4315
-
#373 Álandóan kifagy. :(((( Mi a szart tegyek? -
#372 Hihi! Rossz városban voltam! :)
Redmond helyett Greenford. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! GRRRRRRRRRRRRRRRRRR! VÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ! -
#371 Nekem állandóan kifagy a játék Ha elakarom hagyni Redmondot. :( restartolok. -
#370 felfejlztzteni = felfejleszteni -
#369 indulj el jobbra
eljutsz a templomhoz, menj el előtt és balra
ha megint tölt, akkor pont a városháza elé lyukadsz ki -
#368 Hát elég nyilvánvaló!
Bemész a városba és a bejárattal pont szemben két őr áll a kapuban. -
#367 Az a jó, hogy nem halad van időd kereskedni, felfedezni a világot + mellék küldetések + kalóz busines stb.stb és így van esélyed felfejlztzteni az ability tulajdonságaidat is, hogy ne verjen fűbe az első jöttment koszos majom...Redmond-ba a kormányzó...fast travel... -
#366 ehh en elmentem redmondba de total nem vettem eszre semmit a viharbol, csak azt hogy felulnezetbol hajokaztam. a redmondi csvonak az ajtaja meg zarva va... akkor most mit kene? -
#365 Nem tudja valaki, hogy miért nem találom Redmondban a kormányzót? Merre van? -
#364 hat kapna tole egy frutit es mentem ossze esne:) -
#363 De én nem ezekről a szigetekről beszélek, hanem egy másikról! -
#362 Tényleg így lehetett már az elsőben is kijutni a viharból! :)
Az a szar, hogy a történet nem halad tovább, ha nem úgy csinálod, ahogy ők azt elképzelték. Úszni is lehet, de azok nem delfinek, hanem cápák, úgyhogy nyílt vizen nem kéne ... :)
Hol az a qurva kormányzó Redmondon??? Merre
keressem. A Barlang felé egy rakat kalóz, ilyen kis gizdaként levernek, ráadásul esélyt se ad!
Tényleg néha túl táposak az ellenfelek.
-
#361 Ez előbb leskelődtem térkép után a site-okon de még semmi, majd lehet holnap neki állok valami képlopóval és összevágok egyet. Dortmund - Redmond...legyen csak "D" -
#360 Hát nem tom hogyan, mert elúszott az összes pénzem a viharban. Most kaptam 3000 aranyat a kormányzotól, de az nem lesz sokáig elég. Van olyan térkép ahol látom, hogy melyik sziget merre van? Mert a sima mapon nem lehet elég távol zoomolni, hogy lássam. D-betüs szigetre szeretnék eljutni kereskedni. (nem Dortmundba :D Nem is Redmond) -
#359 Később majd feltápolsz XP szerzés rulz! -
#358 Hát azért egy jó 80 kilós edzett kalózzal ne baánjon már el. :) -
#357 nezz utanna mekkorat is tud utni egy csimpanz lehet hogy elhulnel:))) lecsapja a fejed egy utesbol:) -
#356 Meg egyetlen vihar alatt elvesztettem a teljes rakományom pedig azért gyorsan kijöttem belőle. -
#355 Oké, csak lentebb érdeklődtek páran, hogy hogyan lehet kijutni a viharból... érdekes én még csimpánzal (pláne olyannal amelyik ideges ) még nem találkoztam -
#354 Elég kiábrándító, hogy egy jöttment paraszt kalóz egy ütésből leüt.. De ez még mind semmi! Egy kis csimpánz majmot láttam, odamegyek, erre puff akkorát vágott a vesémbe, hogy összestem kapásból! Kicsit fura, hogy egy csimpáz is agyon ver egy ütésből. -
#353 re: antijedi-nek -
#352 böfff...még két - három hozzászólás és át lehet írni a topic alcímmet: Sea Dogs 2 avagy árbócok vagy vitorlák... -
#351 Néztem én elég kalózo filmet, hogy tudjam ezeket! :D -
antijedi #350 dehogyis ritkitani tudod mert tényleg kivágod baltával és megritkul, de ezeknél a hajoknál még nicns oylan lehetoség hogy behuzod az arbocot, az nagyon hightech :DD -
Kou #349 Oxbaybe a katakombákon keresztűl jutok vissza?
-
#348 hát éppen lehet :D
de ennyi erővel behúzni is :D -
antijedi #347 mért? árbocot is lehet ritkitani nem?? :DDDDDD -
#346 -
#345 de azért az "Árbócot ríkkító" se rossz :D
itt is vitorla a megfejtés :D -
#344 hát na, akár : -
#343 nem is volt komoly csak olyan jo volt hogy huzzuk be az arbocokat:) -
antijedi #342 majd lesz..., na meg mindig nincs :DDD -
#341 akó arra :(....jóvanna kissé belelkesültem... -
#340 de, szerintem is a vitorlákra gondoltál :D -
#339 Amugy meg a játék eléjén lévő kis lélekvesztők még jó, hogy nem így néznek ki...ez már felső kategóriás hajók: -
#338 a HAJÓ????? mi a különbség? -
#337 hmmm....nem... mindegy, faxa játék, majd ámuldozni fogsz ha lejönn :) -
#336 varjal nekem emg le sem jott:))
De nem a vitorlakra gondoltal????:)) -
#335 Nekem IGEN! -
#334 bazd, nyomj egy enter és bejön egy kis menű válaszd az árboc menüt és lőn csoda....vagy csak nyomogasd az "S" betűt :)