott van rögtön balra -
#304 Hogyan lehet mulatni az időt? Alvással vagy hogyan? Mert már egy órája csak esik esik és esik a városban, és már unom. A Hajóm totálkáros, tehát a tengerre nem merek kimenni. redmondban meg elvileg Shipyard sincs. -
Sanca #303 Ha meg ma fenn lesz ftp-men midnight club 2 akkor ejjelre megosztom a sea dogs2 isot. Sajna zipben nem tom megosztani mer nincs hely, de isoban megosztom. -
#302 Nézz át a Republic topicba! :) -
#301 Mi is a matrix cime? -
#300 Köszi, megnézem. -
antijedi #299 matrixon is fentvan a gyerek... -
#298 Azaz, connection reseted by server. Mi a minimum megosztás? -
antijedi #297 lan 1 jó de solt atól még nicns és mivel a lsitánban van ha bekapcs hagyom minden más le fogjoni cska ez nem :DD -
#296 Közben bejött, de rögtönj utána azt irta, hogy reseted by server. -
#295 Na mentem Ravenezni! -
#294 Nyugi. Várni kell! -
#293 ok, fent voltam de a server resetelt