Rome : Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értelmeztem a játékban a szöveget akkor:
1. csak azok között a városok között osztja szét a rabszolgákat ahol van kormányzó.
2. a rabszolgák 25%-a mindig megy Rómába. Mert minden út odavezet 😊
még egy kérdés most nyomom éppen és szenátustól kaptam a feladatot blokád alák alá kell vonni spártát vagy mi
azt hogy csináljam??
mennyek oda hajóval és támadjam meg a várost vagy mi??
gyors help lécci!!😊
!Forza Ferrari!
A másodikat akkor ha szeretnéd, hogy a többi városod lakossága növekedjen így átlépje a bûvös 6000-es létszámot, mikor újabb kormányzó palotát tudsz építeni és beindul a következõ fejlesztési fázis. Jobb barakk, kikötõ stb...
A harmadik akkor jó, ha a város nem kell neked semmire, viszont pénzszûkében vagy és az ellenfeled ha vissza is foglalja alig maradjon némi populáció és az épületek is alaposan megsérülnek asszem ilyenkor.
A második logikus amúgy. Én sokszor ezt használtam, bár azért meg kell gondolni mikor melyik a célszerû. 😊 Vérmérséklettõl függõen ugye...😊
oneal1: Elsõ amikor minimális pénzt szerzel és a várost nem bántod meg a lakosságát sem.
A középsõ amikor rabszolgasorsra itéled a lakosság egy részét és valamivel több pénz is üti a markodat. A rabszolgákat a program a többi városodba egyenlõ arányban elviszi, így nõ a lakosok száma a városaidban.
A harmadik amikor ítélkezel és keresztrefeszíted a lakosság nagy részét, a lázongásoknak ezzel elejét véve és rengeteg pénzt is szerzel magadnak.
Az elsõ pontnál az a veszély, hogy lázadás is kitörhet.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
add_money X - adds money, where X is the amount.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
pénzkódja nincs valakinek a játékhoz mer kb most olyan 5-6 városom van de alig hoznak pénzt
help lécci privátban vagy akárhogy
thx
!Forza Ferrari!
A görögök elég bénák viszont van rengeteg pénzük.
Én egészen 450k ig birtam elmenni onnan sajna már lefele ágazott,mert belekezdtema hoditásokba.A végére valami 150k marad vagy még annyi se.
Várat bevenni velük rohadtnehéz mivel phalax a kedvencük.Még a spártaiak sem tul izmosak.Egy legio kohort is odaver nekik.
Ellenben a spanyolok jo erösnek tünnek,mert itt szenvedek velük😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ben Hur
Spartacus
Julius Ceasar
Attila az Isten Ostora
Cleopatra
Druidák Alkonya
Olyat ne, hogy ez a legjobb, de ez is nagyon kafa, arra vagyok kíváncsi, hogy kinek melyik tetszett a legjobban.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Szóval strat. térképen bóklászok, és mit látok? Bazz.. egy nagy viharfelhõ az olasz csizma lábánál lassú mozgással halad és villámlik, közben zuhog az esõ!!!!! MEKKORA PROGRAM MÁR! Gondolom ha ott hajó lett volna, akkor annak sanyi, de nem volt semmi ott csak a tenger.
A másikkal meg mindenki találkozott nyilván: Amikor kitör az Etna😊 Na az még egy fain dolog tud lenni... Halottak száma meg ilyenek😊
De ez a vihar eszméletlen jó! Apám mik vannak még ebben a progiban.
Van egy olyan még, hogy: "Druidák Alkonya". Vercingetorixról szól, és a gallokról. Nem olyan nagynagy film, de érdemes megnézni. Christopher Lambert a fõszereplõ. Vannak nagyobb csaták. 😊

(No, ez elég hízelgõ volt?
)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
rabszolgakereskedõ
személyi testõr
pap
adószedõ
Azóta Õ már nincs, viszont van másik. Elég jól viseli. Tegnap szinte egésznap aludt...szóval nem volt gond....de általában délután dolgozik, és akkor éjfélig megy a game...aztán más "játék" van, de azért nem szokta zavarni, ha játszom egy picit...
De azért, ha mindketten ráérünk, akkor inkább Vele foglalkozom.
bocsi, az OFF-ért.
Zizz: Hazamész. Powergomb be. RTW ikon duplaklikk. Lesz elég idõd gondolkodni mit kell csinálni. 😊
Szóval, ízé... Csak fel a fejjel mindig! 😊
Kérdés: Barátnõd hogy viseli a RTW-t? Vagy már nincs? 😄
A Bugmentességre pedig én is felfigyeltem. Hihetetlen, hogy egy ilyen összetett játék ennyire jól van hibamentesítve. Ez egy átlagos proginál már nagy szó, ennél a proginál meg még ez is, még ez is.... Nálam eddig 98% a program. Majd írok róla egy jó nagy.. szóval leírást de csak ha eljött az ideje. (durván messze van az még) Persze nem nektek, azoknak akik bejönnek és nem tudják eldönteni. Utána el fogják tudni😊
Magam is ott tartok, hogy amúgy beletörõdtem, és itt az ideje (ha volna idõ) igazán játszani. De a korábban írottakon tényleg sokat gondolkodtam. Most meg azon gondolkodom, hogy nem is kellett volna azon gondolkodni. Gondolom, jól gondolom.
Csacsi még ideje más frakciót választani! 😄
Hmuda említette, hogy a vezetõk kíséretét, angolul: retuine át lehet adni a vezetõid közt, csak az a fontos, hogy egy városban tartozkodjanak. Lehet az egy helyen is megfelel, szóval nem lényeg a város. Mondjuk egy seregben vannak stb... Város a biztos. Maradjunk ennél.
Nos. Ilyenkor a kíséret ikonját meg tudod fogni az egérrel és át tudod húzni a másik vezetõre. Így már õt fogja szolgálni. De! Hmuda arra is felhívta a figyelmet, hogy egy vezetõnél max. mennyi retuine lehet! Azt hiszem 7 db vagy ilyesmi a max. de lehet kevesebb! Próbáljátok ki!
Írta Árnyvadász Hmuda kíséretének tagja😊
CSak pár mondat: Zizzenet. Az az igazság, hogy én, ha nagyon várok valamit, akkor azzal kezdem, hogy elkezdek vele játszani. Ez alatt kiderül, hogy mint játék, bejön-e. Ha nem jön be, akkor jön a boncolgatás (már ha az adott játék megéri az idõt rászánni). Korábban már írtam, hogy hasonló gépem van, és bizony nekem is be-beszaggat. Tény, hogy mindent maxra állítottam, mert azt hittem, hogy majd a 9800Pro megbirkózik vele. Sajnos be kell látnom, hogy tévedtem, mert ilyen részletességgel, ennyi emberrel, ilyen kidolgozott várossal kevés.
Én is már kb. 60-70 órát nyomultam a játékkal. És azon kívül, hogy kicsit bosszant a szaggatás, elfelejtem. Mert szerintem óriásit alkottak ezzel. A programozók, a designerek, a grafikusok, mindenki. És külön öröm, hogy egy igényesen kivitelezett marketing volt mögötte, nem az, ami pl a Doom3-nál és a HL2-nél volt (van).
Mióta feltettem a gépre, azóta SEMMI más játékot nem indítottam el, mert ebben pillanatnyilag megtalálok mindent, ami ahhoz kell, hogy egy számítógépes játék jó legyen és lekösse az embert.
Vannak hibák, én is látom. De a nagy egész annyira lenyûgöz, hogy ezeket egyszerûen nem szabad figyelembe venni. Sõt, azt is megkockáztatom, hogy a game a méretéhez és az összetettségéhez képest gyakorlatilag BUGMENTESEN jött ki.
Ha akarod, fejlessz a VGA-n, vagy tedd lejjebb a csúszkákat. Én is azt teszem, ha már annyira zavar. De szerintem tedd félre ezeket és indulj el egy kampányban. Ha egy kicsit is tetszik az ókori világ és a stratégia, akkor meglátod, hogy nem fogsz törõdni semmi mással. 😊
Egyébként PEACE, ne flémeljetek.