7955
Jogosítvány
-
Chief #873 akkor 1-2 héten belül kapod is a jogsit...
én 3 hete vizsgáztam! -
#872 Lagymanyossi hid aztan Pesten keringtunk a Soroksari korul -
Chief #871 Városid volt? -
#870 ÁTMENTEM
10 hibapont, friss vizsgaztato joarc volt a vegen kijelentette h nagy makom van mert nem huzza be a 11.et
ja es egyszer elbambult mikor atszaguldottam egy jobb kezes mellett, es oktato nem fekezett bele:) -
#869 lol, szentem most összefosta magát:) -
#868 Engem is kivitt az oktató első rutinóra után. Bécsi úttól befelé át az Árpád hídon ami nem éppen kezdőknek való. Na ott azé volt bennem egy kis ideg. :) -
#867 ez az nem könnyű valamit kellet tanulni hát buliztam egy jót oszt basszameg -
#866 Erre arra amarra az út megtalál csak netérjek le róla még a végén hozzád is eljutok -
#865 en mar elson kinn voltam.
elmeletileg csak rutin utan mehetsz ki -
#864 már 2 rutinon visznek ki? -
#863 4x buktam ma probahazivizsgan
-esett az eso nem kapcsoltam fel lampat
-40 es tabla...
-bementem a szembesevba mert egyiranyunak neztem...
-nekimentem paroklasnal a szegelynel (meg 1x se mentem neki...)
tokjo hangulatom van a vizsgara -
#862 tökjó, most megvolt a 2. rutin órám és vezettem forgalomban is :)) -
#861 lehet azért.. -
Butthead #860 Most nézem, már 2 éve van jogsid? Olyan régóta? Hmmm... Nekem speciel 12 éve van, mégsem érzem magam olyan rutinosnak. Talán azért, mert mindenhova biciklivel járok? -
#859 TE KB. 400 MÉTERT BICIKLIZTÉL -
#858 400k?hány autóval? mert max kamionokba szoktak ennyit belerakni meg a BKV buszokba :) -
Butthead #857 Szerintem métert akart írni. Egy átlagos ember jó, ha egész életében vezet ennyi kilométert... -
#856 hát forgalmin persze majd nem gondolkodhatok sokat hogy milyen műveletekkel mozgatom a kocsit, akkor már a forgalomra meg az útra kell figyelnem :) -
Chief #855 -
#854 400.000 km?
Naponta több mint 1000 km, az év minden napján? Öhöm..
Nem 4.000 akart lenni? -
#853 bazzeg aki nem tud vezetni annak minek a jogsi? fel ev alatt akkor rutint szereztem mint masok evek alatt... most lesz 2eves a jogsim de az elso evben kb. 400.000 kilometert vezettem. egyebkent a jogsi kezhezkapasa utan az elso utan a sztradara vezett ami egeszen Pestig vitt. vegulis ott szereztem rutint. legjobb! :D aki mazsola az meg menjen szolot szemezgetni -
#852 Én megkérdezem a családtagokat, vagy a oktatót, ha kérdésem van, ha nem tudják a választ, vagy valami olyasmi, ide is beírom. -
Gerob #851 Rutin az semmi szinte...én januárban vizsgáztam, havas pályán, egyik haver ki is pördült a pályáról...
A forgalmi meg nagyon sokmindenen múlik, ott a többi autósnak is segíteni kell téged (legalábbis valamilyen szinten). Meg a szituk is függnek a másiktól...
Pl.: egyik ismim ment az úton, mondjuk 45-50-el és pirosra váltott előtte a lámpa, és akkor elkezdett gurulni a kocsival. Jött mögötte egy agresszívabb vezető, ő nem akart a "mazsola" mögül indulni, kivágott jobbra, aztán be elé, és beállt elé a lámpánál, ilyen mindennapos dolog szerintem. A vizsgabiztos meg meghúzta a vizsgázót azzal az indokkal, hogy zavarta a mögöttes forgalmat...
Az egész jogsi-vizsgák csak a PÉNZ-ről szól!!!!! -
qper #850 nagy igazsága van :D
Annyival megtoldanám, hogy a forgalmin a túlélésben nagy szerepet játszik még az index, illetve a gázpedál óvatos használata :) -
Gerob #849 Hali!
Skacok - valami kérdés van jogsival-szabályokkal kapcsolatban?? Tegyétek ám fel bátran! Nekem már 2,5 éve megvan a papírom (B. kat.), már azt is mondhatom, hogy van valamennyi kis rutinom is benne... -
#848 át fogsz menni :)
nekem meg mondta oktatóm hogy rutinon a kuplung a túlélés fő tárgya, forgalmin meg a táblák :) -
#847 ma adtak csekket a vizsgára:) -
#846 akkor hajrá :) -
#845 Kotra károly féle régi szár... : \
de monjduk még nem nagoyn szolok, majd csütörtökön fejeződik be az egész tanfolyam, legalább is a kresz fele. -
#844 melyik könyvből tanulsz? az enyémben frankón megvan az összes sebességhatár :) (megvan pl a mezőgazd-i vontató és a Vontató mezőgazdasági vontató sebességhatára is:) -
#843 ma vezettem először mert hétfőn eltolták az időpontot egy vizsga miatt :)
így 1. órán leggyorsabban 2es sebességben mentünk, megálltunk elindultunk meg kanyarodtunk, és eddig még nem fulladtam le!! :)) -
#842 nekünk ingyen van bbeee -
qper #841 Ausztriában és Olaszországban kötelező, itthon csak ajánlott hordani. Kint viszont nagyon keményen megvágnak.
/szerintem megér kb. 3-400 Ft-t az, hogy az ember kerékcsere esetén ne kenődjön fel egy kamion orrára ./ -
#840 "2-dik" úristen...
Melyik környéken fogsz járni, mert arra inkább nem mennék. -
#839 nehéz is az -
#838 Most lett vége a 2-dik rutin gyakorlásnak.
szerencsére
nem kell kint az utcán forgalmi vizsgát tenni.
HÚÚ
-
#837 hajráhajrá -
#836 odafigyelek, csak van jo par hely a Fehérvári úton pl, ahol a villamos jardasziget mellett ott van a zebra, es tavolrol nem lehet eldonteni h a zebraszigeten all e vagy a zebran. ha odafigyelsz es lassitasz akkor nyilvan meg lehet csinalni. de ma pl nem hibaztam egy vizsgauton sem, szal csutortokon sztem atmegyek -
#835 nekünk van már ilyen mellény...benne lesz a kocsiba, a hátsó ülés alatt, hogy ha rendőr állít, kéznél legyen...még nem kötelező de lehet az lesz. -
#834 én nem hiszem ezt, de aki elüt, az lehet igy hiszi