4315
  • Hmuda
    Fent vagyok de senki nincs a hubon.
  • a.carkey
    Majd lesz, nyugi! Este ha bekapcsolva hagyod, lejön reggelre!
    A LAN 1 miért nem jó? :)
  • a.carkey
    koli.sytes.net
  • a.carkey
    G-pc.nfo-ra keress rá. (Ott fent van a Tomb Raider is, ha vki keresné ...) Másnál is megvan, de lassaban fog lejönni!

Az enyémet ismerős szedte le ... :(
  • Hmuda
    Mi a hub cime?
  • antijedi
    lan1es + nicns slotja, télleg jó :D
  • a.carkey
    MZPERX2k-nál a KOLI DC HUBon megtalálod. LAN1-es kapcsoltat ...
  • Hmuda
    Látom már nagyon mennek az FTP-k. Valaki nem szán meg egyel? már egy teljes napja keresem.
  • a.carkey
    Az eddigi tapasztalatok két óra játék után:

A víz gyönyörű, nem ilyen volt az első részben, mert megnéztem. Itt először nem tetszett, mert a kikötőben vizslattam, aztán a tengeren nagyon bejött, de a kinézettel nincs baj, arról nem is írok, azt látjátok. Az játékban való ténykedés, detto olyan, mint az előző rész. Látszik, hogy a desing Waltiéké, mert nagyon rajzfilmszerű, de semmi képpe nem zavaró, vagy csúnya. Picit más, mint az előző részben, de semmi baj vele.
    Ami picit zavart:
    a karakterünk női menésben megy és úgy riszálja a seggét, mint egy fürdős qurva! De ennyi, eddig!!!

Az intro a tutorial után nagyon hangulatos, látni fogjátok, mert én nem tudtam átléptetni ... :)

A zene az előző részből IS csipeget, de sok új van benne. Nekem nagyon bejött. (Mellesleg ogg formátumúak. Minden más wav.)

Most pár problémáról!

Alvás:
    Nem tudsz aludni, csak annyi van, hogy kiveszed a szobát reggelig pl. este, automatikusan felrak oda és amikor átveszed az irányítást, reggel van, csak le kell jönni.

hajókázás a térképen: W,A,D,S billentyűkkel alapból, ha valaki nem tudna haladni. Én space-re állítottam a térképről visszalépést ...
    A dialog boxot num0-ra. A DB-ban lehet kiválasztani, hogy mit akarsz tenni. Itt van minden, szerintem egyértelmű. Kb. olyan, mint az előző részben.

A francia flotta az elején:

NEM KELL RÁJUK LŐNI, BÁR ŐK LŐNEK RÁD. Egyszerűen nem húzzák fel a vitorlát, ha nem lősz rájuk. Utána szélirány és kéretik elhúzni a csíkot ...

A térképről ki sem lépve is le lehet tőlük lépni. ha térképen nekimész a kis hajó ikonnal egy másik ihajónak, harc alakul ki!!! A kis hajók ellen nem vészes, én elsőre egy galleonnak mentem neki. Tölthettem is vissza az állást ... :(

Ha kardot akartok venni, akkor ne kössétek fel a pénztelen első percekben a sajátot (equip), mert nem tudjátok becserélni. Ez lehet bug, de lehet a készítők figyelmetlensége. (A Yataganról így maradtam le ...)

Városban pisztollyal való gyilokért bünti jár, míg párbajért nem szóltak rám.

A tisztemet a tutorialban nem tudtam teljesen legyőzni (max. draw), de lehet, hogy csak én voltam béna ...

Minden városban érdemes beszélgetni, mert pl. rögtön az elején kaptam egy gyémántot (kb. 4500) egy csajtól, csak azért mert szimpi voltam. Hajóra cseréltem ... :)

Nagyon nem méllyedtem bele, de eddig NAGYON HANGULATOS! A vizet nézve is nagyon elvarázsolódtam. Eszméletlen hangulatos hajókázni naplementekor a tengeren. :)

A kis mukik ott nyomulnak tényleg az árbocon és a köteleken. Nagyon ott van ez is. Bár az Age of Sail 2-ben (szintén Bethesda) is megoldották ezt, de ott még annyira nem lehetett rázoomolni a hajóra. Itt nagyon közel lehet menni! nagyon kiváncsi leszek egy több száz embert is befogadó hajó pl. egy saját Galleon ingame életére!

(És) akkor el is érkeztünk a tényleges irányításhoz:

Nem kell beszarni! Mindent át lehet variálni. Ajánlom az assign gombot a controloknál!!! okosan azt hagyja meg más módokban is - harc, 3rd person sailing, mint amit korábban elhatároztál beállítani más helyzetben (pl. 1st person sailing).

Kb. elsőre ennyi. Nagyon hosszú és összetett játéknak néz ki! Szerintem meg fog telni ez a topic is pár nap alatt, remélem kb úgy, mint a GTA-Vice City ...:)

Végül, mivel nincs saját tárhelyem, ahonnan linkelgethetnék, így a Gamers Hell ingame képeivel zárok:

• I.C.ram
    Újabb probléma! A játék akadás nélkül fut, de a hang akadozik a filmek és a csaták alatt! Valami megoldás?
  • CS@
    Sanca- tól van neki köszi !
  • Sanca
    Nalam gepujrainditas volt oszt kilottem 2 oraja. Kell meg vkinek? Mer akkor belohetem ujra.
  • dikki*yysw
    Téháiksz!
  • CS@
    http://free.x3.hu/morrowind/files/g-pc2.part07.rar
  • dikki*yysw
    Próbáltam, délután még jó is volt, de most hogy kérte vki a játékot le akartam szedni ezt a filet és már nem megy ftp. Én ugyanis nem töltöm le :)
  • Kandurex
    ip: 193.110.61.221
    user: sd2
    pass: sd2

Hálát Sanca-nak...ha még fennt van...
  • dikki*yysw
    7-es file van vkinek?
  • Sanca
    Ja latom:)
  • Sanca
    Ez mi. Ugye beneztel vmit. Nehogyma ne lehessen egeret hasznalni...
  • Kou
    A vihart hogy élem túl?
  • Kandurex
    Hogy neked mennyi problémád van :D
    Brightness nem találtam, húzd kint a desktopon.
    Hang: dxdiag soundfül csúszka baszogatás/új driver/ha új driver új dx9! (ez fontos)...ect.ect.ect
  • I.C.ram
    Ja és brightness lehet valahogy növelni ingame?
  • I.C.ram
    Hehe visszaszívom az egészet! Lefagyott az egerem a játékban és azértn em volt! :D

Újabb problémám van a hang recseg, ha a városban vagy, de csak akkor ha a városban vagyok! Máshol nem...
  • Kandurex
    úgy legyen ;)

nagy térképen lépj le a hajóval....
  • I.C.ram
    Nekem is az a szitu mint FREAKnek. Vége az átvezető animnak viharban van a hajóm, és már orrba is löttek agyúval... blugyblugy...
  • I.C.ram
    Elöző rész sokkal jobb volt szvsz, de majd ebbe is beleszokom.
  • I.C.ram
    De a menükben, amikor adok veszek miért nincs kurzor????
  • Kandurex
    Veled ellentétben.-.....ISTEN A GAME! CSODASZÉP,HANGULATOS és egyáltalán nem xar az irányítása (hozzá kell szokni)...SEA DOGS RULEZ!
  • magus
    komolyan nemtom hogy lehet aludni...
  • magus
    nincs eger? csak az van
  • I.C.ram
    Na felraktam. Már a név is kicsit saras volt hogy Pirates of the Carribean (egy elég bugyutának induló film) de amikor megláttam azt a köcsög Dizni logót.... Hááát már tudtam hogy valami nem lesz stimmel.

AZ IRÁNYITÁS!!! ISZONYAT SZAR KONZOLOS! EGÉR SZINTE AZ EGÉSZ JÁTÉKBAN NINCS! KÖCSÖG DIZNI ELBASZTA AZ EGEÉSZET!!

amúgy a játék hangulatos, meg szép is, csak az irányítás suxx.
  • a.carkey
    Az első részben úgy tudtál nemzetet választani, hogy olyan Letter of Marque-t vettél.
  • CS@
    Amit a 246ban írtam (mostmég)ott is a rosz2CD7es van fent !
  • Braveheart
    1500MB? Na inkább később szedem le
  • CS@
    Ingyenessel még nem találkoztam ,fizetőst a #246 ban írtam.
  • Braveheart
    nézd meg, az új játékoknál mindig ezek az első kérdések... inkább kérdezzem meg hogy pl. New Yorkban melyik cd-áruházban lehet megvenni?
  • Forrest Tomee
    "Honnét lehet leszedni"
    LoL, csípom az ilyen kérdéseket

Egyébként nincs benne multi.
  • Braveheart
    Van benne multi? Honnét lehet leszedni?
  • FREAK
    gyönyörű, és elég hangulatos

és nem is túl bugyuta, nem lehet hősködni benne
  • Marcus_
    Milyen a gamma?