3893
A Sudden Strike kop-kop ...
-
#364 nem volt rossz. -
#363 hu ez nagy káosz volt:) -
antijedi #362 egyszerre 2db hun server megy és mindegyik 4fős? ezt hogy sikerült enyi embert összehozni? vagy csak nincs pass?? :D -
Riker #361 Valakinek meg van a Myth féle RIP verzió?mert én most raktam fel,de kiváncsi vagyok a tapasztalatokra,hogy miért is nukeolt szegényke:) -
#360 megy a serverem.neve hun. -
#359 Most is fent vagyok. Aki esetleg tud az jöjjön. Axon néven nyomom. Indítok egy AxonWar_hun pályát.
Jelszó: hun -
#358 Na kipróbáltam a multi részt is.
Egyetlen magyar szerverrel sem találkoztam. Amit meg én indítottam, oda nem tolongtak az emberkék, így beszálltam már indított ütközetekbe.
Egy győzelmet tudtam elkönyvelni, német oldalról vertük vissza az usa haderejét.
Egyszer pedig csúfos vereséget mértek ránk Rommel páncélosai a sivatagban. Pedog ott hárman próbáltuk feltartózatni 2 német támadót. -
#357 Gondolom te is normál fokozatban nyomod. Én sem ütköztem kőkemény ellenállásba, de azért még sem sétagalop az út Moszkváig. -
#356 Már feltettem, nagy buzgalmamban..... -
#355 12 tank?! Az már elég kellemes.
Én sajna csak oroszországnál fedeztem fel a random küldetéseket. Addig simán lépkedtem előre a historicalban.
Nekem csak 3 ágyúm van. Ebből 1 légelhárító, 1 páncéltörő, 1 nehéztüzérség.
Egyébként tényleg megy a roham a KV-k ellen. Már 3 db PzIVG-m van, meg két stugIIIF. Ez is prototípus. Ezek simán szétlövik a legerősebb orosz tankokat is. És mint mondtam a PzIVG-k szörnyen mozgékonyak, ezért működik a roham. A KV-k lomhán utána lőnek valamelyik tanknak, akkor én is tüzelni kezdek és szinte biztos a megsemmisítés, mire újra lőne.
Egyébként egy profi személyzetes PzIVG rejére itt egy jellemző kis momemtum.
Az egyik elit PzIVG-met elöl egyedül hagytam mivel három részre osztott csapatommal több irányba támadtam. Szerencsétlen páncélosom egy félreeső helyen pihegett, amikor megjött egy orosz felmentősereg 2 db KV1 és egy bt6 személyében. Ezt én persze nem vettem észre, csak amikor újra ki akartam jelölni dicső páncélosomat, megláttam előtte kilőve a 3 orosz tankot, míg neki kb a negyedénél volt a páncélzata. Egymaga legyőzte magától a három iván tankot. -
#354 nem ment el,regisztralj valami komolyabbat! -
antijedi #353 jaja :D -
antijedi #351 elég sok szerintem
historycal bol tuti van oldalanként olyan 15 körüli bár én még csak ugy 9 nél tartok a németből
ja és inden historycal melé van 3 mellékküldetés amit végigcsinálhatsz bárhányszor a + tápos cuccokoért, szal ezt is nézve elég sok van -
#348 Oda nem hagyta, de a gyökérbe felment. Ha most vagy leszedheted, ott van ...
-
antijedi #346 asszem 2 mega a limit vagy valami ilyesmi, mellesleg ha tul nagy rögtön jön visza a mailerdaemon... -
#345 lehet hogy szar freemailre nem megy el,asszem van valami méretre vonatkozo limit amit fogadni tud de majd meglatjuk. -
#344 Választhatsz ... -
#343 Oda nem hagyta, de a gyökérbe felment. Ha most vagy leszedheted, ott van ...
-
#342 elkuldtem! -
#338 Ha mondasz egyet felrakom ... -
#336 Szivesen elkuldenem, de nagy a fájl, és az én qurva freemailem meg nem tud nagyot kezelni :( -
antijedi #334 nem kéne enyire eldurvulni okoska, bár ha enyire ügyesvagy verd a ****-od a finalodra :DDD -
#333 isobuster!!!!!!!!!!!! -
#331 OFF:
Támadás Rommel ellen ... (Pénteken)
Ez a film atombaromság és atom szar volt. Csináljunk egy filmet Richard Burtonnal és a Halál ötven órája megmaradt díszleteivel :)
Chaffey rulez :)
Micsoda blöd story ...
Annyira szar, hogy az már "jó". Borzasztó 2. VH-s film volt. -
#330 Nyugi srácok! Inkább majd este gyertek multizni :)
Antijedi norm. srác. Smile-ival írta a "mar mióta kijöt? le vagy maradva ember :D" című mondatát. Erre jött a "Az nukolt te szerencsetlen..." szile-i nélkül.
A szerencsétlen beírása óta vitáztok egymással, min is? Semmin. Nyugi le!
Tényleg Nukeként volt feltűntetve az nforceon az, amivel most játszunk, de na és (hogy egy klasszikust idézzek ...)? :)
Az nforce meg különben sem mindig mérvadó. Volt már olyan, hogy friss ftp-n rajta volt egy új progi, nforcera meg csak másnap került fel. pl. Ott is volt már a listben iiii nevű progi, no nfo-val cuccos, 5x ua beírva stb. Nem mérvadó.
Én bizti nem töltöm le újból! ha vki megdob majd vele ok, egyébként nekem marad a "Nuke". Ezt ugyanis mindjárt végigviszem. :)
Mellesleg csak a multi részt csiszolgatták meg, nem dob le 1-1 mentet után. Lehet restartolni a pályát.
Az oroszoknál meg már vagy 2 hónapja kint volt a ruszki verzió ...
-
kampfi #329 Akkor nezd meg a ketto kozotti merte kulonbseget. Amivel ti jatszotok az valszeg egy sajtonak keszitett valtozat es nem a vegleges.
En ezzel lezarom a temat akit erdekel az jarjon utananna. -
kampfi #328 Ezt a ket sort azert figyelmed ajanlom:
2003-05-03 Blitzkrieg (c) CDV *FINAL* 97x15 MB
2003-04-08 Blitzkrieg (c) CDV 90x15 MB
-
#327 Nem akarok beleszolnia magasrtoptui vitaba, de az elozo verzio azert kapot NUKE minositest, mert a Crack-kelt EXE-t alapban eleg nehez volt leszedni a CD-rol, viszont pl. IsoBuster-rel siman szet lehetett szedni, es ujra gyartva az image-t (ezt itt sokan igy csinaltuk) siman jatszhato volt. Hibaval en sem igen talakoztam, tehat nekem boven jo a regi verzio is :)
Ja igen a progi nem volt beta, meg kell nezni a verzio szamat... -
kampfi #326 Azert, mert lehet vele jatszani meg nem jelenti azt hogy a progi nem beta(egyebkent nem vitatkozom tovabb veled, mert meg osszetevesztenek veled)
Amugy meg odairtam,hogy AKIT ERDEKEL!!!
Akkor minek szivod itt magad. -
bazsi123 #325 antijedi megmondja a frankót... mióta vagy te mérvadó? én inkább az nforce-nak hiszek. ha ott nuke-olják, nem véletlenül teszik. a nuke.olt verzió nem hülyeálló, ergo kaki. ez a final hülyeálló, tehát jó. -
antijedi #324 nukolt? megy vagy nem megy? megy hátakor egyébb problémád? nem béta az tuti mert full játszható, enyíit erről te szerewncsétlen... -
kampfi #323 Az nukolt te szerencsetlen... -
antijedi #322 mar mióta kijöt? le vagy maradva ember :D -
kampfi #321 Ha meg erdekel valakit akkor kijott a final(nforce) -
antijedi #320 singlebe meg nekem se volt meg gondom, pedig oroszoknal meg csak 5 tankom van aszem, igaz mindegyik 3. szintű :D -
antijedi #319 pass legyen és a nevében legyen benne hogy hun
pass hun legyen, legalábbis mi eddig azt használtuk :D -
Ren #318 Nem kell kulon felrakni a gamespy-t. Itt is nagyjabol ugy van, mint ahogy a Serius Sam-nal irtad. -
#317 Nekem 12 tankom van a ruszki pálya előtt ...
De én hardon nyomom ...
A legjobb tankokba a legjobb legénység kell, ez igaz, viszont a lerohanom és veszteség nélkül megúszom pl. a Mathildákat vagy a KV1eket németként, azt azért megnézném ...
Nekem sosem sikerült percek alatt PZ IV tankokkal - bármilyen típus - áttörnöm egy KV1 falat, vagy egy Mathildát, pedig elég über fasza a legénységem ... (30 küldetés eddig ...) :)
Ha jól emlékszem 10 az Afrika pályán és 18 a francián ... Most az orosz frontot nyomom :)
PZ IV G tankom még nincs :(
A nehéztűzérséget nyilván azért nem szereted, mert páncéltörőket viszel, ezért nem kell neked tűzérség ... :)
Mell. 1 löveggel nem is mennél semmire.
Nekem 5 150es lövegem van kb. olyan jók, mint a páncéloslegénységem ... :)
Antijedivel nyomtunk tegnap jópár multi gamét. -
#316 Tegyél jelszót, mert jönnek a cheaterek! pl. hun és kész ... -
#315 Jelszó nem lesz, bárkit várunk.