A Sudden Strike kop-kop ...
  • a.carkey
    Nem. Ha a sima bunkerre gondolsz - nem a fa, a beton -, akkor abban 75-0s0k vagy 76-osok voltak a valóságban is. Ritkábban volt bennük 88-as is.

Én is kb. ezt írtam, ha visszaolvasol. De németként PZ IV D tankokkal feltupírozni magad a kávék és a mathildák ellen kicsit nehéz. Miért a vége felé könnyebb. Harkov után nincs is komoly küldetés. Ha van, ott is bedob pár extra tankot - Maus, Macika stb. De egy tigrisért, vagy PZ IV G-ért én kb. 40 körüli historical és random missiont csináltam meg. Minimum. Oroszként meg már a Finnek elllen kapsz egy kávét, sőt ha jól emlékszem egy KV-2-est is. Tigris meg mikor is jött??? Harkov? (Kb.) Elephant meg Jagdtiger viszont csak az orosz hadjárat vége felé került hozzám. (A vége felé már hanyagoltam én is a random missionokat. kicsit leült a játék a tigrisekkel ... :) )

Én is a szövikkel kezdtem, mert nálam a németek a korai törtben vmi miatt lefagytak a 2. küldetésnél. Az oroszokkal is végignyomtam, mire a németekkel belekezdtem. De végül is a sirálmak pont emiatt jöttek elő németként. Szóval nálam ez volt.

A német légierővel meg nem értek egyet. Szerintem az orosz a legjobb - nem véletlenül, hisz orosz a design -, az utolsó német küldetésekben a Stukák szerintem kisfejezetten szarok voltak. A vadászok jobbak voltak, de a stukák szarabbak.
    IS3: az alapból is csak papiron volt jó tank. Akkora monstrum volt, hogy simán harcképtelenné tudta magát tenni (öngyulladó motor, mint a Párducoknál, kevés lőszer, lomhaság stb.). Kevés is volt belőlük. Az oroszok főleg tömegtermeltek. Olcsón és gyorsan. Fejlesztettek is, de főleg a T-34 gördült a gárda és páncéloshadosztályokban. Volt asszem két "elite" szupernehéztankokkal felszerelt páncéloshadtestük is, de szinte nem is harcolt. A vége felé a németek szinte - balticum kivételével - csak visszavonultak. Ellenük a csürhe is jó volt.