4315
-
#251 20 perc múlva otthon és végre vitorlát bonthatok :))).....hacsak lara néni közbe nem esik valahogy -
#250 Na gondoltam am is benézek, hátha van már iso oldal. Nekem már a rip is jó lenne, amíg lemásoltatom egy haverommal. -
#249 gammat lehet vhol allitani? mert igy elegge jatszhatatlan -
#248 hogy a fenébe lehet aludni?:))) -
#247 ok, megvan..... bár az irányítás elég érdekes, csak előre meg jobbra tudok menni :DD
és sikerült, éjjel viharban érkezni Redmondba, aminek a vége 56% Hull és 85% Sail lett :D -
#246 WarezCenter megjavult ,de még nincs fent.
Itt viszont igen : http://btu.uw.hu/ (SMS-es). -
Sanca #245 In is pont igy vagyok vele bassza meg...:( -
#244 tehát ha jól értem meg lehet szökni térkép módban is? -
#243 16szor -
#242 hát kiprobaltam, de hat lenne par kerdesem... az oke hogy megszoktem a szigetrol. most ertesitenem kene redmondon a csavot. de ejszaka van. kivettem 16 kb a szobat, ott az agy, de nemtok aludni. hogy a rakb kell ravenni a karaktert ogy aludjon mar el vegre? amugy nektek nem sotet a jatek? nekem iszonyatosan, alig latok nappal valamit. -
#241 kurva élet itt van már hajnali 2óta kb. az ftp-n a gém csak nem figyeltem mert neve nem sea dogs 2 vagy ilyesmi :( mind1 most kezdem szedni :D -
#240 Igyekszem ezzel meg már úgy szeretnék játszani ,hogy nagyon.
Ennyit még egyetlen játékra sem vártam(az első óta erre várok). -
#238 én átállitottam,nem tudom mi a default -
#237 ott hogy kell mozogni? csak mert mapon kezdek.... -
#236 átváltassz mapra és elslisszolsz:) -
#235 de könyörgöm, hogy lépjek le a kikötőből az elején???????????? :DD -
#234 pontossag a kapitánytol függ,rengeteg dologra kell pakolni az exp. pontokat,idögyorsitás nincs,más töltényt enter reloaddal kell,van leeresztett meg full meg fél vitorla és az ai kifejezetten jóó! -
#233 pontosan, attól függően, hogy ki kezdeményezte a harcot, és ki van fölényben -
Sanca #232 Latom CS@ tudod mi a jo:) -
#231 Ha a kettőnk hajója nagyjából egyenlő sebességű akkor itt se lesz más választása vagy jön utánam(egyre lassabban) vagy menekül. -
#230 sokmindent nem tehetett
próbált oldalra fordulni néha, de akkor meg lemaradt, és ha ő volt a támadó, akkor ez nem jött jól neki (ja mert ez akkor működik, ha megtámadnak)
meg akkor is én szoptam, ha pont szélirányban állt, mert úgy elég nehéz volt elmenni mellette... na lényeg, hogy az esetek jókora hányadában ez működött, de csak önvédelemre használható -
#229 Maga a hajózás és a harc hasonló az első részhez ?
Van leeresztett ,félárboc meg full vitorla ?
Időgyorsítás itt is van ?
Valamint a találati pontosság most is csak a kapitány skilljeitől függ ?
Bocsy a sok kérdésért ,de már alig bírom kivárni ,hogy leérjen. -
Sanca #228 Mer buta volt az AI. Remelem itt nem lesz ilyen. -
Kou #227 hogy lehet betölteni más tölténnyel? és hogy lehet átmászni a hajóra? -
#226 a sea dogsban volt egy tuti taktikám
olyan hajót vettem, aminek hátul 4 ágyúja volt
csatában betöltöttem a vitorlaszaggató cuccot, és hátat fordítottam az ellenségnek
így az nem tudott rám lőni, csak jött mögöttem, és várta, hogy leamortizáljam a vitorláit
amikor lebénult, akkor kiirtottam a legénységet és game over :) -
Sanca #225 Akkor pl Ny-i szel Ny-rol fuj K-re? -
Sanca #224 Nekem meg 70 file...:((( -
#223 kurva jó ez a jatek!:) -
#222 Pluszba nem árt némi kartácsal lönni, már ha nem akarsz a teljes legénységükkel farkasszemet nézni :) -
#221 persze de elötte érdemes bombat tölteni az ágyukba és picit megritkitani a legénységet. -
Kou #220 nem vettem eddig észre, a game elején sme lehetett választani -
#219 Lehet a játékban Faction választani? (kalóz, francia, angol, spanyol, stb) -
Kou #218 A hajókra átlehet mászni?:)
-
#217 Nem mászkálok HUB-ra. Akit érdekel ott van Sanca-nal--- -
#216 Jajj de folyik a nyálam már!! Már úgy nyomnám vele, de még van 30 fájl hátra! :((( -
#215 szerintem is szép:)
nincs benne multi sajna,bár jó lenne összefogni meg zuzni egymast.
a kezdö kis vacakkal lenyomtam már két kalózhajót(jó nagyot),meg egy kis kereskedöt és el kell mondanom hogy k********* izgi volt!!!! -
Kou #214
szerintem szép
(bocs a képméretért) -
#212 Es van ebben a jatekban multi is? -
Sanca #211 Kosz, remelem mejd nyugatra fogok menni:)) -
pedro870 #210 mármint Sancát, hogy volt ilyen rendes....