7955
Jogosítvány
  • ricky
    Én kedden vizsgázom. Nekem ez az egész 67e forint volt. A héten vizsgázott egy ismerősöm és azért bukott meg mert az oktató megmozdította a lábát. Úgyhogy attól is nagyon függ hogy milyen vizsgáztatót kapsz. Én rutinon kifogtam egy jót. Nem is figyelt :))))
  • Coine, The A&O
    Ma már nem divat a megvesztegetés, legalábbis Budán nem nagyon volt. Kérdeztem az oktatómat a helyzetről, ő meg lebeszélt, mondta, hogy nagyon nem lenne jó ötlet...
    Továbbá mit ér az a húsz ezer Ft ha éppen elütsz vkit vagy karambolozol ?
  • shaba23 #16
    Nekem is 2-3 hét volt mire kézhez kaptam a jogsimat. 3 nap múlva el is hagytam:)))
  • TheZsenyka
    Ja, a 20 rugaccsal kapcsolatban: én akkoriban 5 ropit adtam.
  • TheZsenyka
    Nagyon egyszerűen mennek a dolgok: a vezetési vizsga előtt (mittomén már hogy hívják pontosan) szóval amikor a vizsgabiztos bácsi/néni is jön, a becuccolás előtt adsz egy huszast az oktatódnak és frankón érezni fogod a szervóhatást vezetés közben.

Te jó ég! Milyen drága lett a jogsi!!!

Apám idejében valami 2000 Ft volt, én 96-ban 30 rókáért csináltam végig, most meg 100 roppancs. Ha nem vigyázunk, 2010-re fél miller lesz... :D
  • Coine, The A&O
    mászaki = műszaki
  • Braveheart
    köszi szépen
  • Coine, The A&O
    Hájló!

Nekem november óta van jogsim.
    Nyáron kezdtem, KRESZ vizsgán először megbuktam 13 hibaponttal. A KRESZ-re kell igazán tanulni, mert ott azért ritkán van mázlid, főleg a képes cuccoknál.

Eü. vizsga nem vmi nagy cucc, elmentem egy órára (mivel összesen is csak annyi volt), továbbá elolvastam azt a rövid könyvecskét 1x (mondjuk a lényegesebb dolgokat), elolvastam a tételsort párszor és simán átmentem.

Rutin + mászaki = járműkezelői vizsga
    Emiatt paráztam kicsit, de aztán lazán megvolt. Rutint a végén már unni fogod, kisujjadban lesz, műszakira meg rászánsz 15 percet és tudod.

Forgalmi vizsga...az igazi nagybetűs PARA! Főleg ha Bp-n csinálod a dolgot. Egyre több emberrel szívóznak, simán megbuktatnak. Én mondjuk átmentem első alkalommal, mert marha jófej vizsgáztatót kaptam ki...jah és vettem vagy 6 extra órát. Kell az.

Utánna még volt 2,5 hét mire kézhez kaptam a kártyát, de ez már a bürokrácia...

Sok sikert és biztonságos vezetést!
  • Norbi2K
  • Madmaxx
    ez gondolom a kenőpénz volt :))
  • Braveheart
    120 ezret? Itt nálunk, Szombathelyen "csak" 87-90 ezer + vizsgadíj (7200)
  • Norbi2K
    nagyon könnyen, befizetsz 120E-t és meg van a vizsga :))
  • shaba23 #5
    egyben van a rutinnal, kb '98-tól.
  • dashed_
    jaaaa?!?! de hogynelenne ..
  • Madmaxx
    műszaki már nincs?
  • dashed_
    En epp ma voltam az utolso Vizsgan [forgalmi] es atmentem :)))
    Jovoheten mar lesz jogsi ha minden igaz..
    Amugy pontosabban mi erdekel???
    van elmeleti vizsga + Egezsegugyi vizsga utanna autoval rutin vizsga es forgalmi vizsga..
  • Braveheart
    Hali mindenki! Most leszek nemsokára 17, és az lesz a szülinapi ajándékom, hogy elmehetek B kategóriás autóvezetői tanfolyamra. Gondolom a legtöbbnek közületek már van jogsija, ezért pár szót mondhatnátok, hogy hogyan mennek a vizsgák, a "tanórák"...
    Előre is köszi